Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

15.01.2020

Ay saat 15:13’e kadar Başak burcunda.  Kısa bir süre boşlukta kaldıktan sonra 18:43’te Terazi burcuna geçecek.  Saturn Pluto’dan ayrılıyor. Bugün Merkür’ün Oğlak burcundaki son günü.

YÜKSELEN KOÇ: Kariyer ve üst düzeylerle olan göüşmeler, yapılan stratejiler hız kazanabilir. Akşam saatlerinde  partnerinize ve  ortağınıza olan ihtiyacınız artabilir.

YÜKSELEN BOĞA: Uzaklarla yaptığınız görüşmeler ve seyahatler iş konusunda yoğunlaşmanıza neden olabilir. Çalışma ortamınızdaki ilişkilerde denge önem kazanacak.

YÜKSELEN İKİZLER:  Ödemeler ve borçlar konusunda daha fazla kafaya yorabilirsiniz. Özellikle ailenizin maddi ihtiyaçları gündemde olabilir. Akşam saatlerinde zevk ve keyfe para harcayabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ: Partneriniz, ortağınız ile yapacağınız görüşmelerde sona yaklaşıyorsunuz. Kontratlar netleşmeye başlıyor. Akşam saatlerinde aile ve yuvayla ilgili anlaşmalar ve sözleşmeler daha fazla önem kazanabilir.

YÜKSELEN ASLAN: Bugün işler, görevler ve sorumluluklar, sağlık ve günlük rutininizle ilgili bir çok görüşmeyi tamamlayabilirsiniz. Kardeşlerinizle olan ilişkiniz akşam saatlerinde önem kazanabilir.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün aşk hayatınız ve ya çocuklar ile olan sorumluluklarınızda bir takım kararlara ve sonuçlara varabilirsiniz. Akşam saatlerinde para konuları önem kazanacak.

YÜKSELEN TERAZİ: Bugün uzaklarla olan ilişkilerinizde ve çalışma düzeninizle ilgili stratejilerinize son bir şekil verebilirsiniz. Akşam saatlerinde güzellik ve bakım konuları, toplum önündeki tarzınız önem kazanacak.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün işiniz, göreviniz, sorumluluklarınız konusunda kariyer çevrenizle ilgili yapacağınız görüşmelerden önemli sonuçlar çıkarabilirsiniz. Akşam saatlerinde yalnız kalmak ve duygusal bazı değerlendirmeler yapmayı tercih edebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY: Bugün gelirler ve kazançlar konusundaki stratejiler ve görüşmeler hız kazanabilir. Mesleğiniz ve ortağınızın maddi desteği sizi bir takım kararlara götürebilir. Akşam saatlerinde sosyal ortamlarda boy göstermek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün uzaklardaki çalışma arkadaşlarınız ile yapacağınız görüşmeler ve ya işinizden alacağınız bir haber sizin hayatınızla ilgili önemli karar vermenizde etken olabilir. Akşam saatlerinde kariyer ve statü ihtiyacı duyduğunuz alanlarda yalnız yürümek istemeyebilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Bugün eğitim ve eğitim harcamaları konusunda bir takım görüşmeler yapmanız mümkün. Akşam saatlerinde uzaktaki aileniz ve ya dostlarınıza duyduğunuz ihtiyaç artabilir.

YÜKSELEN BALIK: Bugün partneriniz ve ya ortağınızın gelecek planlarınızdaki rolü üzerine düşünmek ve konuşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde maddi ihtiyaçlar ön plana çıkabilir. Masrafları partnerinizle bölüşmek isteyebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş