Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

16.01.2020

Ay Terazi burcunda. Venüs’ün etkisi altındayız. Uranüs ile olan olumlu açısı bize aşk ve para alanında sürprizleri, rastlantıları, karşılaşmaları getirecek.  Merkür Kova burcuna geçerek 3 Şubat’a kadar, daha hümanist ve kollektif düşünceler içinde olmamızı sağlayacak.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün sözleşme ve kontratlar ile bağlantı maddi konularda beklenmedik durumlar ile karşılaşabilirsiniz. 3 Şubat’a kadar gruplar içinde fikir alışverişinin ve teknolojik eğilimlerinizin artacağı bir döneme giriyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞA: Bugün sosyal ortamlarda sürpriz karşılaşmalara dikkat ! Ayaklar yerden kesilebilir! 3 Şubat’a kadar üst düzey otoritelerle iletişiminiz artıyor.

YÜKSELEN İKİZLER:  Bugün kariyer ve toplum  önünde başarılarınız dikkat çekebilir ve bunun maddi katkıları hakkında sürprizler yaşayabilirsiniz. 3 Şubat ‘a kadar yoğun yurtdışı  görüşmeler ve seyahatler, iletişim yoğunluğu gündemde olabilir. Teknik ve ya online bir eğitimle ilgilenebilirsiniz.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Bugün sosyal çevre ve uzaklarla bağlantılı konular ile ilgili sürprizlere açık olun. Romantik karşılaşmalar mümkün. 3 Şubat’a kadar maddi konularda iletişim artıyor,  online ve ya teknolojik alışverişler yapabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN: Bugün maddi alanda beklenmedik sürprizler, ödüller sizi bekliyor.  3 Şubat ‘a kadar partmer ve ortak ile olan iletişiminiz artacak. Gelecek ve maddi kararlara yoğunlaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün partneriniz size sürprizler yapabilir,, romantizm dorukta. Maddi konularla ilgili ortağınızdan sevindirici haberler alabilirsiniz. 3 Şubat’a kadar doktor ziyaretleri, günlük rutini düzene sokma ve krizleri yönetmede aktif olacaksınız. 

YÜKSELEN TERAZİ: Bugün kişisel bakıma ve imaja özen gösterebilir, çalışma ortamınızda dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Romantik karşılaşmalar olası. 3 Şubat’a kadar aşk, romantizm,  çocuklar, tatil ve eğlence, hobiler konusunda fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün aşk hayatınız sürprizlere gebe. 3 Şubat ‘a kadar aile içinde krizleri düzenlemek,  taşınma ve yer değişikliği konusunda bir takım süreçlerle ilgili ailenizle görüşmeler yapabilirsiniz.

 

YÜKSELEN YAY: Bugün aile ve yuvanız sizi mutlu ve huzurlu kılabilir, çalışma hayatınızda maddi konularda gelişen beklenmedik durumlar rahat bir nefes almanızı sağlayabilir. 3 Şubat’a kadar harcamalar konusunda farklı çözüm yolları geliştirmenize partneriniz ve ortağınız yardımcı olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK:  Bugün yaşadığınız ortam, yakın çevre beklenmedik bir fırsatı ayağınıza getirebilir. Havada aşk kokusu var. 3 Şubat ‘a kadar, maddi konularda zihninizi yorabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA: Bugün sürpriz paralar aile ve ya uzaklardaki kişilerden gelebilir. 3 Şubat’a kadar bilgi, online eğitimler ve eğitimlerle ilgili donanımınızı arttırmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Bugün son derece romantik bir gün. Aşk ve maddi konularda kendinizi güvende hissedebilirsiniz.  3 Şubat’a kadar inzivaya çekilmek, partnerinizle ilgili değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş