3 Ağustos 2020’de gerçekleşecek olan Kova burcundaki Dolunay, oldukça sert görünümlere sahip.

Kova, genel anlamda isyankar ve radikal olma arzusunu ortaya çıkarır. İçimizdeki aktivist ruhun uyanmasını sağlar. Bu Dolunay ile birlikte dünyanın bir çok yerinde bu tarz aktivist duruşların sergilendiğine şahit olabiliriz. Güneş’in Aslan burcunda olması, bu isyanın, egosu yüksek insanlara karşı gelişeceğine işaret etmekte. Üne, şana, şöhrete, cakaya pabuç bırakmayacak bir ruh hali içinde olabiliriz.

Gruplaşmaların, arkadaş ve ya aynı ideolojiye sahip insanların bir araya gelerek, enerjilerini ortaya koymaları bu Dolunay ile daha da kolay olacak.

Dolunay’ın bir diğer açısı Koç burcundaki Mars. Her ne kadar olumlu açılar, pozitif yorumlanmalı gibi algınlansa da, agresyon, öfke ve şiddetin kolaylıkla ortaya çıkmasına da neden olacak bir durum söz konusu. ‘Black Lives matter’ gibi isyanların büyümesi ve etkiyi arttırması yüksek gibi görünüyor.

3 AĞUSTOS 2020 – KOVA BURCUNDA DOLUNAY ASTROKLAROS.COM

Mars’ın kendi ülkemiz içinde (İstanbul) ASC ve DSC ye yapmış olduğu T-Kare açısı, aile içindeki agresyonun da şiddetlenmesine neden olabilir. Dikkatli hareket etmek lazım. Mars’ın kendi yönettiği Koç burcunda olması işleri zorlaştırmakta. Yaşanacak olayların tekrarlanacağını söylemek isterim. Bu nedenle, bu dolunay ile kalkışılacak eylemler 2 değil 3 defa düşünülmeli. Fazla aceleci, sabırsız bir o kadar agresif hareket etme ihtiyacı yanlış girişimler yaptırarak, pişmanlıklar yaşatabilir. Bu alanda 13 – 17 Ekim’de tekrar benzeri olayların yaşanması ve ya eylemlerin gözden geçirilmesi gerekebilir. Üçüncü perde ise, 12 – 15 Aralık 2020 tarihleri arasında yaşanacak.

An haritasında Dolunay’ın bir başka açısı Boğa burcundaki Uranus ile oldukça sert. Para piyasaları, gıda ve tekstil, lüks tüketim alanında beklenmedik sürprizler bu fevri ve isyankar duruşun ana sebebi olabilir. Maddi, manevi güvenlik ihtiyaçlarının karşılanmaması stres ve baskı yaratabilir, zincirleri kırmak için tetikleyici görev görebilir. Özellikle aile içindeki konfor alanlarının sarsılması mümkün görünüyor. Bu nedenle şu zaman borçlanmak, borç almak, spekülatif yatırım yapmak için uygun olmayabilir!!

KOVA BURCUNDA DOLUNAY – 3 AĞUSTOS 2020 ASTROKLAROS.COM

Dolunay’ın yönetici gezegeni Saturn’e baktığımızda, hala Retro ve Jupiter / Pluto eşliğinde olduğunu görüyoruz. Teknoloji, internet, telekomünikasyon, bilimsel konular, keşifler, insan hakları, özgürlükler alanında yeni düzenlemeler, kısıtlamalar, engellemeler şekillenmeye başlarken, üzerimizde yaratacağı karamsarlık ve kaygıların hayatımızda etkisi daha da büyük olabilir. Bu da isyan durumuna geçmenin başka bir sebebi olarak görünmekte.

Bu Dolunay, farklı statü ve kesimden olan insanların bir araya gelerek aynı amaç uğruna da savaşmalarına tanıklık edebiliriz. Eşitlik konusunda ideali gerçekleştirme uğruna, seviyeler arasındaki hiyerarşisinin ortadan kalkması gerektiğinin daha da altı çizilebilir. Sosyo-kültürel bir evrimin ancak statüler ve sözde kesimler arasında yardımlaşma sayesinde olması gerektiğinin daha da farkına varabiliriz.

Daha eşit, daha özgür, marjinal olanın da yanında yer alarak ve sadece güçlü olduğu için karşımızdaki biat etmek zorunda olmadığımızı anlamak içsel anlamda motivasyonumuz olabilir.

Yükselen burcunuza göre, bu Dolunay’da bu ve benzeri duygularla yüzleşeceğiniz ve ya karşılaşacağınız hayat alanları:

KOÇ: Kariyer çevreniz, sosyal ortam, arkadaşlar, kariyerden elde ettiğiniz gelirler ve aşk hayatınız, hobileriniz, çocuklar, tatil ve eğlence, işe dönüştürdüğünüz hobiniz.

BOĞA: Statü, işiniz, mesleğiniz, toplum önündeki rolünüz ve aile, yuva, ev, atalar, geçmiş anılar ve gayrimenkul alım-satım.

İKİZLER: Uzak akrabalar, eğitim, öğretim, seyahatler ve yakın çevre, akrabalar, eğitim, öğretim, kısa seyahatler

YENGEÇ: Harcamalar, yan gelirler, miras, kredi, ikramiyeler ve parasal konular, gelir ve kaynaklar ve harcamalar .

ASLAN: Partneriniz ve ortağınız, evliliğiniz, imza attığınız tüm sözleşmeler, yaptığınız anlaşmalar ve özel hayatınız, çizmek istediğiniz yön, imajınız.

BAŞAK: Çalışma ortamınız ve şartlarınız ile ilgili düzenlemeler, sağlığınız. Bilinçaltı, yeterlilik ve özgüven konuları.

TERAZİ: Aşk hayatınız, hobileriniz, çocuklar, tatil ve eğlence, kariyer çevreniz, sosyal ortamlar, kariyerden elde ettiğiniz gelirler.

AKREP: Aile, yuva, ev ve gayrimenkul alım-satım ve statü, işiniz, mesleğiniz, toplum önündeki rolünüz.

YAY: Yakın çevre, akrabalar, eğitim, öğretim, kısa seyahatler ve uzaklarla bağlantılı işiniz ve konumunuz. Uzak akrabalar, eğitim, öğretim, seyahatler.

OĞLAK: Parasal konular, gelir ve kaynaklar ve harcamalar, yan gelirler, miras, kredi, ikramiyeler..

KOVA: Özel hayatınız, çizmek istediğiniz yön, imajınız ve partneriniz ve ortağınız, evliliğiniz, imza attığınız tüm sözleşmeler, yaptığınız anlaşmalar.

BALIK: Ailenizle ilgili perde arkasından düşündüğünüz konular. Evinizle ilgili planlar ve çalışma ortamınız ve şartlarınız ile ilgili düzenlemeler, sağlığınız.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş