18.12.2019 

Ay, Başak burcunda. Mars, Saturn’e önümüzdeki günlerde de Pluto’ya destek olacak. Kararlı olduğunuz girişimlerin harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün günlük rutin ve düzen ile ilgilenirken, ortak sermayeler, kredi ve banka konularıyla ilgili uzun vadeli girişimlerde bulunabilirsiniz. Ekim sonunda başlatılan oluşumlar için hareket zamanı

YÜKSELEN BOĞA:  Bugün çocuklar ve aşk hayatınız konusunda zaman harcarken, ortaklıklar ve partnerlik konularında uzun soluklu bir takım anlaşmalara umza atabilirsiniz. Ekim sonunda başlatılan oluşumlar için hareket zamanı.

YÜKSELEN İKİZLER: Bugün aileniz ve yuvanıza olan özleminiz arttıkça, iş ve çalışma alanınızda hedef odaklı hareket edecek, Ekim sonunda başlattığınız oluşumları uzun soluklu sonuçlara bağlayacaksınız.

YÜKSELEN YENGEÇ:  Bugün yakın çevre ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinize yoğunlaşırken kariyerinizle ilgili rekabet içeren alanda kendinizi ispatlamak konusunda hiç sorun yaşamayacaksınız.

YÜKSELEN ASLAN:  Bugün, maddi konularda bütçe ve ya hesap kitap yaparken, aileniz ve yuvanız ile ilgili konularda özellikle yer değiştirmek, tasinmak, satin almak, satmak gibi konularda önemli adımlar atabilirsiniz.  Haziran ayı bu konuyla ilgili sonuçlar elinizde olacak.

YÜKSELEN BAŞAK:   Bugün duygularınızı dile getirirken, diğer taraftan yatırımcı ve başkalarının sermayelerimi kullanabileceğiniz fikirleriniz konusunda uzun soluklu eylemler yapabilirsiniz . Yaz başında emeklerinizin karşılığını alacaksınız.  

YÜKSELEN TERAZİ:  Bugün perde arkasından yürüttüğünüz projelerinize odaklanırken, gelirler ve kazançlar konusunda uzun soluklu projelere adım atabilirsiniz. Partneriniz ve ortağınız, müşterileriniz sizi bu konuda motive edecekler.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün kariyer çevreniz ve sosyal ortamlarda olmanın yanında, özel hayatınız ve sağlığınız ile ilgili bir tedaviye başlayabilirsiniz. Bu konuda hırslı olmanız sizi başarılı kılacak.

YÜKSELEN YAY: Bugün kariyer hedeflerinize odaklanırken, perde arkasından Ekim sonunda başlattığınız projeler için harekete geçeceksiniz. Amacınız gelirlerinizi sürekli kılmak olacak.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün uzaklarla olan iletişiminize odaklanırken, diğer yandan sosyal çevre ve ortamlarda bazı girişimlerde bulunabilirsiniz. Uzun vadeli projeleriniz aileniz ve ya evinizile ilgili olabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün maddi konularla ilgili hesap kitap yaparken, kariyeriniz ile ilgili kalıcı sonuçlar verecek girişimlerde bulunabilirsiniz.  Girişimci fikirleriniz burada etken olacak.

YÜKSELEN BALIK: Bugün, tüm dikkatinizi partnerinize ve ortağınıza yönlendirirken, diğer taraftan, uzaklarla, eğitimlerle, seyahatlerle ilgili uzun soluklu projelere başlayabilirsiniz. Ekim sonundaki kararlarınızı hayata geçirmeniz sizi motive edecek.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş