24 Şubat – 1 Mart 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Balık Yeni Ay’ının etkilerinin devam ettiği  bu hafta da, tempomuz oldukça yoğun.

Özellikle 26 Şubat; Güneş’in Merkür ile, Mars’ın ise Güney Ay Düğümü ile kavuşmasıyla, önemli dönüm noktalarından geçeceğiz. Sene sonuna kadar etkilerinizi yaşayacağımız bir takım aksiyonlar almamız mümkün. Eğer işaretleri zamanında fark edersek ve olanı alıp kabul edersek, yaşadıklarımızı gerçekten sorgularsak, hayatımızın akışını istediğimiz yönde değiştirebilmemiz mümkün. Sadece bu dönemde, biraz daha sabır ve istikrara ihtiyacımız var. Kararlı davranmamız ve ısrarcı olmamız faydamıza.

Hafta sonu alacağımız sürpriz haberler, bizi oldukça şaşırtacak. İşler renk değiştirebilir. İlişkiler ve para konularında manipulasyon, kıskançlık ve güç savaşları etken olacak.

 

 

YÜKSELEN KOÇ

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle,perde arkasından yönetmeye çalıştığınız bazı konular, kariyeriniz alanında sizi harekete geçirebilir. Maddi sorumluluklarınız ve masraflarınız da bu duruma etken gibi görünüyor. Yeni yıl ile birlikte büyüme hedeflediğiniz kariyer alanınızda son bir vuruşla gereksiz her şeye elveda derken, hedefe doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün..İşiniz, çalışma şartlarınız, çalışma arkadaşlarınızla ilgili bazı gizli bilgilere ulaşmanız mümkün. 7- 8 Şubat tarihindeki gündeminiz ile ilgili olan bu bilgiler, işinize çok yarayabilir, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum kariyerinizdeki eylemlerinizde sizi daha da kararlı ve ısrarcı kılacak gibi. 

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirirken, partnerinizin ve ortağınızın fazla ilgisi üzerinizdeki baskıyı arttırabilir, fevri kararlar almanıza neden olabilir. Maddi konular ve ortaklıklar alanında sabırlı olmalı, fevri hareket etmemelisiniz. İlgi başınızı döndürebilir. Başkalarının sizi manipule etmesine izin vermeyin! Diğer taraftan ciddi ilişkisi olanlar, partneriyle son derece keyifli vakit geçirebilir. Hafta sonu son derece heyecan verici gözüküyor!

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, herkesten gizlediğiniz bireysel hedeflerinize ulaşmak için uzaklar ve seyahatler, yasal süreçler alanında harekete geçmeniz mümkün. Bu duruma, ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve sahip olduğunuz sözleşmelerin de etkisi var. Yeni yıl ile birlikte büyüme hedeflediğiniz uzaklarla bağlantılı iş konularında son bir vuruşla gereksiz her şeye veda ederken, hedefe doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün. Arkadaşlarınızdan ve ya kariyer çevrenizden alacağınız haberler sizi oldukça şaşırtabilir. Kariyeriniz ile ilgili sosyal çevrenizde, 7- 8 Şubat tarihinde yaptığınız görüşmeler tekrar gündeme otururken, bu yeni bilgiler, işinize oldukça yarayabilir, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum uzaklarla ilgili hedeflerinizde daha da kararlı ve ısrarcı hareket etmenize neden olacak gibi. 

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirirken, çalışma arkadaşlarınızın size olan fazla ilgisi ve motivasyonu üzerinizdeki baskıyı arttırabilir. Özel hayatınız ve işinizle ilgili sabırlı olmalı, fevri hareket etmemelisiniz. İlgi başınızı döndürebilir. Başkalarının sizi manipule etmesine izin vermeyin! Diğer taraftan çalışma ortamından biriyle birliktelikleri olanlar, partnerleriyle son derece keyifli vakit geçirebilir. Platonik ve yasak ilişkiler sizi heyecanlandırabilir.

 

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, uzun vadeli girişimlerinize destek olmak amacıyla, ortak sermayeler, borçlar ve harcamalar alanında kontrolü ele almanız mümkün. Bu durum, çalışma şartlarınız ve iş ortamınızdaki konumunuzu da olumlu etkileyebilir. Yeni yıl ile birlikte büyüme hedeflediğiniz ikramiye, prim, ortak sermaye, maddi destek içeren konularda son bir vuruşla gereksiz her şeyden kurtularak amacınıza doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak gibi. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün..İş hayatınızı etkileyecek önemli bilgiler elde edebilirsiniz. Ailenizi ve günlük düzeninizi de etkileyecek olan bu durum, 7- 8 Şubat tarihinde üst düzeylerle yaptığınız görüşmeler ile bağlantılı.  Bu haberler ve ya bilgiler, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Yeni bir statü sahibi olabilir, kariyeriniz alanında önemli bir gelişme yaşayabilirsiniz. Böylelikle ortak sermayeler ve giderleriniz konusundaki hedeflerinizde istikrarı sağlayabilirsiniz. 

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirirken, kariyer çevrenizin, arkadaşlarınızın, partnerinizin ilgisi üzerinizdeki baskıyı arttırabilir, fevri kararlar almanıza neden olabilir. Ortak gelirler ve giderler alanında sabırlı olmalı, fevri hareket etmemelisiniz. İlgi başınızı döndürebilir. Arkadaşlarınızın sizi manipule etmesine izin vermeyin! Diğer taraftan dolu dizgin aşk yaşayanlar, partnerleriyle son derece keyifli vakit geçirebilir. Hafta sonu son derece ateşli görünüyor!

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, kariyeriniz ile ilgili hedeflerinize ulaşmak için partneriniz, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler alanında kontrolü ele almanız mümkün. Bu durum,  rekabet ortamlarında kendinizi kolaylıkla ispat etmenizi de sağlayabilir. Yeni yıl ile birlikte büyüme hedeflediğiniz ikili ilişkiler, ortaklık ve partnerlik alanında son bir vuruşla gereksiz her şeye veda edip, amacınıza doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün..Uzaklarla bağlantılı ihayalleriniz ile ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Alacağınız haber ve ya bilgi, 7- 8 Şubat tarihinde uzaklarla yaptığınız iş konularını içeriyor. Bu durum, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Böylelikle partnerinizle ve ya sözleşmelerle ilgili hedeflerinizde istikrarı sağlamanız mümkün.

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirirken, geleceğinizi garanti altına almak ve evinizle ilgili önemli kararlar vermek sizi zorlayabilir. Diğer taraftan, kariyer çevrenizin üzerinizdeki yüksek ilgisi ve sizi manipule etme gücü artarken, bu durum ortaklıklar alanında fevri hareket etmenize neden olabilir.

 

YÜKSELEN ASLAN

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, partnerinizin ve ya ortağınızın gelirlerinde yaşanan son gelişmeler, sizi günlük rutininizi düzenlemenizde daha kararlı hareket etmenize yardımcı olacak. Bu durum, aileniz ve yuvanızla ilgili projelerinizi de hızlandırabilir.Yeni yıl ile birlikte büyüme hedeflediğiniz iş ve sorumluluklarınız alanında son bir vuruşla gereksiz her şeye veda ederken, hedefe doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak gibi. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün..Masraflar ve harcamalar, eşiniz ve ya ortağınız ile ilgili ortak sermayeler ve masraflar konusunda, özellikle 7- 8 Şubat tarihinde yaptığınız görüşmeler tekrar gündeme otururken, keşfedeceğiniz bilgiler, aldığınız haberler işinize oldukça yarayabilir, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum işiniz ve sorumluluklarınız alanında daha da kararlı ve ısrarcı hareket etmenize neden olacak gibi. 

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirirken, üst düzeyin ve uzaklardaki bağlantılarınızın üzerinizdeki kontrolcü yaklaşımları ve manipulasyonu sizi strese sokabilir. İş ortamında fevri hareket edebilirsiniz. Diğer taraftan, özellikle uzak mesafe ilişki yürütenler için, hafta sonu son derece keyifli ve ateşli olacak gibi.görünüyor!

 

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında yaşanılan son gelişmeler,  sizi işiniz ve görevleriniz alanında daha kararlı, disiplinli hareket etmenize neden olabilir. Bu durum, yatırımlar ve krediler, masraflar, ortak sermayeler ile ilgili amaçlarınıza da kolayca ulaşmanızı sağlayacak. Yeni yıl ile birlikte büyüme hedeflediğiniz işinizde son bir vuruşla gereksiz her şeye veda ederken, hedefe doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak gibi. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün. Kontratlar ve sözleşmeler, ortaklıklar ve ikili ilişkiler ile ilgili, özellikle 7- 8 Şubat tarihinde yaptığınız görüşmeler tekrar gündeme otururken, bugün keşfedeceğiniz bilgiler, aldığınız haberler işinize oldukça yarayabilir, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum işinizle ilgili kararlı ve ısrarcı hareket etmenize neden olacak gibi. 

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirirken, ortak sermayeler, krediler ve masraflar ile ilgili yapacağınız girişimler, işinizdeki baskıyı arttırabilir. İş ortamında fevri hareket edebilirsiniz. Diğer taraftan, özellikle uzak mesafe ilişki yürütenler için, hafta sonu son derece keyifli ve ateşli olacak gibi.görünüyor!

 

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, çalışma ortamınız, şartlarınız alanında yaşadığınız son gelişmeler,  sizi eviniz, aileniz ve evden yürüttüğünüz işleriniz, evdeki görevleriniz alanında daha kararlı ve disiplinli hareket etmenize neden olabilir. Bu durum, ortak sermayeler, masraflar ve giderler ile ilgili amaçlarınıza da kolayca ulaşmanızı sağlayacak. Yeni yıl ile birlikte büyüme hedeflediğiniz aileniz ve işinizde, son bir vuruşla gereksiz her şeye veda ederken, hedefe doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak gibi. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün. Çalışma ortamınız, şartlarınız, iş arkadaşlarınız ile  ilgili, özellikle 7- 8 Şubat tarihinde yaptığınız görüşmeler tekrar gündeme otururken, bugün keşfedeceğiniz bilgiler, aldığınız haberler işinize oldukça yarayabilir, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum  eviniz ve aile bireyleriyle ilgili yapmak istedikleriniz konusunda kararlı ve ısrarcı hareket etmenize neden olacak gibi. 

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirebilir. Diğer taraftan, ortaklıklar, ikili ilişkiler ve birlikteliklerinizdeki sabırsız ve aceleci davranışlar, aile içindeki ve işinizdeki sorumluluklarınız konusunda üzerinizdeki baskıyı arttırabilir. Ciddi bir ilişkiniz varsa, kıskançlık, manipulasyon, hakimiyet kurma isteği nedeniyle gerilim yaşamanız mümkün. Fevri hareketlere dikkat!

 

YÜKSELEN AKREP

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, kariyerinizle ilgili rekabet konusunda yaşadığınız son gelişmeler,  işle ilgili stratejileriniz alanında daha kararlı hareket etmenize neden olabilir. Bu durum, özel hayatınızla ilgili hedeflerinize de kolayca ulaşmanızı sağlayacak. Yeni yıl ile birlikte büyütmeyi hedeflediğiniz hem maddi durumunuz, hem iş alanındaki statünüz konusunda, son bir vuruşla gereksiz her sorumluluğa veda ederken, hedefe doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak gibi. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün. Yetenekleriniz ve potansiyeliniz ile ilgili, özellikle 7- 8 Şubat tarihinde yaptığınız görüşmeler tekrar gündeme otururken, bugün keşfedeceğiniz bilgiler, aldığınız haberler işinize oldukça yarayabilir, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum  kariyeriniz alanında kararlı ve ısrarcı hareket etmenize neden olacak gibi. 

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirebilir. Diğer taraftan,çalışma ortamınızdaki arkadaşlarınızla olan ilişkinizdeki gerilimler, görevleriniz ile ilgili hissettiğiniz baskıyı arttırabilir. İşinizde kıskanılabilir, manipulasyona maruz kalabilirsiniz.

 

YÜKSELEN YAY

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, eviniz ve aileniz, yuvanız, gayrimenkulünüz alanında yaşadığınız son gelişmeler, maddi anlamda sizi daha hırslı ve stratejik hareket etmeye yönlendirmiş olabilir. Bu durum, çocuklar ve aşk hayatınız, liderliğinizi ispat etmek konusunda giriştiğiniz rekabet ortamlarını da olumlu etkileyebilir. Yeni yıl ile birlikte büyütmeyi hedeflediğiniz gelirleriniz ve kazançlarınız alanında, son bir vuruşla gereksiz yük yapan her şeye veda ederken, hedefe  doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak gibi. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün. Aileniz ve yuvanız, taşınma ve ya yer değişikliği gibi konularda, özellikle 7- 8 Şubat tarihinde yaptığınız görüşmeler tekrar gündeme otururken, bugün keşfedeceğiniz bilgiler, aldığınız haberler işinize oldukça yarayabilir, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum maddi alanda kararlı ve ısrarcı hareket etmenize neden olacak gibi. 

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirebilir. Diğer taraftan,kariyer çevrenizden birisiyle birlikteyseniz, hafta sonu son derece heyecanlı ve ateşli geçebilir. Bazılarınız ise, hobilere, tatile, eğlenceye düşkünlüğü yüzünden maddi açıdan zorlanabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, kardeşinize, yakın çevrenize, eğitime, kısa bir deniz seyahatine ve ya yaratıcılık gerektiren bir alanda aldığınız kursa yaptığınız yatırımlar, özel hayatınızda daha  fazla stratejik hareket etmenize neden olabilir. Özellikle aileniz ve kariyer gelirleriniz bu konuda daha dikkatli hareket etmeniz de oldukça etken ve motivasyon kaynağı olarak görünüyor. Yeni yıl ile birlikte özel hayat alanında, hayata bakış açınızda, size ağırlık yapan ve hizmet etmeyen her ne varsa,  son bir vuruşla hayatınızdan çıkararak hedefe doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak gibi. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün. İş hayatınız ve uzaklarla bağlantılı konularda özellikle 7- 8 Şubat tarihinde yaptığınız görüşmeler tekrar gündeme otururken, bugün keşfedeceğiniz bilgiler, aldığınız haberler işinize oldukça yarayabilir, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum özel hayatınızı ve benimsediğiniz yeni kuralları destekleyecek gibi görünüyor.

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirebilir. Ailenizin ihtiyaçları, yuvanız ile ilgili yapmak istedikleriniz, belki de evden yürütmek istediğiniz bir takım işler üzerinizde extra stres yaratabilir.

.

YÜKSELEN KOVA

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, partner ve ya ortak tarafından size sunulan finansal fırsatlar, kazançlar ile ilgili destekler, kariyer planlarınızı uygulamaya koymanıza neden olabilir. Bu durumdan, statünüz ve girişimci ruhunuz oldukça olumlu etkilenecek gibi. Yeni yıl ile birlikte kariyer ve statüye dair, kendinizi büyütmeyi hedeflediğiniz her konuda,  son bir vuruşla gereksiz olan her ne varsa, hayatınızdan çıkararak hedefe doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak gibi. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün. Gelirler ve kaynaklar alanında, özellikle 7- 8 Şubat tarihinde yaptığınız görüşmeler tekrar gündeme otururken, bugün keşfedeceğiniz bilgiler, aldığınız haberler işinize oldukça yarayabilir, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum kariyerinizle ilgili benimsediğiniz yeni prensipleri ve aksiyonları destekler nitelikte.

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirebilir. Uzaklardaki dostlarınızın size olan sevgisi, motivasyonu, ailenizin desteği, kariyeriniz konusundaki hırsınızı arttıracak. Başkalarının baskısı altına girmektense sizin baskıyı kurmanız işinize yarayabilir.

 

YÜKSELEN BALIK

Hafta başında, Yeni Ay’ın etkisiyle, çalışma ortamınızdaki potansiyeliniz, tüm ilgiyi üzerinize çekmeniz, kariyer ile ilgili uzun vadeli planlarınız konusunda sizi harekete geçirebilir, gelirlerinizi arttırmak için kararlı ilerleyebilirsiniz. Bu durumdan, gelir haneniz ve yapmak istediğiniz yatırımlar oldukça olumlu etkilenecek gibi. Yeni yıl ile birlikte kariyeriniz ile ilgili gelecek planlarınız ve sosyal çevreniz konusunda gelişmenize engel olan her ne varsa,  son bir vuruşla hayatınızdan çıkararak hedefe doğru hızla ilerleyebilirsiniz. Bu son adım işlerinizi epey kolaylaştıracak gibi. Sabırlı ve ısrarcı olmalısınız.

26 Şubat Çarşamba, oldukça önemli bir gün. Potansiyeliniz, yetenekleriniz hakkında özellikle 7- 8 Şubat tarihinde ortağınız ve ya partnerinizle yaptığınız görüşmeler tekrar gündeme otururken, bugün keşfedeceğiniz bilgiler, aldığınız haberler işinize oldukça yarayabilir, uyuduğunuz uykudan sizi uyandırabilir. Daha önce farkına varmadığınız kör noktaları görebilir, bakış açınızı değiştirebilirsiniz. Bu durum kariyerinizdeki gelecek planlarınızı destekler nitelikte.

Hafta sonu, 5 Şubat civarındaki gündeminizle bağlantılı olarak gelişecek; bazı sürpriz karşılaşmalar , alacağınız haberler işlerin seyrini değiştirebilir. Gelirlerinizde elde edeceğiniz artışlar, işinizdeki sorumlulukların baskısını daha fazla hissetmenize neden olabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

☎ : 0 212 367 40 78

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş