16.12.2019 

Ay  tüm gün Aslan burcunda. Mars ile zorlu açıda. Bugün  Jupiter – Uranus arasındaki 120 ‘lik açı, halen aktif. Beklenmedik sürprizlere hazır olun. Bolluk ve bereket enerjisi özellikle statü, iş ve kariyer alanında sizleri bekliyor.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün çocuklar, tatil ve eğlence gibi konulardaki ihtiyaçlarınız, mali konularda sizi zorlayabilir, hırslanmanıza neden olabilir. Aşk ilişkinizde egonuz kıskançlığa sebep olabilir. Kariyer ve üst düzey kişilerden gelecek kısmetlere dikkat!

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün eviniz ile ilgili ihtiyaçlar, partnerinizle olan ilişkinizde sıkıntı yaratabilir. Bencil davranışlar sergileyebilirsiniz. Uzaklardaki bağlantılarınızdan gelecek kısmetlere dikkat!

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün egonuza yenik düşmeniz, iş yerinde hırslı ve ukala gibi algılanmanıza neden olabilir. Tartışmalardan uzak durun. Maddi destekler alanında sürprizler sizi mutlu edecek. Partnerinizin gelirinde artış olabilir.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün maddi konulardaki ihtiyaçlarınız, kariyer alanınızda kendinizi ispat etmek için rekabete girmenize neden olabilir. Ortak ve ya partner alanında beklenmedik sürprizlerle büyüme yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün anaç duygularınızı kolaylıkla sergileyebileceksiniz. Ev ve aile alanındaki motivasyonunuz sizi zorlayabilir. Çalışma alanında işler yoğunlaşabilir. Bereket ve bolluk enerjisi hem statü, hem de kariyer açısından sizinle.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün arkanızdan çevrilen işleri duyabilir, atacağınız adımları saklama ihtiyacı hissedebilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatı, hayatınızda büyük gelişmelere sahne olmak üzere. Uzaklarla ilgili bağlantılarınıza şans verin.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün sosyalleşmek ihtiyacı hissedebilir, kariyeriniz nedeniyle çevrenizi genişletmek isteyebilirsiniz. Ev ve aile, evden yürüttüğünüz işler açısından büyük kısmetler var. Sizi maddi açıdan oldukça şaşırtabilecek gelişmeler yolda.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün sağlığınıza dikkat. Kariyer konusunda ve yurtdışı konularıyla aşırı hırslanabilirsiniz. Baş ağrıları, tansiyon, hormonlar, üreme organları sıkıntı yaratabilir. İş ve kariyer konusunda fırsatlar ve stratejiler, büyümenizi sağlayabilir.

YÜKSELEN YAY: Bugün uzaklari seyahatler ve farklı kültürlerle ilgili maddi ihtiyaçlarınız, sizi gizli atılacak adımlar konusunda zorlayabilir.Aşk hayatınız çalkantılı. Çalışma hayatınız ise sürprizlere gebe. Maddi açıdan bolluğa kavuşabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün partneriniz ve ortağınızın maddi ihtiyaçları sizi zorlayabilir.Ailenizin ve ya yuvanızın geleceği ile ilgili daha hırslanabilirsiniz. Gayrimenkul gelirlerinizdeki sürpriz gelişmeler, sizin kendinize yatırım yapmanızı sağlayabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün ortağınızla olan rekabetiniz, sizi daha da hırslandırabilir. Daha mücadeleci ve hedef odaklı hareket edebilirsiniz. Yabancı kültür ve ya farklı felsefelerle ilgili bağlantılarınız aile ve yuva alanında sürprizler yaratabilir. Bolluk ve bereket enerjisi yaratabilir.

YÜKSELEN BALIK: Bugün, iş ve çalışma ortamındaki rekabet,  uzaklarla olan bağlantılarınız ile olan ilişkiniz ve motivasyonunuzda daha hırslanmanıza neden olabilir. Agresif davranmaktan kaçının. Mali konularda alacağınız sürpriz haberler gelecek ile ilgili planlarınızı da değiştirebilir. Tanıyacağınız yeni insanlar bolluk bereket enerjisi ile hayatınıza girecek.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş