Saturn ve Jupiter’in Kova burcundaki zorlayıcı etkileri, Saturn – Uranus zorlu açısı,  Venus ve Merkür Retrosu, Yay ve İkizler burcunda gerçekleşecek olan 3 tutulma,

2021 senesinde bizleri bekliyor..

2021’DE KOÇ BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de KOÇ BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021’de KOÇ BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Koç burçları aşk açısından Temmuz ayını oldukça heyecanlı ve tutkulu geçirecekler. Çıkacakları bir tatil aşk açısından çok tatminkar olabilir. Ağustos ve Eylül ayında ise evliler kervanına katılabilirler. Eylül – Ekim ayında ilişkiler açısından önemli kararları gözden geçirecekleri ve geçmişe dönük yarım kalmış ileri tamamlayacakları bir dönem olacak. Aynı dönem eski partnerlerin de kapıyı çalması mümkün.

2021 ‘de KOÇ BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Koç burçları, 2018’in ikinci yarısından bu yana beklenmedik ekonomik gelişmelerin etkisiyle gelirler ve kazançlar alanında ani iniş ve çıkışlar yaşamaktalar. 2021 Nisan ayı sürpriz kazançlar, mutlu ederken, mali alanda ellerinin güçlenmesini sağlayacak. Temmuz ayında spekülatif yatırım araçları yüzlerini güldürebilir. Eylül ayında sürpriz maddi destekler gündeme gelebilir. Miras, vergi, sigorta, ikramiye ve ya pasif gelirler keyif verici olabilir. Yalnız para geldiği gibi, gidebilir de. 19 Kasım’da gerçekleşecek olan Yarı Gölgeli Ay tutulması finansal açıdan önemli gelişmeleri tetikleyecek. Gayrimenkul satışlarına yönelebilirler.

2021 ‘de KOÇ BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Koç burçları, 2019 – 2020 senelerinde iş ve kariyer alanında bir çok problemle mücadele ederek, koltuklarını korumak için fazlaca çalıştılar. Özelikle Ocak 2020 tüm dengeleri değiştirdi. Geçtiğimiz sene Mart ve Temmuz 2020 ayları arasında kariyer gelirleri ile ilgili bazı sıkıntılar yaşamış olmaları, onları bazı riskleri minimize etmek için motive etti. Aralık 2020 itibariyle bu alanda gereken aksiyonu alarak kendilerini mali açıdan garanti altına alabilirler. 2021 senesinde profesyonel iş çevresiyle olan ilişkilerini sağlamlaştırmak ve kaliteli iş birliklerine yönelmek için ciddi bir elemeye gidecekler. Mesleki alanda uzun vadeli planlarını gerçekleştirmek için strateji üretebilirler. Ocak ve Şubat 2021’de önemli başarılara imza atarken, Haziran ayında iş stresini yönetmek zorlayıcı olabilir. Aile içi konularla uğraşmak durumunda kalmak, iş alanını savaş meydanına çevirebilir.

2021’DE ASLAN BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de ASLAN BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de ASLAN BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Aslan burçları özellikle geçtiğimiz Mart – Temmuz 2020 tarihleri arasında ikili ilişkilerle ilgili yaşadıkları zorlu süreçleri 2021 senesinde tekrar yaşayacaklar. Evlilikler, ciddi birliktelikler zorlu sınavlardan geçecek. Bu sene Jupiter’in Kova burcuna da geçmesiyle özellikle Aralık 2020’de yaşanan bazı can sıkıcı durumlar 2021’yi tamamen etkisi altına alabilir. Evliler boşanma riskiyle karşı karşıya kalabilir. Mayıs – Ağustos arası bu etki biraz azalırken, Ağustos – Aralık ayları arasında yine bir takım krizler patlak verebilir. Fakat krizi yönetmekte deneyim sahibi olmaları onları kurtaracak. Şubat ve Mart aylarında geçmişteki olumsuz süreçleri şifalandırmak için bazı fırsatlar yakalayabilirler. Temmuz ayı tüm dikkatleri güzellikleriyle üzerine çekebilecekler ve partnerlerine karşı daha güçlü pozisyon alabilecekler. Bekar Aslan’lar, 14 Aralık 2020 ve 4 Aralık 2021’de gerçekleşecek Yay burcundaki Güneş tutulmalarıyla aşk hayatlarında iz bırakacak maceralara adım atabilirler.

2021 ‘de ASLAN BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Aslan burçları için maddi açıdan yılın en şanslı dönemleri, Mayıs – Ağustos ayları arası olacak. Elde edebilecekleri pasif gelirler, miras, eşlerinden gelecek gelir, sigorta, ikramiye ve pasif kazançlar onları çok mutlu edecek. Spekülatif yatırım araçlarını yılın ilk 3 ayında değerlendirebilirler. Sonuçlarını ise Haziran – Temmuz gibi alacaklar. Ağustos ayı sürpriz kazançları getirirken, yanlış yatırım kararları hüsranla sonuçlanabilir. O yüzden özellikle Ağustos ayında harcamaları iki kere düşünerek yapmalılar.

2021 ‘de ASLAN BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Aslan burçları, 2018 ikinci yarısından bu yana, özellikle çalıştıkları iş yerindeki üst düzey otoriteler ve organizasyonel şemanın sürpriz bir şekilde değişmesi ve beklenmedik ekonomik koşulların etkisini kariyer alanında yoğun bir şekilde yaşadılar. 2020’den bu yana ise günlük rutin ve sorumluluklarının artması, pozisyonlarına getirilmiş olan ek yükler, çok çalışmalarına neden oldu. Fakat bunun mükafatını, Nisan 2021’de alacaklar. Sürpriz bir terfi alabilirler. Üstesinden kalkıp kalkamamak onlara endişe verebilir. Mayıs ayını olumlu geçirmeleri bu korkuyu üzerlerinden atmalarında yardımcı olacak. 2021’de daha çok müşterileri ve ortaklarıyla zorluklar yaşayabilirler. İlişkilerini güçlendirmek isterken, ekonomik piyasalardaki dalgalanmalara adapte olmakta zorlanabilirler. Şubat – Nisan ve Aralık ayları bu açıdan oldukça zorlayıcı olabilir. Nisan – Aralık ayları arasında belirleyecekleri yeni stratejiler, krizleri yönetmelerinde yardımcı olacak.

2021’DE YAY BURÇLARINI NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de YAY BURCUNU NELER BEKLİYOR?

2021 ‘de YAY BURCUNU AŞK HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Yay burçları, 2020’nin son ayında ve Aralık 2021’de kendi burçlarında gerçekleşecek olan Güneş tutulmalarından oldukça fazla etkilenecekler. Önemli değişimler ve döngüler getirecek olan 2021, eski bakış açılarını ne kadar terk edebileceklerine bağlı olacak. Eski felsefelerini, vizyonlarını bırakarak olaylara daha yüzeysel bakabilme alışkanlığı edinmek zorunda kalacaklar. Aşk hayatlarında da bu geçerli olacak. Aşk hayatlarında Mart ayı önemli gelişmeleri gündeme getirirken, yılın ikinci yarısında önemli bir adım atabilirler. Evlilik, ciddi ilişki ve ya bir kontratla birlikteliklerini taçlandırabilirler. Mayıs – Haziran evlilik hazırlıklarını hızlandırmak ve tamamlamak için ideal olacak. Bekar olanlar, ciddi bir ilişki yaşayabilirler.

2021 ‘de YAY BURCUNU PARASAL KONULARDA NELER BEKLİYOR?

Yay burçları, maddi konularla ilgili 2018’den bu yana ciddi zorluklarla mücadele ettiler. Kazançlarında istikrar yaratmak ve kayakları arttırmak için bir çok problemi aşmak zorunda kaldılar. Artık bu sınavlar geride kaldı. Maddi açıdan yüz güldürecek zamanlar, Ocak ve Haziran ayları olacak. Sürpriz kazançlar elde edebilirler. Mart – Nisan aylarında spekülatif yatırım araçlarını zorlayabilirler ve bu atılım, bu tarihlerde olumlu sonuç verebilir.

2021 ‘de YAY BURCUNU İŞ HAYATINDA NELER BEKLİYOR?

Yay burçları, 2020 senesinde iş ve çalışma şartları alanında ekonomik piyasalardaki beklenmedik durumları yönetmeye çalıştı. Bu durum onları daha çok çalışmak için kamçılarken, önemli finansal atılımlar yapmayı da gündeme getirdi. Kariyer anlamında tatmin edecek olan aylar Nisan ve Ağustos 2021 olacak. Diğer taraftan telekomünikasyon ve internet teknolojileri alanında kendilerini geliştirebilir, eğitim alabilir ve ya verebilirler. Uzmanlık alanlarıyla ilgili bilgiyi yaymak için ciddi bir disipline girecekler. Bu etki Aralık 2020 itibariyle başlarken tüm 2021 senesini de etkisi altına alacak. Aldıkları ve verdikleri eğitimler ile ilgili Haziran – Ekim ayları arasında stratejilerini revize etme gereği duyabilirler. Ekim’den sonra ise yeni programları uygulamaya geçirebilirler.

Genel olarak 2021 senesinde bizi nelerin beklediğini okumak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 216 820 75 14

 : 0 539 626 98 87

Paylaş