TUTULMAYLA GELEN, TUTULMAYLA GİDER! AMA..

Geçtiğimiz Aralık 2019 ve Ocak 2020 aylarında yaşadığımız Güneş ve Ay tutulmaları şu anki yaşadığımız sorunlar ve sıkıntıların ana kaynakları.

Yengeç – Oğlak aksında, yaklaşık 1,5 seneden beri yaşadığımız tutulmalar, özellikle iş ve aile hayatımızı, yuvamızı, derinden etkileyerek, ciddi değişim ve dönüşüm yaşamamıza neden oldu. Bazılarınız iş kurdu, bazılarınız terfi aldı, bazılarınızın işi battı, bazılarınız aile oldu, bazılarınız taşınmak durumunda kaldı, bazılarınız ise aile içinde ciddi kayıplar ve ya yeni başlangıçlar yaşadı.

Aralık 2019  ve Ocak 2020’de yaşanan Güneş ve Ay tutulmaları ise, bu bağlamda yaşanan iniş- çıkışların en yüksek zirvesini yaşattı bize.

Bu gökyüzü olayları ile ilgili aylar önce paylaştığım detaylı yorumlarımı aşağıdaki linklerde bulabilir, tekrar okuyabilirsiniz.

https://www.astroklaros.com/2020/01/02/10-ocak-2020-yengec-burcunda-ay-tutulmasi-siddet-baski-ve-zulum/

https://www.astroklaros.com/2020/01/05/10-ocak-2020-yengec-burcunda-ay-tutulmasinin-etkileri/

https://www.astroklaros.com/2019/12/22/26-aralik-2019-oglak-burcunda-gunes-tutulmasi-gunes-tutulmasinin-etkileri/

OĞLAK BURCUNDA GÜNEŞ TUTULMASI

Özellikle 2020 senesinin başından beri yaşadığımız felaketler, zorluklar, hastalıklar ve sıkıntıların baş mimarları olan Saturn, Pluto ve onlara katılıp şiddetlerinin yükselmesine neden olan Jupiter, hayatımızda son derece etkin. Fakat gündemimizdeki hastalığın yani salgının aslında Eylül 2019’da, yani Jupiter – Neptun zorlu açısı ve Eylül sonunda gerçekleşen yine Saturn – Güney Ay Düğümü kavuşumuyla tetiklendiğini görüyoruz. Yani medyada bahsedilenden çok daha önce başladı.

Bu da bizi bir önceki Güneş tutulmasına, yani 2 Temmuz 2019’da gerçekleşen Saturn – Güney Ay düğümü kavuşumlu, Yengeç burcundaki Güneş Tutulmasına götürüyor. Bu durumun Aralık ayında Jupiter’in Oğlak burcuna geçmesiyle diğer ülkelere de yayılması gerçekleşiyor. Önümüzdeki Haziran ve Temmuz aylarındaki yaşayacağımız son YENGEÇ-OĞLAK aksındaki tutulmalarda salgın konusunda söz sahibi olacak. Böylelikle,

Bu Zorlu sürecin etkisi Haziran  – Temmuz aylarında oldukça zayıflayacak. En önemlisi, aile ve kariyer alanlarında final kararlarımızı alarak hayatlarımıza son şekli vereceğiz. Bundan sonraki değişim ve yapılanma süreci bambaşka alanlarda devam edecek.

Diğer taraftan, 21 HAZİRAN 2020’de yaşayacağımız 0 derece YENGEÇ burcunda yaşayacağımız PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI ve 5 TEMMUZ 2020’de yaşayacağımız 13 derece OĞLAK burcundaki PARÇALI AY TUTULMASI bu döngünün kapanışını yapacak.

Fakat bu geçti, gitti demek değil. Çünkü tutulma haritalarında Retro gezegenlerin etkisi yüksek. Bu demektir ki durumun tekrarlama riski yüksek!

Eylül – Ekim 2020 aylarında hastalık ve ya savaş, doğal afetler gibi konular yeniden gündemimizde canlanabilir.

Özellikle Kasım ve Aralık ayında artış göstererek, Ocak 2021’de yine yükselişe geçebilir. Virus, değişime yani mutasyona uğrayabilir ve ya farklı bir virüs salgını ortaya çıkabilir. Ocak 2021’de yine bir karantina süreci başlayabilir. 2021’de yaşanacak Saturn – Uranus zorlu açısı özellikle finansal boyutta hepimizi daha çok zorlayabilir. Önlemleri bugünden almakta fayda var.

Dolayısıyla  Haziran ve Temmuz ayında gerçekleşecek olan tutulmaların süreci zayıflatması bizim salgın ve zorluklar karşısında kontrolümüzü kaybetmemize neden olabilir. Rahatayarak eski hayatlarımıza dönmek isteyebiliriz, tekrar özgürlüğümüze, seyahatlere, sosyalleşmeye ve ya tatillere çıkarak kendimizi mutlu etmeye çalışabilir. Fakat asıl yapmamız gereken,

Aynı sorumluluk ve dikkatle hayatımıza devam etmeliyiz.

Rehavet bizim en büyük düşmanımız olacaktır.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

Paylaş