9 – 15 Mart 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu haftaya, Başak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte doludizgin bir başlangıç yapıyoruz. Aynı zamanda, 11 Mart sonrasında Merkür ileri harekete geçiş yapacak. İletişim problemlerine, yanlış anlaşılmalara, geciken haberlere son veriyoruz. Güneş bu hafta diğer gezegenlerle etkileşime girerek hem değişime, hem de büyümeye imkan tanıyacak.  Öz güvenimizi arttırarak, kontrolü elimize almamızı sağlayacak.

 

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, iş, günlük düzen, rutin, sağlık ve ev içindeki düzen ile alakalı bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Bir çalışma ortamına veda edebilirsiniz. Ve ya iş yerinizdeki organizasyonda bir dönemin bitmesiyle yeni bir döneme başlangıç yapabilirsiniz.  Bu alanlarda uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. İdealist anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla,  sosyal çevre, ortamlar, arkadaşlar arasındaki gerilim son bulabilir. Kariyer çevreniz ile olan fikir alışverişleri daha sağlıklı olacak. Bu alanda daha hızlı sonuç elde edebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz kariyer hayatınız ve toplum önündeki rolünüzde öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol sizin elinizde.Bu durum bireysel hedef ve maddi amaçlarınıza ulaşmak için profesyonel hayatınızda sizi motive edecek, aksiyon almanızı sağlayacak. Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, aile, çocuklar ve aşk hayatınız ile alakalı bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Bir aşk ilişkisine veda edebilirsiniz. Bu alanlarda uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Romantik ve mükemmeliyetçi anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla,  kariyer, profesyonel hayat ve otoriteler ile olan ilişkilerinizdeki gerilim son bulabilir. Üst yönetim ile olan fikir alışverişleri daha sağlıklı olacak. Bu alanda daha hızlı sonuç elde edebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz kariyer çevrenizde, öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol uzaklarla bağlantılı konularda sizin elinizde olacak. Bu durum partneriniz ile olan ilişkiniz ve gizli bireysel hedeflerinize ulaşmak için sizi gelecek planlarınızda motive edecek, uzaklarla ilgili aksiyon almanızı sağlayacak. Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, aile, ev, yuva, evdeki düzen ve sistem ile alakalı bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Bu alanda yeni bir sayfa açmanız mümkün. Eve yatırım yapabilirsiniz. Bu alanlarda uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Aşırı mükemmeliyetçi ve detaycı anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla,  uzaklar, seyahatler, farklı kültürlerle olan ilişkilerinizdeki gerilim son bulabilir. Buradaki bağlantılarınız ile olan fikir alışverişleri daha sağlıklı olacak. Daha hızlı sonuç elde edebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz kariyer ve profesyonel hayat alanında öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol harcamalar ve yatırımlar ile bağlantılı konularda sizin elinizde olacak. Bu durum çalışma ortamınız, gelecek planlarınız ile ilgili sizi motive edecek, Hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, detay ve matematik gerektiren bazı eğitim, öğretim, sözleşme ve belgeler, kardeşler ile alakalı bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Bu alanda yeni bir sayfa açmanız mümkün. Yakın çevreye daha fazla zaman ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Bu alanlarda uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Aşırı mükemmeliyetçi ve detaycı anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla,  harcamalar, masraflar, ortak sermaye, kredi, banka, miras gibi konularda gerilim son bulabilir. Buradaki işlemler, operasyonlar daha sağlıklı olacak. Daha hızlı sonuç elde edebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz uzaklar, yurt dışı, seyahatler gibi konularda öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol partner ve ortak ile olan ilişkinizde sizin elinizde olacak, girişimlerde bulunmanızı sağlayacak. Bu durum çocuklar, aşk hayatı ve kariyer ile ilgili sizi motive edecek gibi. Uzaklarla ilgili hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, gelirler, kazançlar, sahip olduğunuz mal ve mülkler, manevi değerleriniz ile alakalı bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Ailevi değerleriniz değişime uğrayabilir, bambaşka bir farkındalık ile kendinize vermeniz gereken değerin farkına varabilirsiniz. Ailevi değerler sizin için önemli olacak. Bu alanda uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Aşırı mükemmeliyetçi ve detaycı anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla,  partneriniz, ortağınız ve onun hayatıyla ilgili  konularda gerilim son bulabilir. Buradaki iletişiminiz daha sağlıklı olacak. Daha hızlı sonuç elde edebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz masraf yönetimi, ortak sermaye ve kredi gibi konularda öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol günlük rutininiz, sağlığınız ve alışkanlıklarınız konusunda sizin elinizde olacak, önemli aksiyonlarda bulunmanızı sağlayacak. Bu durum uzaklar ve aile, yuva, ev gibi konularda sizi motive edecek gibi. Ortak kazançlar ile ilgili hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında gerçekleşecek olan burcunuzdaki Dolunay, özel hayatınız, ikili ilişkiler, imajınız, genel sağlığınız ile alakalı bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Arkadaş ve kariyer çevrenizin desteği ile bazı önemli noktaların farkına varabilirsiniz. İlişkiniz ile ilgili duygularınızı ve beklentilerinizi ortaya dökebilirsiniz. Bu alanda uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Aşırı idealist anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla,  çalışma ortamınız ve şartlarınız, sağlığınız ile ilgili  konularda gerilim son bulabilir. Buradaki iletişiminiz daha sağlıklı olacak. Daha hızlı sonuç elde edebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz ortaklık ve ikili ilişkiler gibi konularda öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol işiniz, hobileriniz, ciddiyet verdiğiniz ilgi alanlarınız konusunda sizin elinizde olacak, önemli aksiyonlarda bulunmanızı sağlayacak. Bu durum yatırımcı stratejiler, ortak sermaye, kredi gibi konularda sizi motive edecek gibi. Birlikteliğiniz ve ya ortaklığınız ile ilgili hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

 

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, kariyeriniz ile ilgili arka planda yürüttüğünüz sistem ve düzen ile alakalı bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Bu alanda farkındalığınız artabilir. Karmanız ile ilgili önemli bir uyanış yaşayabilirsiniz. Bu tip konularda uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Aşırı idealist anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla, hobileriniz, aşk hayatınız, çocuklar ile olan iletişiminizde gerilim son bulabilir. Buradaki ilişkiniz daha sağlıklı olacak. Daha hızlı sonuç elde edebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz çalışma ortamı, şartları, düzeniniz gibi konularda öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol eviniz, yuvanız, aileniz ile ilgili sorumluluklarda sizin elinizde olacak. Bu durum gelirler, kazançlar, ikili ilişkiler gibi konularda sizi motive edecek gibi. Çalışma hayatınız ile ilgili hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

 

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, gelecek planlarınız, kariyer çevreniz,  arkadaşlarınız, gelirleriniz ile alakalı bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Bu alanda farkındalığınız artabilir. Bir arkadaşlık ilişkinize son verebilirsiniz. Bu alanda uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Aşırı idealist anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla, eviniz, yuvanız, aileniz ile olan iletişiminizde gerilim son bulabilir. Buradaki ilişkiniz daha sağlıklı olacak. Daha hızlı sonuç elde edebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz aşk hayatınız, çocuklarla olan ilişkiniz, yetenekler ve becerileriniz gibi konularda öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol işiniz, yakın çevreniz, kariyeriniz ile ilgili sorumluluklarda sizin elinizde olacak. Bu durum ikili ilişkiler, ortaklıklar ve çalışma ortamınız gibi konularda sizi motive edecek gibi. Aşk hayatınız, çocuklar ve bireysel yetenekleriniz ile ilgili hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

 

 

YÜKSELEN YAY

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, kariyeriniz, profesyonel hayatınız, statünüz ile alakalı bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Bu alanda bir takım gelişmeler, üst yönetimin değişmesi, kariyer yönünüz ile ilgili bir farkındalık gündeme gelebilir. Bu alanda eğer uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Aşırı idealist anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir. Kariyer ve aile açısından sarsıntılı bir başlangıç yapabilirsiniz.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla, kardeşleriniz, yakın çevreniz, elektronik ortamlar, eğitim, öğretim gibi konulardaki iletişiminizde gerilim son bulabilir. Buradaki ilişkiniz daha sağlıklı olacak. Daha hızlı sonuç elde edebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz aileniz ve yuvanız, gayrimenkul alımı gibi konularda öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol özellikle maddi alanda, gelirler ve kazançlar alanında sizin elinizde olacak. Bu durum gizli hedefler, çocuklar ve aşk hayatı gibi konularda sizi motive edecek gibi. Aileniz ile ilgili hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, uzaklar ile alakalı bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Bu alanda bir takım gelişmeler, bir seyahatin iptali, bir eğitimin sonlanması gibi konular gündeme gelebilir. Bu alanda eğer uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Aşırı idealist anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir. Uzaklar ve yakın çevre ilişkileri açısından sarsıntılı bir başlangıç yapabilirsiniz.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla, maddi konular, gelirler, kazançlar, ticaret gibi konulardaki iletişiminizde gerilim son bulabilir. Buradaki ilişkiniz daha sağlıklı olacak. Daha hızlı sonuç elde edebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz eğitim, öğretim, yaratıcı projeler ve ya kardeşlerle olan ilişkiler gibi konularda öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol özellikle özel hayatınız, görevleriniz ve sağlığınız alanında sizin elinizde olacak. Bu durum gelecek planları, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, eviniz ve aileniz gibi konularda sizi motive edecek gibi. Yaratıcı projeler, eğitimler ile ilgili hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, harcamalar, masraflar, kredi, banka,miras ve ortak sermaye gibi bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Bu alanda bir takım gelişmeler, bir borcun sonlanması, masrafın netleşmesi gibi konular gündeme gelebilir. Bu alanda eğer uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Aşırı idealist anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir. Gelirler ve giderler alanında sarsıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla, özel hayatınız, imajınız, sağlığınız gibi konulardaki fikirlerinizde gerilim son bulabilir. Özellikle eğitim, öğretim gibi alanlarda daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz gelirler, kazançlar ve maddi varlıklar gibi konularda öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol özellikle kariyer planlarınızla ilgili atılımlarda sizin elinizde olacak. Bu durum kariyeriniz, girişimci planlarınız, stratejileriniz gibi konularda sizi motive edecek gibi. Kazançlar ile ilgili hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında gerçekleşecek olan Başak burcundaki Dolunay, partneriniz, ortağınız, ikili ilişkiler gibi alanlarda bazı konuların netleşmesine yardımcı olacak. Bir ilişkiniz bitebilir, partnerinizin hayatında önemli değişimler olabilir, bir sırrı açığa çıkabilir. Bu alanda eğer uzun zamandan beri bekleyişteyseniz, bazılarınız hayal kırıklığı ve ya hüsranla karşılaşabilir. Aşırı idealist anlayış tuzağınız olabilir, gerçeklerle yüzleşmeniz acı verebilir. İkili ilişkiler ve özel hayat alanında sarsıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

11 Mart itibariyle, Merkür Retro’suna veda edeceğiz. Gezegenin önümüzdeki günlerde ileri harekete geçerek hız kazanmasıyla, perde arkasından yürüttüğünüz bir takım araştırmalarda gerilim son bulabilir. Özellikle online eğitim, öğretim, interaktif iletişim gibi alanlarda daha hızlı ilerleme kaydedebileceksiniz.

Haftanın ikinci yarısında, Güneş’in Jupiter ve Pluto ile olan etkileşimi, kendinizi ispat etmek istediğiniz özel hayatınız, imajınız, iş yerindeki rekabetçi duruşunuz gibi konularda öz güveninizin artmasına yardımcı olacak. Güç ve kontrol özellikle kariyer çevreniz, uzun vadeli planlarınız ile ilgili atılımlarda sizin elinizde olacak. Bu durum uzaklar, seyahatler, maddi hedefler gibi konularda sizi motive edecek gibi. Özel hayatınız ile ilgili hayallerinizin peşinden gidebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş