Dolunay 12 Aralık’ta sabah saatlerinde 19 derece İkizler burcunda gerçekleşiyor.

Dolunay bazı şeylerin netleşmesi, sonlanması, ortaya çıkması gibi konularda bize yardımcı olur.
Bu Dolunay, girmekte olduğumuz tutulmalar döneminden önceki son Dolunay
Ikizler burcunda olması ve Neptun ile zorlu bir açıda meydana gelmesi, ciddi bir kafa karışıklığına neden olacak gibi. Gökyüzü bizi son düzlüğe çıkartmadan tüm ihtimalleri ve fırsatları değerlendirmemizi bekliyor. Çok yönlü olmak, her yere yetişmeye çalışmak, tam bir şeye karar vermişken ortaya çıkan farklı bir olasılıkla ikileme düşmek bu Dolunay’ın konusu.
Harita yükseleni Yay, ve Dolunay haritanın 7.evinde gerçekleşiyor. Hayatımız değişiyor, yeni başlangıçlar son derece sancılı ve bizden talebi çok fazla. Bir de üzerine hayatımızdan çıkarmamız gerekenler ve ya veda etmemiz gerekenler eklenince duygusal anlamda yalnızlık ve soğukluk, izolasyon hissetmemiz bizi endişeye düşürebilir. Maddi konularla ilgili yaşanan problemler, daralmalar, ekonomik şartlar öngörülemez kararları daha da zorlaştırabilir.

Haritada Jüpiter ve Uranus ‘un desteği burada bizi şaşkına çeviren kısım olacak. Beklenmedik sürprizler ve fırsatlar ayağınıza gelebilir, hem de bir değil, birkaç tane.
Saturn’un Pluto ile olan yolculuğuna katılan Venus sevgisel enerjinizi düşürse de mantıklı ve uzun vadeli kararlar almanız için bireysel hedeflere odaklamanıza yardımcı olabilir. Pluto ile yakınlığı baskıya, manipülasyona sebep olsa da, çevrenizle yapacağınız fikir alışverişleri size kapıları açacak.
Beklentilerinizi düşürmeniz gerekse de, hayal kırıklığına uğramak konusundaki endişelerinizi ve korkularınızı yok etmelisiniz. Güneş Neptün kare açısı yine hayal kırıklığına uğrayacağınıza inandırmaya çalışsa da siz tuzağa düşmeyin. Sadece gerçekçi yaklaşımda bulunmak, hedefleri mantıklı bir zemin üzerine seçmek sizin için doğru kılavuz olacaktır.
Önümüzdeki günlerde yaşanacak tutulmalar, eğer üstünüze düşen görevleri yerine disiplinli bir şekilde getirdiyseniz meyvelerini size sunacak. Bu yüzden sıkı çalışmaya devam edin ve bu Dolunay ile önünüze çıkacak fikirleri, düşünceleri ve stratejileri , eğitim fırsatlarını, yurtdışı seyahatlerini, farklı öğretiler içeren tavsiyeleri değerlendirin. Farkındalığınızı arttırın. Dinleyin, öğrenin, kendinizi geliştirin.

Zihinsel bir uyanış niteliğinde olacak bu Dolunay, çeşitliliğe ve çok yönlü hereket  etmeye ne şekilde kendinizi adapte edebileceğinize de ışık tutacak.

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş