20 – 26 Temmuz 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu haftanın en önemli olayı bir ay içerisinde gerçekleşecek olan ikinci Yeni Ay. 21 Haziran’da Güneş tutulması şeklinde gerçekleşen Yengeç burcundaki Yeni Ay’dan sonra bu sefer de Yengeç burcunun 28.derecesinde gerçekleşecek olan bir Yeni ay damgasını vuracak. Otoritelere, kurallara, düzenlemelere rağmen aile, ev ve yuva konularında bazı adımlar atılacak. Bu alanda önümüzdeki 18 ay içinde önemli oluşumlar hayatınızda gündeme gelebilir.

Bu hafta aynı zamanda, Güneş Aslan burcuna geçiş yapacak. Bir ay boyunca Aslan burcunda kalacak olan Güneş, bu dönemde Uranus ile çatışacak ve ekonomik anlamda sıkıntıları ve zorlukları tetikleyecek. Hafta ortasındaki Merkür – Uranus olumlu açısı ise, beklenmedik haberleri bize getirebilir. Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftalarında yaşanan bir konuyla ilgili sonuç elde edebiliriz.




Koç Burcu

KOÇ

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın sizden aile, yuva ve ev alanında talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle kariyer ve iş konularıyla ilgili yaşanan son dönem sıkıntılara ve sonucunda maruz kaldığınız yeni düzenlemelere istinaden ev ve aile hayatınız da bir revizyona gereksinim duyuyor. Bir takım travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. Bu süreçten sonraki 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca çocuklar, aşk hayatı, tatil, eğlence, hobiler, ilgi alanları, rekabet içeren konular bir adım öne çıkabilir. Masraflara dikkat!

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle aile, taşınma, yuva ve ya gayrimenkul alanında son kararlar masaya yatırılabilir.

.

Boğa Burcu

BOĞA

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın sizden yaşadığınız ortam, kardeşler, yakın akrabalar, eğitim ve ya öğretim gibi konularda talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle uzaklarla bağlantılı kariyer ve iş sorumluluklarıyla ilgili yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler can sıkıcı olabilir. Bu nedenle yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkiniz, iletişim becerileriniz, eğitim ve öğretim gibi konularda da yeni bir sayfa açmak gerekecek. Belki de çevrenize daha duygusal yaklaşmanız gerek. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca ev, aile, yuva, gayrimenkul ile ilgili konular bir adım öne çıkabilir. Güç savaşına dikkat!

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle yakın çevre, akrabalar ve ya bir eğitim alanında son kararlar masaya yatırılabilir.

İkizler Burcu

İKİZLER

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın sizden gelirler, kaynaklar, kazançlar gibi konularda talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle harcamalar, borçlanmalar, kazanabileceğiniz pasif gelirler ile ilgili yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler can sıkıcı olabilir. Bu nedenle kaynak yaratmak, para kazanmak, gelir kapısı bulmak gibi konularda da yeni bir sayfa açmak gerekecek. Kendi kıymetinizi bilmelisiniz. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay boyunca kardeşler, eğitim, öğretim, kısa seyahatler, yaratıcılık gerektiren projeler bir adım öne çıkabilir. Güç savaşına dikkat!

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle gelirler, kazançlar, mali konular hakkında son kararlar masaya yatırılabilir.

YENGEÇ

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın özel hayatınız, ikili ilişkilere bakış açınız, duruşunuz, imajınız gibi konularda talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle ikili ilişkilerde, ortaklıklarda, partnerinizle olan ilişkide yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler, kurallar, kısıtlamalar can sıkıcı olabilir. Bu nedenle özel hayatınızda yeni bir sayfa açmak gerekecek. Kendinize daha fazla yatırım yapmalısınız. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay gelirler, kazançlar, mali konular, kendinize verdiğiniz değer gibi konular bir adım öne çıkabilir.

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle özel hayatınız ve ya imajınız hakkında son kararlar masaya yatırılabilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın aileniz ve ya yuvanız ile ilgili bilinçaltınıza giden yolda bazı talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle günlük rutininizde, üzerinizdeki sorumluluklarda, sağlığınızda ve ya iş ve çalışma hayatınızda yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler, kurallar, kısıtlamalar can sıkıcı olabilir. Bu nedenle aile ve ya ev içindeki düzenlemelerle ilgili yeni bir sayfa açmak gerekecek. Perde arkasından yaratacağınız bu çözümler size zaman ve alan açaçacaktır. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay özel hayatınız, ikili ilişkilere bakış açınız, duruşunuz, imajınız gibi konular bir adım öne çıkabilir.

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle aile ve yuva, annelik, ebeveynlik ile ilgili kaygılar masaya yatırılabilir.

Başak Burcu

BAŞAK

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, bulunduğunuz ortam ve kariyerden elde ettiğiniz gelirler ile ilgili bazı talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle işe dönüştürmeye çalıştığınız hobileriniz, ilgi alanlarınız, ve ya çocuklar, aşk hayatı alanında yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler, kurallar, kısıtlamalar can sıkıcı olabilir. Bu nedenle sosyal çevreniz ve ya uzun vadeli gelecek planlarınız ile ilgili yeni bir sayfa açmak gerekecek. Belki de yeni bir kazanç kapısına ve ya yeni bir sosyal çevreye ihtiyacınız var. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, içinizdeki sevgiye ihtiyaç duyan çocuğun ihtiyaçları bir adım öne çıkabilir. Kendinizi onaylamak, sevgiye layık olduğunuzu bilmek, gizli yeteneklerinizin kıymetini bilmek yol gösterici olabilir.

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle arkadaşlar, sosyal çevre ve uzun soluklu planlar masaya yatırılabilir.

Terazi Burcu

TERAZİ

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın kariyeriniz, sosyal statünüz, iş hayatınız ile ilgili bazı talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle ev hayatınız, aileniz, evden yürüttüğünüz işleriniz ve günlük sorumluluklar alanında yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler, kurallar, kısıtlamalar can sıkıcı olabilir. Bu nedenle kariyeriniz alanında yeni bir sayfa açmak gerekecek. Belki de yeni bir iş alanına ve ya terfi etmeye ihtiyacınız var. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, bulunduğunuz ortam ve kariyerden elde ettiğiniz gelirler bir adım öne çıkabilir. Grupların aranılan ismi olabilirsiniz.

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle kariyer planları, eğitimler, kişisel gelişim gibi konular masaya yatırılabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın uzaklar, farklı kültürlerle olan ilişkiler, yüksek öğrenim, uzmanlaşma gibi konularda sizden bazı talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle yakın çevreniz ile olan iletişiminiz, aldığınız, verdiğiniz eğitimler, iş yerindeki prosedürler alanında yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler, kurallar, kısıtlamalar can sıkıcı olabilir. Bu nedenle uzaklar, seyahatler, farklı kültürlerle olan iletişiminizde yeni bir sayfa açmak gerekecek. Belki de yapmanız gereken yolculuklar, yasal düzenlemeler var. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, kariyeriniz, sosyal statünüz, iş hayatınız bir adım öne çıkabilir. İşinizde parlama fırsatı yakalayabilirsiniz.

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle seyahatler, uzaklar, yabancılarla ilişkiler gibi konular masaya yatırılabilir.

Yay Burcu

YAY

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın harcamalar, borçlar, banka, kredi, sigorta, miras, yatırım, pasif gelirler gibi konularda sizden bazı talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle kazançlar, gelirler, mali kaynaklar alanında yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler, kurallar, kısıtlamalar can sıkıcı olabilir. Bu nedenle yatırımlar ve ya pasif gelirler alanında yeni bir sayfa açmak gerekecek. Belki de bir borç kapamak ve ya yatırım yapmak size alan açar. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, uzaklar, farklı kültürlerle olan ilişkiler, yüksek öğrenim, uzmanlaşma gibi konular bir adım öne çıkabilir. Yurt dışı seyahatler, tatiller gündeme gelebilir.

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle borçlar, krediler, yan gelirler gibi konular masaya yatırılabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, kontratlar gibi konularda sizden bazı talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle özel hayatınızda, sağlığınızda, görünümüz ile ilgili hissettikleriniz alanında yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler, kurallar, kısıtlamalar can sıkıcı olabilir. Bu nedenle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında yeni bir sayfa açmak gerekecek. Belki de yeni bir ilişkiye ihtiyacınız var. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, harcamalar, borçlar, banka, kredi, sigorta, miras, yatırım, pasif gelirler gibi konular bir adım öne çıkabilir. Eşinizle birlikte yeni bir yatırım yapabilirsiniz.

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle ikili ilişkiler, kontratlar ve ya partnerinizle olan ilişkiniz gibi konular masaya yatırılabilir.

Kova Burcu

KOVA

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın çalışma ortamınız, şartlarınız, işiniz, sağlığınız, günlük rutininiz gibi konularda sizden bazı talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle kariyerinizle ilgili arka planda yapmak istedikleriniz alanında yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler, kurallar, kısıtlamalar can sıkıcı olabilir. Bu nedenle çalışma hayatınızda yeni bir sayfa açmak gerekecek. Belki de yeni bir işe ve ya doktora ihtiyacınız var. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, ikili ilişkiler, ortaklıklar, sözleşmeler, kontratlar gibi konular bir adım öne çıkabilir. Belki yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz.

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle çalışma ortamınız, şartlarınız, yapacağınız iş, pozisyonunuz , sağlığınız, günlük rutininiz gibi konular masaya yatırılabilir.

Balık Burcu

BALIK

Bu ay gerçekleşen ikinci Yeni Ay’ın çocuklar, aşk hayatınız, tatil, hobiler, ilgi alanları gibi konularda sizden bazı talepleri var. 21 Haziran’dan bu yana henüz girişimde bulunmadıysanız, artık bu konuda kaçışınız yok demektir. Özellikle kariyer gelirleriniz, kariyer çevreniz, sosyal ortamlar, arkadaşlarınız alanında yaşanan son dönem sıkıntılara istinaden, maruz kaldığınız yeni düzenlemeler, kurallar, kısıtlamalar can sıkıcı olabilir. Bu nedenle hobiler, çocuklar, aşk hayatınız gibi alanlarda yeni bir sayfa açmak gerekecek. Belki de yeni bir hobiye ve ya çocuğunuzla ilgili yeni bir düzene ihtiyacınız var. Bu alanda travmalarla yüzleşmekten çekinmeyin. 1 sene içinde sonuçlarını alacaksınız.

Güneş’in Aslan burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, çalışma ortamınız, şartlarınız, işiniz, sağlığınız, günlük rutininiz gibi konular bir adım öne çıkabilir. İşinizde adeta parlayabilirsiniz.

22 Temmuz’da alacağınız sürpriz bir haber, karşılaşma ve ya elinize geçen bir bilgi Haziran ve Temmuz aylarının ilk haftasındaki sorularınızın cevabı olabilir. Özellikle çocuklar, aşk hayatı ve ya tatil gibi konular masaya yatırılabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş