11 – 17 Mart 2019 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gökyüzündeki çok yoğun bir gündem var. İkizler burcundaki İlk Dördün, oldukça güçlü. Neredeyse tüm gezegenler etkileşimde , hayatımızı yönlendirmeye devam ediyorlar.

 

YÜKSELEN KOÇ

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, uzaklarla ilgili büyüme planlarınızda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Fakat risk almaktan kaçınmalısınız. Mars ve Saturn iş birliği ise, maddi alanda gelirleriniz ve kazançlarınız konusunda aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle kariyer ve iş alanındaki sorumluluklarını büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Uzaklarla, farklı felsefelerle, öğretilerle, yurtdışı ve yabancı kişiler ile olan ilişkilerinizde eğitim, öğretim, iletişim konuları eylem alanınız olabilir.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de bilinçaltınız ve ya korkularınız ile ilgili bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, iletişim alanında oldukça aktif bir gün yaratabilir. Çok fazla bilgi alışverişi, iletişim, sizi meşgul edebilir. Abartılı konuşmalara mutlaka dikkat edin, ne kendinizi ne başkalarını kandırın derim. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de uzaklarla ilgili yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, maddi konularla ilgili büyüme planlarınızda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Fakat risk almaktan kaçınmalısınız. Mars ve Saturn iş birliği ise, kişisel alanda aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle uzaklarla ilişkileriniz ve onlarla olan sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Maddi alanda, gelirleriniz ve kazançlarınızla ilgili konuşmalar, görüşmeler yapabilirsiniz.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de sosyal çevrenizden elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, arkadaş çevrenizdeki ve ya katıldığınız ortamlarda abartılı sözler vermenize neden olabilir, kendinize olan güveniniz artabilir, ne kendinizi ne başkalarını kandırın derim. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de harcamalarla ilgili yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, ikili ilişkiler, ortaklıklar alanında büyüme planlarınızda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Fakat risk almaktan kaçınmalısınız. Mars ve Saturn iş birliği ise, güvenlikle ilgili endişeleriniz alanında aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle harcamalar ve borçlar ile ilgili sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Kişisel kararlarınız, özel hayatınız, evinizle ilgili konularda harekete geçmenizi sağlayacak.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de kariyer ve profesyonel alanda elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, kariyerinizle ilgili birlikte olduğunuz kişiye abartılı sözler vermenize neden olabilir, kendinize olan güveniniz artacağından ne kendinizi ne başkalarını kandırın derim. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, çalışma ortamı, işiniz, günlük rutininiz alanında büyüme planlarınızda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Fakat risk almaktan kaçınmalısınız. Mars ve Saturn iş birliği ise, gelecek planlarınızla ilgili aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle ikili ilişkiler alanındaki sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Gizli planlarınız ve ya düşünceleriniz ile ilgili konularda harekete geçmenizi sağlayacak.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de uzaklarla ilgili ve ya uzaklarla olan bağlantılarınız alanında elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, uzaklarla ilgili iletişiminizde, ilişkilerinizde abartılı sözler vermenize neden olabilir, kendinize olan güveniniz artacağından ne kendinizi ne başkalarını kandırın derim. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de çalışma ortamınız, günlük rutininiz, alışkanlıklarınız alanında yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, aşk ve ya çocuklar, hobileriniz, tatil, eğlence gibi konulardaki büyüme planlarınızda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Fakat risk almaktan kaçınmalısınız. Mars ve Saturn iş birliği ise, kariyerinizle ilgili aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle çalışma alanı ve ya iş yerinizde sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Gelecek planlarınızla ilgili konularda harekete geçmenizi sağlayacak.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de borçlar, harcamalar, banka, kredi, miras gibi konularda elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, çocuklar, aşk hayatınız, tatil, eğlence ile ilgili iletişiminizde, ilişkilerinizde abartılı sözler vermenize neden olabilir, kendinize olan güveniniz artacağından ne kendinizi ne başkalarını kandırın derim. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de aşk hayatınız, çocuklar, hobiniz, ilgi alanınız konusunda yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, aile, yuva ve eviniz gibi konulardaki büyüme planlarınızda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Fakat risk almaktan kaçınmalısınız. Mars ve Saturn iş birliği ise, uzaklarla ilgili aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle aşk hayatınız ve ya çocuklarınız ile ilgili sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Kariyeriniz, profesyonel hayatınız, mesleki konularda harekete geçmenizi sağlayacak.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de ikili ilişkiler, ortaklıklar, açık düşmanlarınız konusunda elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, aileniz, yuvanız, eviniz ile ilgili büyümek istediğiniz konularda abartılı sözler vermenize neden olabilir, kendinize olan güveniniz artacağından ne kendinizi ne başkalarını kandırın derim. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de eviniz, yuvanız, aileniz, evinizden yürüttüğünüz işiniz konusunda yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, eğitim, öğretim, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile ilgili iletişiminiz gibi konulardaki büyüme planlarınızda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Fakat risk almaktan kaçınmalısınız. Mars ve Saturn iş birliği ise, borçlar, harcamalar, kredi, banka, miras gibi konularda aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle eviniz, yuvanız, aileniz ile ilgili sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Uzaklarla ilgili, ve ya farklı felsefeler, öğretiler, yüksek öğrenim gibi konularda harekete geçmenizi sağlayacak.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de çalışma şartlarınız, işiniz, günlük rutininiz, sağlığınız konusunda elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, yakın çevreniz, kardeşiniz, eğitim, öğretim gibi konularda büyümek istediğiniz konularda abartılı sözler vermenize neden olabilir, kendinize olan güveniniz artacağından ne kendinizi ne başkalarını kandırın derim. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

 

YÜKSELEN AKREP

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de işle, kariyeriniz ile alandaki düşünceleriniz konusunda yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, eğitim, öğretim, yakın çevreniz, gelirleriniz, kazançlarınız ile ilgili konulardaki büyüme planlarınızda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Fakat risk almaktan kaçınmalısınız. Mars ve Saturn iş birliği ise, ikili ilişkiler, ortaklıklar gibi konularda aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle işiniz ile ilgili sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Borçlarınız, harcamalarınız, kredileriniz ile ilgili, konularda harekete geçmenizi sağlayacak.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de aşk hayatınız, çocuğunuz, ilgi alanlarınız, rekabet ettiğiniz konularda elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, gelirleriniz, kazançlarınız gibi konularda büyümek istediğiniz konularda abartılı sözler vermenize neden olabilir, kendinize olan güveniniz artacağından ne kendinizi ne başkalarını kandırın derim. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

YÜKSELEN YAY

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de gelirleriniz, kazançlarınız, mal alım-satımı konusunda yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, özel hayatınız, kişisel gelişiminiz, hayatınıza bakış açınız ile ilgili konulardaki büyüme planlarınızda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Fakat risk almaktan kaçınmalısınız. Mars ve Saturn iş birliği ise, çalışma ortamınız, şartlarınız, işiniz, sağlığınız gibi konularda aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle gelirler ile ilgili sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. İkili ilişkiler, ortaklıklar gibi konularda harekete geçmenizi sağlayacak.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkul gibi konularda elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, kişisel hayatınız, tarzınız, görünümünüz gibi konularda gelişmek istediğiniz konularda abartılı sözler vermenize neden olabilir, kendinize olan güveniniz artacağından ne kendinizi ne başkalarını kandırın derim. Tutamayacağınız sözler vermekten kaçının.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de özel hayatınız, imajınız, sağlığınız konusunda yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, içsel anlamda şifalanmanızı, bazı korkularla ve endişelerle ilgili kolayca yüzleşebilmek konusunda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Mars ve Saturn iş birliği ise, aşk hayatınız, çocuklar, hobileriniz gibi konularda aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle özel hayatınız ile ilgili sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Çalışma ortamınız, şartlarınız, sağlığınız, günlük rutininiz gibi konularda harekete geçmenizi sağlayacak.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de kardeşleriniz, yakın çevrenizle ilgili konularda elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, bilinçaltınız, korkularınız, endişeleriniz gibi konularda  iletişiminizin artmasına neden olabilir. Birtakım görüşmeler yapabilir, bilgi toplayabilirsiniz,

YÜKSELEN KOVA

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de bilinçaltınız, mahremiyetiniz, gizli korkular ve ya endişeleriniz konusunda yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, sosyal çevrenizde, arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde ve ya gelecek planlarınız konusunda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Mars ve Saturn iş birliği ise, aileniz, yuvanız ve ya eviniz gibi konularda aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle gizli projelerinizi yönetebilecek, statü alanında kendi üzerinize yüklediğiniz sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Aşk hayatınız, tatil, eğlence gibi konularda harekete geçmenizi sağlayacak.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de gelirleriniz, kazançlarınız ile ilgili konularda elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, gelecek planlarınız gibi konularda  iletişiminizin artmasına neden olabilir. Birtakım görüşmeler yapabilir, bilgi toplayabilirsiniz,

YÜKSELEN BALIK

Hafta, 13 Mart’ta Güneş – Pluto etkileşimiyle başlıyor. Sorumluluklar ve görevlerin baskısını kolaylıkla özellikle de sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, gelecek planlarınız konusunda yönetebileceksiniz.

14 Mart’ta Güneş, Jupiter’i zorlayarak, kariyeriniz, profesyonel hayatınız, işiniz konusunda kendinize olan güveninizi arttırabilir. Mars ve Saturn iş birliği ise, yakın çevreniz, kardeşlerinizle ilgili aksiyona geçmenizi sağlayacak, böylelikle gelecek planlarınız alanında kendi üzerinize yüklediğiniz sorumluluklarınızı büyük bir ciddiyetle yerine getirebileceksiniz. Ayaklarınız yere sağlam basmak istiyor.

14 Mart’ta gerçekleşecek olan İkizler burcundaki İlk Dördün, Yeni ay’da başlattığınız girişim konusunda ilk fiziki eyleme geçmenizde yardımcı olacak. Aileniz, yuvanız, eviniz gibi konularda harekete geçmenizi sağlayacak.

15 Mart’ta Güneş ve Merkür aynı dereceyi paylaşacak. Önemli gerçekleri ve haberleri, bilgileri özellikle de özel hayatınız, giyiminiz, tarzınız, duruşunuz ile ilgili konularda elde edebilirsiniz. Dikkat!

Aynı gün önemli karşılaşmalar, buluşmalar sizi etkileyebilir.

16 Mart’ta Merkür – Jupiter olumsuz açısı, kariyeriniz, işiniz, mesleki hayatınız ile hedefleriniz, planlarınız konusunda  iletişiminizin artmasına neden olabilir. Birtakım görüşmeler yapabilir, bilgi toplayabilirsiniz, abartılı sözler vermekten kaçınmalısınız.

 

Paylaş