24 – 30 Aralık 2018 – Haftalık Burç Yorumları
Bu hafta gökyüzü biraz daha sakin gibi. Merkür – Neptun çatışıyor, Venus ise Pluto’ya destek oluyor. Mars, Chiron ile kavuşup tüm yaraları şifalandırmak için aksiyon alıyor. Terazi burcunda Son dördün, hayatınızdaki temizlik çalışmalarını hızlandıracak..
YÜKSELEN KOÇ
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Koç’lar, işyerinizden yaşça küçük biri sizin yanılmanıza, aldanmanıza, yanlış yapmanıza neden olabilir, ve ya çalışma ortamındaki konuşmalar, yazışmalar sizi yanıltabilir, uzaklarla bağlantılı işler yapıyorsanız, gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya destek vermesiyle, kazançlarınız, ortağınız ve ya bir kontrat sayesinde, elde edeceğiniz maddi/manevi bir fırsatı, yatırımı kariyerinizle ilgili baskıları yönetmekte kullanabilir, ya da bu fırsatla profesyonel hayatınızda uzun zamandan beri yaşadığınız değişim sürecine katkıda bulunabilirsiniz.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, içinizde bastırdığınız, bilinçaltınızda yatan bir takım yaraların şifalanmasına yardımcı olabilir, maddi – manevi değişim sürecine daha kolay adapte olabilirsiniz. Böylelikle Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, ilişkilerinizi, ortaklıklarınızı gözden geçirebilir, bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN BOĞA
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Boğa’lar, gelirler ve kazançlar alanında yanlış bir karar alabilirsiniz, yanlış hesaplar yapabilir, ödemeler ve ya harcamalarda hata yapabilir, gereksiz masrafa girebilirsiniz. Bu alanda banka, kredi, miras ve gelirlerin bu alanda harcanması konusunda yapılan konuşmalar, yazışmalar alanında yanılabilirsiniz, siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya destek vermesiyle, ilişkinize, ortaklığınıza duyduğunuz sadakat ve bağlılık, yaşadığınız mutluluk, uzaklarla ilgili sorumluluklarınızı , uzaklarda yaşayan çevreniz ile ilgili baskıları daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir. İlişkiniz daha tutku ve arzu dolu olabilir.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, içinizde bastırdığınız, gelecek beklentileri ve ya uzun vadeli planlarınız ile ilgili  bir takım korkularınızın ve ya endişelerinizin şifalanmasına yardımcı olabilir, özellikle partneriniz size bu alanda yardım eli uzatabilir. Böylelikle Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, çalışma ortamınızı, çalışma şartlarınızı ve bu ortamda kurduğunuz ilişkileri gözden geçirebilir, bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN İKİZLER
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen İkizler, ilişkiler, ortaklıklar alanında yapacağınız konuşmalar ve ya duyacaklarınız ile yanlış bir karar alabilirsiniz, yanlış hesaplar yapabilir, kariyerinizle ilgili çok fazla beklenti nedeniyle kandırılmaya açık olabilirsiniz. Bu alanda yanılmanız, aldanmanız, aldatmanız, yanlış anlamanız mümkün. Siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da bu alanda her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya destek vermesiyle, iş yerinde yeteneklerinizi ispatlayarak elde ettiğiniz başarılar sayesinde bir takım yeni fırsatlar yakalayabilir, maddi ek desteklere sahip olabilirsiniz, böylelikle harcamalarınızı daha kolay yönetebilirsiniz.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, kariyer ve profesyonel hayatınızda geçmiş yaraların, travmaların şifalanmasına yardımcı olabilir, özellikle iş yerinde otorite olan bir erkek size yardım eli uzatabilir. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirlerle ilgili önemli gelişmeler olabilir. Ve ya toplum önünde ve ya arkadaş çevresinde yaşadığınız sancılı sürecin sona ermesi mümkün olabilir. Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, özellikle aşk hayatınızı, yeteneklerinizi, zevklerinizi gözden geçirebilir, bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN YENGEÇ
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Yengeç’ler, çalışma ortamı, şartlar, günlük rutin ve ya iş alanında yapacağınız konuşmalar ve ya duyacaklarınız konusunda yanlış bir karar alabilirsiniz, yanlış hesaplar yapabilir, uzaklarla ilgili çok fazla beklenti nedeniyle kandırılmaya açık olabilirsiniz. Bu alanda yanılmanız, aldanmanız, aldatmanız, yanlış anlamanız mümkün. Siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da bu alanda her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya destek vermesiyle, aşk hayatınız tutkulu bir hal alabilir, ilişkiniz güçlenebilir. Spekülatif  alanlardan elde ettiğiniz gelirler ile ilişkiler ve ortaklıklar, anlaşmalar alanında hissettiğiniz baskıyı daha kolay yönetebilirsiniz.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, uzaklar ve farklı kültürlerle ilgili motivasyon ve hedefleriniz alanında geçmiş yaraların, travmaların şifalanmasına yardımcı olabilir, özellikle bu alanda üst düzey bir kişi ve ya otorite olan bir erkek size yardım eli uzatabilir. Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, özellikle aile ilişkilerinizi, evinizi, yuvanızı gözden geçirebilir, bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN ASLAN
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Aslan’lar, aşk hayatınız, spekülatif yatırım araçları, tatil ve eğlence konularında yapacağınız konuşmalar ve ya duyacaklarınız konusunda yanlış bir karar alabilirsiniz, yanlış hesaplar yapabilir, harcamalar ve ya banka, kredi ile ilgili çok fazla beklenti nedeniyle kandırılmaya açık olabilirsiniz. Bu alanda yanılmanız, aldanmanız, aldatmanız, yanlış anlamanız mümkün. Siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da bu alanda her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya destek vermesiyle, eviniz, yuvanız, aileniz ile ilişkiler alanında yakalayacağınız huzur ve güven ortamı;  iş yerinizde, çalışma ortamınızda sorumluluklarınızın yarattığı baskıyı, stresi daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, borçlar ve harcamalar, kredi, banka ve ya miras, en derin korku ve endişeleriniz, tabularınız alanında geçmiş yaraların, travmaların şifalanması mümkün, özellikle bu alanda ailenizden olan bir erkek size yardım eli uzatabilir. Sonrasında Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, özellikle kardeşleriniz, yakın çevreniz, komşularınız ile olan ilişkinizi gözden geçirebilir, bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN BAŞAK
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Başak’lar, aileniz, yuvanız, gayrimenkul ve ya taşınma konularında yapacağınız konuşmalar ve ya duyacaklarınız konusunda yanlış bir karar alabilirsiniz, yanlış hesaplar yapabilir, ortaklıklar, ikili ilişkiler, anlaşmalar, kontratlar alanında fazla beklenti nedeniyle kandırılmaya açık olabilirsiniz. Bu alanda yanılmanız, aldanmanız, aldatmanız, yanlış anlamanız mümkün. Siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da bu alanda her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya destek vermesiyle, kardeşleriniz, yakın çevreniz, komşularınız, yaşadığınız ortamda ilişkileriniz alanında yakalayacağınız huzur ve güven ortamı;  çocuklar, yaratıcılık, kariyer alanında sorumluluklarınızın yarattığı baskıyı, stresi daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, ortak sermayeler alanında geçmiş yaraların, travmaların şifalanması mümkün, özellikle bu alanda kardeşleriniz ve ya yakın çevrenizden bir erkek size yardım eli uzatabilir. Sonrasında Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, özellikle ortaklık ve ya bir anlaşma sayesinde elde ettiğiniz gelirlerinizi ve kazançlarınızı gözden geçirebilir, bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN TERAZİ
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Terazi’ler, kardeşler, yakın çevre, eğitim ve öğretim konularında yapacağınız konuşmalar ve ya duyacaklarınız konusunda yanlış bir karar alabilirsiniz, yanlış hesaplar yapabilir, çalışma şartları, ortamı, işiniz, konumunuz, günlük rutininiz alanında fazla beklenti nedeniyle kandırılmaya açık olabilirsiniz. Bu alanda yanılmanız, aldanmanız, aldatmanız, yanlış anlamanız mümkün. Siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da bu alanda her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya destek vermesiyle, gelirler, kazançlar, banka ve krediler, yan maddi yardımlar alanında yakalayacağınız fırsatlar, olanaklar;  ev, aile, yuva alanındaki sorumluluklarınızın yarattığı baskıyı, stresi daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, çalışma konuları, şartları, günlük düzeniniz, sağlığınız alanında geçmiş yaraların, travmaların şifalanması mümkün, özellikle bu alanda partneriniz, ortağınız ve de bir erkek size yardım eli uzatabilir. Sonrasında Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, özellikle tarzınızı, duruşunuzu, görünümünüzü, ilişkileriniz alanında benimsediğiniz stratejileri gözden geçirebilir, bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN AKREP
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Akrep’ler, gelirler, kazançlar, yaptığınız ticaret, banka, kredi, miras gibi elde ettiğiniz yan gelirler konusunda yapacağınız konuşmalar ve ya duyacaklarınız konusunda yanlış bir karar alabilirsiniz, yanlış hesaplar yapabilir, kendi yetenek ve becerileriniz alanında fazla beklenti nedeniyle kandırılmaya açık olabilirsiniz. Bu alanda yanılmanız, aldanmanız, aldatmanız, yanlış anlamanız mümkün. Siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da bu alanda her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya destek vermesiyle, tarzınız, duruşunuz, görünümünüz, ilişkileriniz alanında çekim gücünüzdeki ve karizmanızdaki artış sayesinde yakalayacağınız fırsatlar, olanaklar;  işle ilgili fikirlerinizin ve kariyer alanınızdaki  sorumluluklarınızın yarattığı baskıyı, stresi daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, çocuklar, aşk hayatınız, yetenekleriniz, kendinizi ispat etmek istediğiniz ilgi alanları ve rekabet ettikleriniz konusunda geçmiş yaraların, travmaların şifalanması mümkün, özellikle bu alanda çalışma ortamınızdan,  bir erkek size yardım eli uzatabilir. Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, özellikle gizli tuttuğunuz ve ya saklı yaşadığınız bir ilişkiyi gözden geçirebilir, bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN YAY
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Yay’lar, kariyer ve ortaklıklar, ikili ilişkiler alanında yapacağınız konuşmalar ve ya duyacaklarınız yanlış karar almanıza neden olabilir. Yanlış hesaplar yapabilir, aile, yuva, oturduğunuz yer konusunda aşırı beklentileriniz nedeniyle kandırılmaya açık olabilirsiniz. Bu alanda yanılmanız, aldanmanız, aldatmanız, yanlış anlamanız mümkün. Siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da bu alanda her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya destek vermesiyle, gizli yürüttüğünüz bir aşk ilişkisi size kendinizi iyi hissettirebilir;  maddi konular, gelirler ve kazançlar alanınızdaki  sorumluluklarınızın yarattığı baskıyı, stresi daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, aile ortamı, çocuklarınız,  bastırdığınız endişeleriniz, bilinçaltınızdaki bir takım korkular alanında geçmiş yaraların, travmaların şifalanması mümkün, özellikle bu alanda çocuğunuz, rekabet ettiğiniz erkekler size yardım eli uzatabilir. Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, özellikle sosyal çevrenizdeki, arkadaş ortamınızdaki ilişkilerinizi gözden geçirebilir, kariyer alanınızla bağlantılı olan bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN OĞLAK
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Oğlak’lar, farklı felsefeler, öğretiler, astroloji, yoga vb  alanlarda ve ya uzakları ilgilendiren iş konularında yapacağınız konuşmalar ve ya duyacaklarınız yanlış karar almanıza neden olabilir. Yanlış hesaplar yapabilir, aşırı idealist ve hayalperest fikirleriniz nedeniyle kandırılmaya açık olabilirsiniz. Bu alanda yanılmanız, aldanmanız, aldatmanız, yanlış anlamanız mümkün. Siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da bu alanda her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya olan olumlu açısıyla, evliliğiniz, sosyal konumunuz ve ya sosyal çevrenizden elde edeceğiniz destek; genel anlamda hayatınızın değişmesiyle üzerinize düşen yeni görevler ve sorumlulukların yarattığı baskıyı, stresi daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, kardeşleriniz, yaşadığınız ortam ve akrabalarınız alanında sahip olduğunuz bir takım yaraların, travmaların şifalanması mümkün, özellikle bu alanda ailenizden bir erkek size yardım eli uzatabilir. Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, özellikle kariyeriniz, profesyonel hayatınız ve de üst düzey yöneticilerle olan ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sözleşme ve ya kontratla bağlı olduğunuz tüzel kişiler, ve ya eşiniz ile bağlantılı olan bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN KOVA
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Kova’lar, tatil, eğlence ve ya hobiler ile ilgili olarak arkadaşlarınızla , sosyal çevrenizle özellikle de uzaklardan gelen kişilerle yapacağınız konuşmalar ve ya duyacaklarınız yanlış karar almanıza neden olabilir. Yanlış hesaplar yapabilir, maddi konulardaki yüksek beklentileriniz, hayalleriniz, önünüzü görememeniz nedeniyle kandırılmaya açık olabilirsiniz. Bu alanda yanılmanız, aldanmanız, aldatmanız, yanlış anlamanız mümkün. Siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da bu alanda her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya olan olumlu açısıyla, kariyeriniz, profesyonel hayatınız, özellikle de uzaklardan gelecek bir takım üst düzey otoriteler sayesinde elde edeceğiniz destek, beğeni, takdir; genel anlamda kariyer ve statü alanında üstlendiğiniz ve bastırdığınız bir takım stres ve baskıyı daha kolay yönetmenize yardımcı olabilir.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, gelirler, kazançlar, kariyer vasıtasıyla elde ettiğiniz para alanında sahip olduğunuz bir takım yaraların, travmaların şifalanması mümkün, özellikle bu alanda kariyerinizden ve ya yakın çevrenizden bir erkek size yardım eli uzatabilir. Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, özellikle uzaklar, farklı kültürler ev inançlara sahip olan kişilerle sürdürdüğünüz ilişkilerinizi gözden geçirebilir, günlük rutininiz ve ya iş konularını da bağlayan bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.
YÜKSELEN BALIK
24 Aralık gecesi, Merkür ve Neptun arasındaki çatışmaya şahit olacağız. Yükselen Balık’lar, aile, yuva ve taşınma gibi konuların gündeme gelmesiyle, partneriniz ve ya ortağınızın da  etkisiyle beraber bir takım yanlış kararlar alabilirsiniz. Yanlış hesaplar yapabilir, genel anlamda özel hayatınız, ikili ilişkileriniz konusunda  yüksek beklentileriniz, hayalleriniz, nedeniyle kandırılmaya açık olabilirsiniz. Bu alanda yanılmanız, aldanmanız, aldatmanız, yanlış anlamanız mümkün. Siz yine de gözlerinizi dört açın, evrakları, yazışmaları kontrol edin, ya da bu alanda her şeyi yazılı yapın..
28 Aralık’ta Venus’un Pluto’ya olan olumlu açısıyla, uzaklardaki bağlantılarınız ve onların desteği sayesinde sosyal çevreniz kolaylıkla değişime uğrayabilecek, gelecek planlarınız ile ilgili üzerinizdeki stres ve baskıyı daha kolay yönetebileceksiniz.
29 Aralık’ta, Venus’un sağladığı bu destekle, genel anlamda özel hayatınızdaki belirsizlik konusunda bir takım yaraların, travmaların şifalanması mümkün, özellikle bu alanda uzaklardaki bir erkek, kendinize yapacağınız bir yatırım ve ya bir aksiyon size yardımcı olabilir. Yengeç Dolunay’ı ile başlattığınız temizliğe, Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son dördün ile ilk adımı atabilir, özellikle borçlarınızı , harcamalarınızı, kredilerinizi, partnerinizle olan ortak gelirlerinizi  gözden geçirebilir, bu alanda bir aksiyon alabilirsiniz.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş