16 – 22 Mart 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta oldukça zorlayıcı bir gökyüzü var . Bu sert oluşumlar önemli olayları tetikleyecek.

Hafta Yay burcundaki Son Dördün ile başlıyor. Uzaklar, seyahatler, taşımacılık, üniversiteler, basın – yayın, yasal süreçler, tıp gibi konularda vazeçilmesi, terk edilmesi gereken bazı alışkanlıklar gündeme gelebilir. Bu vazgeçişler, bize yeni düzeni kurmak için gerekli olacak. Aynı gün Merkür Balık burcuna tekrar geçiş yapacak. Önümüzdeki gündem, 3 Şubat 2020 ve 3 Mart 2020 tarihlerinde yaşadığımız önemli olayları gündeme getirecek.

Güneş 20 Mart’ta Koç burcuna geçiyor. Bu yeni bir döngünün başlangıcı. Bir sene boyunca etkisini gösterecek olan bu gökyüzü, maalesef zorlu açıları ile birlikte olumsuz düşünce, karmaşa ve kaygıya bizi sürükleyebilir.

20 Mart Cuma günü Mars’ın Jupiter ile 22 derece Oğlak burcunda buluşması, salgınların ve felaketlerin, endişe ve korkunun daha büyük ivmelerle yayılmasına tanıklık edebileceğimizi gösteriyor. Maalesef zorlu bir süreç bizi beklemekte. Bu alanda yıkıcı darbe asıl 23 Mart 2020 yani gelecek hafa Mars – Pluto kavuşumuyla gerçekleşecek. Ölümler artabilir.

Aynı gün 20 Mart’ta Uranus’un Ay düğümleriyle olan derecesel uyumu, beklenmedik durumlarla karşılaşabileceğimizi gösteriyor, özellikle doğal kaynaklar, para piyasaları, yeme içme alışkanları konusunda. Maddi manevi güvenlik alanlarımızın değişmesi söz konusu, özellikle de aile ve iş hayatı alanındaki alışkanlıklarımız göz önünde bulundurulursa, burada şu ana kadar yapmadıklarımızı deneyimlemek gündemde olacak. Aile ve iş hayatlarımız değişiyor. 

Güneş’in Koç burcuna geçmeden önceki son hareketi Saturn ile olacak, bu yeni kurallara adapte olmakta zorluk çekmeyeceğiz, inancımız istikrarımızı sağlayacak.

22 Mart’ta, Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle gündem tamamen değişecek. Önümüzdeki 2,5 sene boyunca Kova burcunda kalacak olan Saturn kitlesel iletişim, örgütlenme, sosyalleşme, gruplaşma, keşifler, kitlelere hitap etme, bilim, icatlar, internet, bilgisayar ve diğer teknolojik alanlarda ciddi kısıtlanma ve engellenmeler ile karşılaşacağımızı gösteriyor. Burada kendini bu alanda geliştiren, çözüm yaratan, yeniye, radikal dünyaya adapte olan kazanacak.

Aynı gün Merkür – Uranus yardımlaşması, bir takım yeni ve sürpriz haberler alacağımıza işaret ediyor. Finansal piyasalar ve gelirler, kaynaklar, gıda, tarım, lüks, hayat standartları konusunda gerçekleşen yenilikler, beklenmedik durumlara karşı yaratıcı ve üretken fikirler, inanç, maneviyat, dua ve ya sanatsal bir takım stratejiler ile adapte olmamız mümkün.

 

 

YÜKSELEN KOÇ

Uzaklarla ilgili aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in burcunuza geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, potansiyeliniz, imajınız, hayat hedefleriniz, sağlık koşullarınız olacak.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi kariyer ve profesyonel hayat alanında etkiliyor olacak. Burada fazla yük ve bu fazla yükün ağırlığı karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevresi, kariyer gelirleriniz alanında kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Bazı arkadaşlarına veda etmeniz, sosyal çevrenizi değiştirmeniz mümkün.

 

 

YÜKSELEN BOĞA

Harcamalar, masraflar, bütçe, kredi, mali konular ile ilgili aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, aileniz, yuvanızda tecrit hayatınız olacak. Kendi içinizde bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi uzaklar, seyahatler, buralarla yapılan işler ve ticaret alanında etkiliyor olacak. Buradaki yükün ağırlığı sizi karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca kariyer, sosyal statü ve iş alanında kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Sıkı çalışmak ve ya işkolik olmak bir kenara, bazılarınız iş konusunda ciddi baskıya maruz kalabilir. Dayatmalar ve kısıtlamalar özgürlük alanınıa müdahale ederken, işinizin teknolojik tarafında uzmanlaşmak zorunda kalmanız mümkün.

YÜKSELEN İKİZLER

Partner, ilişki, evlilik, ortaklık ve ya müşterileriniz ile ilgili aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, sosyal çevreniz, kariyer gelirleri, arkadaşlarınız ve gelecek planlarınız konusunda olacak.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi harcamalar, ödemeler, mali destekler, krediler ve alandaki sorumluluklar alanında etkiliyor olacak. Buradaki yükün ağırlığı sizi karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca uzaklar, seyahatler, farklı kültürlerle olan ilişkiler alanında kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Sorumluluklar sizi işin teknolojik boyutunda uzmanlaşmaya götürecek. Kitlesel iletişim araçlarında ve ya internet alanında bir eğitim sürecine adım atabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Çalışma ortamı, çalışma şartları, günlük rutin, sağlık ile ilgili aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, kariyeriniz, üst düzeylerle olan ilişkiler, bu alandaki mesleki hedefleriniz noktasında olacak. Maddi alan ön plana çıkabilir.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi partner, birliktelik, ortaklık ve sözleşmeler alanında etkiliyor olacak. Buradaki yükün ağırlığı sizi karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca harcamalar, masraflar, ek yan gelirler alanında kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Sorumluluklar sizi bu alanda yeni bir bakış açısı sahibi olmaya yönlendirecek.

YÜKSELEN ASLAN

Çocuklar, aşk hayatı, hobiler, ilgi alanları, eğlence gibi konularda aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, uzaklar, farklı kültürler ile olan ilişkiler, bu alandaki girişimler, seyahatler noktasında olacak. Uzaklara gitmek isteyebilir, vaktinizi burada geçirmek isteyebilirsiniz.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi günlük rutin, alışkanlıklar, çalışma ortamınız, sağlığınız alanında etkiliyor olacak. Buradaki yükün ağırlığı sizi karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca ilişkiler, partnerlik, evlilik alanında kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Sorumluluklar sizi ilişkilerde yeni bir bakış açısı sahibi olmaya yönlendirecek. Sınavınız ilişkinizi nasıl sürdüreceğiniz yönünde olacak.

YÜKSELEN BAŞAK

Aile, yuva, gayrimenkul gibi konularda aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, harcamalar, maddi girişimler, yatırımlar noktasında olacak.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi kurduğunuz iş, hobileriniz, çocuklar ve aşk hayatınızdaki sorumluluklar alanında etkiliyor olacak. Buradaki yükün ağırlığı sizi karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca çalışma koşulları, çalışma ortamı, sağlık ve alışkanlıklar alanında kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Yeni bir düzen kurmak, teknolojiyi kullanmak ve daha fazla kişiye ulaşarak işinizi yönetmek sınavınız olabilir.

 

YÜKSELEN TERAZİ

Eğitim, öğretim, kardeşlerinizle olan ilişkiniz, yakın çevre seyahatleri gibi konularda aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, partneriniz, ortağınız, müşterileriniz, sözleşmeler ve kontratlar olacak. Arkadaşlarınız ve sosyal çevreniz bu kişilerden ibaret olabilir.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi eviniz, yuvanız, aileniz ve evden yürüttüğünüz iş hayatınızdaki sorumluluklar alanında etkiliyor olacak. Buradaki yükün ağırlığı sizi karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca çocuklar, aşk hayatı, tatil, eğlence, hobiler alanında kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Bir hobinizle ilgili teknolojiyi kullanmak ve bu alanda uzmanlaşmak sınavınız olabilir.

 

YÜKSELEN AKREP

Maddi konular, gelirler, kazançlar gibi konularda aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, çalışma ortamınız, şartlarınız, pozisyonunuz, hedefleriniz, sağlığınız alanında olacak.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi kariyeriniz, iş stratejileriniz, girişimleriniz,  iş hayatınızdaki sorumluluklar alanında etkiliyor olacak. Buradaki yükün ağırlığı sizi karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca aileniz, yuvanız, gayrimenkul alanında kısıtlamalara maruz kalabilirsiniz. Yeni bir yuva kurmak, ev değiştirmek sınavınız olabilir.

 

YÜKSELEN YAY

Özel hayatınız, sağlığınız, hayat felsefeniz gibi konularda aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz, rekabet gücünüz, becerileriniz alanında olacak. Uzaklarla bağlantılı konularda bir potansiyeli parlatabilirsiniz.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi gelirler, kaynaklar, maddi konulardaki sorumluluklar alanında etkiliyor olacak. Buradaki yükün ağırlığı sizi karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca işinizle ilgili stratejileriniz, bilginizi disipline etmek ve bu alanda teknolojiyle daha fazla iç içe olmak sınavınız olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Perde arkasından yönettiğiniz bir takım işleriniz, partneriniz ile olan ilişkiniz gibi konularda aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, aileniz, yuvanız, gayrimenkuller alanında olacak.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi özel hayatınız, sağlığınız kurduğunuz yeni düzendeki sorumluluklar alanında etkiliyor olacak. Buradaki yükün ağırlığı sizi karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca işinizle maddi kaynaklar, gelirler ve kazançlar alanında daha dikkatli hareket etmenize neden olabilir. Bu alandaki kısıtlmalar size paranın değerini öğretecek.

YÜKSELEN KOVA

Sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, yaancı kültürle olan ilişkileriniz  gibi konularda aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, iş ile ilgili girişimleriniz ve sahip olduğunuz sözleşmeler ve bu alanda yapılacak atılımlar ile ilgili olacak.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi perde arkasından yönettiğiniz kariyer, sosyal statü konularında etkileyecek. Sorumlulukların fazlalığı endişeye kapılmanıza neden olabilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca işinizle yeni bir hayat kurmak, hayatınızdaki fazlalıklardan ve ağırlıklardan kurtulmak konusunda önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yepyeni bir hayat, yeni kurallar, yeni stratejiler sizi bekliyor.

YÜKSELEN BALIK

Kariyer, sosyal statü, üst düzeyler ile olan ilişkiler gibi konularda aldığınız yeni kararlarınızı bu hafta başından itibaren uygulamaya başlayabilirsiniz. Burada vazgeçtikleriniz size önümüzdeki süreçte yeni alanlar tahsis edebilecek.

20 Mart’ta Güneş ‘in Koç burcuna geçmesiyle, bir ay boyunca tüm dikkatiniz, gelirler, kazançlar ve maddi kaynaklar ile ilgili olacak.

22 Mart’taki Mars – Jupiter kavuşumu sizi sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, gelecek planlarınız, kariyer gelirleriniz gibi konularda etkileyecek. Buradaki yükün ağırlığı sizi karamsarlığa sürükleyebilir.

Saturn’un Kova burcuna geçmesiyle önümüzdeki 2,5 sene boyunca perde arkasından yöneteceğiniz bir takım işler yeni sorumluluk alanınız olacak. Sosyalleşmekten vazgeçerek, kendinize yatırım yapmayı tercih edebilirsiniz. Teknoloji ile daha yakından ilgilenmeniz mümkün.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş