10 – 16 Ağustos 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzündeki en önemli 2 olay, Mars – Pluto zorlu açısı ve Uranus’un Retro harekete başlaması olacak. Boğa burcundaki Son dördün, maddi açıdan kazançlarımızla ilgili bir değişime zorlarken, önümüzdeki hafta spekülatif yatırım araçlarını, gayrimenkul gelirlerini ve borsayı daha fazla öne çıkaracak. Mars – Pluto zorlu açısı, dünyada, patlamalar, yangınlar, büyük sarsıntıları, büyük kazaları tetiklerken, 5 ay boyunca geri gidecek olan Uranus, konfor alanlarımızı değiştirmeye zorlayan şartlara karşı nasıl mücadele etmemiz gerektiğini sorgulamamızı sağlayacak.

Koç Burcu

KOÇ

Hafta başında, ekonomik açıdan gelirler ve kazançlar alanında sizi zorlayıcı bazı haberler alabilirsiniz. Bu durum size bu konularda bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek.

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. Kariyer alanında sizi zorlayan değişimlere sonrasında fazlasıyla pişman olabileceğiniz tepkiler verebilirsiniz. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Aman dikkat! Kapıyı çarpıp çıkmayacaksanız hiç kavgaya bulaşmayın, derim.

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, maddi alanda gelirler ve kazançlar konusunda uzun zamandan beri yaşadığınız sürprizler siz zorlayabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle spekülatif yatırım araçları, rekabet edebildiğiniz alanlar, borsa, gayrimenkul gelirleri gibi alanlarda savaşacak gücü bulabileceksiniz.

.

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta başında, ekonomik açıdan özel hayat alanınızda sizi zorlayıcı bazı haberler alabilirsiniz. Taşınmak ve yer değiştirmek aile içi ilişkiler bundan etkilenebilir. Bu durum size özel hayatınızda konfor ile ilgili bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek.

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. Uzaklar, yurt dışı, seyahatler, eğitimler alanında sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, içinizdeki öfkeyi arttırabilir. Aman dikkat! Kapıyı çarpıp çıkmayacaksanız hiç kavgaya bulaşmayın, derim.

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, özel hayatınız, özgürlük ihtiyacınız, isyan ettirecek konularla ilgili uzun zamandan beri yaşadığınız beklenmedik durumlar siz daha da zorlayabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle aile, yuva, ev içindeki pozisyonunuz, gizli bir takım aksiyonlar alabileceğinizi gösteriyor. Gizli hedeflerinizi gerçekleştirmek için önce ev ve aile kanadında yapmanız gerekenleri öne çekebilirsiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

Hafta başında, ekonomik açıdan sizi kaygılandıran, ama değiştiremediğiniz durumlar alanında sizi daha da zorlayacak bazı haberler alabilirsiniz. Kardeşler, yakın çevre ile olan konuşmalar ön plana çıkabilir. Bu durum size maddi kaygılar ve parayı, maddi güvenceyi kaybetme konusunda bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek. Korkuyla hareket etmek size hiç bir şey kazandırmaz.

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. Borçlar, harcamalar, pasif gelirler, ortağınız, eşinizle olan ortak sermayeniz alanında sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, sosyal çevre ve gelecek ile ilgili sabırsızlığınızı, agresifliğinizi arttırabilir. Aman dikkat! Özellikle kariyer çevrenizle takışmamaya dikkat edin!!

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, ekonomide, para piyasalarında yaşanan son değişimlere isyan ettirecek konularla ilgili uzun zamandan beri yaşadığınız durumlar siz daha da zorlayabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkiler, ve üzerinde çalıştığınız yaratıcı, kreatif projeler sizi uzun vadeli planlar konusunda aksiyonlar alabileceğinizi gösteriyor. Zihinsel enerjiniz yüksek olacak.

YENGEÇ

Hafta başında, ekonomik açıdan sizi kaygılandıran, kariyer gelirleriniz, sosyal çevreniz, ortamınız alanında sizi daha da zorlayacak bazı haberler alabilirsiniz. Gelirler, kazançlar ile ilgili fikirler, stratejiler, görüşmeler ön plana çıkabilir. Bu durum size gelecekle ilgili güvence konusunda bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek.

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, evliliğiniz alanında sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, kariyer alanında üst düzeylerle kolaylıkla kavgaya girişebileceğinizi gösteriyor. Aman dikkat! Kapıyı çarpıp çıkmayacaksanız hiç kavgaya bulaşmayın, derim.

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, uzun vadeli maddi planlarınızı sarsan son değişimlere isyan ettirecek konular ve yaşadığınız durumlar sizin için daha da zorlayıcı olabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle kazançlar, gelirler, kendinize biçtiğiniz değer, hak ettiğinizi düşündüğünüz maaş konusunda üst düzey otoriteler ile olan ilişkinizde, ve ya kariyer hedefleriniz konusunda daha agresif ve hedef odaklı hareket edebilirsiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Hafta başında, ekonomik açıdan sizi kaygılandıran, kariyer, üst düzey yöneticiler, çalıştığınız şirketin yöneti stratejisi alanında sizi daha da zorlayacak bazı haberler alabilirsiniz. Sosyal ve ya kariyer çevrenizin size empoze etmeye çalıştığı fikirler, ön plana çıkabilir. Bu durum size kariyer alanındaki bu değişimlerde yaşadığınız bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek. Temizlik yaparken, kendi kıymetinizi ve yeteneklerini de hesaba katın!

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. Çalışma şartları, günlük düzen, rutin, sağlık alanında sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, sizi uzaklarla bağlantılı başlattığınız projeler alanında daha agresif ve kavgacı yapabilir. Aman dikkat! Kavgaya hiç bulaşmayın!! Delege edin. Hedefinize odaklanın!

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, kariyer alanında sizin kontrolünüz dışında gelişen son değişimler sizin için daha da zorlayıcı olabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle başarınız, duruşunuz ve imajınızla dikkatleri üzerinize çekmeye çalışın. Ve uzaklardaki projelerinizle ilgili nasıl hedef odaklı ve mücadeleci olduğunuzu otoritelere gösterin, derim!

Başak Burcu

BAŞAK

Hafta başında, ekonomik açıdan sizi kaygılandıran, uzaklar, yurt dışı , seyahatler gibi konularda sizi daha da zorlayacak bazı haberler alabilirsiniz. Bu durum size bu alandaki değişimlerde yaşadığınız bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek. Farklı bir yol izlemeniz gerekiyor!

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. Kurmakta olduğunuz iş, çocuklar ve aşk hayatınız alanında sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, sizi harcamalar, yatırımlar ve pasif gelirler alanında daha agresif ve kavgacı yapabilir. Aman dikkat! Kavgaya hiç bulaşmayın!! Pişman olmayın!

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, uzaklarla bağlantılı kaynaklarınızda sizin kontrolünüz dışında gelişen son değişimler, sizin için daha da zorlayıcı olabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle gizli projenize odaklanın ve dikkatleri üzerinize çekmeye çalışın. Belki de iyi bir yatırımcı ve ya maddi anlamda destek yakalayabilirsiniz.

Terazi Burcu

TERAZİ

Hafta başında, ekonomik açıdan kaygılandıran, harcamalar, masraflar, pasif gelirler gibi konularda sizi daha da zorlayacak bazı haberler alabilirsiniz. Bu durum size bu alandaki değişimlerde yaşadığınız bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek. Kariyeriniz ile bağlantılı olarak bu alanda eski alışkanlıkları terk etmek, yenisi için alan açabilir.

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. Eviniz, aileniz, kariyeriniz alanında sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, sizi ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız, sevgiliniz ve ya eşiniz ile olan ilişkinizde daha agresif ve kavgacı yapabilir. Aman dikkat! Kavgaya hiç bulaşmayın!! Pişman olabilirsiniz! Bu işin ikinci, üçüncü roundu olacak!

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, miras, pasif gelirler, harcamalar, banka, kredi gibi konularda sizin kontrolünüz dışında gelişen son olaylar, sizin için daha da zorlayıcı olabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle sosyal çevre, arkadaşlar, yeni ortamlar, size alan açabilir, daha fazla sosyalleşmenizi ve bu alanda daha aktif hareket etmenize olanak sağlayabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Hafta başında, ekonomik açıdan sizi kaygılandıran, partneriniz, ortağınız, işvereniniz ya da altında imzanız olan sözleşmeler gibi konularda sizi daha da zorlayacak bazı haberler alabilirsiniz. Bu durum, bu alandaki değişimlerde yaşadığınız bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek. Uzaklarla da bağlantılı konularda, partnerinizle olan ilişkinizde yeni kararlar almanız, yeni bir düzen belirlemeniz gerekebilir.

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. İşiniz, iş stratejiniz ve yakın çevreniz ile olan ilişkilerinizde sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, çalışma ortamında siz daha agresif ve kavgacı yapabilir. Aman dikkat! Çalışma arkadaşlarınızla kavgaya hiç bulaşmayın!! Pişman olabilirsiniz! Bu işin ikinci, üçüncü roundu olacak!

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, partneriniz, ortağınız, eşiniz ile olan ilişkinizde kontrolünüz dışında gelişen son olaylar, sizin için daha da zorlayıcı olabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle kariyer alanında daha fazla göz önünde bulunmak, başarı elde etmek, üst düzeyin sizi daha da motive etmesiyle size alan açabilir.

Yay Burcu

YAY

Hafta başında, ekonomik açıdan sizi kaygılandıran, çalışma ortamınız, işiniz, günlük rutininiz, sağlığınız gibi konularda sizi daha da zorlayacak bazı haberler alabilirsiniz. Bu durum, bu alandaki değişimlerde yaşadığınız bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek. Yatırımlar, ortağınızla birlikte ortaya koyduğunuz parayla bağlantılı olarak işinizle ilgili yeni kararlar almanız, eskiyi bırakıp, yeni oluşumlar için alan açabilir.

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. Rekabet isteyen alanlarda kendinizi kontrol edememeniz mümkün. Maddi alanda sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, çocuklarla olan ilişkinizde ve aşk hayatınızda sizi daha agresif ve kavgacı yapabilir. Aman dikkat! Kavgaya hiç bulaşmayın!! Pişman olabilirsiniz! Bu işin ikinci, üçüncü roundu olacak!

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, çalışma ortamınız, işiniz, çalışma şartlarınız, arkadaşlarınız, sağlığınız alanında kontrolünüz dışında gelişen son olaylar, sizin için daha da zorlayıcı olabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle uzaklarla bağlantılı konularda yaratacağınız potansiyel, atılım yapmak istediğiniz rekabetçi ortamlarda işinizi kolaylaştırabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Hafta başında, ekonomik açıdan kaygılandıran, çocuklar, aşk hayatı, spekülatif yatırım araçları gibi konularda sizi daha da zorlayacak bazı haberler alabilirsiniz. Bu durum, bu alandaki değişimlerde yaşadığınız bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek. Çocuklarla ilgili konularda yapmak istedikleriniz, eski alışkanlıkları bırakmanıza bağlı.

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. Aile içinde sinirlerinizi kontrol etmeniz çok da mümkün görünmüyor. İkili ilişkilerde son zamanlarda sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, aileniz ile olan ilişkinizde sizi daha agresif ve kavgacı yapabilir. Aman dikkat! Tartışmaya hiç bulaşmayın!! Pişman olabilirsiniz! Bu işin ikinci, üçüncü roundu olacak!

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, çocuklar, aşk hayatı, spekülatif yatırım araçları, tatil, eğlence gibi alanlarda kontrolünüz dışında gelişen son olaylar, sizin için daha da zorlayıcı olabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle maddi alanda elde edeceğiniz destekler, ev ve aile alanında hedeflerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilir.

Kova Burcu

KOVA

Hafta başında, ekonomik açıdan kaygılandıran, aile, yuva, ev hayatı, gayrimenkul gibi konularda sizi daha da zorlayacak bazı haberler alabilirsiniz. Bu durum, bu alandaki değişimlerde yaşadığınız bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek. İş yeriniz, çalışma şartlarınız, home office gibi durumlar ve bu alandaki ihtiyaçlarınızı belirlerken eskiye veda etmek, size yeni olasılıkları getirecektir.

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. Yakın çevreniz, kardeşiniz ile olan ilişkinizde, sinirlerinizi kontrol etmeniz çok da mümkün görünmüyor. Kariyer alanındaki gizli planlarınızda son zamanlarda sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkinizde sizi daha agresif ve kavgacı yapabilir. Aman dikkat! Tartışmaya hiç bulaşmayın!! Pişman olabilirsiniz! Bu işin ikinci, üçüncü roundu olacak!

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, aile, ev, yuva, gayrimenkul gibi alanlarda kontrolünüz dışında gelişen son olaylar, sizin için daha da zorlayıcı olabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle partneriniz, ortağınız, işvereniniz, kontratlar ve sözleşmeler gibi konular girişimciliğinizi tetikleyecek, hedefe daha hızlı ilerleme fırsatı yakalayabileceksiniz. Kariyer alanında yeni başlangıçlar sizi bekliyor, hayalinizdeki ortağı yakalayabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Hafta başında, ekonomik açıdan kaygılandıran, iletişim, eğitim, öğretim, yakın çevreyle olan ilişkileriniz gibi konularda sizi daha da zorlayacak bazı haberler alabilirsiniz. Bu durum, bu konulardaki değişimlerde yaşadığınız bazı engelleri aşmanız, ve yeni başlangıçlar yapabilmeniz için alan açmanız gerektiğini gösterecek. Çocuklarla bağlantılı maddi gereksinimler, finansal fikirler, stratejiler konusunda eski düzeni terk ederek, yeni bir yol belirleyebilirsiniz.

Hemen sonrasında yaşanacak olan Mars – Pluto zorlu açısı, çok daha agresif ve öfkeli davranmanıza neden olabilir. Gelirler, kazançlar ve kaynak yaratma konusunda sinirlerinizi kontrol etmeniz çok da mümkün görünmüyor. Kariyer gelirleri ve sosyal çevreniz ile ilgili son zamanlarda sizi zorlayan değişimler nedeniyle stres yaşamanız, maddi alanda sizi daha da agresif yapabilir. Aman dikkat! Kariyer çevresinden bazı baskıcı tiplerle kavgaya karışmayın! Bu işin ikinci, üçüncü roundu olacak!

Uranus’un geri harekete başlamasıyla, ileitşim, eğitim, öğretim, mali stratejiler, yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkiniz gibi alanlarda kontrolünüz dışında gelişen son olaylar, sizin için daha da zorlayıcı olabilir. Bu alanda kendinizi korumak ve boşa düşmemek için ne gibi stratejiler geliştirebilirsiniz? Geçtiğimiz Mayıs 2019 – Ocak 2020 arasında neler öğrendiniz? Neleri deneyimlediniz? Şimdi son yaşananlara, bu deneyimlerle çözüm yaratma zamanı.

Bu durum, hafta sonu sizi harekete geçirecek gibi. Özellikle çalışma ortamınız, işiniz, çalışma şartlarınız alanında göstereceğiniz performans ve başarı, maddi anlamda hak ettiklerinizin peşinden gitmenizi sağlayacak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş