07.12.2019 

Bugün,  Ay Koç burcunda ilerliyor. Güneş – Neptun zorlu açısı aktif.  Ay bugün Saturn ve Pluto ile  zorlu açıda. Sabırsız ve aceleci olmak daha fazla strese ve baskıya neden olabilir.

YÜKSELEN KOÇ: Özellikle aileniz ve eviniz ile ilgili konularda aceleci tavrınız, kariyer alanında stres ve baskı içinde hissetmenize neden olabilir. Dolunaya giderken, kardeşler ve yakın çevreniz, iletişim ve eğitim konusunda yapmanız gerekenleri atlamayın.

YÜKSELEN BOĞA:   Kardeşler ve yakın çevrenizde gelişen olaylar, günlük yetiştirmeniz gereken işler paniklemenize neden olabilir. Uzaklarla bağlantılı konularda daha soğukkanlı hareket etmeniz de fayda var. İş ile duygusal dünyanızı ayırmalısınız. Maddi konulardaki belirsizlik önümüzdeki hafta çözümlenecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Sosyal ortamlarda ve arkadaş çevrenizde bugün vakit geçirebilirsiniz. Bu da harcamaları arttırabilir. Borçlardan kaynaklı kızgın ve öfkeli olabilirsiniz. 12 Aralık tarihindeki Dolunay bu konuda size yardımcı olacak.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün toplum içinde daha sakin ve soğukkanlı hareket etmeye özen göstermelisiniz. Partneriniz ve ya ortağınızla anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Ona karşı anlayışlı dvaranmaya çalışmalısınız. Ciddi bir değişimden geçmekte. 

YÜKSELEN ASLAN: Bugün aileniz ve uzaklardaki tanıdıklarınızla olan iletişiminize iş stresini taşımanız mümkün. Günlük rutinde üstünüzdeki sorumlulukların ağırlığı tek başına kaldıramayacağınız boyutta. Destek almalısınız.

YÜKSELEN BAŞAK:   Maddi alanda bugün fevri hareket etmemeye özen göstermelisiniz. Daha fazla gelir ve kazanca ihtiyaç duyabilirsiniz. Önümüzdeki hafta kariyer alanında yapacağınız seçim size bu konuda destek olacak.

YÜKSELEN TERAZİ:  Aile ve ev ile ilgili sorumluluklarınızı yönetmek konusunda bugün partnerinize ve ortağınıza daha fazla ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu durum onun hoşuna gitmeyebilir, tartışmamaya özen gösterin. 

YÜKSELEN AKREP:  Uzaklarla bağlantılı işlerde aceleci ve sabırsızsınız. Yapmak istediklerinizi gerçekleştirememek, etrafınızdakilerle olan iletişiminizi olumsuz etkiliyor. Fazla duygusuz ve işkolik olarak algılanabilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Çocuklar ve aşk hayatı, tatil, eğlence bugün ön planda. Maddi konulardaki değişim bu alandaki arzularınıza ters düşebilir ve istediklerinizi yapamamak sizi yıpratabilir. Önümüzdeki hafta ortağınızla alacağınız karar bu konuda size yeni bir fırsat doğuracak.

YÜKSELEN OĞLAK: Ailenize olan ihtiyacınız bugün artabilir. Partneriniz ve ya birlikte olduğunuz kişiyle evde vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki değişimi hazmetmek için birlikte daha fazla zaman geçirmelisiniz.

YÜKSELEN KOVA: Eğitim, iletişim ve öğrenme konusunda başarmak istedikleriniz sizi aceleci ve sabırsız kılıyor. Bugün yoğun bir gündeminiz var. Stresinizi yönetmeye çalışmalısınız. Önümüzdeki hafta bir çok konu netleşecek.

YÜKSELEN BALIK: Bugün maddi konularla ilgili fazla fevri ve aceleci kararlar alabilirsiniz. Gelecek planlarınızla ilgili fazla stres altındasınız. Sakince düşünerek adım atmalısınız. Önümüzdeki hafta özellikle ev ve aile konusundaki konular netleşerek maddi alanda size bir fırsat tanıyacak.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş