27 Temmuz – 2 Ağustos 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Yine çok yoğun bir haftaya adım atmaktayız. Başrollerde Merkür ve Güneş var bu sefer. Hafta Akrep burcundaki İlk Dördün ile başlamakta. Harcamalar ve pasif gelirler ile ilgili önemli aksiyonlar alabiliriz. Bununla beraber Venus – Neptun zorlu açısı, Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftası yaşanan ilişkisel problemlerle tekrar yüzleşeceğimizi gösteriyor. Hayal kırıklıkları tekrarlanabilir, beklentiler boşa çıkabilir. Bazı farkındalıklar öne çıksa da, iyimser bakış açısında olmak, ilerde pişmanlık yaratabilir. Merkür – Mars zorlu açısı, kavgacı tutum sergilememize neden olurken, dikkatli karar vermek gerekecek.

Haftanın ikinci yarısında, Merkür’ün Jupiter ve Pluto ile yapacağı zorlu açılar, iletişimsel problemleri beraberinde getiriyor. Aile ve ya yuva ile ilgili konularda, özgüvenle birlikte daha savunmacı olurken, iş alanındaki baskıya karşı çıkabiliriz. Geçmiş tekrar önümüze gelebilir. Özellikle 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabiliriz. Kendi görüşlerimizi kabul ettirmek ve karşı tarafı ikna etmek için oldukça ısrarcı davranabiliriz.

Hafta sonunda, ekonomik durumlar karşısında isyankar bir tavır izlemek, rekabetçi tarafımızın ortaya çıkmasına neden olacak.


Koç Burcu

KOÇ

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, aile ile ilgili harcamalar konusunda bir takım tedbirler alacağınızı göstermekte. Kardeşler, yakın çevre ilişkileri ve kısa seyahatler alanında Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Aile ve yuvayla ilgili konularda daha agresif hareket edebilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine aile, taşınma ve gayrimenkuller ile ilgili. Özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, kariyer alanında yaşadığınız stresi yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Özgürlüğünüzü elde etme çabası , isyankarlığınızı arttırabilir. Çocuklarınız ve ya aşk hayatınız bu isyana asıl sebep olan alanlar olabilir.

.

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, ikili ilişkiler, partneriniz, ortaklıklar ve ya sözleşmeler konusunda bir takım tedbirler alacağınızı göstermekte. Gelirler ve kazançlar alanında Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Yakın çevre, kısa seyahatler ve kardeşleriniz, aldığınız, verdiğiniz eğitimler ile ilgili konularda daha agresif hareket edebilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine kardeşler, yakın çevre, yaşadığınız ortam ve ya satın aldığınız eğitimler ile ilgili. Özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, uzaklarla bağlantılı işlerinizin / seyahatlerinizin stresini yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Özgürlüğünüzü elde etme çabası, isyankarlığınızı arttırabilir. Aileniz ve yuvanız bu isyana asıl sebep olan alanlar olabilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, çalışma ortamı, şartlar, işiniz ve sağlığınız konusunda bir takım tedbirler alacağınızı göstermekte. Giyiminiz, görünümünüz, sağlığınız alanında Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Daha çok özen göstermek için çaba gösterebilirsiniz. Gelirler, kazançlar ile ilgili konulardaki düşünceleriniz, gelecekle ilgili hedeflerinizde aceleci ve sabırsız olmanıza neden olabilir.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine gelirler, kazançlar ve mali kaynaklar ile ilgili. Kendinize verdiğiniz değer öne çıkabilir. Özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, borçlar, harcamalar, pasif gelirler, yan destekler ile ilgili stresinizi yönetmek için, mali kaynaklarla ilgili karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Maddi açıdan beklenmedik durumlarla karşılaşma endişesi, isyankarlığınızı arttırabilir. Kardeşler, yakın çevre, yaşadığınız ortam bu isyana asıl sebep olan alanlar olabilir.

YENGEÇ

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, aşk hayatınız, çocuklarla olan ilişkiniz, tatil, eğlence ve hobiler konusunda bir takım aksiyonlar alacağınızı göstermekte. Perde arkasından yürüttüğünüz ilişkiler alanında Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Haklı mı çıktınız, haksız mı? Özel hayatınız ile ilgili konularda daha agresif hareket edebilir, üst düzeylerle tartışabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine özel hayatınız, tavrınız, imajınız ile ilgili. Özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler ile ilgili stresinizi yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Gelecekteki konfor alanlarınızı kaybetmek endişesi, isyankarlığınızı arttırabilir. Gelirler, kazançlar ve mali kaynaklar bu isyana asıl sebep olan alanlar olabilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, eviniz, aileniz, yuvanız konusunda bir takım aksiyonlar alacağınızı göstermekte. Arkadaşlarınız, sosyal çevreniz, mesleğinizden kazançlarınız konusunda Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Aileniz ile ilgili gizli girişimler, düzenlemeler ile ilgili konularda daha agresif hareket edebilir, uzaklardaki bağlantılarınızla tartışabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine evinizle alakalı arka planda yaşananlar. Bilinçaltınızda yaşadığınız hengame, sizi zorluyor. Fakat yine de özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, çalışma ortamı, şartlar, günlük rutin, işiniz ve sağlığınız ile ilgili stresinizi yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Kariyer alanınızda ekonomik açıdan yaşanan sürprizler isyankarlığınızı arttırabilir. Kendinizle ilgili konular, ikili ilişkilere bakış açınız, sağlığınız bu isyana asıl sebep olan alanlar olabilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, yakın çevre, kısa seyahatler ve kardeşleriniz ile olan ilişkiniz ile ilgili bir takım aksiyonlar alacağınızı göstermekte. Kariyeriniz, işiniz, konumunuz konusunda Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Mesleğinizden elde ettiğiniz gelirler ve kariyer çevreniz ile ilgili konularda daha agresif hareket edebilir, finansal konularda mücadeleci olabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine mesleğinizden elde ettiğiniz gelir ve kariyer çevreniz. Fakat yine de özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, aşk hayatınız, çocuklarla olan ilişkiniz, tatil, eğlence ve işe dönüştürdüğünüz hobiniz ile ilgili stresinizi yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Uzaklar, yurt dışı ve ekonomik açıdan yaşanan sürprizler isyankarlığınızı arttırabilir. Onaylanma ihtiyacı bu isyana asıl sebep olan alan olabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, gelirler, kazançlar ve mali kaynaklar ile ilgili bir takım aksiyonlar alacağınızı göstermekte. Uzaklar, seyahatler, aldığınız ve ya verdiğiniz online eğitimler konusunda Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Kariyeriniz, pozisyonunuz, statünüz ile ilgili konularda daha agresif hareket edebilir, müşteriler, partnerler, ve ortaklar alanında mücadeleci olabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem kariyeriniz, toplum önündeki rolünüz, konumunuz ve işiniz. Fakat yine de özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, eviniz, yuvanız, evden yürüttüğünüz işleriniz ile ilgili stresinizi yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Beklenmedik masraflar, harcamalar ve pasif kazançlar isyankarlığınızı arttırabilir. Sosyal çevreniz ve uzun vadeli planlarınız bu isyana asıl sebep olan alanlar olabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, özel hayatınız, sağlığınız ve görünümünüz ile ilgili bir takım aksiyonlar alacağınızı göstermekte. Harcamalar ve ek gelirler konusunda Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Uzaklar, seyahatler, akrabalar ile ilgili konularda daha agresif hareket edebilir, çalışma ortamınızda daha mücadeleci olabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine uzaklar, akrabalar, seyahatler, eğitimler. Fakat yine de özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, işleriniz ile ilgili stresinizi yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Partneriniz, ortağınız ve ya sözleşmeler ile ilgili beklenmedik durumlar isyankarlığınızı arttırabilir. Kariyer alanınız bu isyana asıl sebep olan yer olabilir.

Yay Burcu

YAY

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, perde arkasından yürüttüğünüz yatırımlar ile ilgili bir takım aksiyonlar alacağınızı göstermekte. Partneriniz ve ya eşiniz konusunda Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalar ve masraflar ile ilgili konularda daha agresif hareket edebilir, çocuklar ve aşk hayatınızda daha mücadeleci olabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine borçlar, harcamalar, pasif gelirler. Fakat yine de özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, gelirler ve kaynaklar ile ilgili stresinizi yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Çalışma ortamınız ve sağlığınız ile ilgili beklenmedik durumlar isyankarlığınızı arttırabilir. Uzaklar ve seyahatler, uzaktaki bağlantılarınız, bu isyana asıl sebep olan konular olabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, sosyal çevre, arkadaşlar, uzun vadeli planlar ile ilgili bir takım aksiyonlar alacağınızı göstermekte. Çalışma ortamınız, çalışma şartlarınız konusunda Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Partneriniz ile ilgili konularda daha agresif hareket edebilir, aile içinde daha mücadeleci olabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine ortağınız, partneriniz ve eşiniz. Fakat yine de özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, özel hayatınız ve üzerinizdeki sorumluluklar ile ilgili stresinizi yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Gayrimenkul gelirleri ve ya spekülatif yatırım araçları ile ilgili beklenmedik durumlar isyankarlığınızı arttırabilir. Harcamalar ve masraflar, bu isyana asıl sebep olan konular olabilir.

Kova Burcu

KOVA

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, kariyeriniz, statünüz, toplum önündeki rolünüz ile ilgili bir takım aksiyonlar alacağınızı göstermekte. Aşk hayatınız konusunda Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Diğer taraftan, çalışma ortamınız, şartlarınız, sağlığınız, günlük rutininiz ile ilgili konularda daha agresif hareket edebilir, kavgacı ve müdahaleci davranabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine çalışma şartlarınız, günlük düzeniniz, sağlığınız ve işiniz. Fakat yine de özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, arka planda kariyer ve iş konusunda yaratmaya çalıştığınız disiplin ile ilgili stresinizi yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Ev ve aile alanındaki beklenmedik durumlar isyankarlığınızı arttırabilir. Partner, ortak, sahip olduğunuz sözleşmeler ve kontratlar bu isyana asıl sebep olan konular olabilir.

Balık Burcu

BALIK

Hafta başında yaşanan Akrep burcundaki İlk Dördün, uzaklar, seyahatler, yasal süreçler ile ilgili bir takım aksiyonlar alacağınızı göstermekte. Aile hayatınız ve yaşadığınız ev konusunda Mayıs’ın ilk ve üçüncü haftasında yaşadığınız hayal kırıklıkları ve beklentilerin boşa çıkması yeniden gündeminizi meşgul edebilir. Diğer taraftan, çocuklar ve aşk hayatı, tatil ve eğlence ile ilgili konularda daha agresif hareket edebilir, maddi konularda daha mücadeleci davranabilirsiniz.

Haftanın ikinci yarısında, 14 ve 21 Temmuz civarında yaşananlar konusunda önemli final görüşmeler yapabilirsiniz. Gündem yine çocuklar ve aşk hayatı, tatil ve eğlence. Fakat yine de özgüveniniz ve iyimserliğiniz yüksek olacak.

Hafta sonu, kariyer çevresi, sosyal ortamlar, arkadaşlar, uzun vadeli iş planları ile ilgili stresinizi yönetmek için, karşı tarafı ikna etmek adına aşırı ısrarcı davranabilirsiniz. Yakın çevre, kardeşler, sürpriz seyahatler alanındaki beklenmedik durumlar isyankarlığınızı arttırabilir. Çalışma ortamınız, şartlarınız, işiniz, sağlığınız bu isyana asıl sebep olan konular olabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş