31 Ağustos – 6 Eylül 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta Dolunay’lı bir haftaya adım atıyoruz. Balık burcundaki Dolunay, duygusal anlamda yorucu ve yıpratıcı olabilir, ilişkiler ve para konularında zorlanmamıza neden olabilir. Hayal kırıklıkları ve hüzün, beklentilerin yukarıda olmasıyla bağlantılı gelişebilir. Beklenmedik maddi konular, finansal dış etkenler bu beklentilerin genişlemesinde etken olabilir.

Haftanın ikinci yarısında Merkür – Venus – Mars etkileşimi, bir yandan aileyle ilgili maddi konuları gündeme getirirken, ikileme de düşmemize neden olacak. Özel hayattaki hedefler, hem iş, hem aileye odaklanmaktan rafa kaldırıldığı için suistimal edilmişlik hissi verebilir. Ya bizim isteklerimiz, hedeflerimiz ne zaman gerçekleşecek? Bu konudaki mücadele yıl sonuna kadar devam edecek. Mars’ın önümüzdeki günlerde geri gidecek olması, buna eğilmemizi sağlayacak. Kasım’ın ilk haftasından sonra ise bu konuda önemli gelişmeler kaydedebiliriz. Hafta sonunda Merkür Terazi burcuna, Venus ise Aslan burcuna geçiyor. İlişkiler ve aşk hayatı gündemde.

Koç Burcu

KOÇ

Dolunay’ın etkisi hafta başından itibaren etkili olacak. İşinizde takdir görmemek, yeteneklerinizin alkış almaması kalbinizi kırabilir, beklentileriniz boşa çıkabilir. Her ne kadar karşı tarafı ikna etmeye çalışsanız da çabalar boşa çıkabilir. Fazla sorumluluk, iş hayatında strese neden olurken, aile içi harcamaların artması, başka bir sorun. Dolayısıyla tüm bu yaşananlar bu Dolunay ile birlikte sizi bir karar vermeye götürecek.

Kendinize yatırım yapmak ve hedeflerinizi gerçekleştirmek her ne kadar geri planda kalsa da önümüzdeki haftalarda bu konuya yoğunlaşmak için zamanınız olacak. Buna aile içi bir anlaşmazlık sebep olabilir. Hafta sonunda Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle, tüm zihniniz, algınız, partneriniz, ortağınız ve iş vereninizde olacak. Önemli konuşmalar, anlaşmalar, sözleşmeler masaya yatırılabilir. Venus de hafta sonu burç değiştiriyor. Aslan burcuna geçerken, bazılarınız önümüzdeki dönemde aşk hayatında önemli gelişmeler yaşayabilir, bazılarınız ise çocuklarla hoş vakit geçirebilir, tatile, eğlenceye ve ya çocuklara para harcayabilir.

.

Boğa Burcu

BOĞA

Dolunay bu hafta bir arkadaşlığa son vermenize neden olabilir. Ve ya kariyer çevrenizde bir bitiş yaşanabilir, bir sır perdesi ortadan kalkabilir. Bazılarınız kariyer gelirleriniz ile ilgili bir cevap bekliyorsa bu konuda aydınlanabilir. Durum pek de beklediğiniz gibi değil. Diğer taraftan ev ve ya çocuklarla ilgili bir mesele çözüme kavuşabilir.. Hayal kırıklığı sizi üzerken, uzaklarla bağlantılı işler maddi açıdan gerilim yaratabilir. Bu durum, bir ilgi alanınızı işe dönüştürmek konusunda daha kararlı olmanıza neden olacak gibi. İşe maddi anlamda destek yaratmak bu alanda istikrar oluşturabilir. Her şerde bir hayır var, dedirtecek durumlar yaşayabilirsiniz.

Partneriniz ve ortağınızla ilgili perde arkasından yürüttüğünüz girişimleriniz yine rafa kalkacak görünüyor. Erteleme konusunda sistem sizi destekliyor. Ne de olsa sabit burçsunuz. Konfor alanından çıkmak sizin için kolay değil. Fakat bu konu önümüzdeki 3 ay boyunca sizi meşgul edecek. Hafta sonu Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki 3 hafta iletişiminiz ve zihniniz işle yoğun olacak. Bazı dengeleri, anlaşmaları sağlamaya çalışabilirsiniz. Venus ‘un Aslan burcuna geçmesi ise, ev ve aile içinde daha fazla keyifli ve eğlenceli günlere işaret ediyor.

İkizler Burcu

İKİZLER

Bu hafta yaşanacak Dolunay, kariyer alanında bir takım hayal kırıklıklarını beraberinde getiriyor. Maddi açıdan canınızı yakabilir. Beklentileriniz boşa çıkabilir. Bir yerlere yapmanız gereken harcama sizi strese ve gelecekle ilgili baskı altına alırken, bunu yapmanız gerektiğini düşünmek sizi rahatlatabilir. Gelecek vaad eden bir yatırım yapabilirsiniz. Aynı dönemde evden yürütülecek bir iş ek gelir kaynağı yaratabilir.

Gelecek planlarınız ve atılımlarınız ile ilgili projeler önümüzdeki 3 ay boyunca sizi meşgul edecek. Buradaki hedeflerinize ulaşmak için strateji belirleyebilir, eyleme geçebilirsiniz. Özellikle bu hafta maddi konularda yaşayacağınız bir anlaşmazlık bunu tetikleyecek. Hafta sonu Merkür’ün Terazi burcuna geçmesiyle önümüzdeki 3 hafta iletişiminiz ve zihniniz aşk hayatınız, çocuklar ve yetenekleriniz olacak. Kendinizi geliştirmek için bazı eğitimler alabilirsiniz. Venus ‘un Aslan burcuna geçmesi ise, yaratıcı ve kreatif alanda daha fazla başarı kaydetmenize yardımcı olacak. Kendinizi bu alanda daha fazla gösterebilirsiniz.

YENGEÇ

Bu haftanın en önemli olayı Balık burcunda yaşanacak olan Dolunay. Bir kursun veya bir eğitimin sonuçlarını alabilirsiniz. Bu konu bazı beklentileri boşa çıkartabilir.  Diğer taraftan işinizle ilgili bir konuya ciddiyet ve istikrar kazandırabilirsiniz. Ortağınız veya partnerinizle bir anlaşmaya varabilirsiniz. Bu durum kendinizi iyi hissetmenize neden olacak. 

Kariyer alanındaki mücadeleniz önümüzdeki 3 ay boyunca devam edecek, her ne kadar adım adım ilerleseniz de Eylül’ün ikinci haftasından sonra eylem planınız da bazı değişiklikler yapmanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Hafta sonu Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte tüm zihinsel aktiviteleriniz önümüzdeki 3 hafta aileniz ve yuvanız ile ilgili olacak. Belki taşınmaya karar verebilirsiniz. Ve ya eve iş getirebilirsiniz. Venüs ise Aslan burcuna geçiyor. Maddi konularda kazançlı günler sizi bekliyor, kariyer gelirleriniz de artış yaşayabilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Bu hafta yaşanacak olan Dolunay Balık burcunda gerçekleşirken harcamalar, masraflar, ve pasif gelirleri ikramiye ve ya bonus gibi konularda bazı sonuçlar elde etmenizi sağlayacak. Konunun bir şekilde, eviniz veya ailenizle bir bağlantısı var. Belki bir borcunuzu tamamlayabilirsiniz. Her ne kadar bu durum sizi tam anlamıyla tatmin etmese de gelirleriniz ve kazançlarınız konusundaistikrarlı bir şekilde ilerlemeye devam edeceksiniz. Kendinizi daha fazla güvende hissedebilirsiniz. Bu durum aile içinde de daha huzurlu ve keyifli zaman geçirmenize yardımcı olabilir. 

Uzaklarla ilgili işlerinizde verdiğiniz çaba ve mücadele, önümüzdeki 3 ay boyunca sizi meşgul edecek. Eylül’ün ikinci haftasından sonra bazı yöntem değişikliklerine gitmek durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta bu konuyla ilgili bazı görüşmeler yapmanız mümkün, çünkü sıkıntılar ve anlaşmazlıklar çözümleri de beraberinde getirecek. Hafta sonu Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte kardeşlerle olan ilişkiniz veya iş ilişkilerinizde yapacağınız sözleşmeler, anlaşmalar, politikalar ön plana çıkabilir. Venüs’ün ise Aslan burcuna geçmesi ile güzelleşmek, güzel giyinmek, herkesin dikkatlerini üstünüze çekmenizi sağlayacak.


.

Başak Burcu

BAŞAK

Bu hafta yaşanacak olan Balık dolunayı ile birlikte bir anlaşmaya , sözleşmeye veya bir ilişkiye nokta koyabilirsiniz. Ve ya karşı taraf bu konuyla ilgili netliğini ortaya koyabilir. Büyük bir hayal kırıklığı veya hüsrana uğramanız mümkün. Karşı taraf beklentilerinizi karşılayamayabilir ve ya sizi aldatmaya kalkabilir. Bu hüsranın kaynağı daha çok, arkadaş ve ya güvendiğiniz insanlarınız sizi boşa çıkarması. Bu durum kariyer çevreniz ile ilgili ve kurmakta ve büyütmekte olduğunuz işinizle ilgili stres ve baskı yaratabilir. Bazı şeyleri kaybetmekten korkabilirsiniz. Diğer taraftan kendiniz bu konuda istikrarlı bir şekilde çalışmaya devam edeceksiniz. Bazı stratejilerinizi uzun vade de uygulamak üzere işleme alabilirsiniz, bu durum kendinizi daha fazla güvenme hissetmenize yardımcı olacak. Bazen yol ayrımları yardımcı olabilir.

Yatırımlar, gelirler veya harcamalar konusunda atmak istediğiniz adımları biraz yavaşlatmanız mümkün. Eylül’ün ikinci haftasından sonra bu durum, daha da önemli olacak. Girişimleriniz de farklı bir yöne gitmek durumunda kalabilirsiniz. Bu hafta içi yaşanacak bazı anlaşmazlıklarla bu sonuca varacaksınız. Hafta sonu Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte maddi konularda anlaşmalar yapmak, ticarete daha fazla yoğunlaşmak , zihinsel anlamda sizi daha fazla yorabilir. Venüs’ün ise Aslan burcuna geçmesi ile uzaklarla bağlantılı işlerinizde perde arkasından görüşmeler yapmak isteyebilirsiniz. Bazılarınız ise yasak aşklara adım atabilir.

.

Terazi Burcu

TERAZİ

Bu haftanın en önemli olayı Balık burcunda yaşanacak olan Dolunay. Çalışma alanınızda veya ortamınızda bir şeye nokta koyabilirsiniz. Belki bir çalışma ortamını terk edebilir,  veya yeni bir alışkanlık kazanmak adına size iyi gelmeyen veya artık hizmet etmeyen bir etkinliğe son verebilirsiniz. Bu durum sizi çok tatmin etmeyecek. Çünkü iş ve kariyer alanında üzerinize düşen görevleri yerine getirmek ve bunları günlük rutine adapte etmek sizin için çok da kolay olmayabilir. Diğer taraftan kapalı kapılar ardında yoğun tempo çalışmak, fazla mesai yapmak size disiplin ve istikrar kazandıracak. İşinizde daha fazla takdir görebilir veya başarı elde edebilirsiniz. 

Ortaklıklar, sözleşmeler, kontratlar, müşteriler veya evliliğiniz ile ilgili verdiğiniz mücadele Eylül’ün ikinci haftasından sonra hız kesecek. Bu hafta yaşayacağınız bazı anlaşmazlıklar geri çekilmenize neden olacak gibi. Taktik değiştirmeye karar verebilirsiniz. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte hafta sonundan itibaren 3 hafta boyunca konuşmalar, sözleşmeler ve zihinsel aktiviteler, özellikle de uzaklarla bağlantılı eğitimler sizi yorabilir. Bir eğitim alabilir veya verebilirsiniz. Aynı zamanda uzaklarla bağlantılı bir konu kafanızı meşgul edebilir. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile ise daha fazla sosyal çevrede ve arkadaşlar arasında boy göstermeniz mümkün. Adeta bir ışık gibi parlayabilirsiniz. Bu durum bir şekilde maddi anlamda da kazançlı bir döneme girmenize neden olacak.

Akrep Burcu

AKREP

Bu haftaya damgasını vuracak olan gökyüzü olayı Balık burcunda yaşanacak olan Dolunay. Bazılarınız bir aşk ilişkisine veda ederken, bazılarının ise çocukları ile ilgili bir konunun netleşmesine tanıklık edecek. Sonuç tam da beklediğiniz gibi olmasa da, son dönemde uzaklarla bağlantılı konularda yaşadığınız iş stresinin etkileri,  sizde korkuya ve kaygıya neden olduğu için çok da fazla etkilenmeyebilirsiniz. Kariyer çevrenizde yapacağınız görüşmeler, iş konusunda kendinizi güvende hissetmenize neden olabilir. Bu durum uzaklarda bulunan dostlarınız, arkadaşlarınız,  iş ortaklarınızla daha huzurlu bir ilişki kurmanızda yardımcı olacak. Fakat iş yerinizde kendinize koyduğunuz bireysel hedefler, uzun zamandır sağlığınızda yaşadığınız sorunlar,  bu konuda çelişkiye düşmenize neden olabilir. Bunun sonucunda Eylül’ün ikinci haftasından itibaren kendi hedeflerinize daha farklı bir şekil vermek üzere hız kesebilirsiniz. Taktik değiştirmek size iyi gelecek.

Hafta sonu Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte, ortaklıklar ve ilişkiler konusunda zihinsel anlamda inzivaya çekilmek size iyi gelebilir. Düşünmek ve kendinizi dinlemek isteyeceksiniz. Bazılarınız ortak sermayeler, yan gelirler konusunda gizli planlara yoğunlaşabilir. Venüs’ün Aslan burcuna geçmesi ile ise önümüzdeki 3 hafta boyunca herkes tarafından alkışlanacak ve takdir göreceksiniz. Kariyerinizde ciddi atılımlar yapabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Bu haftanın en önemli olayı Balık burcunda yaşanacak olan Dolunay. Aile ve ev hayatınızla ilgili maddi anlamda yaptığınız yatırımların sonuçlarını elde edebilirsiniz. Bu durum beklentilerinizi çok fazla karşılamayabilir.  Ya da sonuç hayal ettiğiniz gibi olmayabilir. İş konusunda size verilen sözlere uyulmayabilir.  Her ne kadar bu duruma üzülseniz de, bu daha fazla çalışmak ve maddi konularda istikrarlı bir şekilde hareket etmek için sizi motive edecek. Kariyerinizle ilgili yapacağınız bir görüşme bir yol ayrımını ortaya çıkarabilir.

Çocuklar alanında ve ya gayrimenkul gelirleri, spekülatif yatırımlar alanında, hedeflere ulaşmak için, eşiniz ve ya ortağınızla ortak sermayeler konusunda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bu soruna çözüm yaratmak için bu alandaki hedeflerinizdeki mücadelede geri çekilme kararı alabilirsiniz. Eylül’ün ikinci haftasından sonra hız kesmek veya taktik değişikliği yapmak gerekebilir. Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile, hafta sonundan itibaren kariyer çevreniz ile olan iletişiminiz artabilir, uzun vadeli bazı sözleşmeler veya kontratlar gündeme gelebilir. Yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Venus ise Aslan burcuna geçiyor. Kendinize birazcık daha fazla zaman ayırabilir, uzaklara yolculuk edebilir, tatile çıkabilir ve dinlenebilirsiniz. Eğlenceli günler sizi bekliyor.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Haftaya damgasını vuran Balık burcundaki Dolunay sizin kardeşleriniz ile olan ilişkiniz, eğitim, öğretim gibi konular ve ya kısa seyahatleriniz ile ilgili alanda etkili olacak. Bu alanda son zamanda yaşadıklarınız bir sonuca bağlanacak. Beklentileriniz karşılanmayabilir veya hüsrana uğrayabilirsiniz. İkili ilişkiler ve ortaklıklar alanında bazı endişeler, kaygılar gündeme gelirken, terk edilmek veya reddedilmek, bir sözleşmenin feshedilmesi gibi endişelere kapılabilirsiniz. Bu durum uzaklarla bağlantılı  işlerinizde daha sıkı çalışmak ve çaba göstermenizde yardımcı olacak. Böylelikle iş ilişkinizde kendinizi daha fazla güvende hissedebileceksiniz.

Son dönemlerde aile ve ev hayatınızda verdiğiniz mücadelede Eylül’ün ikinci haftasından sonra biraz yavaşlamak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde bu hafta yaşayacağınız bir anlaşmazlık veya münakaşa buna neden olacak gibi. Hafta sonu Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte işinizde, kariyerinizde üst yönetim ile olan iletişiminiz artacak. Bazılarınız  bu alanda bir  sözleşmeye veya kontrata imza atabilir, el sıkışabilir. Venus’un ise Aslan burcuna geçmesi ile birlikte ikramiye, tazminat, pasif gelirler alanında şanslı bir döneme adım atıyorsunuz. Hobileriniz veya bazı yatırım araçları size daha fazla kazandırabilir.

Kova Burcu

KOVA

Bu haftanın en önemli gökyüzü olayı Balık burcunda yaşanacak olan Dolunay. Bu Dolunay, sizin gelirler ve kazançlar alanınızda gerçekleşiyor. Bir gelir kapısı kapanabilir veya kazancınızdan olabilirsiniz. Her ne kadar suistimal edilmiş gibi hissetseniz de, bu sizde daha çok kariyer alanınızda yaratmak istediğiniz disiplin konusunda destekleyici olacak. Harcamalar veya masraflar konusunda daha dikkatli hareket etmeye karar verebilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili yaratmak istedikleriniz buna gerek duyuyor. 

Son zamanlarda yakın çevreniz, akrabalar ve ya kardeşler ile ilgili verdiğiniz mücadelede, Eylül’ün ikinci haftasından sonra biraz hız kesmeniz size daha fazla şey kazandıracak. Bu hafta aile içinde yaşanacak olan bir tartışma buna neden olacak gibi. Kasım ayına kadar bu alanda taktik değiştirmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu Merkür’ün Terazi burcuna geçmesi ile birlikte uzaklarla olan iletişiminiz artabilir. Belli bir konuda uzmanlaşmak için zihinsel anlamda yoğunlaşabilirsiniz. Bazılarınız ise tatile çıkacak görünüyor. Venüs ise Aslan burcuna geçiyor. Bu durum ikili ilişkiler alanında keyifli zamanlar yaşamanıza neden olacak. Aşk ve eğlenceye önem vereceksiniz. Geçtiğimiz ayların etkisi ile bu alanda farklı düşünebilir, yeni oluşumlar yaratabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Haftaya balık burcunda yaşanacak olan Dolunay ile başlıyoruz. Bu Dolunay Özel hayatınız, imajınız, sağlığınız gibi konularda gerçekleşiyor. Bazılarınız çocuklar ve aşk hayatı ile ilgili önemli kararlar alırken, yeni bir döneme de adım atacak. Her ne kadar sonuç Beklediğiniz gibi olmasa da, çocuklar veya aşk hayatınız ile ilgili endişelerinize son vermek için bazı fedakarlıklar yapmanız gerektiğini düşüneceksiniz. Bu durum partneriniz veya ortağınız ile ilgili bazı kararlar almanıza neden olacak. Gelecekte daha fazla istikrar istiyorsanız, buradaki yol ayrımı size bir çözüm yaratabilir.

Uzun zamandır maddi konularla ilgili gelirler ve kazançlar alanında verdiğiniz mücadelede, Eylül’ün ikinci haftasından sonra biraz hız kesmek isteyebilirsiniz. Bu hafta, çocuklar ve ya aşk hayatınızda yaşayacağınız bir münakaşa veya anlaşmazlık bu kararı almanıza neden olacak. Merkür’ün hafta sonu Terazi burcuna geçmesi ile birlikte harcamalar, masraflar özellikle ev ve aile ile bağlantılı giderler, eşinizle olan ortak sermayeler konusunda belli kararları getirecek. Venüs ise bu hafta sonu Aslan burcuna geçiyor.  Çalışma ortamınızda veya iş yerinizde daha başarılı olmanız dikkatleri üzerinize toplamanız da yardımcı olacak. İş arkadaşlarınız tarafından takdir edileceksiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş