28 Eylül – 4 Ekim 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Haftaya yine oldukça yoğun bir gökyüzü hakim. Saturn ve Pluto Retro’dan çıkarak ileri harekete geçiyor. Pandeminin son durumuna istinaden tekrardan oluşturulan yeni düzenlemeler, yeni kurallar hayatımıza girebilir. Ayrıca Retro Mars, Saturn’ü zorlamakta. Bir şekilde 24 – 25 – 26 Ağustos döneminde yaşananlarla ilgili yeni bir taktik ve ya metod belirlememiz gerektiğine karar verebiliriz. Sebep ise, kendi hedeflerimizden, aksiyon planlarımızından ve girişimlerimizden alıkoyan ve engelleyen bu yeni düzenlemelere karşı bir çözüm yaratmak. Hemen arkasından yaşanacak olan Koç burcundaki Dolunay, bu nedenle, agresyonu ve öfke patlamalarını bazıları için soğuk savaşları , dünyada ise bir çok afeti tetikleyebilir. Adımları hızlandırmamız maalesef ki mümkün değil. Yapmak istediklerimizle ilgili en erken Ocak 2021’de koşullar sağlanmış olacak.

Hafta sonunda Venus’un Başak burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay boyunca takım çalışması, iş bölümü, iş arkadaşlarıyla olan ilişkiler önem kazanacak. Maaş, düzenli gelir alanında ince hesaplar yapabiliriz.

Koç Burcu

KOÇ

Hafta başında yaşanacak olan Güneş – Chiron karşıtlığı ve Venus – Mars olumlu açısı, ilişkilerde bireysel alandaki yaralara karşı göz kapamayı tercih edeceğinizi gösteriyor. Aşk hayatı, çocuklar ve hobilerinizden alacağınız keyif ve eğlence burada size şifa olabilir.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla iş ve kariyer hayatınızda pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler ve yeni kurallar önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek. Bu yeni kurallar, üst düzey yöneticiler ve otoriteler ile çatışmanıza neden olabilir. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Konunun maddi koşullar ve desteklerle bir alakası var gibi görünüyor. Ve burcunuzda gerçekleşecek olan Dolunay bastırdığınız bu öfkeyi ortaya çıkartacak. Otoritelerle bu sorunlarınızı ancak Ocak 2021 itibariyle çözebileceksiniz.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, çalışma arkadaşlarınız ile olan ilişkinizde ve ofis şartlarınızda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Boğa Burcu

BOĞA

Atılım yapmak ve girişimde bulunmak konusunda kendinizi yetersiz ve ya başarısız düşündüğünüz alanları şifalandırmak için aile ve yuvanıza odaklanabilir, günlük hayatınızda onlara daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Aileniz size iyi gelecek.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla uzaklardaki sorumluluk ve görevlerinizde ve iş bağlantılı konularda pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler ve yeni kurallar önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek. Bu yeni kurallar, uzaklardaki otoriteler ve kurallar ile çatışmanıza neden olabilir. Öfkenizi kontrol etmelisiniz. Müşteriler ve ya ortaklıklarla ilgili konular bu agresyona asıl sebep görünüyor. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bastırdığınız duygu patlamasına neden olabilir. Partner ve ortaklarla ilgili hedefleriniz doğrultusunda ancak Ocak 2021 itibariyle ilerleyebileceksiniz.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, çocuklar ve aşk hayatınıza daha fazla zaman ayırabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

Gelecek planlarınız ve uzun vadeli projelerinizde atılım yapmak konusunda kendinizi yetersiz ve başarısız hissetmek canınızı sıkabilir. Özellikle işle ilgili projelerde sıkıntınız var. Fakat kardeşiniz ve ya partnerinizin hayatındaki olumlu gelişmeler, sizi sevindirirken, yaratıcılığınızı ortaya çıkarmanızda da vesile olacak. Size yeni kapılar açılabilir.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla mali alanda , yatırımlarınız ve biriktirmeye çalıştığınız para konusunda pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler ve kurallar önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek. Bu yeni kurallar, canınızı sıkabilir. Gelecek planlarınızda rahat hareket etmenize engel olabilir. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bastırdığınız agresyonu dışarı vurmanıza neden. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkinize dikkat! İpleri koparabilirsiniz. Gelecek planlarınız ile ilgili ancak Ocak 2021 itibariyle hızlı ilerleyebileceksiniz.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, eviniz ve yuvanızı güzelleştirmek, ailenizle keyifli vakit geçirmek size çok iyi gelecek.

YENGEÇ

Kariyer alanında atılım yapmak konusunda kendinizi yetersiz ve başarısız hissetmeniz ve ya üst düzey yöneticilerden onay beklentiniz, kendi içinize kapanmanıza neden olabilir. Bu hafta elde edeceğiniz maddi kaynaklar belki biraz daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla ikili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler alanında pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler ve kurallar, önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek. Bu yeni kurallar, hoşunuza gitmeyecek. Kariyer alanındaki hedeflerinizde ilerlemenizde engel yaratabilirler. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bastırdığınız bu öfkeyi üst düzeye yansıtabileceğine işaret ediyor. Aman öfkenizi kontrol edin. Kariyer alanındaki hedeflerinizde ancak Ocak 2021 itibariyle hızlı ilerleyebileceksiniz.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle birlikte daha fazla vakit geçirebilirsiniz. Kısa yolculuklar yapabilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Uzaklarla ilgili girişimleriniz ve hedefleriniz konusunda kendinizi yetersiz ve başarısız hissetmeniz önünüzde engel yaratmakta. Sempatik ya da politik olmak bu alanda bir çözüm yaratmayabilir. Taktik ve yöntem değiştimeniz konusunda kariyer alanında elde edeceğiniz başarılar, dikkatleri üstünüze çekmeniz oldukça faydalı olacak.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla günlük rutin, çalışma ortamı, şartlar, işinizdeki sorumluluklar ve düzen alanında pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler ve kurallar önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek. Bu yeni düzenlemeler, oldukça keyfinizi kaçırabilir. Uzaklarla ilgili hedeflerinizde, seyahatlerinizde engel yaratabilir. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bastırdığınız duyguları, sabırsızlığı ortaya koymanıza neden olacak. Uzaklarla ilgili hedeflerinizde ancak Ocak 2021 itibariyle hızlı ilerleyebileceksiniz.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, maddi başarılar, gelirlerinizdeki artış keyfinizi yerine getirebilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Mali konular, krediler, yatırımlar konusunda kendinizi yetersiz ve başarısız hissetmeniz canınızı sıkabilir. Maddi kaynaklara odaklanmak yeterli değil. Fakat yurtdışı ve ya uzaklardan elde ettiğiniz gelirler size burada çözüm yaratabilir.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla kurduğunuz iş, hobileriniz, çocuklarınızla ilgili konular alanında pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler ve kurallar önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek. Bu yeni düzenlemeler, önünüze taş koyacak gibi. Yatırımlar, krediler ve banka gibi yan destekler konusunda engel yaratabilir. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bastırdığınız bu agresifliği dışarı çıkarmanızda etken. Mali konulardaki hedeflerinizde ancak Ocak 2021 itibariyle sonuçlar elde edebileceksiniz.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, imajınız, görünümünüz dikkat çekecek. Spora başlayabilir, yeni bir diyet uygulayabilir, kendinize özen gösterebilirsiniz. Uzaklarda elde ettiğiniz başarılar sizi daha da çok parlatabilir.

.

Terazi Burcu

TERAZİ

İkili ilişkiler, ortaklıklar konusunda girişimci tarafınızla ilgili kendinizi yetersiz ve başarısız hissetmeniz belli ki size sorun yaratıyor. Sosyal anlamda ve gruplar içinde dikkat çekmeniz yeterli gelmiyor olabilir. Yine de eğlenmek, sosyalleşmek, bayanlarla olan etkileşiminiz sizin kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla eviniz, yuvanız, aileniz ve evden yürüttüğünüz işlerinizle ilgili konular alanında pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek. Bu belirlenen yeni kurallar, önünüze taş koyacak gibi. Ortaklar, eşiniz, müşterileriniz gibi alanlardaki atılımlarınızda engel yaratabilir. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bu alanda öfkenizi ortaya çıkarmanızda etken. Ortaklıklar ve müşterileriniz alanındaki hedeflerinizde ancak Ocak 2021 itibariyle sonuçlar elde edebileceksiniz.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, yalnız kalmaktan keyif alabilir, bilinçaltınızı şifalandırabilir, farklı şifa tekniklerinden faydalanabilirsiniz. Online ve ya uzaktan işinizle bağlantılı eğitimler alabilirsiniz. Bazılarınız maddi açıdan kayıplar yaşayabilir, mali konularda dikkatli karar almalısınız.

Akrep Burcu

AKREP

Çalışma ortamınız, işiniz, pozisyonunuz ve işyerindeki şartlarınız konusunda yapmak istediğiniz atılımlar ile ilgili kendinizi yetersiz ve başarısız hissetmeniz belli ki moralinizi bozuyor. İzole bir şekilde sıkı çalışmak ve bunda da başarılı olmak yeterli bir çözüm gibi değil. Yine de üst düzeylerin sizi takdir etmesi, alkışlaması sizi mutlu edecek kadar motive edecek.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla işinizle ilgili belirlediğiniz stratejiler, üzerinizdeki sorumluluklar ile ilgili konular alanında pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek. Bu belirlenen yeni kurallar, önünüze taş koyacak gibi. İşinizde liderliğini yönettiğiniz projeler ve hedeflerinize giden yolda engel yaratabilir. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay bu alanda çalışma ortamında öfkenizi ortaya çıkarmanızda etken. Aman pişman olacağınız hareketler yapmayın. Bir düzen değişiyor. Çalışma alanındaki hedeflerinizde ancak Ocak 2021 itibariyle sonuçlar elde edebileceksiniz.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, iş yerindeki arkadaşlarınızda daha fazla sosyalleşebilirsiniz. Partneriniz ve ortağınızla birlikte daha fazla zaman geçirebilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Kendinizi güçlü gördüğünüz ve yetenekleriniz arasında bulunan mentörlük ve ya liderlik konusuyla ilgili yetersiz olduğunuzu düşünmeniz can sıkıcı. Diğer taraftan çocuklar ve aşk hayatınızdaki durumunuzda pek iç açıcı sayılmaz. Uzaklara yapacağınız seyahatler, iş bağlantılı görüşmeler, yabancı iş çevreniz ile yaşadığınız olumlu gelişmeler kendinizi toparlamanızı ve motivasyonunuzu geri kazanmanızı sağlayabilir.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla maddi konularla ilgili sorumluluk ve yükler alanında pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek. Bu belirlenen yeni kurallar, önünüze taş koyacak gibi. Kendinizi ispat etmek istediğiniz alanlarda, ve gayrimenkul/spekülatif yatırım araçlarında yapmak istedikleriniz engellenebilir. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, bu nedenle tatsız bir ruh hali ortaya koymanıza neden gibi. Yaptığınız yatırımların sonuçlarını alabilirsiniz..Bu konuyla ilgili atılımlar ancak Ocak 2021 itibariyle olumluya dönebilecek.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, kariyer alanında ciddi başarılara imza atabilir, otoritelerin dikkatini çekebilirsiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Aileniz ve yuvanız, eviniz ile ilgili atmak istediğiniz adımlarda başarısız olacağınızı düşünebilirsiniz. Kariyer alanında son bir aydır parlamak buna bir çözüm yaratamadı. Fakat, elde edeceğiniz bazı maddi destekler, ödüller, elde ettiğiniz başarıların sağladığı ek gelirler, motivasyonunuzu geri kazanmanızı sağlayabilir.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla özel hayatınızda ve sağlığınızda yaşadığınız son dönem olaylar, pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek. Bu belirlenen yeni kurallar, önünüze engel koyabilir. Özellikle aile ve yuva alanında yapmak istedikleriniz engellenebilir. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, bu nedenle ev içinde öfke ve agresyonu yaratacak gibi. Sakin olmalısınız. Bu konuyla ilgili atılımlar ancak Ocak 2021 itibariyle olumluya dönebilecek.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, uzaklarla bağlantılı işlerinizde başarılar elde edebilirsiniz. Finans ve görsel yetenekleriniz işinize yarayabilir.

Kova Burcu

KOVA

Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan ilişkilerinizde ve aynı zamanda kariyerle bağlantılı girişimlerinizde kendinizi yetersiz bulabilirsiniz. Yabancılarla olan iletişiminizin ve ya adaletli olmanızın çok fazla bir getirisi yok bu bağlamda. Fakat, partnerinizin ve ya ortağınız size vereceği destek kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla perde arkasından kariyeriniz ve işinizle ilgili yapmak istedikleriniz konusunda hız kazanabilirsiniz. Yalnız pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler önümüzdeki aylarda sizi meşgul edecek gibi. Bu belirlenen yeni kurallar, önünüze engel koyabilir. Özellikle işiniz, mesleğiniz ve yakın çevrenizle olan bağlantılarınızda sorun çıkarabilir. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, yakın çevrenize tüm bu öfkeyi kusabileceğinizi gösteriyor. Sakinliğinizi korumalısınız. Bu konuyla ilgili atılımlar ancak Ocak 2021 itibariyle hız kazanabilecek.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, maddi alanda ailenizden alacağınız destek moralinizi düzeltecek gibi. Ayrıca uzaklarla bağlantılı bir şirketle anlaşma sağlayabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Gelir ve kaynak yaratma konusundaki girişimlerinizde kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz. Eşinizin, ortağınız desteği bu alanda size yeterli gelmiyor, daha fazlasını istiyor gibisiniz. Çalışma ortamında takdir edilmeniz, finansla ilgili yeteneklerinizi ortaya koymanız alkışlanmanızı ve kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Bu hafta Saturn ve Pluto’nun ileri harekete geçecek olmasıyla kariyer çevresi, uzun vadeli planlar, sosyalleşme konusunda pandeminin getirdiği yeni düzenlemeler ile karşılaşabilirsiniz. Bu belirlenen yeni kurallar, önünüze engel koyabilir. Özellikle maddi konularla ilgili atılımlarınızda eliniz kolunuz bağlı kalabilirsiniz. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, maddi açıdan bazı zararlar elde edebileceğinizi gösteriyor, bir gelir kapısı kapanabilir ve ya gayrimenkul gelirleriyle ilgili bir konu netlik kazanabilir. Bu konuyla ilgili yapmak istedikleriniz ancak Ocak 2021 itibariyle hız kazanabilecek.

Hafta sonu Venus’un Başak burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca, partneriniz, eşiniz, birlikte olduğunuz kişiyle son derece eğlenceli, keyifli zamanlara adım atabilirsiniz. Taşınma gündeme gelebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 216 820 75 14 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş