2020 Ekim ayında önemli gelişmeler yine gökyüzünde bizi etkilemeye devam ediyor. Önemli terk edişler ve yeniliklerin tohumları Ekim ayında atılacak. İçsel gezegenler hızla burç değiştirirken, Merkür Retro harekete Ekim ayında başlıyor!

Başlıca gökyüzü olayları:

2 EKİM 2020 – VENUS BAŞAK BURCUNDA

Venus’un Başak burcuna geçmesiyle, ikili ilişkiler ve para konularında daha sistemli ve planlı, ayaklarımızın yere basarak hareket etmek isteyebiliriz. Düzenli gelir sahibi olmak, hesap – kitap yapmak, bütçe dahilinde harcamalar yapmak konusunda dikkatli davranabiliriz. Takım arkadaşları ve ofis içi ilişkiler daha keyifli olabilir. 11 Ekim sürprizlere gebe. 18 Ekim hayal kırıklıklarına dikkat! 19 Ekim iş konusunda olumlu gelişmeler bizleri bekliyor. 21 ve 24 Ekim’de işimize daha hakim olaraktan, güç ve istikrara kolaylıkla sahip olabiliriz.


2 EKİM 2020 – KOÇ BURCUNDA DOLUNAY

Agresyon ve şiddet dolu bir Dolunay bizi beklemekte. Özellikle Koç, Terazi, Yengeç ve Oğlak burçları dikkat! Soğukkanlı hareket etmekte fayda var.


5 EKİM 2020 – PLUTO İLERİ HAREKETTE

Pluto, 27 Nisan’dan itibaren iş, kariyer ve sorumluluklar ile ilgili geri plandaki değişim ve dönüşümü yaratmak ile meşguldü. 5 Ekim’den sonra artık çürümüş bir düzen ve ya sisteme veda etme zamanı. Sıfırdan ve ya yeni belirlenen düzenle devam etmek hız kazandıracak.


15 EKİM 2020 – MERKÜR RETROSU BAŞLIYOR!

Merkür Retrosu 15 Ekim’de başlıyor. Akrep burcunda Retro harekete başlayacak olan Merkür, öncelikle finansal konularda bize geriye dönüp bir takım eksiklikleri tamamlamak konusunda yardımcı olacak. Prosedürler, belgeler ve evraklar, ortak sermaye, banka, kredi, sigorta, prim ve ya miras ile bağlantılı konularda zamanımızı alabilir. Merkür, 4 Kasım’da Retro hareketten çıkacak. Boğa – Kova ve Aslan burçları kendini ifade etmekte bu dönemde zorlanırken, Balık, Yengeç ve Akrepler işlerini daha kolay halledebilirler.


16 EKİM 2020 – TERAZİ BURCUNDA YENİ AY

Terazi burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, ikili ilişkiler ve ortaklıklar, yasal düzenlemeler, sözleşmeler gibi konularda yeni bir oluşuma adım atmamızı sağlayacak. Çok dikkatli hareket etmek gerekiyor, eğer iyi hesap kitap yapılmazsa, yüksek beklentiler bizi hayal kırıklığına uğratabilir.


22 EKİM 2020
– GÜNEŞ AKREP BURCUNDA

Güneş bir ay boyunca, mali konulara, güvenlik alanlarına, finansal güce ve borçlar, kredi, banka ile olan ilişkilere eğilmemize yardımcı olacak. Boğa, Kova ve Aslan’lar, otoritelerle çatışabilir. Dikkat!


27 EKİM 2020 – VENUS TERAZİ BURCUNDA

İlişki ve para gezegeni Venus, kendi yönettiği burca geçiyor. İkili ilişkilerde adalet, hak, hukuk, alma verme dengesi önemli hale gelirken, para konularında bazılarımız yasal süreçlerle uğraşmak durumunda kalabilir.


28 EKİM 2020 – MERKÜR TERAZİ BURCUNDA RETRO

Merkür Akrep burcunda geri giderken, 28 Ekim’de Terazi burcuna geri dönerek, 23 – 27 Eylül tarihleri arasında yaşananları tekrar gündeme getirecek. O dönemde yapılan konuşmalar, görüşmelere istinaden bazı eksikleri tamamlamak, yasal süreçlerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bazı imzalar atılabilir. Sözleşmeler gündeme gelebilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş