2020 Mart sarsıcı geçecek! – Mars Oğlak burcunda görev başında.

Mart ayının  ilk haftası ve üçüncü haftası oldukça krizli ve sarsıcı geçebilir.

2 MART 2020

Mars Oğlak burcunda 10°

Mars, 2 Mart’ta, 10 Ocak 2020’de gerçekleşen ve bir çok depremi, biolojik savaşları,  devletler ve büyük güçler arasındaki çekişmeyi tetikleyen Ay tutulması derecesinden geçecek. Mars’ın Savaş gezegeni olması ve Oğlak burcunda yücelimde olması extra güçte çalışmasına,  tahribat gücünü en yüksek noktasına çıkarmasına neden olabilir. Dünya gündemine acı ve şiddet damgasını vurabilir.

19 MART – 25 MART 2020

Mars Oğlak burcunda 22°

Mars, bu sefer aynı yıkıcı etkiyi Jüpiter ile, 12 Ocak ‘ta gerçekleşen Satürn – Pluto kavuşumunun derecesinde buluşacak. 22° OĞLAK!

Sonrasında ise 24° Oğlak’ta Pluto ile kavuşarak asıl vurucu darbeyi gerçekleştirecek. İkinci dalga bu zaman dilimi arasında yaşanacak.

Mars”ın 30-31 Mart tarihinde Kova burcuna geçerek, Saturn ile kavuşumu kitlesel olarak savaşın engellenmesine ve ya farklı/sıra dışı/teknolojik silahların gündeme gelmesiyle savaşların ve güç mücadelelerinin boyut değiştirmesine neden olabilir. Kimyasal ve ya kitlesel savaşlar gündeme gelirken, salgınlara engel olabilmek için teknolojiyi ne şekilde kullanılabileceğimiz ön planda olacak. Kova burcu inter aktif ortamlara işaret ettiği için, hacklenme, sanal ortamda suçlar ve ya bilgisayar viruslerinin neden olabileceği zararlar ve ya radyoaktivite, frekans ve ya radyasyon vasıtasıyla güç kazanımları ve bununla beslenen güç savaşlarını daha fazla konuşuyor olacağız.

TUTULMALARIN ömrü 6 ay olmakla beraber, Saturn”un Temmuz ayında tekrar Oğlak burcuna dönmesi eski defterlerin açılmasına neden olacak. Kova burcuna tamamen geçişi 17 Aralık 2020 itibariyle olacak.

Bu bilgiler,  felaket tellallığı değildir. Sadece astrolojinin matematiksel yönüdür.

Astrolojinin kökeninde matematik  yatar. Yorum ise değer katar.

10 Ocak 2020 – Yengeç burcunda Ay tutulması yazılarımı okumak için aşağıdaki linkleri ziyaret edebilirsiniz.

10 OCAK 2020 – YENGEÇ BURCUNDA AY TUTULMASI

10 OCAK 2020 – AY TUTULMASININ ETKİLERİ

12 OCAK 2020 – SATURN ve PLUTO KAVUŞUMU – YIKIMLA GEÇEN DEĞİŞİMLER – GÜÇ EL DEĞİŞTİRECEK!

KLAROS DANIŞMANLIK

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

Paylaş