11.12.2019 

Ay  tüm gün İkizler burcunda ilerleyecek. Bugün Venus Satürn kavuşumu gerçekleşiyor. Söz ve teminat vermek kolay olacak..

YÜKSELEN KOÇ: . Yakın çevreniz, komşular ve kardeşlerinizle olmak, entelektüel konularla ilgilenmek, iletişim yoğunluğu gündeminiz.  Kariyer alanında yerinizi daha da sağlamlaştırmak için başarılarınızı ortaya koymanız size fayda sağlayacak.

YÜKSELEN BOĞA:   Para konusunda düşünmek, konuşmak özellikle de, uzaklarla bağlantılı kişilerle bunları paylaşmak kafanızı daha da bulandırabilir. İş ve kariyer alanında yurt dışı ve ya yabancı ülkelerle olan ilişkilerinizde  olumlu gelişmeler söz konusu. Kendinizi uzun vadeli bir projede bulabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün kendinize ne şekilde yatırım yapabileceğiniz konusunda düşünebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek ve eğitim öğretim alanında bir takım kararlar almak isteyeceksiniz. Maddi konularda ve kredi/borç gibi alanlarda istikrarlı hareket etmenizin ödülünü alabilirsiniz. Ek gelirler konusunda endişe etmek yerine bunları ne şekilde yönetmeniz gerektiğine karar vermelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün iş yerinde bir takım dedikodularla karşılaşabilirsiniz ve ya siz perde arkasında bir takım görüşmeler yapabilirsiniz . Partner, ortaklık, ilişkiler alanında söz vermek, anlaşma sağlamak, uzun vadeli kontratlara imza atmak kolay olacak.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün sosyalleşmek ve ya aile bireyleriyle paylaşımda olmak isteyeceksiniz. İş yerinde parlayacaksınız. Üst yönetim sizinle ilgili uzun vadeli projelerinden bahsedebilir.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün kariyer alanında bir takım gelişmeler sizi bekliyor.  Özellikle kendi potansiyelinizle başardığınız işler konusunda uzun vadeli bir takım anlaşmalar sağlayabilirsiniz. Yoğun tempoya rağmen bu durum sizi sevindirebilir.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün  dikkatiniz uzaklarla bağlantılı konularda olacak. Çalışma şartlarınız konusunda beklentilerinizi gözden geçirebilirsiniz. Aynı zamanda aile ve yuva, eviniz gibi konularda sevindirici olaylar kendinizi güvende hissetmenize neden olabilir. Evden yürütebileceğiniz bir işle ilgili uzun soluklu kararlar verebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün harcamalar ve masraflar sizi düşündürebilir. Ama kaygılarınız boşuna. Ortağınızın desteğiyle işinizdeki pozisyonunuz daha da sağlam olacak. 

YÜKSELEN YAY: Bugün partnerinizle harcamalar ve masraflar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Onun desteğiyle hareket etmek sizi özellikle maddi konularda rahatlatacak. Düzenli kaynak sağlamak konusunda önemli anlaşmalar yapabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün dikkatiniz iş ve çalışma konularında olacak. Çocuklar ve aşk hayatınızla ilgili önemli kararlar verebilirsiniz. Stratejik anlamda kendinizi daha güvende hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Bugün ailenin desteğini her zamankinden çok fazla hissedebilirsiniz. Onların desteğiyle alacağınız kararlar uzu vadeli kariyer projelerinizde etken olacak. Potansiyelinizi ve öğrenme becerinizi ortaya koyabileceğiniz fırsatlar yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Bugün aile ve ev konularına odaklanmak zorunda kalabilirsiniz. Aşk hayatınız ve ya varsa çcocuklarınız ile ilgili ihtiyaçlarınız ev ve aile içinde neye ihtiyacınız olduğunu gösterecek. Kariyer çevresindeki üst düzey tanıdıklarınızla kalıcı dostluklar kurabilir, onların kılavuzluğunda uzun vadeli bir takım planlar yapabilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş