Saturn ve Jupiter’in Kova burcundaki zorlayıcı etkileri, Saturn – Uranus zorlu açısı,  Venus ve Merkür Retrosu, Yay ve İkizler burcunda gerçekleşecek olan 3 tutulma,

2021 senesinde bizleri bekliyor..

2021’DE YENGEÇ BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de YENGEÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021’de YENGEÇ BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Yengeç burçları 2020 senesinde ilişkiler açısından oldukça zorlu günler geçirmişti. İlişkideki ciddiyet, evlilik, ortaklıklar konusunda önemli dersler aldılar. 2021 senesinde, en önemli ay bu nedenle Ocak ayı olacak. Evlilik, ciddi birliktelikler alanında önemli değişim ve dönüşümler bu sefer keyif verecek. Bekar Yengeç’ler ise, Eylül ayında tutkulu bir aşkın esiri olabilirler. Kaybetme korkusu ani bitişleri tetikleyebilir, bu nedenle hırslarına ve kıskançlıklarına yenik düşmemeliler.

2021 ‘de YENGEÇ BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Yengeç burçları, maddi açıdan zorlu bir döneme adım atıyorlar. Özellikle eşlerinin , ortaklarının ve anlaşmalı oldukları tüzel kişilerle olan ortak sermayeleri alanında zorlanabilir. Geçtiğimiz sene Mart – Temmuz ayları arasında yaşadığı sıkıntılara çare bulmak oldukça uğraştıracak. Diğer taraftan kariyer gelirleriyle ilgili alanın ekonomik krizlerden etkileniyor olması, Şubat – Nisan ve Aralık aylarında gerilim arttırabilir. Aralık 2020 – Mayıs 2021 tarihlerinde yurtdışı ve ya uzaklarla bağlantılı işlerindeki seyir onlara pasif kazanç olarak geri dönebilir, eşler tarafından desteklenebilirler. Ağustos ayı her zamankinden çok, masrafları kısmak zorunda kalabilirler. Eğer borç, kredi ve alacak durumları söz konusuysa buradaki riskleri minimize etmek bu senenin maddi alandaki en büyük girişimi olacak.

2021 ‘de YENGEÇ BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Yengeç burçları, 2020 senesinin başlangıcından itibaren partner ve ortaklıklar, iş verenler açısından zorlu bir dönemden geçtiler. İş ilişkilerini noktalamak ve ya devam ettirmek noktasında aldıkları kararlarını 2021 de uygulamaya koyabilirler. 2021 ilk 6 ayda çalışma ortamları ve şartlarıyla ilgili yeni bir düzen ve ya sisteme geçiş yapabilirler. Mart – Nisan 2021 kariyer alanında yükselişe geçebilir ve üst düzeylerin takdirini alabilirler. Otorilerin desteklemesiyle önleri açılabilir. Haziran ayı ise ortaklarla ve tüzel kişilerle güç mücadeleleri söz konusu olabilir. Bireysel hedefleriyle ilgili savaşmak isteyebilirler. Aile ile ilgili konularda ikilemde kalmak bu bağlamda ön plana çıkabilir. Eylül – Ekim aylarında yuvaları ve ya gayrimenkul ile ilgili konuların kariyer hayatını etkilemesi mümkün olacak. Gel-gitli bir süreç onları bekliyor. Taşınmak ve ya yer değiştirmek söz konusu olabilir.

2021’DE AKREP BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de AKREP BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de AKREP BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Akrep burçları 2018’in ikinci yarısından bu yana ciddi ilişkiler ve evlilikler noktasında önemli iniş çıkışlar yaşadılar. Bazıları bu süreçte evliliklerini sonlandırmış olabilir. Özgürlük ihtiyacı özellikle de ilişkilerin maddi tarafında artarken, bu alanda yaşayabilecekleri olumlu değişiklikler Nisan ayında meydana gelecek. Sürpriz bir evlilik kararı alabilirler ve ya tanışma sonucu hızlı ilerleyecek bir ilişkiye adım atabilirler. İkili ilişkiler konusunda sürprizler ilk 9 ayda seyrini sürdürecek. Fakat asıl zorlanacakları süreç, aile ve ya yuvalarını kurmak sürecindeyken yaşanabilir. Şubat – Nisan ve Aralık ayları yeni koşullara, yeni eve, yeni düzene, ikili ilişkilerdeki beklenmedik gelişmelere adapte olmak konusunda zorlanabilirler. Bekarlar şanslarını, Haziran – Ağustos ayları arasında deneyebilir. Özellikle tatil zamanlarında ilginç karşılaşmalar yaşanabilir.

2021 ‘de AKREP BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Akrep burçları, 2020’nin ve 2021’nin Aralık aylarında gerçekleşecek olan Güneş tutulmalarıyla kazançlar ve gelirler alanında gökyüzünden nasiplerini alacaklar. Mayıs ayında gerçekleşecek Ay tutulması ise, borçlar ve harcamalar konusunda önemli bitişleri ve sonuçları getirecek. Ortak sermaye ve pasif gelirler konusunda bazı problemleri ortadan kaldırabilirler. 10 Haziran’daki Güneş tutulması ailelerinin de desteğiyle bir yatırıma adım atacaklarına işaret etmekte. Bu tutulmanın meyvelerini yılın son ayında toplamaları mümkün olacak.

2021 ‘de AKREP BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Akrep burçları, 2020 senesinde iş ve sorumluluklar alanındaki stratejilerinde önemli değişim ve dönüşümden geçtiler. 2021 senesi hem aile, hem ev, hem de kariyer hayatlarında bir düzen ve sistem kurmak için önemli olacak. Geçtiğimiz Mart – Temmuz 2020 arası yaşananlar bu alanda gerekli şartların ne olduğunu anlamaları adına oldukça önemli bir süreçti. Dolayısıyla Ocak 2021 itibariyle bu alanlarla ilgili stratejilerini devreye sokabilecekler. Şubat – Nisan ve Aralık ayları müşteri, ortak ve danışmanlık verdikleri kişilerle olan ilişkilerini zorlayabilir. Özellikle dış piyasa ekonomilerinin müşterileri ve ortakları üzerindeki olumsuz etkisini, aile ve yuvalarında hissedebilirler. Yeni düzen koşullarına adapte olmak sabit bir burç olan Akrep’ler için oldukça zorlayıcı olabilir. Nisan ayı ofis içindeki ilişkiler daha fazla keyif verebilir.. Aynı zamanda çalışma ortamındaki ilişkiler ve konumu daha da sağlamlaşabilir.

2021’DE BALIK BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de BALIK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de BALIK BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Balık burçları, 2020 senesinin son döneminde ikili ilişkilerine özellikle maddi açıdan şekil vermek noktasında oldukça çaba gösterdiler. 2021 senesinde ise, ikili ilişkiler alanında en mutlu edici zamanlar, Mayıs – Temmuz ayları arasında olacak. Bu süreç partnere karşı çok fazla fedakarlık ve merhameti beraberinde getirebilir. Ağustos ayı ise ayakları yerden kesecek kadar fazla romantizmi yaratabilir. Bu keyif verici süreç bir takım iniş çıkışlarla birlikte önemli değişim ve dönüşümleri de tetikleyecek. Fazla iyimser ve hayalci yaklaşım çözüm yaratmayabilir, bu nedenle ilişkideki alma verme dengesine özen göstermeliler.

2021 ‘de BALIK BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Balık burçları için maddi kaynak yaratmak için önemli dönem Nisan ayı olacak. Diğer taraftan kredi, borç, alacak, pasif gelirler ve miras gibi finansal destekler ile ilgili olumlu gelişmeler Ağustos ve Eylül ayında meydana gelirken, Eylül ve Ekim aylarında önemli kararları masaya yatırıp, bu konularla ilgili yarım kalan işleri tamamlamak isteyebilirler. Özellikle ev ve gayrimenkul alanında yatırım yapmak , al sat yaparak bir takım dengeleri sağlamak isteyebilirler.

2021 ‘de BALIK BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

2021 yılında Balık burçları için kariyer alanında önemli süreçler tetiklenecek. Yeni bir sektöre geçiş yapmak, yeni bir pozisyona terfi etmek 2021’in ilk aylarında gündeme gelirken, 2021 sonunda bu durumu tekrar değerlendirmek isteyebilirler. Aslında beklentilerin de üstünde sergiledikleri performansları onları çok da tatmin etmeyebilir. Önümüzdeki sene asıl değerin ve kıymetin, aile ve yuvaları olduğunu fark etmeleri kariyer alanında farklı bir yöne gitmelerine neden olabilir. Özellikle Mayıs ayında gerçekleşecek olan Ay tutulması bu alanda önemli farkındalıklar getirebilir. Aynı dönemde Jupiter’in Balık burcuna geçmesi de iş ve kariyer alanında farklı bir bakış açısı ve perspektif geliştirmelerine yardımcı olacak.

Genel olarak 2021 senesinde bizi nelerin beklediğini okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 216 820 75 14

 : 0 539 626 98 87

Paylaş