KOÇKOÇ : Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve  hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jüpiter’e olumlu açısı ile birlikte,  yükselen Koç’lar, kariyer ve profesyonel hayatınızdaki sorumluluklardan dolayı sorun yaşayabilir, otorite figürlerinin baskılarıyla karşı karşıya kalabilir, aile,ev ve kariyer konuları arasında gerilim yaşayabilirsiniz. Çalışmak yerine aileniz ve sevdikleriniz ile birlikte vakit geçirmeyi isteyebilirsiniz.

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, ev ve aileniz ile ilgili yeni bir başlangıç ve ya yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Yeni bir ev almak isteyebilir, ya da evinizi satmak isteyebilirsiniz. Bununla ilgili ailenizle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Aileniz ve ev konuları ile ilgili yapacağınız bu başlangıç ve ya girişim fikri, içsel ve manevi anlamda kendinizi daha huzurlu ve güvende hissetmenize neden olabilir. Aileniz ile birlikte daha fazla vakit geçirebilir, sosyal ortamlarda bulunabilirsiniz. Birlikte yolculuğa çıkabilirsiniz. Evli Koçlar, eşiniz ile romantik ve eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. Her ne kadar güzel vakit geçirseniz de, işiniz ile ilgili yapılacaklar ve sorumluluklarınız sizi baskı altına alabilir. Bu baskı, sizi ilişkilerinizde fevri ve sıradışı davranışlara itebilir. Sinirinizi kontrol altına almayı denemelisiniz. Pişman olacağınız hareketlerden kaçınmalı, sağduyulu , yapıcı ve soğukkanlı olmalısınız.

 11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, ve Uranus ile olan gerilimli açısı  sonucunda hayatınız ile ilgili memnun olmadığınız noktaları nasıl değiştirebileceğiniz konusunda ailenizden yardım alabilirsiniz. Ortak gelirleriniz ve kredi, borç ve finansal konularla ilgili ailenizle ile fikir alışverişi yapabilir, onlardan destek alabilir, harcamalarınızı nasıl kontrol altına alabileceğiniz ile ilgili çözümler bulabilirsiniz. Bu süreç içerisinde radikal ve sizden beklenmeyen davranışlar göstermeniz aileniz tarafından hoş karşılanmayabilir. Fevri davranışlardan ve sabit fikirlilikten kaçınmalısınız. Uranus’ün 1.evinizde bulunması sebebiyle, uzun zamandan beri özgürlük, sıradışı tavırlar, isyankarlık gibi konular hayatınıza yön vermekte.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, çocuklarınız, aşk hayatınız, hobileriniz, zevkleriniz, eğlence, tatil , spor gibi konuları ön plana çıkarmakta. Çocuğunuz varsa, onlarla bu hafta oldukça fazla vakit geçirebilir, birlikte sanatsal aktivitelere katılabilir, yaratıcılık gerektiren faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İlişkinizi daha da sağlamlaştırabilirsiniz.  İlişkiniz yoksa, yeni biriyle tanışabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Bu ilişki uzun vadeli bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Eğer bir sanatçıysanız, yaratıcılığınızı ortaya koyabilir, çok güzel ve kalıcı  eserlere imza atabilirsiniz. İlgilendiğiniz hobiyi daha ciddi bir boyuta taşımak için, eğitimini almaya karar verebilirsiniz.Kendinizi ispat etmek için oldukça uygun bir hafta.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, kariyeriniz ve ya profesyonel hayatınızla ilgili bir sonlanma, bitiş, tamamlanma yaşayabilirsiniz. Yeni bir yöne gitmek isteyebilir, işinizden ayrılma kararı alabilirsiniz. Üst düzey yöneticileriniz ile ilgili bazı sıkıntılar ve ya gerginlikler yaşayabilirsiniz. Eğer hazırlamakta olduğunuz bir proje varsa tamamlayabilir ve teslim edebilirsiniz.

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, sanatsal ve ya yaratıcılık gerektiren konularda, aşk ilişkinizde  ve ya çocuklarınızla olan iletişiminizde sıradışı ve farklı kişiliğinizi ortaya koyabilir, kendinizi bu anlamda daha kolay ifade edebilirsiniz.

Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı, aşk ilişkinizde egonuz yüzünden yara alabileceğinizi ya da karşınızdakini yaralayacağınızı göstermekte, içgüdüsel anlamda zorlanabilir, agresif tavırlar gösterebilirsiniz. Cinsel anlamda arzularınızda yükseliş olabilir.

 

 

BOĞA1BOĞA: Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte, yükselen Boğa’lar, yurtdışı, farklı kültürler, yüksek öğrenim ve ya farklı hayat bakış açıları ile ilgili hissettikleri baskı ve ya sorumluluklardan dolayı sorun yaşayabilir, kardeş yakın çevre ve kısa süreli seyahat konuları arasında seçim yapmak da zorlanarak gerilim yaşayabilirsiniz. Uzak seyahatler ile ilgili üstünüze fazla sorumluluk yüklenebilir. Uzaklara gitmek yerine, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile zaman geçirmeyi ve kısa mesafeli seyahatler yapmayı tercih edebilirsiniz.

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, yükselen Boğa’lar kardeş yakın çevre , eğitim, kısa süreli seyahat konuları  ile ilgili yeni bir başlangıç ve ya yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir,  Bununla ilgili yakın çevreniz ile fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Kardeş yakın çevre , eğitim, kısa süreli seyahat ilgili yapacağınız bu başlangıç ve ya girişim fikri, uzun vadeli planlarınız hakkında kendinizi daha huzurlu ve güvende hissetmenize neden olabilir. Yakın çevreniz ile geçireceğiniz güzel vakitler, eşiniz veya partneriniz ile olan ilişkinizi de  güçlendirebilir. Diğer yandan , yurtdışı, farklı kültürler, yüksek öğrenim ve ya farklı hayat bakış açıları ile ilgili hissettiğiniz ve ya sizin kurduğunuz baskı sizi ilişkilerinizde fevri ve sıradışı davranışlara itebilir. Sinirinizi kontrol altına almayı denemelisiniz. Pişman olacağınız hareketlerden kaçınmalı, sağduyulu , yapıcı ve soğukkanlı olmalısınız.

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, ve Uranus ile olan gerilimli açısı  sonucunda geçmiş ve ya kin duyduğunuz konularla ilgili konuşmalarınız ikili ilişkilerinizde gerilime sebep olabilir. Yakın yerlere yapılan yolculuklar, kardeşle ilgili konular, trafik ve ya kullandığınız araçla ilgili problemler ve ya eğitiminiz ile ilgili yaşadıklarfınız başlıca sorun kaynağı olabilir. Bu süreç içerisinde bastırdığınız radikal ve sıradışı davranmaya isteği sizi zorlayabilir. Fevri davranışlardan ve sabit fikirlilikten kaçınmalısınız. Uranus’ün 12.evinizde bulunması sebebiyle, içsel anlamda  bastırdıığınıuzun zamandan beri özgürlük, sıradışı tavırlar, isyankarlık gibi konular hayatınıza yön vermekte.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, yakın çevreniz, kardeşleriniz, aileniz ve ev hayatınız ile ilgili konuları ön plana çıkarmakta. Aileniz ile bu hafta oldukça fazla vakit geçirebilir, birlikte aktivitelere katılabilir, yaratıcılık gerektiren faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İlişkinizi daha da sağlamlaştırabilirsiniz.

18 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, yurtdışı, farklı kültürler, yüksek öğrenim ve ya farklı hayat bakış açıları ile ilgili bir sonlanma, bitiş, tamamlanma ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Yeni bir yöne gitmek isteyebilir, inançlarınızda ve ya felsefelerinizde bir değişim yaşayabilirsiniz. Başkalarının fikirleri ile ilgili bazı baskı hissedebilir ve ya siz baskı uygulayarak gerginlik yaşatabilirsiniz. Eğer hazırlamakta olduğunuz yüksek öğrenim ile ilgili bir proje varsa tamamlayabilir ve teslim edebilirsiniz.

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, yaratıcılık gerektiren konularda, aileniz olan iletişiminizde baskıladığınız sıradışı ve farklı fikirleri ortaya koyarak, özgürleşme ihtiyacını giderebilirsiniz. Kendinizi ev ile ilgili konularda daha kolay ifade edebilirsiniz.

Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı, aile içi ilişkilerinizde egonuz yüzünden yara alabileceğinizi ya da ikili ilişkilerinizive ya partnerinizi yaralayacağınızı göstermekte, karşınızdakine agresif tavırlar gösterebilirsiniz.

 

 

İKİZLERİKİZLER : Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve  hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte, yükselen İkizler, ortak gelirleriniz ve kredi, borç ve finansal konularla ilgili sorumluluklardan dolayı sorun yaşayabilir, bu bağlamda banka, ya da bu tip otorite kurumların baskılarıyla karşı karşıya kalabilir, gelirleriniz, kazançlarınız, sahip olduğunuz maddi varlıklarınızın tasarrufu ve harcamak istediğiniz alanlar konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, gelirleriniz, kazaçlarınız, sahip olduğunuz maddi varlıklar ile ilgili yeni bir başlangıç ve ya yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Yeni bir işe başlayabilir, ya da yeni bir gelir elde edebilirsiniz. Ne zamandır almak istediğiniz pahalı ve ya önemli bir eşyayı satın alabilir, büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Pahalı alımlar konusunda alacağınız şeye gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını mutlaka sorgulamalısınız. Gelirleriniz ve kazançlarınız konusunda yapacağınız bu başlangıç ve ya girişim fikri, içsel ve manevi anlamda kariyeriniz ile ilgili endişelere ve ya hayallere kapılmanıza neden olabilir. Profesyonel hayatınızla ilgili olarak idealleriniz, gelirleriniz ile ilgili yapacağınız görüşmeler sonucu artabilir. Harcamalarınızın zevkleriniz ve keyifleriniz doğrultusunda artması, arkadaş çevrenizde sizi daha sıradışı davranmaya sürükleyebilir.

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, ve Uranus ile olan gerilimli açısı  sonucunda sosyal çevreniz ve ya arkadaşlarınız ile ilgili ve ya kariyer gelirleriniz ile ilgili ani ve ya beklenmedik bir olay yaşayabilir, gelirleriniz ile ilgili görüşmek durumunda kalabilir, bu konuya bağlı olarak da iş yerinizdeki motivasyonunuzda artış yaşayabilirsiniz. Gelirleriniz ile ilgili fikirler ve sıradışı ve alışılmadık tamamen farklı uzun vadeli planlarınızla çatışabilir. Uranus’ün 11.evinizde bulunması sebebiyle, uzun zamandan beri  sosyal çevreniz ve bulunduğunuz arkadaş çevresi ve uzun vadeli planlarınız ile ilgili özgürlük, sıradışı tavırlar, isyankarlık gibi konular hayatınıza yön vermekte.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, yakın çevre , kardeş ve yakın akrabalarınızla daha fazla vakit geçireceğinizi göstermekte , bu bağlamda daha sıcak ilişkiler kurabilecek ilişkinizi sağlamlaştırabileceksiniz.

18 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, Ortak gelirleriniz ve kredi, borç ve finansal konularla ilgili  bir sonlanma, bitiş, tamamlanma yaşayabilirsiniz. Bir borcunuzu ödeyebilirsiniz ya da eşinizin gelirleriyle ilgili bir sonlanma yaşayabilirsiniz.

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı ile, kardeşleriniz  ve ya yakın çevreniz ile olan fikir alışverişi, ya da eğitim-öğreniminiz ile ilgili konulardaki düşünceleriniz , uzun vadeli planlarınızda sıradışı kararlar almanıza neden olabilir. Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı, iş yerinizdeki gizli düşmanlarınız ve ya rakipleriniz ile ilgili tartışma ve ya kavga yaşayabileceğinizi , çalışma ortamınızın güç savaşlarına sahne olabileceğini göstermekte. Egonuz üst seviyeye çıkabilir, karşınızdaki kişinin manipülasyonlarına maruz kalabilirsiniz. Agresif tavırlar gösterebilirsiniz.

 

 

YENGEÇ2YENGEÇ : Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve  hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte,  yükselen Yengeç’ler, ikili ilişkilerinizde tutku, kıskançlık, aşk ve cinsel dürtülerinin ön plana çıktığını gözlemleyebilirsiniz. Bu tip konularla ilgili partnerinizin baskılarıyla karşılaşabilir, ya da siz karşınızdaki jişiye baslı uygulayabilirsiniz. Giyim, kuşam, görüntünüzde değişiklik yapabilir, cazibenizi arttırabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle Temmuz’un ilk haftasında yakın çevre seyahatlerine katılabilirsiniz. Girdiğiniz ortamlarda göz kamaştırabilirsiniz.

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, görüntünüz , imajınız, giyim tarzınızla ilgili yeni bir tarz belirleyebilir ve bunu uygulayabilirsiniz. Hayatınız ile ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Ya da içsel anlamda bilinçaltınızla ilgili ani bir uyanışa tanık olabilir ve ya herkesten gizli yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Görüntünüz ve ya içsel anlamda manevi olarak yaşayacağınız bu girişim sonucu şifa anlamında farklı felsefeler ile ilgili araştırmalar yapabilir, ya da aldığınız kararlar doğrultusunda kendinize yeni hedefler ve ya idealler koyabilirsiniz. Yeni görüntünüz ve ya hayatınız ile ilgili aldığınız kararlar sonucunda yeni bir aşk ilişkisine başlayabilir, ya da yeni bir hobi edinebilir, zevkinize göre yaratıcılığınızı ve ya kimliğinizi ortaya koyabilecek aktivitelerde bulunabilirsiniz.

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, ve Uranus ile olan gerilimli açısı  sonucunda kariyeriniz ile ilgili memnun olmadığınız noktaları nasıl değiştirebileceğiniz konusunda fikirler kafanızda dolaşabilir. Kendinizi gerçekten ortaya koyabileceğiniz bir iş fikri aklınızı çelebilir, ya da bir hobinizi işe dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bu hafta içinde kariyeriniz ve profesyonel hayatınız ile ilgili ani bir olay ve ya haber ile karşılaşabilirsiniz. Fikirleriniz ile üst yönetimin fikirleri çatışabilir, gerilimli bir süreç yaşayabilirsiniz.  Fevri davranışlardan ve sabit fikirlilikten kaçınmalısınız. Uranus’ün 10.evinizde bulunması sebebiyle, uzun zamandan beri kariyeriniz ile ilgili özgürlük, sıradışı tavırlar, isyankarlık gibi konular hayatınıza yön vermekte.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, yine gelirleriniz, kazançlarınız , sahip olduğunuz öz değerleriniz, konuları ön plana çıkarmakta. Harcamalarınızı daha ağırdan alabilir, temkinli hareket etmek isteyerek günlük yaşantınıza yeni bir disiplin oturtabilirsiniz. Maddi ya da finansal kişilerden bu konud destek alabilir, kararlarınızı bu tavsiyeler doğrultusunda şekillendirebilirsiniz.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, ikili ilişkiler , ortaklık ve ya açık düşmanlarınız ile ilgili konularda bir sonlanma, bitiş, tamamlanma yaşayabilirsiniz. İlişkiniz varsa partneriniz ile ilgili bir gerçeği öğrenebilir ve ilişkinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Ya da partneriniz size ve ilişkinize karşı olan duygularını paylaşabilir.

Temmuz ayının son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, kariyeriniz ile ilgili ani ve beklenmedik olay yaşayabilir, bu olay sizi daha garantici ve sağlam adım atmak adına düşüncelere sürükleyebilir. Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı, iş yerinizdeki gizli düşmanlarınız ve ya rakipleriniz ile ilgili tartışma ve ya kavga yaşayabileceğinizi , çalışma ortamınızın güç savaşlarına sahne olabileceğini göstermekte. Eg0nuz üst seviyeye çıkabilir, karşınızdaki kişinin manipülasyonlarına maruz kalabilirsiniz.

 

 

 

ASLAN2ASLAN: Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve  hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte,  yükselen Aslanlar, ofis içinde , çalışma ortamınızdaki sorumlulukların uzun zamandan beri değişim içerisinde olması sebebiyle sorun yaşayabilir, otorite figürlerinin baskılarıyla karşı karşıya kalabilir, duygularınızı ifade etmek yerine içinize atabilirsiniz. Bunun yanı sıra daha fazla gelir elde etmek için, daha fazla çalışma zorunluğunun yaptığı baskıyı üzerinizde hissedebilirsiniz.

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, perde arkasında, kimsenin bilmesini istemediğiniz yeni bir başlangıç ve ya yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Bunun için ailenizden bir kadının desteğini isteyebilirsiniz. Gizli bir ilişkiye başlayabilir, ya da özellikle iş yerinden tanıdığınız bir kişiye platonik duygular hissedebilirsiniz. Mesaj içeren rüyalar görebilir , gördüğünüz bu rüyaların anlamları ruhsal anlamda değişiminize yardımcı olabilir. Başkalarıyla vakit geçirmek yerine kendinizle baş başa kalmayı tercih edebilir, fikirlerinizi kimseyle paylaşmak istemeyebilirsiniz. Özellikle iş yerinde ve ya çalışma arkadaşlarınızla ve sorumluluklarınız la ilgili hissettiğiniz baskı ve stresi atmak için extra çaba gösterebilir, kendi kabuğunuza çekilip, meditasyon, yoga ve ya enerji çalışmalarıyla ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Hayata bakış açınız, farklı felsefeler le ilgili görüşleriniz aniden yaşayacağınız gizli ilişki doğrultusunda değişebilir. Bu ilişki gelip geçici olmakla beraber, gelecek vaad etmeyebilir. Fakat sizde özellikle hayata bakış açınız ile ilgili kalıcı bir iz bırakabilir.

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, kendinize sakladığınız ve ya kendi kafanızda geliştirdiğiniz çözümler ile aileniz ve ya evinizi ilgilendiren bir karar alabilir, taşınmak isteyebilir, evinizi değiştirmek isteyebilirsiniz. Aniden yurtdışı bağlantılı ve ya uzaklara seyahat fikri , ve ya farklı bir felsefe ve ya farklı hayat bakış açısını takip etme isteği içine girebilir, ama ev ev aile konularıyla ilgili fikirleriniz ile bağdaşmadığından içsel bir çatışma yaşayabilirsiniz. Ortak gelirleriniz ve kredi, borç ve finansal konularla ilgili konularda hissettiğiniz sıkıntılar ve ya bunun la bağlantılı hissettiğiniz yaralar, kendi içinizde yarattığınız çözümler ile şifalanabilir. Uranus’ün 9.evinizde bulunması sebebiyle, uzun zamandan beri  hayata bakış açınız, felsefeleriniz, farklı kültürler, uzak yolculuklar ile ilgili ani olaylar , beklenmedik durumlar hayatınıza yön vermekte.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, öncelikle kendinize ait fikirleri artık açık yüreklilik, ve cesaretle ortaya koyacağınızı göstermekte, görüntünüz, imajınız ile ilgili yeni bir girişimde bulunabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bu bağlamda kendiniz ve hayatınız ile ilgili aldığınız kararlar sizi biraz daha zevklerinizden mahrum edecek gibi görünüyor. Kendi kimliğinizi ispatlamak adına, ciddi bir disipline girebilir, spor yaparak daha fit bir vücuda sahip olmak isteyebilirsiniz.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, günlük hayatınızdaki sorumluluklarınız ve ya çalışma ortamınızdaki sorumluklarınız ile ilgili bir sonlanma, bitiş, tamamlanma yaşayabilirsiniz. İş düzeninizi değiştirebilirsiniz.İşinizden ayrılmak isteyebilirsiniz. Bazı sorumluluklarınızdan vazgeçmek isteyebilirsiniz.Üst düzey yöneticileriniz ile ilgili bazı sıkıntılar ve ya gerginlikler yaşayabilirsiniz. Eğer hazırlamakta olduğunuz bir proje varsa tamamlayabilir ve teslim edebilirsiniz. Kendinize sorumluluklarınız ve ya sağlığınızla ilgili yeni bir günlük düzen planlayabilir, eski düzeninizi tamamen yok edebilirsiniz. Bırakmak istediğiniz bir alışkanlığı tamamen terk edebilirsiniz. Bu alışkanlık iş ve ya kariyer hayatınızla ve ya sorumluluklarınız, ödevleriniz ile ilgili olabilir. Sağlık açısından, kemikler, diş, tırnak ve ya deri hastalığınız varsa tedavi olabilir, olumlu sonuç alarak tamamen hastalıktan kurtulabilirsiniz.

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, aniden bir yurtdışı seyahatine çıkabilir, ya da uzaklar ile ilgili ani bir haber alabilirsiniz.

Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı, alacağınız kararlar doğrultusunda, aileniz, ev , taşınma gibi konularla ilgili sizi bir çatışmaya ve ya mücadeleye götürebilir. Aldığınız kararlar, fikirleriniz ve ya konuşma tarzınıza çok dikkat etmenizi öneririm. Aile içi ego savaşlarına sebep olabilirsiniz.

 

 

basak-6171BAŞAK: Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte, yükselen Başak’lar, arkadaş çevresi, sosyal ortamlar sayesinde yeni bir aşka yelken açabilir, uzun zamandan beri yükselen Başak’lar, yaşadıkları aşklar sayesinde büyük bir değişim ve dönüşüm geçirmekte. Çok zevk alarak yaptığınız bir hobiniz, ve ya sahip olduğunuz çocuklarınız ile ilgili kişiliğiniz kabuk değiştirmekte. İşte bu hafta yine size yeni bir aşk kapısını aralanıyor, muhtemel olarak da bu aşk arkadaş çevresinden.  Bu aşk gerçekten de size şifa gibi gelebilir, imajınız görüntünüz ve de hayata olan bakış açınız ile ilgili size yenilikler sunabilir.

Zaten 4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, yükselen Başak’lar yeni bir arkadaş kesinlikle edinecek ya da yeni bir gruba dahil olacaklar. Dahil olduğunuz bu grup sayesinde, uzun vadeli planlarınızla ilgili yeni bir aksiyon alabilir, girişimde bulunabilirsiniz. Fakat yeni kurduğunuz bu ilişkiler, sizi asıl ikili ilişkiler konusunda etkisi altına alacak, hayallerinizdeki partnerle karşılaştığınızı düşünebilir, ya da gerçekten karşılaştığınız ya da tanıştığınız kişinin ayaklarınızı yerden kesmesine şahit olabilirsiniz. Bu kişiyi size katıldığınız bir toplulukta bayan bir arkadaşınız tanıştırabilir. Bu kişiyle birlikte kısa süreli bir seyahate çıkabilir, birlikte yakın yerlere gezmeye gidebilirsiniz Fakat aşk konusundaki aşırı baskıcı tutumunuz ve kafanızda konumlandırdığınız geleneksel yapının üzerinizde oluşturduğu baskıyla iletişiminizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Aşk konusunda daha esnek olmalı, olayları akışına bırakmanızı öneririm. Bunun yanısıra parayla ilgili ani bir olay yaşayabilir, ani bir borçla karşılaşabilir, ya da banka, miras , kredi konularıyla ilgili beklenmedik bir durum yüzünden zor durumda kalabilir, gruplar içerisindeki ilişkilerinizde maddi konular gerilim yaşatabilir.

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, ve Uranus ile olan gerilimli açısı ile, gruplar içerisindeki iletişiminiz artabilir, fikir alışverişi, bilgi toplama, eğitim, öğrenim , kurs gibi konular ön planda olabilir. Ortak gelirler, banka, miras , krediler ve ya eşininin/ortağınızın gelirleri gibi konular hakkında uzun zamandan beri ani iniş çıkışlar yaşamaktasınız. Gelecek ile ilgili yaptığınız uzun vadeli planları , bu iniş çıkışlar nedeniyle gerçekleştiremeyeceğinizi düşünebilir, içsel anlamda çatışma yaşayabilirsiniz.  Uranus’ün 8.evinizde bulunması sebebiyle, ortak gelirler, kredi, banka ve miras konularındaki ani ve beklenmedik olaylar uzun zamandan beri hayatınıza yön vermekte.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, bilinçaltı, perde arkası aktiviteler, yalnız kalmayı tercih etme gibi konuları ön plana çıkarıyor. Fikirlerinizi ve duygularınızı herkesten gizleyebilir, yeni bir ilişkiye başlayabilir, fakat bu ilişkiyi herkesten gizlemeyi tercih edebilirsiniz.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan aşk, çocuk, yaratacılık gibi konularda bir sonlanma, bitiş, tamamlanma ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Aşk ilişkinizi sonlandırabilir, ya da devam eden ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşıyabilirsiniz. Yaratıcılıkla ilgili bir hobinizi icra ediyorsanız, eserinizi tamamlayabilirsiniz.

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, ortak gelirler , banka , kredi gibi konularla ilgili ani ve beklenmedik bir olay yaşayabilir, konuyla ilgili çözümü kendiniz bulmayı tercih edebilir, inzivaya çekilebilir, bulduğunuz çözümleri kimseyle paylaşmamayı tercih edebilirsiniz.

Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı ise , yakın çevre seyahatleri, öğrenim konusundaki motivasyonunuzun artışı, diğer yandan yalnız kalma arzusu sizi zor durumda bırakabilir. İçsel çatışmaya neden olabilir.

 

 

 

terazi 1TERAZİ: Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte, yükselen Terazi ’ler, kariyer, profesyonel hayat ve aile konularıyla ilgili sorumlulukları arasında gerginlik yaşayabilirler, bir yandan son yıllarda etkisini gösteren ev ve aile konularıyla ilgili geçirdikleri ciddi değişim dönüşüm sert bir şekilde hayatlarını etkilemekte . Kariyer ve iş sahibi olanlar, iş yerinde üst düzey bir kişiye karşı aniden tutku ve ihtiras dolu duygular içine girebilirsiniz.

Bu duygular fatal boyutta karşılıksız bile olsa sizi ciddi bir duygu yoğunluğuna götürebilir ve ya sizi içsel anlamda bir şifalandırmaya götürebilir, bu ilişki karmik bir ilişki olabilir, daha önceden yaşadığınız ve ya bilinçaltınızda yaşadığınız bazı kapanmayalar konuları  uyandırabilir , fakat yüzleşerek bu konuları şifalandımasına yardımcı olacaktır..

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, yükselen Terazi’lere hem kariyer hem aşkta güzel kapılar açılmakta. Yükselen Terazi’ler, Kariyer alanlarında yeni bir iş için girişimde bulunabilirler, yeni bir iş teklifi alabilirler, ya da yeni bir işe başlayabilirler. Bu iş teklifi, size anne olan ve ya evli bir kadın sayesinde gelebilir. Yeni başlayacağınız bu iş, para anlamında ve gelirler anlamında daha da hırslanmanıza neden olabilir. İyi maaşlı bir iş bulmanız sizi motive edebilir. Bu sırada yeni iş ile ilgili görüşmeler ve ya kariyer odaklı düşünceleriniz sizin ailenize ve evine olan sorumluluklarınızla çatışabilir, kendinizi arada kalmış gibi hissedebilirsiniz. Az önce bahsettiğim gibi,  bu yeni ay size kariyer anlamında kapı açarken, ani başlayacak ve ani bitecek bir aşk da getirecek gibi görünüyor. Ya da kariyer odaklı ilişkiler içine girmeniz, ikili ilişkilerinizde, eşinizle ve ya partnerlerinizle ani çıkacak kavgaları da gösterebilir.

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, ve Uranus ile olan gerilimli açısı ile, kariyer ve profesyonel hayatınız ile ilgili iletişiminiz buna bağlı olarak da kazançlarınız ve mal varlığınızla ilgili görüşmeler artabilir, kendinizi maddi anlamda güvende hissetmek adına kararlar alabilir, yapacağınız görüşmeler ve ya fikir alışverişi ve ya kariyer odaklı düşünceleriniz ikili ilişkileriniz de ani gerilimlere sebep olabilir. Uranus’ün 7.evinizde bulunması sebebiyle, ikili ilişkilerinizde, eşiniz ve ya partnerinizle ilgili ilişkilerde ani iniş çıkışlar uzun zamandan beri hayatınıza yön vermekte.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, sosyal gruplar ve arkadaş çevresinde sosyal aktivitelere katılmanızı arttırabilir, daha aktif bir sosyal hayat içerisine sizi sokabilir. Bu durum, kardeş ve yakın çevrenizdeki görüşmelerinizi arttırabilir, eğer bir eğitim alıyorsanız, arkadaş çevrenizdeki kişiler sayesinde yeni bir eğitim almaya başlamanıza neden olabilir, ya da kardeş ve ya yakın çevreniz ile ilgili sorumluluklarınızı yerine getirme ve de konsantrasyonunuzu bu alana yönlendirme anlamında sizi destekleyebilir.  İlişkilerinizi güçlendirebilir.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan dolunay ile ev, aile konularıyla ilgili sorumluluklarınız , ödevleriniz ile ilgili  konularda bir sonlanma, bitiş, tamamlanma ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Kariyer dolayısıyla alacağınız kararlara bağlı olarak, sorumluluklarınızı ev ve aile konularından kariyerinize yönlendirebilirsiniz.  Sizin için yeni bir dönem başlıyor.

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, ikili ilişkileriniz , partneriniz ve ya eşinizle ilgili ani ve beklenmedik bir olay yaşayabilir, konuyla ilgili arkadaş çevrenizden ve ya bağlı olduğunuz sosyal gruplar vasıtasıyla fikir alışverişinde bulunarak çözüm bulmayı tercih edebilirsiniz.

Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı ise , bir yandan gelirleriniz ve kazançlarınız ile ilgili kendinizi güvende hissetme ihtiyacınız  diğer yandan sosyal çevrenizdeki aktivitelerin artmasıyla sizi içsel anlamda çatışmalara götürebilir. Her ikisini yönetmek de zorluk yaşayabilirsiniz.

 

 

 

AKREP2AKREP: Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte, yükselen Akrep ’ler, uzaklar, yurtdışı seyahatleri, farklı kültürler, ve ya felsefeler konusu ve de yakın çevre, kardeşler, öğretim gibi konular arasında gerginlik yaşayabilir, yurtdışı ve ya uzak seyahatleri sırasında yeni bir aşk ilişkisine başlayabilir, bu ilişkinin tutku ve arzu dolu olması, ayaklarınızı yerden kesebilir, duygular fatal boyutta karşılıksız bile olsa sizi ciddi bir duygu yoğunluğuna götürebilir. Kuracağınız bu ilişkiler sayesinde, arkadaş çevreniz genişleyebilir, yeni ortamlara giriş yapabilirsiniz.

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, yükselen Akrep’lere yeni ufuklar, yeni kültürler ile ilgli çok güzel kapılar açmakta. Yükselen Terazi’ler, uzaklar, yurtdışı seyahatleri, farklı kültürler, ve ya felsefeler konusu ile ilgili girişimde bulunabilirsiniz, yeni bir başlangıçlar yapabilirsiniz. Uzaklara yolculuğa çıkabilirsiniz, fakat bu çıktığınız yolculuk kesinlikle sizin için bir milad olacak. Yeni bir hayat felsefesi, ve ya bakış açısı getirecek size, Yeni bir felsefeyle ilgilenmeye başlayabilirsiniz. (Astroloji, yoga, Hint felsefeleri gibi) Bu başlangıç, size anne, ve ya evli bir kadın sayesinde gelebilir. Yeni başlayacağınız bu felsefesel byutla ilgili ya da yaşayacağınız yurtdışı deneyimiyle kendi hayatınızla ilgili yeni hedefler koyabilir, yeni tutkular edinebilirsiniz. Spora başlayabilir, kendinizdeki rekabet gücünü farkedebilirsiniz. Yeni edineceğiniz felsefeler, ve ya yurtdışı seyahatleriniz sayesinde yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan iletişiminiz boyut değiştirebilir, yeni fikirleriniz ile başkalarını değiştirip döüştürmeye çalışabilirsiniz. Ya da yeni edindiğiniz felsefeler , yakın çevrenizin düşünme tarzıyla ters düşebilir, bu çevrenin olumsuz baskısıyla karşı karşıya kalabilirsiniz. Yurtdışı , farklı kültürler, uzaklar ile ilgili yaşayacağınız, ve ya deneyimleyeceğiniz konu ne ise, bu sizin günlük hayatta, ofis hayatında asi , isyankar tutumunuzla bağdaşmayacak.

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, ve Uranus ile olan gerilimli açısı ile, yeni edindiğiniz felsefelerle , hayatınıza yönlendirmekte kolaylık yaşayacağınızı göstermekte, kendinize hedef koyarken zorlanmayacaksınız. Fakat bu yeni felsefeler, yeni fikirler, yeni seyahatler, sizin ofis içindeki ani değişiklikler yüzünden sizi zor duruma sokabilir, ya da içsel  anlamda çelişkilere sürükleyebilir. Sakin olmak da fayda var. Uzun zamandan beri, Uranus ‘ün 6.evinizde olması sebebiyle, ofis içi çalışma şartlarında, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, günlük hayatınızda beklenmedik olaylar, ani iniş çıkışlar sizin hayatınızı yönlendirmekte. Aniden işten çıkarılmalar, aniden iç organizasyonlarda gidilen değişiklikler ve ya günlük hayatınızda bir türlü düzen sağlayamamanız sizi zor durumda bıraktı.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, kariyerinizle ilgili , mesleki konularda , yapacağınız görüşmeler, özellikle üst konularla ilgili fikir alışverişleriniz artabilir, iş görüşmeleri yapabilir, bu yapacağınız görüşmeler sizin maddi anlamda kazançlarınızda bir disiplin yaratmanıza kolaylık sağlayabilir, bu ay içerisinde iş kaybı yaşarsanız, daha düşük bir maaşla yeni bir iş teklifini kabul etmeniz olası gözükmekte. Ya da bir süre işsiz kalacağınızı göstermekte. Bu durum Saturn’un Yay burcuna geçmesiyle , özellikle maddi kazançlarınız, ve gelirlerinizle ilgili harcamalarınızı kontrol etmeniz yönünde size bir ders vermesiyle de alakalı.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan kardeş yakın çevre ve kısa süreli seyahat , eğitim , öğrenim gibi konulardaki sorumluluklarınız , ödevleriniz ile ilgili  konularda bir sonlanma, bitiş, tamamlanma ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Farklı felsefeler,, kültürler, yüksek öğrenim, uzakara seyahat gibi konularla ilgili alacağınız kararlara bağlı olarak, sorumluluklarınızı  yakın çevrenizden artık bu konulara yönlendirebilirsiniz.  Sizin için yeni bir dönem başlıyor.

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, kariyer ve profesyonel hayatınızla ilgili görüşmeler yapabilir, bu durum ofis içi çalışma şartlarında, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde, günlük hayatınızda beklenmedik olaylara sebebiyet verebilir, aniden iş bulabilirsiniz. Yada pozisyonunuzda ai bir değişiklik yapılabilir.

Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı ise , bu görüşmeler sonrasında alacağınız kararların , bu seferde hayatınızla ilgili verdiğiniz yön ve aldığınız kararlarla çatışacağını göstermekte. Üst düzey yöneticilerle ilgili fikir ve  çıkar farklılıkları , güç savaşları yaşamanız mümkün görünüyor, fikirlerinizi beyan ederken takındığınız tutuma dikkat!

 

 

 

YAY2YAY: Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte, yükselen Yay ’lar özellikle maddi konular, borçlar, krediler, konusunda güzel fırsatlarla karşılaşabilir, eşlerinin , ortaklarının gelirlerinden faydalanabilir, Ortak gelirler sayesinde yakalayacakları olumlu fırsatlar, kariyerlerinde daha rahat bir şekilde davranmalarına sebep olabilir. Bu bağlamda uzun zamandan beri maddi varlıklar, kazançlar, gelirler konusunda yaşadığı baskı , fazla sorumluluk ve değişim dönüşüm sizi borçlar ve alacaklar dengesinde yeni bir seviyeye getirebilir.

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, yükselen Yay’lar , Ortak gelirleriniz ve kredi, borç ve finansal konularla ilgili çok güzel kapılar açılmakta. Bu konular ile ilgili girişimde bulunabilirsiniz, yeni bir başlangıçlar yapabilirsiniz. Kredi alabilirsiniz, ve ya çözülemeyen bir miras sorununuz çözülebilir, ve ya eşiniz ve ya ortağınız maddi bir atılım yapabilir, yeni bir işe başlayabilir. Bu süreçte aynı zamanda bilinmeyen konular , gizli şeyleri ortaya çıkarmak için araştırmalar yapmak isteyecek , Okültizm , enerjisel boyutlar, ve ya farklı şifa teknikleriyle yakından ilgilenebilir, bunları deneyimlemek adına yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz . Perde arkasında kimsenin bilmesini istemediğiniz girişimlerde bulunabilirsiniz .

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı ve de Uranus ile olan gerilimli açısı ile, banka, kredi, ortak gelirler ile ilgili yaptığınız görüşmeler , kafanızda yapmak istediklerinizi gerçekleştirmenizi kolaylaştırırken , diğer yandan bu maddi konulardaki kararlarınıza, varsa çocuğunuz ile olan iliskinizi bozabilir , onun Tarafından olumsuz tepki ile karşılaşabilirsiniz . Hobileriniz ve zevklerinizi sıra dışı bir şekilde gerçekleştirme konusunda aynı şekilde zorluk yaşayabilirsiniz. Uranus ‘ün 5.evinizde olması sebebiyle, uzun zamandan beri aşk hayatınızda ani iniş çıkışlar yaşıyor olabilir, başladığınız ilişkiler aniden başlayabilir ve bitebilir. Çocuğunuz varsa onun isyankar ve asi tavırlarıyla karşılaşabilir , sıra dışı ve farklı hobiler ve zevkler edinebilirsiniz.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, uzak yolculuklar , ve ya yurtdışı seyahatler yapabileceğinizi göstermekte, farklı Kültür’lerden kişilerle görüşebilir, fikir alışverişinde bulunabilir, farklı felsefeler ile ilgili eğitim alabilirsiniz. Oldukça keyifli ve eğlenceli bir süreç sizi bekliyor olacak . Bu seyahatler sırasında yeni kişiler tanıyabilir, yeni öğretiler öğrenebilirsiniz . Bu kişiler ve eğitimler sayesinde hayatına yeni bir yön verebilir , kendinize yeni bir yol çözebilirsiniz . Yeni bir imaj , görünüm , hayatınızla ile ilgili bir karar sizi beklemekte. Oldukça uzun zamandan beri kendi içinize kapanmıştınız, ve aynı bir Bebeğin rahimdeki hali gibi, kendinizi yeni bir dünyaya hazırladınız. Bu yeni dünyanızda , ve yeni Hayatınızda farklı Kültür’ler , uzak diyarlar , seyahatler ve ya yüksek öğrenim gibi konular baş rol oynacak.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, gelirleriniz , kazançlarınız , maddi varlıklarınız ile ilgili konularda bir sonlanma, bitiş, tamamlanma ve ya aydınlanma yaşayabilirsiniz. Gizli ve ya öğrenmek istediğiniz bir durum tüm detaylarıyla gözlerinizin önüne serilebilir. Bir ödemenizi tamamlayabilir , ve ya önemli bir Mülk satın almak için ne kadar paranız olduğunuzu, ne kadar paraya daha ihtiyacınız olduğunu hesaplayabilirsiniz.

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, yurtdışından ve ya uzaklardan ani bir haber alabilirsiniz , bu haber çocuğunuzun eğitimi hakkında olabilir ve ya eski bir aşkınızdan gelen bir aşk mektubu olabilir ,
Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı ise , bu alacağınız haber ve sonrasında yapacağınız görüşmeler ile gizli planlarınız ve aksiyonlarınız arasında bir Çatışma yaşayacağınızı göstermekte. Fikirleriniz ve aksiyon almak istediğiniz konular arasında gelgitler yaşayabilirsiniz .

 

 

 

OGLAK2OĞLAK : Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte, yükselen Oğlak’lar, ikili ilişkilerinizde tutkulu bir aşkın Esiri olabilir , bu aşk hem manipülatif hem de Bağımlı yapacak kadar Sizi etkileyebilir. Partnerinizle yaşadığınız bu durum ne olursa olsun siz de Kalıcı bir iz bırakacak gibi görünüyor . Birlikte tatile Çıkabilir uzak yerlere Seyhan’a edebilirsiniz. Bu seyahat sizin ilişkinizde önemli bir rol oynayacak gibi görünüyor.

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, eğer bir sevgiliniz ve ya partneriniz. Eşiniz yoksa yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkiniz varsa daga ciddi bir boyuta ilişkinizi taşıyabilir, evlenebilirsiniz . Bu süreçte Partnerinizle olan iletişiminiz aile ve ya yuva kurma ve ya ev alma gibi konularını içerebilir. Bu görüşmelerle birlikte uzaklara seyahatleriniz artabilir. Bu durum aynı zamanda sosyal gruplar içerisinde daha aktif olmanıza neden olabilir, ayrıca maddi olarak gelirlerinizi arttırmak adına uzun vadeli planlar yapmanıza neden olabilir. Fakat asıl olarak ilişkinizde ilgili Gidişat kişisel anlamda sizi daha da sorumlu kıldığından ve ya yeni sorumluluklar yüklediğinden kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Sakin davranmalı, empati yaparak olaylara yaklaşmalısınız .

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, ve Uranus ile olan gerilimli açısı sonucunda eşiniz ve ya Partnerinizle birlikte görüşerek yaptığınız uzun vadeli planlarınız aileniz ve ya ev ile ilgili konularla çatışabilir, bu yaptığınız planlar evdekilerin çok fazla hoşuna gitmeyebilir , ya da ailenizde uzun zamandan beri Yaşadığınız ani iniş ve çıkışlar , beklenmedik olaylar bu planları yapmanıza ve ya eşinizle , Partnerinizle olan fikir Birliği’ni engelleyebilir, bu konuyla ilgili içsel Çatışma yaşayabilir, aniden evden Ayrılma ve ya terketme gibi fikirlere katılabilirsiniz . Sakin Olmalı ve Sağduyulu hareket etmelisiniz, Uranus’ün 4.evinizde bulunması sebebiyle, aile Hayatınızda ve aile bireyleri Arasında , evinizde uzun zamandan beri özgürlük, sıradışı tavırlar, isyankarlık gibi konular hayatınıza yön vermekte.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, sizin gizli konular, bilmediğiniz ama araştırmak istediğiniz Okültizm , metafizik, enerji alışverişi gibi konular hakkında çalışmalar yapacağınız göstermekte, bu konularla ilgili yapacağınız araştırmalar sonucu , bazı teknikleri deneme Fırsatı yakalayabilir, bu teknikler sayesinde bilinçaltınızda sizi rahatsız eden konuların özgürleşmesine yardımcı olabilir aynı zamanda yalnız ve izole kalmayı tercih ederek karmik bir deneyim yaşayabilirsiniz, yüzleşmelerinizi rahatlıkla yapabilir, bu teknikler sayesinde sizi rahatsız eden bu konulara çözümlemeler geliştirebilirsiniz.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, kendiniz ve ya imajınız görünümünüz , hayatınızla ilgili bazı sorumluluklarınızı gözden geçirebilir, ilişkinizi bitirme kararı alabilir, ikili ilişkilerde özellikle yaptığınız , yapmadığınız, ve ya yapmanız gereken davranışlar ile ilgili kendinizi gözden geçirebilir ve bununla ilgili kararlar alabilirsiniz, bir alışkanlığınızdan kurtulabilirsiniz. Duygularını çok kolayca ifade edebileceğiniz gibi, duygu boşalması da yaşayabilir, karşınızdaki kişiye karşı aşırı duygusal yaklaşabilirsiniz, Ya da aşırı acımasız , merhametsiz soğuk ve ciddi Konuşmalar yaparak içinizi dökebilirsiniz.

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, ailenizde ve ya evinizde beklenmedik ani olaylar sonucu maddi açıdan fikirlerinizi değişime uğrayabilir, bankalar ve ya kredi , miras gibi konular Gündeme gelebilir , eşinizle ve ya Partnerinizle ortak gelirleriniz üzerinde konuşabilirsiniz.

Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı, maddi konularla ilgili yaşayacağınız bu durumun uzun vadeli planlarınızı Gölgede bırakabileceğini göstermekte. Gruplarla birlikte hareket isterken, ya da kariyer gelirlerinizi arttırmaya yönelmek isterken , ilginizi ortak gelirler konusuna yönlendirmek zorunda kalabilirsiniz .

 

 

 

KOVA2KOVA : Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte, yükselen Kova’lar, iş yerinde, çalışma ortamında çalışma arkadaşlarınızdan biriyle bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu ilişki aşktan çok, çıkar ilişkisi ve ya birisine duyulan ihtiyaçtan olabilir. Bu ilişkiye adım atmanız , iç dünyanızda yaşamakta olduğunuz ve de bilinçaltından gelen ve ya baskıladığınız sorumluluk hissini ve ya işinizi kaybetme korkusunu ortaya çıkarabilir. Bu ilişkiyle, cinsel arzularınız artabilir, gerçek anlamda içsel olarak bir değişimin eşiğinde olduğunuzu hissedebilirsiniz. Bunun yanı sıra, çalışma şartlarında ve ya iş yerindeki organizasyonda sizin faydalanacağınız bir iyileştirme yapılabilir.

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, iş yerinizde, çalışma ortamınızda yeni bir girişimde bulunabilir , yeni bir başlangıç yapabilir, yeni bir pozisyona atanabilir, çalışma şartlarında ve ya organizasyonda yapılacak yeni bir yapılanmayla karşı karşıya kalabilirsiniz . Ofis içinde başlayacak olan bir ilişkiyle kendinizi ciddi bir duygu fırtınasına kaptırabilirsiniz. Bu ilişki sizi fikirlerinizde özgürleşmenize sebep olabilir. Daha isyankar ve sıra dışı bir tavır takınabilirsiniz. Partnerinizin fikirlerinden etkilenebilir, onun tutkulu konuşmaları ayağınızı yerden kesebilir.

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, ve Uranus ile olan gerilimli açısı sonucunda iş yerindeki iletişiminiz , konuşmalarınız, çalışma arkadaşlarınızla özellikle bazı fikir ayrılıklarına götürebilir sizi, ego savaşlarından hoşlanmadığınız için ve de tartışmaya açık olmayacağınızdan dolayı gerilim yaşayabilirsiniz, sakin olmanızda fayda var. Bu gerilimden kaçmak için bir yurtdışı seyahati ve ya uzaklarda bir tatil planlayabilirsiniz.

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, sizin ikili ilişkilerinizde dolu dizgin bir aşka gittiğinizi göstermekte. Çocuksulaştığınızı hissedebilir, Partnerinizle sevgi dolu Konuşmalar yapabilirsiniz . Bu durum ilişkinizin daha ciddi bir boyuta geçmesine olanak Sağlayabilir . Bu ayni zamanda konuşmalarınıza da yansıyabilir.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, iç dünyanızda ilgili bastırdığınız duygular , ya da herkesten saklamaya çalıştığınız mahremiyetiniz gün ışığına çıkabilir, her ne kadar duygularınızı saklamaya çalışmayı deneseniz de , yaşayacağınız olaylar artık yüzleşme vaktinin geldiğini söylemekte. Duygularınızı bastırmak size sadece zarar verecektir, bunun yerine içsel yaşadıklarınızın su yüzüne çıkmasına izin verin ve yüzleşin.

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, ikili ilişkilerinizde eşinizle ve ya partnerinizle yapacağınız fikir alışverişi ve ya konuşmalar, sizde yeni fikirler uyandırabilir, sorunlarınıza yeni çözümler geliştirebilirsiniz . Ani Yer değişikliğine ve ya taşınmaya karar verebilir, Partnerinizle aynı eve yerleşebilirsiniz.

Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı, bu geliştirdiğiniz yeni fikir ve çözüm yollarının , kariyer ve profesyonel hayatınız ile ilgili hedefleriniz ve motivasyonunuzla çatışmasına sebep olabilir, üst yönetimin agresifliğiyle karşılaşabilir ve kariyer – ikili ilişkiler arasında içsel çatışma yaşayabilirsiniz.

 

 

BALIK2BALIK : Temmuz ayının ilk günlerinde Mars ‘ın ileri hareketine geçmesiyle birlikte, motivasyon, aktivite, dinamizm ve hareketliliğimiz artacak.

Gökyüzünde Temmuz ayının ilk haftası oldukça yoğun enerjilere sahip. Venus’un, Pluto’ya olan karşıtlığı, Jupiter’e olumlu açısı ile birlikte, yükselen Balık’lar, aşk hayatlarında tutkunun, arzunun , Kıskançlığın doruk Noktası olduğu bir haftaya merhaba diyecekler. Yaşadığınız bu aşk, adeta ayaklarınızı yerden kesecek ve ikili ilişkilerinizdeki şifalanmayı adeta hissedeceksiniz. Bu Yaşadığınız mutluluk her türlü ikili ilişkinize yansıyabilir , en yakın dostlarınız, ortağınız ile olan ilişkiniz iyi bir seviyeye gelebilir , birlikte olduğunuz kişiyle ciddi adımlar atabilir, ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz .

4 Temmuz’da Yengeç burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile, ilişkisi olmayanlar yeni bir ilişkiye adım atabilir, yeni bir hobi edinebilir, çocuk sahibi olabilir ve ya çocuk yapmaya karar verebilir, ya da bayansanız hamile olduğunuzu öğrenebilirsiniz . Ya da çok yakınınızın bir hamilelik haberini alabilirsiniz . Partnerinizle uzak seyahat planları yapabilir, tatile çıkmak isteyebilirsiniz. yeni bir felsefe ve ya konu hakkında eğitim almak isteyebilirsiniz, ve ya yüksek öğrenim yapmak isteyebilirsiniz . Fakat bu gibi durumlar, uzun zamandan beri maddi anlamda iniş çıkışlar yaşadığınızdan dolayı sizi zor durumda bırakabilir.

11 Temmuz haftası, Merkür’ün Mars’la olumlu açısı, ve Uranus ile olan gerilimli açısı sonucunda yaratıcılığınızı ortaya koyabilecek hobiler edinebilir , Çocuklarınızla daha fazla vakit geçirebilir , onların eğitim konularıyla ilgilenebilirsiniz . Uzak seyahatlere çıkmak isteyebilir , maddi anlamda sizi zorlayabilecek harcamalar yapabilirsiniz . Spekülatif yatırım araçlarından faydalanmaya çalışabilir ama sonrasında pişman olabilirsiniz , dikkat!

17 Temmuz haftası, Merkür’ün Venüs ve Satürn ile yapacağı olumlu açı, hemen arkasından Venus’ün Saturn ile yapacağı olumlu açı, sizin ofis içi, çalışma arkadaşlarınız ve ortamında daha fazla iletişimde bulunacağınızı gösteriyor, daha keyif alacağınız, daha huzurlu bir ortam oluşabilir. Daha fazla dikkatleri üstünüze çekebilir, yardımsever ve iyi bir takım oyuncusu olduğunuzu gösterebilirsiniz. Bu durum kariyerinizi ve profesyonel hayatınızı olumlu yönde etkileyerek, kalıcılığınzıı arttırabilir. Herhangi bir hastalığınız varsa, doktor ziyareti yapabilir , tedavilerinizden olumlu sonuçlar alabilirsiniz.

20 Temmuz’da Oğlak burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, uzun vadeli planlarınızı başkalarıyla paylaşabilir , bağlı olduğunuz bir gruptan ayrılmaya karar verebilir, bir arkadaşlığınıza son verebilirsiniz . Eğer küs olduğunuz bir arkadaşınız varsa, yüzünüze gelip duygularınızı paylaşabilir , barışabilirsiniz. Grup içerisinde ortak bir proje hazırlıyorsanız tamamlayabilirsiniz .

Temmuz’un son haftasında, Merkür’ün Uranus ile olumlu açısı sonucunda, ofis içinde yapacağınız görüşmeler sonucu, gelirlerinizde artış sağlamaya çalışabilirsiniz . Maddi konular gündeme gelebilir.

Merkür’ün daha sonra yapacağı Mars ile olan olumsuz açısı, bu yapacağınız görüşmeler veya fikirler ile ilgili hayat felsefeniz ve ya deneyimlenebilecek gereken konularla ilgili sıkıntı yaşayabileceğinizi göstermekte. Hayatınızla ilgili yapmak istedikleriniz ve bu konuyla ilgili motivasyonunuzla, düşünceleriniz ve iletişiminiz farklı frekanslarda olacağından zorluk yaşayabilirsiniz .

 

imza

Paylaş