Bedeninizin kendine has bir bilinci vardır. Bilim bize her bir molekülün, atomun bilince sahip olduğunu söylüyor.
Bunları bir beden şeklinde bir araya koyduğunuzda, o da halen bir bilince sahiptir.
Sizin araya girerek engelleme girişimlerinize bakmaksızın, bedeninizin kendi bakış açıları, bilinci, farkındalığı, bir şeyleri değiştirebilme yeteneği vardır, bu gerçeği göz ardı etmek ve tamamen aksini kanıtlamak için yapmış olduğunuz her şeyden vaz geçip yıkıp yaratımını iptal eder misiniz lütfen? PODPOC
Eğer Coronavirus ‘ten korunmak için bedeninde bir şeyi değiştirmek gerekiyorsa, o zaman bedeninize sorun:
Bedenim Coronavirus’ten korunmak için neler gerekir? Bedenim bunu değiştirmek için neler yapabiliriz? Bedenim bu virüsten korunmak için ne olabiliriz? Ne yaratabiliriz?
Medyadan,  televizyondan radyodan internetten satın aldığım tüm panik, korku, kaygı, endişe  yaratan yalan, doğru, gerçek veya yanlış tüm bilgileri godzilyon kez yıkıp yaratımını iptal ediyor muyum?
Bağışıklık sistemimi kuvvetlendirerek tüm virüslere karşı kendimi koruyabilmem için ben ve bedenim ne olabiliriz, ne yapabiliriz, ne yaratabiliriz?
Coronavirus hakkında panik yaratan ben ve bedenimin sağlıklı olmasına engel olan, frekansını düşüren her ne  varsa  godzilyon kez yıkıp yaratımını iptal ediyor muyum?
Coronavirus ile ilgili tüm yansıtmaların,  beklentilerin, ayrıntıların, yargıların ve redlerin hepsini yıkıp yaratımını iptal ediyor muyum?
PODPOC
Bu süreçte temizlik yapmaya devam edeceğim.
Soruda kalın.
Soru güçlendirir. Cevap güçsüzleştirir.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

Paylaş