Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

06.01.2020

Ay 14:07’ye kadar Boğa burcunda. Sonrasında boşlukta. Venus ile zorlu açıya girdikten sonra, Saturn ve Pluto ile daha ılımlı bir ilişki kuracak. Bugün kariyer ve iş hedefleri  ile birlikte maddi güvenlik alanları gündem maddemiz olacak. İlişkilerde ise gerilimler söz konusu.

YÜKSELEN KOÇ:  Kariyer konuları ön planda. Üst düzey ile olan ilişkilere ise dikkat. Maddi konularda anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Uzaklarda yaşayan bağlantılarınız ile can sıkıcı gelişmeler olabilir. Gerilimden uzak durmalısınız. Öğle saatleri işinize konsantre olmanız daha kolay olacak.

YÜKSELEN İKİZLER:  Ödemeler ve krediler konusunda rahat nefes alabileceğiniz bir gün. Uzaklarla olan  bağlantılarınız elektrikli olabilir. İnatlaşmamakta fayda var.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Partner ve ortakla olan ilişkileriniz sizde sığınak etkisi yapıyor.  Daha sağlam bir zemindesiniz. Harcamalara dikkat!

YÜKSELEN ASLAN: İşiniz ve çalışma koşullarınız ile ilgili gelişmeler bugün keyfinizi yerine getirebilir. Partnerle olan ilişkiniz ise gerilimli. İşiniz ve partneriniz ile aynı anda ilgilenmek durumunda kalmanız sizi zorlayabilir.

YÜKSELEN BAŞAK:  Uzaklardaki dostlarınız bugün size ve işinize destek. Çalışma arkadaşlarınız ile anlaşmakta bugün zorlanabilirsiniz. Güvenlik ihtiyaçlarınız daha önem kazanabilir.

 

YÜKSELEN TERAZİ: Ev, aile, işiniz konusunda kendinizi güvende hissedeceğiniz bir gün. Çocuklar ve aşk hayatı gerilimli ilerlerken, herkesle ilgilenmek ve zamanınızı yönetmek konusunda biraz zorlanabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  İş, kariyer ve görevler alanındaki baskıyı daha kolay yönetebileceğiniz bir gün. Fakat partner ve ev hayatınız konusunda ilişkilerinizi sakin yönetmekte zorlanabilirsiniz. Evinizdeki gerilim partnerle aranızı açabilir.

YÜKSELEN YAY: Maddi konularla ilgili sorumluluklar sizi çalışma koşullarını düzenlemeye yönlendirebilir. Diğer taraftan, sosyalleşmek ve insanlarla iletişim kurmak konusunda çok hevesli olmayabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Çocuklar ve aşk hayatı size bugün keyif verebilir. Yeni hayat ve prensipleriniz konusunda bu durum motive edici olacak. Diğer taraftan sürpriz harcamalar maddi konularda gerilim yaratabilir.

YÜKSELEN KOVA: Ev ve aile hayatında kendinizi manevi anlamda güvende hissedeğiniz bir gün. Fakat evin ihtiyaçları ve kişisel ihtiyaçlar arasında kalmak, sizi gerebilir. Kişisel bakımınızla ilgilenmeyi tercih edebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Gelecek planlarınızı netleştirmek, maddi koşulları belirlemek ve bu konuda net olmak isteyeceğiniz bir gün. Bunu kısmen başarabilirsiniz. Diğer taraftan beklenmedik harcamalar ve para kaybı endişesi sizi gerebilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş