09.12.2019 

Ay Boğa burcunda. Venus, Neptun ile olumlu açı kurarak, iş ve kariyer, ilişki, ortaklık gibi konularda aşırı idealist belki de biraz hayalperest olmamıza neden olacak. Bu durum Güneş – Neptun olumsuz açısı aktif iken , işleri zorlaştırabilir. Avunmak, aldanmak, inanmak daha kolay olacak. Merkür saat, 11:41’de Yay burcuna geçerken, Jupiter, Chiron’a kafa tutacak.

YÜKSELEN KOÇ: Aile ve eviniz ile ilgili daha fazla paraya ihtiyaç duyabilirsiniz. 29 Aralık’a kadar zihniniz uzaklarla bağlantılı konular, insanlar ve seyahatler ve ya bir konuda eğitim almak konusunda alınacak kararlarla dolu olacak. Kariyer ve işinizle ilgili maddi konularda beklentiniz yüksek olabilir.

YÜKSELEN BOĞA:   Bugün duygusal açıdan daha yoğun olabilirsiniz. Özellikle ailenizle ilgili daha fazla güven arayışınız olacak. 29 Aralık’a kadar zihniniz, gelirler ve kazançlarınızı ne şekilde yönetmeniz gerektiği ile ilgili olacak. Harcamalarınız konusunda bir takım kararlar alabilirsiniz. Seyahatlere harcamalarınız artabilir. Uzaklarla olan ilişkilerinizde çok fazla hayale kapılabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Maddi konularla ilgili bir takım kaygılar hissedebileceğiniz bir gün. 29 Aralık’a kadar zihniniz, partneriniz, ortağınız ve müşterilerinizde olacak. Onlarla yapacağınız konuşmalar ve aynı zamanda aileniz ve eviniz ile ilgili almanız gereken kararlar gündemde. Bugün borçlarla ilgili başardıklarınız sizi kariyer alanında motive edebilir.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün, sosyal çevre ve arkadaşlarınızla olma ihtiyacı duyabilirsiniz. 29 Aralık’a kadar zihniniz, iş konuları, çalışma şartları, günlük rutin ve sağlık konularında olacak. Bir takım dedikodular ortaya çıkabilir. Partnerinizle olan ilişkiniz bugünlerde sizi çok mutlu edecek gibi görünüyor.

YÜKSELEN ASLAN: Bugün kariyer ve üst düzeyle olan ilişkileriniz kendinizi güvende hissetmenize neden olabilir. 29 Aralık’a kadar, zihniniz, tatil, eğlence, seyahatler konusunda yoğun olacak. Iş yerinde çalışanlarla daha uyum içerisinde olabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün uzaklar, seyahatler, eğitim gibi konularda maddi güvencede olmak isteyebilirsiniz. 29 Aralik’a kadar taşınma, yer değişikliği ve eviniz, aileniz gibi konularda zihniniz yoğun olacak. Çocuklar ve aşk hayatı bugün sizin enerjinizi yüksek tutacak. Ayaklarınız yerden kesilebilir.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün kariyeriniz ve işiniz ile ilgili kendinizi maddi anlamda nasıl garantiye alabileceğinize yoğunlaşacaksınız. 29 Aralık’a kadar zihniniz eğitim, öğretim ve kardeşleriniz, yakın çevreniz ile olan ilişkinizde olacak. Bugün evinizde ailenizle eşinizle romantik bir akşam geçirebilirsiniz. 

YÜKSELEN AKREP:  Bugün uzaklar, farklı ülkeler ve seyahatler konusunda çözüm yaratmak için partnerinize ve ya ortağınıza ihtiyaç duyabilirsiniz.  29 Aralık ‘a kadar gelirler ve kazançlar konusunda çok fazla kafa yoracaksınız. Extra gelir elde etme konusunda fikirler yaratabilirsiniz. Al-sat yapabilirsiniz. Bugün yakın çevrenizle olan ilişkiniz keyif verebilir, kısa bir kaçamak yamak için seyahat edebilirsiniz. 

YÜKSELEN YAY: Bugün ortak sermayeler, banka kredileri, harcamalar çalışma şartlarınızda ve ortamınızda yeni bir düzenleme ihtiyacına neden olabilir. 29 Aralık ‘a kadar partner ve ya ortağınız sizi bir konuda ikna için zorlayabilir. Daha fazla iletişim kurmak, birbirinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.  Bugünlerde elinize geçecek extra para, aileniz ve eviniz ile ilgili sizi yine bir çok hayale sürükleyebilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün partneriniz ile daha çok vakit gecirebilir, varsa çocuğunuza yönelebilir ve ya eğlenceye zaman ayırabilirsiniz.  29 Aralık ‘a kadar zihniniz iş, çalışma şartları, uzaklarla bağlantılı işler, sağlık gibi konularda yoğun olacak. Bugün romantik bir ruh hali içinde olabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Bugün ev, aile ve yuvanızla ilgili konular ön plana çıkabilir.  Ailenize ihtiyaç duyabilirsiniz. 29 Aralık ‘a kadar arkadaslar ve sosyal cevrenizle olan iletişiminiz özellikle de farklı kültürden insanlarla olan bağlantılarınız yoğun olacak. Aileden maddi destek isteyebilirsiniz. Harcamalara yine de dikkat.

YÜKSELEN BALIK: Bugün tatil, eglence, hobileriniz ve ya çocuklarınızla ilgili harcamalar ve ihtiyaçlar ön plana çıkabilir. 29 Aralık ‘a kadar zihniniz kariyer ve iş alanında olacak. Daha fazla üst yönetimdeki kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Arkadaş çevresinde tanışacağınız kişiler sizi büyüyebilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş