10.12.2019 

Ay  tüm gün boşlukta. Saat 19:46’da İkizler burcuna geçecek. Merkür Chiron ‘un işlerini kolaylaştırarak, travmalar ve geçmiş yaralarımızla yüzleşmemizi sağlayacak. Farklı  felsefe ve öğretilerden destek almaktan çekinmeyin. Akşam saatleri bunun için ideal.

YÜKSELEN KOÇ: Maddi konularla ilgili gereksiz tepki verebilir, endişe duyabilirsiniz. Akşam saatlerinde yakın çevreniz, komşular ve kardeşlerinizle olmak, entelektüel konularla ilgilenmek sizi sakinleştirebilir. Benlik, yeterlilik, cesaret ve hedeflere ulaşmak konusunda satın aldığınız tüm olumsuz düşünce ve yargılardan kurtulmak için uygun bir gün. Farklı bakış açılarına açık olun.

YÜKSELEN BOĞA:   Bugün aile ve ev ile ilgili güvenlik alanlarınız kaynaklı gereksiz endişe ve panik içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde gelirleriniz konusunda sizi rahatlatacak haberler almanız mümkün. Bireysel hareket etme korkunuz, başaramamak ile ilgili kaygılarınız tamamen maddiyat ile alakalı. Bugün bu konuda içinizi dökebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün maddiyatla ilgili endişeler sizi huzursuz edebilir.Duygularınızı yönetmeye çalışmalısınız.  Akşam saatlerinde kendinizi partnerinize ve ya eşinize daha kolay ifade edebileceksiniz. Farklı öğretiler ve felsefeler, özellikle kariyerden elde ettiğiniz gelirler konusunda başarmak istediğiniz ama yapamayacağınızı düşündüğünüz alanda sizin yardımınıza koşacak. Şifa bulacaksınız.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Gün boyu, arkadaş çevrenizle ilgili gereksiz anlaşmazlıklar içinde olabilirsiniz. Akşam saatlerinde yalnız kalmak ve düşünmek isteyeceksiniz. Kariyer konusunda kendinizi yetersiz gördüğünüz alanlarda çalışma arkadaşlarınızla dertleşebilir, onlarla paylaşımda bulunarak sorunlarınıza çözüm yaratabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Bugün üst düzeyle olan iletişiminize dikkat, güvenlik alanlarınızın sarsıldığını düşünerek gereksiz tepki verebilirsiniz. Akşam saatlerinde sosyalleşmek iyi gelebilir. Seyahat, tatil gibi konular üzerinde araştırma yapmak, uzaklarla ilgili insiyatif kullanmakta zorlandığınız noktalarda yardımcı olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün uzaklarla bağlantılı konularda gereksiz kuruntu ve endişe içinde olabilirsiniz. Sağduyulu hareket etmelisiniz. Akşam saatlerinde kariyer alanında yapmak istediklerinizi aileniz ile paylaşabilir, ortak sermayeler ve krediler gibi konularda insiyatif kullanmakta zorlandığınız alanlarda, onlardan destek alabilirsiniz. Size çözüm yaratabilirler.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün harcamalar ve borçlar konusunda endişeli olabilirsiniz. Akşam saatlerinizde uzaklar, farklı felsefeler ve eğitim gibi konularda kariyerinize ilişkin bir takım görüşmeler ve yazışmalar yapabilirsiniz. Bireysel hareket etmek ile ilgili endişelerinizi partnerinizden alacağınız tavsiyelerle çözebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün partner ve ortağınızla olan iletişiminizde agresif olabilirsiniz. Sakin hareket edin. Akşam saatlerinde, harcamalar ve borçlar konusunda ne yapabileceğinizi düşüneceksiniz. Gelirler ve kazançlar konusunda yapacağınız görüşmeler, çalışma şartlarınız ve burada kullanmak istediğiniz insiyatif alanında size çözüm sunabilir.

YÜKSELEN YAY: Bugün çalışma ortamınızda gereksiz agresif hareket edebilirsiniz. Akşam saatlerinde dikkatiniz partnerinizde olacak. Onun size tavsiyeleri çocuklar alanında ve ya kendinizi ispat etmek istediğiniz konularda gerekli cesareti gösteremediğiniz noktalarda ışık olacak. Eşiniz size çözüm yaratabilir. Dinleyin.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün çocuklar ve aşk hayatı alanında gereksiz endişelere kapılabilirsiniz. Akşam saatlerinde günlük rutin , sağlık ve çalışma alanlarına odaklanabilirsiniz. Aileniz ile ilgili tek başınıza hareket etmekten korktuğunuz alanlarda, bireysel şifa teknikleri size çözüm olacak. Genetik miraslarla ilgili çalışmalar size ışık tutabilir, özgüveninizi yerine getirebilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün aile ve yuva alanında agresif hareket etmeniz mümkün. Akşam saatlerinde tatil ve eğlence gibi konular hakkında arkadaşlarınızla konuşabilir, onların size vereceği tavsiyeler doğrultusunda, girişimcilik konusunda yetersiz olduğunuzu düşündüğünüz noktalarda kendinize çıkış yolu yaratabilirsiniz. Farklı kültürden olan kişiler size yardım eli uzatabilir.

YÜKSELEN BALIK: Bugün çocuk ve ya tatil konularında sürekli maddi endişe içinde olmanız siizi agresifleştirebilir. Akşam saatlerinde ev ve aile konularına eğileceksiniz. Gelirler ve kazançlar konusunda bireysel hareket etmekten çekindiğiniz ve cesaret gösteremediğiniz noktalarda üst düzey yöneticileriniz ile yapacağınız görüşmeler ilaç gibi gelecek. Onlardan yardım alarak, maddi açıdan kendinizi güçlendirebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş