19 Ağustos 2020 saat 04:41’de gerçekleşecek olan Yeni Ay, Aslan burcunun son derecelerinde ve Merkür etkisinde oluşacak.

Aslan burcundaki Yeni Ay, neleri getiriyor?

Yeni Ay, her zaman söylediğimiz gibi başlangıçlar, oluşumlar, atılacak yeni tohumları anlatır. Güneş’in kendi yönettiği burçta bulunması, kimlik, ego, gurur, ve bireysel yetenekler ve potansiyellerin bu Yeni Ay ile keşfedileceğini ve ya ortaya çıkarılacağını göstermekte.

Merkür’ün Aslan burcunda, Yeni Ay’ a eşlik etmesi, çok güçlü bir pozisyonda sayılmaz maalesef. Çünkü, Merkür burada yanık ve çalışmaz bir konumda. Dolayısıyla iş, çalışma şartları, alışkanlıklar, iletişim, eğitim, yakın çevre ve kardeşlerle olan ilişkiler gibi konuların bu Yeni Ay’a katkı olması için biraz daha fazla efor sarf etmek ve bunu egodan bağımsız kılmak gerekecek . Eğitim almak, yakın çevrenizi de içine alan bir başlangıç ve ya oluşuma adım atmak, yetenekler ve potansiyelin daha fazla karşı taraftan algılanması ve onayını almak için, iletişim, eğitim ve öğretim gibi araçları devreye sokmak, ayrıca spekülatif yatırım araçlarını kullanmak ve ticareti bunun üzerine kurmak başlıca durumlardan olabilir.

19 AĞUSTOS 2020 – ASLAN BURCUNDA YENİ AY – ASTROKLAROS.COM

İstanbul’a göre çıkan haritada, Yeni Ay 1.evde. Dolayısıyla kişisel anlamda bilgiye, eğitime, öğretime, donanıma değer vererek kendi potansiyelinizi arttırmak yolunda atılacak bu yeni adım, kadersel anlamda önem taşımakta. Kalabalıklar, girilecek ortamlar size yol gösterici olabilir. Mars’ın olumlu açısı, hızla bir kararla yola çıkılacağını göstermekte. Fakat her zaman olumlu açı, iyi demek değildir. Özellikle konu Koç burcundaki Mars olunca. Fazla hızlı alınan, agresif bir eylem planına işaret etmekte. Kendinizi başkalarına ispat etmek ana motivasyon kaynağı olacak.

Mars, bu Yeni Ay’ı nasıl etkiliyor?

Mars’ın bu bağlamda 11 Eylül sonrası RETRO harekete başlayacağını hatırlatalım. Bu attığınız adım hedeflerinize giden yolu kısaltabilir, evet! Ama “bitti,gitti..” denilecek bir durum söz konusu değil. Daha atılması gereken adımlar çok. Hatta eylem planlarınızı, atacağınız adımları değiştirmek durumunda kalabilirsiniz. Ekim’in ilk haftası ve Aralık’ın 3.haftası bu girişimler ve aksiyonlar konusunda belirleyici olacak.

Mars’ın bu yeni oluşumu desteklemesi, çok da kolay şartlar altında değil. Oğlak burcundaki Saturn, Pluto ve Jupiter onu köşeye sıkıştırmak için fırsat kollamakta. Bu durumun yol açtığı şey şu: Bireysel hedeflere ulaşmak için hareket alanlarınızın devlet, otoriteler, şirketler, kurumlar, yöneticiler ve ya düzen koyucular gibi konumlu kişiler tarafından engellenmesi, kısıtlanması, kontrol edilmeye çalışılması işi zorlaştırıyor. Hal böyle olunca, agresif ve öfkeli olmak, bu öfkeyle bazı işlere kalkışmak son derece mümkün görünüyor. Her şeye rağmen, atılacak bu adım eğer uzun soluklu bir proje ise, sonuçlarını, Mayıs 2021’de alabilirsiniz.

Yeni Ay’ın Saturn ile olan yıpratıcı açısı, otoriteler, bilir kişiler ve yöneticiler tarafından onay almak için bu oluşuma özellikle adım attığınıza işaret etmekte. Bu çabaların gerçekten işe yaraması için, Eylül – Kasım arasındaki sürecin çok iyi değerlendirilmesi gerekecek. Hamlelerinizi iyi hesaplayın!

Bu Yeni Ay’da her şey çok kolay olacak, diyemeyiz. Ama çabaya değer diyebiliriz. Kadersel açılar burada sahip olduğunuz bilgi düzeyini, iletişim becerisini derin bilgilerle çoğaltmak, daha fazla çeşnilendirmek yerine, artık dile getirmek ile ilgili bize mesaj göndermekte. Artık bilgisel donanımınızdan başkalarının da faydalanmasına izin vermelisiniz. Ancak içinizdeki potansiyel bu şekilde ortaya çıkabilir, daha fazla parlayabilirsiniz.

Uranus’un bu Aslan Yeni ay’ında henüz Retro’ya girmesi, dikkat çeken bir diğer nokta. Ekonomik açıdan, dünya ve ülkedeki maddi koşulların, kaygan zeminde olması kafanızın arkasındaki başka bir kuşku ve ya soru işareti olabilir. Fakat dezavantajı, avantaja çevirmek her zaman mümkün. İnançlı olun. Fırsatları kollayın!

Aslan burcunda Yeni Ay, yeni bir alanın önümüzde açılmasını sağlayacak. Bu alan, ileride daha da olgunlaşarak size meyvelerini verecektir. Bence üzerinde çalışmaya ve emek vermeye değer!

Yükselen burcunuza göre Aslan burcundaki Yeni Ay, kendinizi hangi alanda göstermenizi sağlayacak?

KOÇ: Çocuklar, aşk hayatı, hobiler ve ilgi alanları. Sosyal çevre, arkadaşlar, kariyerden elde edilen gelirler

BOĞA: Aile hayatı, aile ilişkileri, ev ve yuva, sahip olunan gayrimenkuller. Kariyer, sosyal statü, üst yönetimle olan ilişkiler, toplum içindeki rol.

İKİZLER: Kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkiler, iletişim, eğitim ve öğretim hayatı. Uzaklar, seyahatler, yurt dışı ve ya deniz aşırı kaynaklı gelirler.

YENGEÇ: Maddi gelirler, kaynaklar, kazançlar ve kendinize biçtiğiniz değer, borçlar ve harcamalar, eşle olan ortak sermayeler, pasif gelirler.

ASLAN: Özel hayat, yeni bir yaşam alanı belirleme, bireysel özgürlükler, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşme ve kontratlar, evlilik.

BAŞAK: Gizli yetenekler, potansiyeller, çalışma ortamı, şartlar ve sağlık konuları.

TERAZİ: Sosyal çevre, arkadaşlar, kariyerden elde edilen gelirler, çocuklar, aşk hayatı, hobiler ve ilgi alanları.

AKREP: Kariyer, sosyal statü, üst yönetimle olan ilişkiler, toplum içindeki rol, aile hayatı, aile ilişkileri, ev ve yuva, sahip olunan gayrimenkuller.

YAY: Uzaklar, seyahatler, yurt dışı ve ya deniz aşırı kaynaklı gelirler. Kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkiler, iletişim, eğitim ve öğretim hayatı

OĞLAK: Borçlar ve harcamalar, eşle olan ortak sermayeler, pasif gelirler. Maddi kaynaklar, kazançlar ve kendinize biçtiğiniz değer.

KOVA: İkili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşme ve kontratlar, evlilik. Özel hayat, yeni bir yaşam alanı belirleme, bireysel özgürlükler.

BALIK: Çalışma ortamı, şartlar ve sağlık konuları, gizli yatırımlar, özgürlük alanları, online ve ya inter aktif girişimler.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş