2019 senesinde bizleri neler bekliyor?

2019 senesine damgayı tutulmalar vuracak. Yengeç ve Oğlak burcundaki tutulmalar önemli başlangıç ve bitişlere imza attıracak.

Yengeç ve Oğlak burcunda gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmaları, kariyer ve aile bağlantılı konularda önemli döngülere başlatmaya hazırlanıyor. Ay düğümlerinin Yengeç – Oğlak aksına Kasım 2018 itibariyle geçmesiyle tutulmaların hayatımıza getireceği değişime ilk adımlar atıldı..
6 Ocak 2019 – 15° Oğlak burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile, yeni bir işe başlayabilir, kariyerinizde önemli bir atılım yapabilirsiniz. Ektiğiniz her ne ise bu alanda, meyvelerini 17 Temmuz’da gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki Ay tutulması ile toplayabileceksiniz.
21 Ocak 2019 – 0° Aslan burcunda gerçekleşecek Ay tutulması, çocuklar, aşk hayatı, kendinizi ispat etmek istediğiniz ilgi alanlarınızda bir kapanış yapmanıza neden olabilir. 11 Ağustos 2018’den beri bu alanda neye adım attıysanız, sonuçlarını alabileceksiniz.
2 Temmuz 2019 – 10 ° Yengeç burcunda gerçekleşecek Güneş tutulması ile , aile, yuva, gayrimenkul gibi konularda önemli bir girişimde bulunabilir, ev sahibi olabilir, evinizi değiştirebilir, ailenizi büyütebilirsiniz.

Uranus, Boğa burcuna 6 Mart 2019 itibariyle geçiş yapıyor.

2018 senesinde Dünya ve Türkiye para piyasalarını sarsan ekonomik ve finansal krizler Uranus’un Boğa burcuna geçişiyle tetiklenmişti. Mayıs 2018’de yükselişe geçen kurlar, faizler, yaşanan finansal krizler 2019 Mart ayı itibariyle tekrar tetiklenecek gibi görünüyor. Kendinizi gelirler ve kazançlar alanında garantiye almak için aşırı çaba gösterirken yakalayabilirsiniz. Kontrolümüz dışı gelişen bu durumlar oldukça zorlu günlere işaret etmekte. Şimdiden hazırlıklı olmakta fayda var. 2018 Mayıs – Kasım arasında aldığımız dersler, bu bağlamda bize yardımcı olabilir. 2019 Mayıs sonu finansal gelişmelerin hızlanmasıyla Temmuz 2019 ve Kasım 2019 daha zorlu krizlere sebebiyet verecek olaylara zemin hazırlayabilir. Dikkat!

Jupiter – Neptun çatışması 3 defa tekrarlayacak. Aşırı iyimser, hayalperest yaklaşımlara dikkat!

13 Ocak  – 16 Haziran – 21 Eylül 2019’da gerçekleşecek bu oluşum, özellikle sahip olduğumuz felsefeler, inançlar, öğretiler, din ve ahlak, yüksek öğrenim gibi anlayışlarda ciddi bir aldanışa, kandırılmaya ve ya aşırı iyimser bir tutum benimsememize neden olabilir. Yanılgıların bedelinin ağır olmasını istemiyorsanız, ciddi kararlarınızı bu belirttiğim 3 tarihten farklı bir zaman dilimine almanızı tavsiye ederim.. Din ve inançlarda fanatik bir yaklaşım gözünüzü kör edebilir, yanlış adımlar atmanıza neden olabilir. İllüzyonlara, gerçekleşmesi mümkün olmayan hayallere kendinizi teslim etmeyin. Sabun köpüğü varsayımlarla harekete geçmeyin. Sonrasında büyük bir pişmanlık ve hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Merkür 2019 senesinde 3 defa Retro harekette bulunacak.

Merkür, 5 Mart, 8 Temmuz ve de 31 Ekim 2019’da Retro harekete geçecek. Retro süreçleri yaklaşık 2-3 hafta sürer. 5 Mart’ta Balık burcunda, 8 Temmuz’da Aslan ve sonrasında Yengeç burcunda, en son olarak da 31 Ekim’de Akrep burcunda geri gidecek olan Merkür bu süreçlerde, iletişim ve düşünceler açısından bazı sıkıntılar, gecikmeler, karışıklıklara sebep olabilir, elektronik aygıtlar, telefonlar ve her türlü iletişim aletleri bu süreçten olumsuz etkilenebilir.

Bu sene Mars ve Venus Retro harekette bulunmayacak..

Bu oldukça muhteşem bir haber…Dolayısıyla hedefler ve motivasyon, eylemler, aksiyon, ayrıca  ilişki ve para konularında daha istikrarlı hareket edebileceğiz. Özellikle Mayıs, Ağustos, Eylül ve Aralık 2019 aşk ve para konularında bizi mutlu edecek..

Oğlak burcunda Saturn – Pluto etkisi

En son olarak Saturn ve Pluto’nun yakınlaşmasına dikkat çekmek isterim. 2019 Mart ve Mayıs ayları arasında bu iki güçlü gezegen birbirlerine oldukça yakın hatta seyredecekler. Bu demektir ki haritanızda Oğlak burcunun etkisinde olan hayat alanınız çok ciddi, köklü ve sancılı değişimlere zemin olacak. Bu değişimin ilk ayak seslerinin, 2019 Mart-Mayıs arasında hissedilecek olmasıyla, değişim konusunda gerekli hazırlıklara sistem sizi yönlendirecek. Şunu bilmelisiniz ki,  Pluto’nun etkisi altındaki hayat alanınınız, sizin iyi sandığınız ama artık çürümüş ve size fayda sağlamayan alandır. Tamamen yıkmak ve daha sağlıklı bir düzen kurmak şarttır. Bu alanda esaslı yıkım ve yeniden yaratım için ALTIN VURUŞ, Ocak 2020’de gerçekleşecek. Bastığınız zemin kayabilir. Dolayısıyla değişimi sevgiyle kabul etmek, direnç göstermemek bu sürecin daha az sancılı ve kolay atlatılmasına yardımcı olabilir. Aralık ve Ocak 2020’de Dünya’da depremler artabilir, devlet büyükleri, büyük şirketler ve/ve ya yöneticileri bu durumdan zarar görebilir, sorumluluk alanları değişebilir ve ya sahip oldukları pozisyonlarını tamamen kaybedebilirler.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Kişiye özel 2019 senesi için danışmanlık almak isterseniz, aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz..

https://www.astroklaros.com/yillik-analiz/

Paylaş