Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

07.01.2020

Ay İkizler burcunda. Gün boyu Mars ile çatışmada. Çatışmacı bir ruh hali içinde iken, sabah saatlerinde Güneş – Neptun olumlu açısı, şefkat, yardım, merhamet, maneviyat, dua, yaratıcılık ve ilham içinde olacağımızı  da gösteriyor.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün yakın çevreniz, aileniz ve yuvanız hakkında bir takım fikirlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Rekabetçi tarzınızla elde ettiğiniz başarıda, yaratıcılığınızın da payı oldukça yüksek. Uzaklar, seyahatler konusunda sabırsız davranabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Bugün yakın çevrenizden ve ya akrabalarınızdan maddi destek ihtiyacı duyabilirsiniz. Baba ve ya otoriter bir kişi hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilir. Ödemeler ve harcamalar konusunda sabırsız olabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER:  Ailevi maddi manevi ihtiyaçlar bugün zihninizi kurcalayabilir. Partnerinize bazı fikirlerinizden bahsedebilirsiniz. Kardeşlerinize ve ya yakın çevrenize maddi yardım ve ya rekabetçi gücünüzü açığa çıkaracak bir yatırım fırsatı gündemde. Partnerinizle gerilime dikkat.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Bugün ortağınıza ve ya partnerinize maddi koşullar ile ilgili bir anlaşma önerisinde bulunabilirsiniz. Bu sizin yabancı ve ya farklı ülkeler, kültürler gibi konulardaki ideallerinize cevap olabilir. Bugün yazışmalarınızı ve görüşmelerinizi gizlilik içinde yapabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla gerilime dikkat!

YÜKSELEN ASLAN: Bugün sosyalleşmek, kalabalık ortamlarda olmak isteyebilirsiniz. Ofis içindeki şartları ve ya günlük rutininizi düzenlemek maddi açıdan belirsizliklere neden olabilir. Uzaklardaki ilişkilerinize dikkat!

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün gizli rekabetçi gücünüzü, hobileriniz ve yetenekleriniz alanında göstererek ortağınızı ve ya partnerinizi etkileyebilirsiniz. Gün boyu kariyer çevrenizle iş planları ve hedefleri konusunda fikir alışverişleri yaparak geçirebilirsiniz. Ön planda olmak isteyeceksiniz. Aileyle çatışmalara dikkat!

YÜKSELEN TERAZİ: Bugün evinizde arkadaşlarınızla sosyalleşmek isteyebilirsiniz, bu kişiler çalışma şartlarınız ve ya şekliniz ile ilgili yaratıcı çözümler sunabilirler. Uzaklar ve farklı felsefeler, öğretilerle ilgili işiniz bugün daha ön planda olacak. Kardeş ve ya yakın akrabalarla çatışabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün üst düzey yöneticiler size ilham kaynağı olabilir. Uzaktaki akrabalarınıza maddi destek olabilirsiniz. Gelirler konusunda hırsınız yıpratıcı olabilir. 

YÜKSELEN YAY: Bugün uzaklardan elde edeceğiniz gelir ve kazançlar, ailenizle ilgili hayallerinizi tetikleyebilir. Partneriniz ve ya ortağınızla ortak sermaye ve yatırımlar bugün gündemin diğer maddesi. Bireysel olarak aşırı sabırsız ve aceleci hareket edebilirsiniz. Kazalara ve kavgacı tutuma dikkat. Felsefenizi savunurken sınırları zorlayabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün kendinize yatırım yapmak, bakımınıza para harcamak isteyebilirsiniz. Ortağınız, partneriniz ve günlük rutininiz önem kazanabilir. Bir dost kazığına dikkat!

YÜKSELEN KOVA: Bugün partneriniz size maddi konularla ilgili ilham verecek bir yardımda bulunabilir. Gün boyu çalışma ortamında sürekli iletişim halinde bulunabilir, pazarlama, ikna, iletişimsel becerilerinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Uzaklardaki arkadaşlarla çatışmaya dikkat!

YÜKSELEN BALIK: Çalışma arkadaşlarınız ve ya iletişimde olduğunuz üst düzey kişiler size bugün bir çok konuda ilham kaynağı olabilir. Çocuk, ev hayatı, yer değişikliği gibi konular gerilime neden olabilir. Sakinliğinizi korumalısınız.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş