17.12.2019 

Ay, Başak burcuna geçiyor . Sonrasında Ay, Uranus’ten aldığı enerjiyi  Jupiter’e taşıyacak. İş konularında bir çok kavramı hayatımızda kolaylaştıracak.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün günlük rutin ve düzenle özellikle de aileniz ile ilgili bir takım konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Maddi konularda sürprizler, kariyer alanında büyüme ve şans sizinle.

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün çocuklar ve aşk hayatınız konusunda daha yapıcı eleştirel getirmeye çalışmalısınız. Özgürlük arzunuz yoğun. Uzaklarla olan ilişkiler, eğitim ve projelerde büyüme var.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün aileniz ve yuvanıza olan özleminiz artabilir. Maddi endişelerinizi yok edecek bir takım ek gelirler yolda.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün yakın çevre ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinize yoğunlaşabilirsiniz. Eğitim ve öğretim konularında düzenleme ve planlama yapabilirsiniz. Sürpriz organizasyonlar çıkabilir, partnerinizle birlikte vakit geçirebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün, maddi konularda bütçe ve ya hesap kitap yapma ihtiyacı duyabilirsiniz.  Kariyer alanında sürpriz gelişmeler, üst düzey kişilerle ilgili beklenmedik durumlar iş yükünüzü arttırabilir.  Bu sizin şansınız. 

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün duygularınızı ifade etmekte sorun yaşamayacaksınız. Özellikle arkadaşlarınızın etkisinde kalmanız mümkün. Uzaklar ile bağlantılı işlerinizde sürpriz gelişmeler, iş anlamında büyümenize yardımcı olabilir. 

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün perde arkasından yürüttüğünüz projelerinize odaklanabilirsiniz. Maddi destekler alanında sürpriz gelişmeler, ev ve ya aile hayatınızda büyümeye ve genişlemeye yardımcı olabilir. Evden yürüttüğünüz işler parlamanıza neden olacak.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün kariyer çevreniz ve sosyal ortamlarda boy göstermek durumunda kalabilirsiniz. Partneriniz ve ortağınız ile olan beraberliğinizde sürpriz gelişmeler, maddi anlamda size getiri sağlayacak iş fırsatlarına dönüşebilir.

YÜKSELEN YAY: Bugün kariyer hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Sermaye ihtiyacınız yüksek.  Çalışma hayatınızdaki sürpriz gelişmeler  gelirlerinizi arttıracak.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün uzaklarla olan iletişiminiz yoğun olacak. Aşk hayatınızda sürprizlere açık olun. Sizi mutlu edecek.

YÜKSELEN KOVA: Bugün maddi konularla ilgili hesap kitap yapabilirsiniz. Harcamalarınızı kontrol edebilirsiniz. Ev ve aile hayatınızda yaşayacağınız sürpriz gelişmeler size yeni bir iş koluna yönlendirilebilir.

YÜKSELEN BALIK: Bugün, tüm dikkatinizi partnerinize ve ortağınıza yönlendirebilirsiniz. Maddi konularda sıra dışı çözümler, geleceğe daha ılımlı bakmanızı sağlayacak.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş