18 – 24 Mart 2019 – Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın gündemi oldukça yoğun. Terazi burcundaki Dolunay öncesi ve sonrası, gökyüzünde gezegenler birbiriyle oldukça fazla etkileşime geçecek.

YÜKSELEN KOÇ
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Gizli yürüttüğünüz bir takım fikirler, projeler ve ya hayaller ile ilgili düşünceler, maddi ve manevi alanda güvenlik içinde hareket etme konusunda sizi besleyebilir. Ve böylelikle kariyer alanındaki baskı ve stresi, otoritelerin etkisini, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Yapacağınız görüşmeler, kariyerinizde istediğiniz disiplin ve çabayı göstermenizi sağlayabilecek.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, ortaklıklar ve birliktelikler alanında siz Yükselen Koç’lar için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda partnerinizle güzel vakit geçirebilir ve ya bir tartışma sebebiyle ilişkinizi noktalama kararı alabilirsiniz. Sosyal çevrenizle uzaklarla ilgili planlar yapmanız mümkün.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, kendinizle ilgili bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda aşık olduğunuz kişiden ve ya çocuklarınızdan yardım alabilirsiniz.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, sezgilerinizi ve rüyalarınızı aktif hale getirebilir. Mesaj içeren rüyalar görebilirsiniz.
YÜKSELEN BOĞA
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Yakın çevreniz, dostlarınızla yaptığınız konuşmalar, bilgi alışverişi, genel sağlığınız ve hayatınızla ilgili maddi ve manevi alanları güvenceye alma konusunda sizi besleyebilir. Fakat burada asıl destek partnerinizden gelmekte. Unutmayın. Bu güvenle uzaklar, farklı ülkeler alanındaki baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Yapacağınız görüşmeler, uzaklarla ilgili istediğiniz disiplin ve çabayı göstermenizi sağlayabilecek.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, çalışma ortamı, iş hayatı, günlük düzen, rutin, alışkanlıklar ve sağlığınız alanında siz Yükselen Boğa’lar için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. İşinizden ayrılmak isteyebilir ve ya iş yerindeki bir takım sırların ortaya çıkmasına şahit olabilirsiniz. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Kariyer alanında üst düzey bir yöneticinin dikkatini çekebilirsiniz. Bu durum size maddi bir takım fırsatları yaratabilir.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, içinizde bastırdığınız bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda ailenizden yardım alabilirsiniz.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, spiritüel ve ya sanatçı bir grup arkadaş ile sosyalleşmenize ve zaman geçirmenize neden olabilir. Gelecek ile ilgili çok fazla hayal kurabilirsiniz.
YÜKSELEN İKİZLER
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Üst düzey otoritelerle geçmiş bir gündem üzerinden yaPacağınız konuşmalar, bilgi alışverişi, kendinizi içten içe daha güvende hissetmenizi sağlayacak. Fakat burada asıl destek çalışma ortamınızda hissettiğiniz hırs ve motivasyondan gelmekte. Bu motivasyonla borçlar ve harcamalar, krediler, banka vb alanındaki baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Yapacağınız görüşmeler, borçlarla ilgili istediğiniz disiplin ve çabayı göstermenizi sağlayabilecek.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, aşk hayatınız alanında siz Yükselen İkizler için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. Aşkınızdan ayrılabilir, ve ya ilişkinizde boyut değiştirebilir, yeni bir sayfa açabilirsiniz. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Uzaklarda ve ya yapacağınız seyahatlerde partnerinizle daha samimi olmanız mümkün, çekim gücünüz yüksek. Bu durum aşk hayatınızı romantizm, eğlence ve keyif anlamında çok olumlu etkileyebilir.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, gelecek planlarınızla ilgili ve ya sosyal çevrenizle alakalı bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda yakın çevrenizden yardım alabilirsiniz.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, kariyeriniz, profesyonel hayatınızla ilgili bir çok hayal kurmanıza, idealist konuşmalara ve ya düşüncelere neden olabilir.
YÜKSELEN YENGEÇ
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Uzaklardaki ve ya başka kültürden olan kişilerle geçmişteki durumlar üzerinden yapacağınız konuşmalar, bilgi alışverişi, geleceğinizi güvence altına almanızda kolay hareket etmenizi sağlayacak. Fakat burada asıl desteğin kariyer hedeflerinizden, kendi potansiyelinizden geldiğini unutmayın. Bu hareketle partneriniz, ortağınız ve ya eşiniz ile olan ilişkinizdeki baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Eylemleriniz, karşı tarafı daha kolay ikna edebilir. Yapacağınız görüşmeler, ortaklıklarınızla ve ya birlikteliğinizle ilgili disiplin ve çabayı göstermenizi sağlayabilecek.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, eviniz, yuvanız, aileniz alanında siz Yükselen Yengeç için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. Evden ayrılma kararı alabilir ve ya birileri evi terkedebilir. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Ev satmak ve ya maddi destek almak konusunda çatışma yaşasanız da, bu alanda elde edeceğiniz destek, sizin çalışma alanınızda gelişme ve büyümenizi destekleyecektir.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, kariyer, profesyonel hayat ve hedefler ile alakalı bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda manevi değerleriniz önem kazanabilir. Gelirler ve kazançlar size fayda sağlayabilir.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, uzaklar, seyahatler, farklı kültür ve felsefeler ile ilgili bir çok hayal kurmanıza, idealist konuşmalara ve ya düşüncelere neden olabilir.
YÜKSELEN ASLAN
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Harcamalar, borçlar, krediler ile olan geçmişteki durumlar üzerinden yapacağınız konuşmalar, bilgi alışverişi, kariyerinizi güvence altına almanızda kolay hareket etmenizi sağlayacak. Fakat burada asıl desteğin ailenizden ve uzaklardaki bağlantılarınızdan geldiğini unutmayın. Bu hareketle işyerinizdeki baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Eylemleriniz, karşı tarafı daha kolay ikna edebilir. Yapacağınız görüşmeler, çalışma ortamınızda gösterdiğiniz disiplin ve çabayı olumlu yönde etkileyecektir.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, kardeşiniz, yakın çevreniz, kısa seyahatler, eğitim ve öğretim, iletişim alanında siz Yükselen Aslan için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. Kardeşinizin hayatında bir dönem biterek, yeni bir dönem başlayabilir. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Eşiniz, ortağınız ve ya partnerinizle aranızdan su sızmayacak. Uzaklara tatile gitme kararı alabilir, birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, uzaklar, farklı kültürler, oralardaki bağlantılarınız, seyahatler ile alakalı bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda önemli kararlar alabilirsiniz, farklı felsefelerden yardım alabilirsiniz.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, harcamalar ve ya borçlar ile ilgili bir çok yaratıcı düşünceye ve çözüm yoluna kavuşabilirsiniz. Bazılarınız en derin korku ve tabularını spiritüel yollarla ortaya çıkarabilir, başka boyutlarla iletişime geçebilir.
YÜKSELEN BAŞAK
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Ortağınızla, partnerinizle, eşinizle  geçmişteki durumlar üzerinden yapacağınız konuşmalar, bilgi alışverişi, uzaklarla ilgili girişimlerinizi güvence altına almanızı sağlayacak. Fakat burada asıl desteğin ortak gelirler, kazançlar alanından geldiğini unutmayın. Bu hareketle çocuklar, aşk hayatı ve ya bir iş konusunda taşıdığınız baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Eylemleriniz, karşı tarafı daha kolay ikna edebilir. Yapacağınız görüşmeler, bu işle ilgili gösterdiğiniz disiplin ve çabayı olumlu yönde etkileyecektir.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, ortaklaşa ve ya bir şirket üzerinden elde ettiğiniz gelirler ve kazançlar alanında siz Yükselen Başak için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. Bir gelir kapınız kapanabilir, bir ortaklıkta maddi bitişler gündeme gelebilir. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Takım çalışmaları içinde olmanız, uzaklarla ilgili hedefleriniz konusunda hırslanmanıza neden olabilir. Böylelikle evinizle ve ya yuvanızla ilgili büyüme planlarınıza alan açabileceksiniz.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, harcamalar, borçlar, krediler ile alakalı bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda önemli kararlar alabilirsiniz, bilinçaltınızı zorlamanız size yarayabilir.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında bir çok hayal ve ideali paylaşma konusunda gerekli zemini hazırlayacak. Bazılarınız aşırı derece de romantik olurken, bazılarınız kurban psikolojisini tercih edebilir.
YÜKSELEN TERAZİ
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Çalışma ortamınız, şartlarınız, günlük rutininiz ile ilgili geçmişteki durumlar üzerinden yapacağınız konuşmalar, bilgi alışverişi, borçlar ve harcamalar ile ilgili girişimlerinizi güvence altına almanızı sağlayacak. Fakat burada asıl desteğin sahip olduğunuz gelirler ve ortaklıklardan, müşterilerden, sözleşmelerden, ve ya eşinizden geldiğini unutmayın. Bu hareketle aileniz ve yuvanız konusunda taşıdığınız baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Eylemleriniz, karşı tarafı daha kolay ikna edebilir. Yapacağınız görüşmeler, aileniz ve yuvanız ile ilgili üzerinizdeki sorumlulukları daha ciddi bir disiplinle yönetmenizi sağlayabilir.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, görünümünüz, tarzınız, kimliğiniz, genel anlamda hayatınız, ve ya ikili ilişkilerdeki stratejileriniz alanında siz Yükselen Terazi için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. Görünümünüzle dikkat çekebilir, kariyeriniz vasıtasıyla kendinizi parlatabilirsiniz. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Aşk hayatınız, partnerinizle olan ilişkinizde arzularda ve çekimde artış yaşanırken, yakın yerlere seyahat etmeniz, keyifli vakit geçirmeniz mümkün.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, partneriniz, ortağınız ve ya birlikteliğiniz ile alakalı bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda arkadaşlarınız size yardımcı olabilir.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, çalışma ortamınız, gündelik rutininiz, sağlığınız alanında bir çok hayal ve ideali paylaşma konusunda gerekli zemini hazırlayacak. Farklı felsefeler ve öğretileri gündelik rutin içinde uygulamak isteyebilirsiniz.
YÜKSELEN AKREP
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz ile ilgili geçmişteki durumlar üzerinden yapacağınız konuşmalar, bilgi alışverişi, partneriniz ve ya ortağınızla olan ilişkinizi güvence altına almanızı sağlayacak. Fakat burada asıl desteğin sahip olduğunuz iş, çalıştığınız yer ve hedefler alanından geldiğini unutmayın. Bu hareketle işle ilgili üzerinizde taşıdığınız baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Eylemleriniz, karşı tarafı daha kolay ikna edebilir. Yapacağınız görüşmeler, kariyer ve statü ile ilgili üzerinizdeki sorumlulukları daha ciddi bir disiplinle yönetmenizi sağlayabilir.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, ilişkiler konusunda taşıdığınız endişeler, korkular, bir takım gizli birliktelikler alanında siz Yükselen Akrep için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. İlişkiler konusunda önemli bir aydınlanma yaşamanız olası. Ve ya gizli bir ilişkiniz varsa burada bitiş kararı alabilirsiniz. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Aileniz ve yuvanızla bağlantılı konularda partnerinizle çatışabilirsiniz. Bu kırılmalar evden özgürleşmeniz konusunda ağır basarken, maddi alanda size gelişme ve büyüme sağlayabilir.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, çalışma ortamınız, sağlığınız, ve ya günlük rutininiz ile alakalı bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda üst düzey yöneticiler ve ya kariyer hedefleriniz size yardımcı olabilir.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, aşk hayatınız ve ya çocuğunuzla olan ilişkinizde oldukça yaratıcılığınızı ve ya hayal gücünüzü kullanmanız için destek olacak. Bazılarınız aşk konusunda fantezilerde kaybolurken, bazılarınız çocuklarının eğitimi hakkında çok fazla beklentiye ve hayale kapılabilir.
YÜKSELEN YAY
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Eviniz, aileniz, yuvanız ile ilgili geçmişteki durumlar üzerinden yapacağınız konuşmalar, bilgi alışverişi, iş ortamınız, şartlarınız, günlük rutininiz ile olan alanında kendinizi güvence altına almanızı sağlayacak. Fakat burada asıl desteğin sahip olduğunuz yetenekler, beceriler sayesinde olduğunu unutmayın. Bu hareketle maddi konular, gelirler, kazançlar ile ilgili üzerinizde taşıdığınız baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Eylemleriniz, karşı tarafı daha kolay ikna edebilir. Aileniz ile yapacağınız görüşmeler, gelirler, kazançlar ile ilgili üzerinizdeki sorumlulukları daha ciddi bir disiplinle yönetmenizi sağlayabilir.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, gelecek planlarınız alanında siz Yükselen Yay için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. İşiniz nedeniyle kısa bir seyahate çıkmak durumunda kalabilirsiniz. Fakat aynı zamanda kişisel anlamda kendinize yeni ufuklar açabilir, gelişim sağlayabilirsiniz.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, çocuklar, aşk hayatınız, hobileriniz, yetenekleriniz ile alakalı bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda uzaklardan bir dostunuz size yardımcı olabilir.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, aileniz, eviniz, yuvanız ve bu alandaki fikirlerinizde oldukça yaratıcılığınızı ve ya hayal gücünüzü kullanmanız için destek olacak. Bazılarınız taşınma konusunda fantezilerde kaybolurken, bazılarınız ailesi ile bir takım hayallerini paylaşacak.
YÜKSELEN OĞLAK
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Geçmişteki durumlar üzerinden yapacağınız konuşmalar, bilgi alışverişi, çocuklar ve ya aşk hayatınız ile ilgili alanda kendinizi güvence altına almanızı sağlayacak. Fakat burada asıl desteğin dostlarınız ve arkadaş çevrenizden  geldiğini unutmayın. Bu bağlamda kendi hayatınız, yaşamanız ile ilgili üzerinizde taşıdığınız baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Eylemleriniz, karşı tarafı daha kolay ikna edebilir. Yakın çevreniz ile yapacağınız görüşmeler, son dönemlerde kurmak istediğiniz yeni hayatınızda sorumluluklarınızı daha ciddi bir disiplinle yönetmenizi sağlayabilir.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, kariyeriniz, profesyonel hayatınız alanında siz Yükselen Oğlak için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. İşten ayrılmak isteyebilirsiniz. Ve ya üst yönetimle ilgili bir takım sırlar ortaya dökülebilir. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Maddi konularda bir takım kararsızlıklar sizde kriz ortamı yaratabilir. Fakat aynı zamanda sizde içsel anlamda huzur ve şifa hissetmenize yardımcı olabilir.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, aileniz, yuvanız, eviniz, atalarınız ile alakalı bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda, karşınıza çıkan bir takım maddi destekler size yardımcı olabilir.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, fikir ve iletişim alanında çok yaratıcı ve ilham dolu bir gün getirecek size. Çok fazla hayale kapılabilirsiniz.
YÜKSELEN KOVA
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Gelirler ve kazançlar ile ilgili geçmişteki durumlar üzerinden yapacağınız konuşmalar, bilgi alışverişi, aile, ev ve yuva ile ilgili alanda kendinizi güvence altına almanızı sağlayacak. Fakat burada asıl desteğin kariyer ve profesyonel hayattan geldiğini unutmayın. Bu bağlamda kariyer ve statü kaybı konusunda  hissettiğiniz endişe ve korku, baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Eylemleriniz, karşı tarafı daha kolay ikna edebilir. Para konusunda yapacağınız görüşmeler, ve ya üreteceğiniz fikirler kariyer konusundaki sorumluluklarınızı daha ciddi bir disiplinle yönetmenizi sağlayabilir.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, uzaklar, uzaklardaki bağlantılarınız, seyahatler alanında siz Yükselen Kova için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. Uzaklardan ve ya farklı bir kültürden olan biriyle ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Ve ya bu kişi size açılabilir, duygularından bahsedebilir. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Bu kişiyle ilişkinizi daha samimi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Birlikte sosyalleşebilir, çok keyifli vakit geçirebilirsiniz.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, kardeşiniz, yakın çevreniz, yaşadığınız ortam  ile alakalı bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda, partnerinizden, ortağınızdan destek alabilirsiniz.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, gelirler ve kazançlar konusunda çok fazla hayale kapılmanıza, bunlardan bahsetmenize neden olabilir. Geçmişte yaşadığınız maddi konulara çözüm yaratmaya çalışabilirsiniz.
YÜKSELEN BALIK
Hafta, Merkür ve Mars dayanışmasıyla başlıyor. Partnerinizin size olan düşkünlüğü, sizinle ilgili fikirleri, kendinizi hem maddi hem manevi alanda güvende hissetmenize neden olabilir.  Hayatınız, duruşunuz, tarzınız, genel anlamda hayat anlayışınız ile ilgili geçmişteki durumlar üzerinden yapacağınız konuşmalar, bilgi alışverişi, yaşadığınız ortam ile ilgili kendinizi güvence altına almanızı sağlayacak. Fakat burada asıl desteğin uzaklar vasıtasıyla gelen kazançlarınız olduğunu unutmayın. Bu bağlamda gelecek ve sahip olduğunuz çevre konusunda  hissettiğiniz endişe ve korku, baskı ve stresi, daha kolay yöneterek ilerleyebileceksiniz. Eylemleriniz, karşı tarafı daha kolay ikna edebilir. Hayatınız, imajınız, ikili ilişkilerdeki anlayışınız konusunda yapacağınız görüşmeler ve ya üreteceğiniz fikirler gelecek ile ilgili sorumluluklarınızı daha ciddi bir disiplinle yönetmenizi sağlayabilir.
21 Mart, İlkbahar ekinoksuyla birlikte Terazi burcunda gerçekleşecek olan Dolunay, ortak gelirler, banka, kredi , miras  vb alanında siz Yükselen Balık  için bir takım bitişleri, sonlanmaları ve ya farkındalıkları gündeme getirebilir. Bir borcunuzu kapatabilirsiniz. Ve ya gizli korku ve ya tabularınız konusunda bir farkındalık yaşayabilirsiniz. Diğer yandan 6 Mart’ta attığınız adımların sonuçlarını alabilirsiniz. Diğer yandan cazibesi yüksek ateşli bir gizli ilişkiye çekilebilirsiniz. Ya da maddi alanda bir takım engeller ile karşılaşabilirsiniz.
22 Mart, Güneş – Chiron birlikteliği, gelirler, kazançlar, manevi değerler  ile alakalı bir takım yaralara , travmalara ışık tutabilir. Şifa bulmak, yaralarınıza ilaç olmak konusunda, destek alabilirsiniz.
24 Mart, Merkür ve Neptun kavuşumu, kendi hayatınız, bakış açılarınız, yeni kurmak istediğini hayat konusunda çok fazla hayale kapılmanıza, bunlardan bahsetmenize neden olabilir. Geçmişte yaşadığınız özel konulara çözüm yaratmaya çalışabilirsiniz.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş