2 Eylül 2020 Saat 07:21’de gerçekleşecek olan Dolunay, önemli uyanışları ve acı gerçekleri de beraberinde getiriyor.

Dolunay, gökyüzünde Ay’ın en fazla ışığını gördüğümüz zamandır. Böylelikle gökyüzü adeta doğal bir ışıkla aydınlanır, beraberinde karanlıkta kalan her şeye de ışık tutar. Aslında Ay’ın ışığı yoktur. Karanlıktır. Güneş’ten aldığı ışığı yansıtır. Dolunay’da Ay, bir ayna görevi görür adeta. Bize farkındalık ve bilinç kazandırır.

Bu Dolunay 10 derece Balık burcunda ve İstanbul koordinatlarına göre an haritasında, 6.evde kıstırılmış olarak gerçekleşecek. Bu demektir ki ortaya çıkan bir gerçeğin üstünün kapatılmaya çalışılması söz konusu. Gizem perdesi kalksa da, sistem bunu kendi içinde görmezlikten gelebilir. Kabullenmeyebilir, önemsemeyebilir, reddedebilir.

An haritasında yükselen Terazi, Venus Yengeç burcunda, Saturn ve Pluto’nın baskısı altında bulunuyor. Bu aydınlatmanın görünen yüzünün aslında ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, kontratlar ile ilgili olduğunu gösterir. Fakat işin ilginç tarafı, biz ne kadar bu ilişki içinde merhametli, özverili, içten yaklaşsak da, bir o kadar despot, gaddar, acımasız bir tavırla karşılaşırız. Böylesi bir durumda ilişki kopar mı, ayrılık ve ya terk edişler yaşanır mı? Yoksa elimizdekini kaybetme korkusuyla karşı tarafa daha da fazla mı sğınırız? Tüm bu durumlar elbette ki özgür iradeyle sabittir. Yaşanan düzen değişikliklerinin, konulan yeni kuralların, verilen yeni emirlerin hepsine biat etmek ne kadar mümkün? Alt yapıda böyle bir muameleyle karşı karşıya kalmak, Dolunay’ın ışık tuttuğu beklentiler alanını bir anda hayal kırıklıklarıyla doldurabilir. Fakat buna tepki oldukça sert olacak gibi. Mars’ın bu gaddar gruba uyguladığı mücadele, savaşın cereyan etmesine neden olacak gibi. Kılıçlar çekilebilir. Dolayısıyla Dolunay’ı izleyen 10 gün içerisinde bu hayal kırıklıkları ve hüsranlar daha yüksek boyuta ulaşabilir. Pişmanlıklar, keşkeler gündeme gelebilir. Dolunay’ın yöneticisinin Retrodan önümüzdeki günlerde çıkacak olması, iş ve kariyer alanında abartıya, fazla yükü omuzlanmaya gönüllü olanlar içinde bir uyarı niteliğinde olacaktır. Tutamayacağınız sözleri terk etme zamanı.

BALIK BURCUNDA DOLUNAY ASTROKLAROS.COM

İş hayatı, çalışma koşulları, şartları, günlük rutin ve sağlık alanında bir süredir içten içe yaşanan konular bir bir ortaya çıksa da, hazmetmek kolay olmayabilir. Ve ortalık bir anda kaosa ve kriz ortamına dönüşebilir. Haklı çıkmak yerine, mağdur olmak, kurban psikolojisine ve ya depresyona girmek tercih edilebilir. Eğer bu söylediklerimi bir bir yaşarsanız, içinizde tutmamanız gerektiğini de bilmelisiniz. Bastırılmış her öfke, her gözyaşı, her üzüntü ilerde hastalığa dönüşebilir. Karşı tarafın tüm eleştirel ve güya gerçekçi, mükemmeliyetçi yaklaşımına rağmen iç dökmek her şeye bedel gibi görünüyor.

Dolunay’ın tek olumlu açısı geçtiğimiz haftalarda Retro alana giren Uranus ile. Bu da demek oluyor ki 10 gün önce sürpriz ve şok etkisi yaratan ekonomik durumlar, para piyasaları, bu Dolunay’da bize katkı ve fayda sağlayacak. O dönem olumsuz gibi algılanan durumlar bu sefer yararınıza olabilir, ve aslında bazı şeylerin açığa çıkmasına da yardımcı olabilir.

Sis perdesinin ortadan kalkmasına engel olanlara karşı bu önümüzdeki iki hafta tetikte olmak lazım. Gündem değişikliği, farklı kaotik durumların ön plana çıkarılması , hedef şaşırtma gibi durumlar yaşanabilir. Özden ayrılmadan, kendi farkındalığınızla konsantrasyonunuzu açığa çıkacak bilgilere yönlendirmelisiniz. Bu bilgiler, özellikle kariyer hayatı olanlar için, üst düzey biriyle ve bağlantılı olarak da, işteki çalışma düzeni ve şartları, çalışanlarıyla ilgili olabilir.

Enerjisel olarak dünyaya etkisi ise, salgının yaygınlaşmasının sonuçları olacaktır. Gerçeklerle yüzleşmek noktasında hayatın çok da pembe olmayan tarafıyla karşılaşabiliriz. Her ne kadar bu sonuç Temmuz ayının başından beri kendini belli etse de, sağlık konusunda fazla iyimser ve kaderci olmanın bedelleri bu Dolunay ile birlikte ortaya çıkabilir.

Diğer taraftan manevi olarak, ruhsal yolculuğumuzda bize önemli alanlar açacak bir Dolunay yaşayacağımızı da söylemekte fayda var. İdeallerin, beklentilerin ve hayal gücünün sınırsızlığında kaybolmanın bize çok da fazla bir şey katmadığını, bazılarına ise bir çok şey kaybettirdiğini görmek, sahip olduğumuz hayallere daha gerçekçi bir gözle bakmak için yol gösterecek. Acı gerçeklerin farkına varmak, duygusal anlamda yoğun bir sürece gireceğimizi de göstermekte.

Her ne olursa olsun, gerçekten ve gerçeklikten ayrılmadan çizilen bir yol bize önümüzdeki süreçlerde daha sağlam ve kalıcı sonuçlar elde etmemiz için akılcı hareket etmemizi sağlayacak. Bir rüyadan uyanmak zor da olsa gerekli görünüyor. Bunun için pes etmeden yola devam etmek fakat beklentileri düşürmek bizi büyütebilir ve yol gösterebilir.

Geçtiğimiz Aslan Yeni Ay’ında çok iddialı ve riskli başlangıçlar yapanlar, bu dönemde ilerledikleri yolda işin gerçek boyutları ile karşılaşırken, 20 – 25 Şubat 2020 tarihlerinde bir tohum atanlar, hasadı yapabilirler. Sonuç çok olumlu ya da beklentilere göre düşük kalsa da, ilişkilerde ve para konularında iyi gitmeyen bir sürecin de netlik kazanmasına yardımcı olacaktır.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş