Yeni ay, 4 Temmuz’da gerçekleşiyor, Yengeç burcunun 12 ° de,..

Ülke, memleket, emniyet, aile ve aile içi ilişkiler, annelik, hamilelik ve ya ev konuları, gelenekler, görenekler ve de geçmiş anılarımız yeni başlangıçların ana teması olacak. Oldukça duygusal davranacağız. Merkür ve Venüs ile birlikte oluşan bu yengeç stelliumu, bu durumun hem düşüncelerimizi , hem ilişkilerimizi hem kimliğimizi hem de duygularımızı etkisi altına alacağını göstermekte.

Mars Durağan pozisyonunda iken, maalesef her gezegenin durağan sürecinde yaşattığı gibi en büyük talihsizlikleri ve felaketleri beraberinde getirdi. Ne yazık ki ülkemizde bundan son derece olumsuz etkilendi, bombalamalar, patlamalar, şehitler, yaralanmalar hepsi Mars sembolizmi ile bir bir gündemimize düştü.. Kayıplarımız bizi çok üzdü, ve de ne kadar emniyetteyiz? sorusunu kafalara getirdi.

Mars Temmuz başından itibaren ileri hareketine geçiyor, aksiyon alma, motivasyon ve dinamizm artışı ile beraber hayatımızda yükselişe geçecek. 18 Nisan ‘dan bu yana geri gitmekte olan Mars bu süreçte kuluçka pozisyonunda idi, içsel anlamda tekamülle eylemlerimizi sorgulamamızı sağladı.
Yeni ay haritasında da bu oldukça belirgin, an haritası bize yükselenin Terazi olduğunu gösteriyor , Venüs hem tepede , hem de Mars ın ileri giderken ilk ilişki kuracağı gezegenlerden. Bu demektir ki kadın-erkek ilişkilerinde uzlaşmacı bir tavır hakim olacak, romantizm , samimi duygular , empati başrole geçecek. Uzaklar, tatiller, farklı kültürler ve felsefeler gündemimize oturacak. Yeni ay, Neptün ile olumlu açı yaparak, bizi hayallerimizi gerçekleştirmek adına yeni başlangıçlara götürecek aynı zamanda da psişik güçlerimizi, dini duygularımızı harekete geçirecek, bu 3 gün içinde göreceğiniz rüyalara dikkat edin. Mesaj içerebilir.

Yalnız bu yeni girişimlerde bulunurken, tam karşısındaki Pluto bizi baskı altına alacak güçlerle ve dirençle karşılaşacağımızı gösteriyor. Sorumluluklarımız, özellikle profesyonel hayatımızla ilgili görevlerimiz bizi zor durumda bırakabilir. Otoritelere karşı, isyan etmek isteyebilir,  asi davranışlar sergileyebiliriz.

Gökyüzünde Yeni ay, Jupiter, Neptün ve Pluto nun oluşturduğu mistik dikdörtgen, acı gerçekler, yaşanan zorluklar ve ölümün arkasından sonra zıtlıkların yaşattığı zorlukları aşmak için ailemiz, ülkemiz,ve çocuklarımızı koruma iç güdüsü ile, yabancı düzen ve sistemlerden destek almamız gerektiğini gösteriyor. Aynı zamanda, Pluto Neptün’ün arasındaki açı, üst düzey kişiler tarafından farkında olmadan merhametimiz, dini duygularımız ve ideallerimizin değişime uğratılmaya çalışıldığını göstermekte.

Unutmayın ki, acılar bizi büyütür,  farkındalığımızı arttırır. Şimdi       acılarımızla yoğrulup , yeniden küllerimizden doğmalıyız. Ne olursa olsun ideallerimizden vazgeçmemeliyiz.

 

imza

Paylaş