15.12.2019 

Ay  tüm gün Aslan burcunda . Saç boyatmak , kestirmek için ideal zaman. Bugün önümüzdeki  senelerde  bir benzeri ile karşılaşmayacağımız bir oluşum görülecek. Jupiter – Uranus arasındaki 120 ‘lik açı, bir çok kişiyi ödüllendirecek. Beklenmedik fırsatlar daha da büyümenizi sağlayabilir.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün çocuklar, tatil ve eğlence gibi konulara eğileceksiniz. Kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bugün ve yarın, Jupiter’in hediyesi, kariyer alanından ve yabancı üst düzey kişilerden gelecek. Gelirler ve kazançlar konusunda sürprizler sizi bekliyor!

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün evinizde yakın dostlarınızı ağırlayabilirsiniz. Bugün ve yarın, Jupiter’in hediyesi, uzaklar, seyahatler ve iş ile bağlantılı konulardan olacak. Buradaki olumlu gelişmeler, maddi ve manevi konfor alanınızı oldukça olumlu etkileyebilir. Maddi destekler söz konusu.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün kardeşlerinize ve ya yakın çevrenize maddi destekte bulunabilirsiniz. Bugün ve yarın Jupiter’in hediyesi, partneriniz ve ortağınızla olan ortak sermayelerden gelecek. Böylelikle maddi kaygılarınıza ve endişelerinize veda edebileceksiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün maddi konulara odaklanmanız mümkün. Nasıl katkı sağlayabileceğiniz, hangi yeteneklerinizi para kazanma konusunda ortaya koyabileceğiniz önemli olacak. Bugün ve yarın Jupiter’in hediyesi, iş ve çalışma alanından bir takım ortaklıklar, partnerlik fırsatıyla gelecek. Bu durum kariyer gelirleriniz konusunda sürpriz gelişmelere neden olabilir.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün kendinize özen göstermek, kişisel bakımınız ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Aile ve annelik güdüleri bunda etken olacak. Bugün ve yarın Jupiter’in hediyesi, çocuklar, aşk hayatı ve tatil, eğlence alanları ile bağlantılı olacak. Sorumluluklarınızın artması an meselesi. Fakat bu durum toplum önündeki statünüz, kariyeriniz için sürpriz gelişmelere neden olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün arkadaşlarınıza olan ihtiyacınız artabilir, bir takım yaratıcı fikirlerinizi birkaçıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Gizli rekabet söz konusu olabilir.Bugün ve yarın Jupiter’in hediyesi, ev ve gayrimenkul gibi konulara yaptığınız yatırımlardan gelebilir. Bu durum, uzaklarla bağlantılı konularda sürpriz gelişmelere neden olabilir.

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün sosyal çevrelerle olan etkileşiminiz artabilir, yaptığınız iş ile ilgili daha fazla kalabalığa karışmak isteyebilirsiniz. Bugün ve yarın Jupiter’in hediyesi, yakın çevre ve kardeşler, ailenizin büyümesi ve ya farklı bir felsefe ile ilgili evden yürüttüğünüz bir iş ile ilgili olabilir. Bu durum, mali açıdan size sürpriz kazançlar sağlayabilir. 

YÜKSELEN AKREP:  Bugün dikkatiniz kariyer alanındaki ihtiyaçlarınız ve üst düzey yöneticilerle olan ilişkilerinizde olacak. Bugün ve yarın Jupiter’in hediyesi, yakın çevrenizden ve kardeşler alanından  gelebilir. Bu durum, ortağınız ve ya partneriniz ile olan ilişkinizde sürpriz gelişmelere neden olabilir.

YÜKSELEN YAY: Bugün uzaklar, eğitim ve seyahatler konusunda bütçeleme yapabilirsiniz. Bugün ve yarın Jupiter’in hediyesi, gelirler ve kazançlar alanından gelecek. Bu durum, çalışma ortamınızda ve şartlarda sürpriz gelişmelere neden olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün ortak sermaye, kredi, borç ve harcamalar konusunda daha hassas olabilirsiniz. Bugün ve yarın Jupiter’in hediyesi, kendi hayatınıza sağladığınız farkındalık ve yüksek bilinç olacak. Kabuğunuzu kırabilirsiniz. Bu durum, aşk hayatınız, çocuklar, eğlence ve gayrimenkul gelirleri alanında sürpriz gelişmelere neden olabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün duygusal anlamda partnerinize daha yakın hissedebilirsiniz. Daha anaç ve korumacı bir tutum sergileyebilir, ilişkinin duygusal ihtiyaçlarına yönelebilirsiniz. Yabancı ve ya farklı kültürlerden olan kişilerle sosyal ortamlarda olmak size kariyer / statü açısından çok fazla farkındalık ve bilinç katabilir, ufkunuz genişleyebilir. Bu durum, eviniz, aileniz, yaşadığınız ortam konusunda sürpriz gelişmelere sebep olacak  gibi görünüyor.

YÜKSELEN BALIK: Bugün, sağlığınız, çocuklar ve ya eğlence, hobi gibi konulara günlük düzende daha fazla zaman ayıracağınız bir gün olacak. Bugün ve yarın Jupiter’in hediyesi, kariyer çevresi ve katılacağınız ortamlarda tanışacağınız statülü kişilerden gelecek. Bu kişiler maddiyatla ilgili konularda sürpriz fikirler ve ya fırsatlar yaratabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş