21 – 27 Eylül 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta gündemde Retrolar yok, fakat gezegenler arasındaki ilişkilerde gerilim oldukça fazla! Merkür, bu hafta baş rolde.. Merkür Terazi burcunda iletişimde empati, sempati, eşitlik ve denge kurmaya çalışırken, zorlu gezegenler onu yıldırma peşinde. Önce Pluto, sonra Saturn, ve en son Mars ile çatıştıktan sonra, hafta sonu Akrep burcuna geçerek bu zorlu durumdan kurtulacak ve rahatlayacak. Diplomasi ve empati yapmak bazen gerçekten de yorucu olabilir. Akrep burcunda ise iletişimi tamamen duygulara, sezgilere ve hislere bırakırken, Güneş’in hafta başında Terazi burcuna geçmesi önümüzdeki bir ay boyunca, yeni kuralların ve düzenlemelerin getirdikleriyle mücadele edeceğimizi gösteriyor. Hakkımız yenebilir, adaletsizlikle karşılaşabilir ve merhametsiz bir otorite figürüyle çatışabiliriz!

Koç Burcu

KOÇ

Kibar olmak her zaman çözüm değil maalesef. Özellikle ortaklıklar, sözleşmeler ve kontratlar alanında ikna etmeye ve ya edilmeye çalışabilirsiniz. Fakat üstünüzdeki baskı çok yüksek. İşinizle ilgili hangi konuysa çözümlemeye çalıştığınız, bu hafta üst düzeylerle bunu konuşmak için çok da uygun bir zaman değil. Merkür önce, Pluto, sonra Saturn, sonra da Mars ile zorlu açıda. Yani gerilim giderek artıyor! 24 Eylül’de Merkür – Mars karşıtlığı, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında, daha da tehditkar ve zorlayıcı bir dile işaret etmekte. Bu hafta susmak en iyisi!

Hafta başında Terazi burcuna geçen Güneş ile bir ay boyunca, ortaklıklar , sözleşmeler, evlilik, ikili ilişkiler önceliğiniz olacak. Bazılarınız aşk hayatında ciddiyete yönelirken, diğer taraftan yeni imzalar, yeni anlaşmalar Ekim ayının konusu olacak gibi. Bu konuyla ilgili ilk adım, Oğlak burcunda yaşanacak İlk Dördün ile gerçekleşiyor. Kariyer alanında önemli hareketlenmeler var!

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle önümüzdeki bir ay, mali konular, harcamalar, borçlar, ortağınızın parası zihninizi kurcalayacak.

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta başında çalışma arkadaşlarınız ve iş yerinizdeki insanlarla yapacağınız görüşmelerde sorun yaşamanız mümkün. Uzaklarla bağlantılı iş konuları, görevler ve sorumluluklar, oradaki yönetici ve ya kontaklar, ciddi engel ve ya blokaj yaratabilirler, stres kaynağı olabilirler. Anlaşmakta zorluk çekebilir, susturulabilirsiniz. Özellikle hafta ortası ortaklar, partnerler, eş ve ya ciddi birlikteliklerinizde zorlanmanız mümkün. Arkanızdan iş çevrilebilir, adaletli yaklaşmanız sonuçsuz kalabilir.

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş, bir ay boyunca, çalışma ortamı, işiniz, şartlarınız, ve sağlığınız ile ilgili konulara ışık tutacak. Ego savaşları, potansiyelinize gölge düşürebilir, engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’deki Oğlak burcunda ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. Dalkavukluk yapmaya karar vermeniz başınıza iş açacak gibi.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, gündeminiz para ve kazançlarla ilgili olacak. Çalışkanlığınızı ispatlamaya çalışırken, kazandığınız parayı da hak ettiğinizi işinizde göstermeye gayret edeceksiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

Hafta başında aşk hayatınız, yetenekler, çocuklarla ilgili konularda yapacağınız görüşmelerde sorun yaşamanız mümkün. Mali konular, yükümlülükler, eşle ortak sermaye, banka, kredi ve pasif gelirler konusundaki yükümlülükler, asıl sorunu oluşturabilir, stres yaratabilir , bunun bedelini başkasına ödetebilirsiniz. Anlaşmakta zorluk çekebilir, susturulabilirsiniz. Özellikle hafta ortası ortaklar, partnerler, eş ve ya ciddi birlikteliklerinizde zorlanabilirsiniz. Arkanızdan iş çevrilebilir, adaletli yaklaşmanız sonuçsuz kalabilir.

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş, bir ay boyunca, aşk hayatınıza, çocuklarınıza, hobilerinize ve ilgi alanlarınıza, yeteneklerinize ışık tutacak. Potansiyeliniz zorlanırken, egonuz zarar görebilir. Ekim ayı maddi açıdan biraz stresli gibi. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’deki Oğlak burcunda ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. Borç ödemek, bir hesabı kapatmak bu alanda atacağınız ilk adım olacak.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, gündeminiz iş ortamı, şartlar, çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz ile ilgili olacak. Yoğun bir çalışma temposu sizi bekliyor.

YENGEÇ

Hafta başında eviniz, yuvanız, aileniz ile ilgili konularda yapacağınız görüşmelerde sorun yaşamanız mümkün. Taşınma, yer değişikliği, aile içindeki iletişim gibi konularda, partneriniz, ortağınız, bir takım yasal süreçler ve ya eşiniz taş koyabilir. Anlaşmakta zorluk çekebilir, susturulabilirsiniz. Özellikle hafta ortası bu durum iş hayatınızı da olumsuz etkileyebilir, üst düzeyler size karşı çok da anlayışlı davranmayabilir. Çok fazla dikkatleri üstünüze çekmeye gerek yok!

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş, bir ay boyunca, evinize, ailenize, yuvanıza ışık tutacak. Eve yapacağınız harcamalar dikkat çekici. Ekim ayı bu konularla ilgili partner ve ya ortakla, sözleşmeli olduğunuz kişiler ve ya yasal süreçlerle ilgili problem yaşayabilirsiniz.. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’de gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. Partner ve ya ortak, sözleşme ve ya kontratlarla ilgili bir konuda aksiyona geçebilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, gündeminiz çocuklar, aşk hayatı, işinizle ilgili rekabet ve yetenekleriniz olacak. Eğitimler ve hobiler zamanınızın çoğunu alabilir.

Aslan Burcu

ASLAN

Hafta başında kardeşler, yakın çevre, bir takım günlük rutin görüşmeler, eğitim, öğretim gibi konularda zorlanabilirsiniz. Politika yapmak, nazik olmak, uzlaşmacı olmak çok da kabul görmeyebilir. Çalışma koşullarının ağırlığı ve stresi, üst düzey kişilerin baskısı sizi hafta ortasına doğru çileden çıkarabilir. Özellikle 24 Eylül’e dikkat! Uzaklardaki bağlantılarınız size karşı fazla agresif davranabilir ve ya siz ters köşe yapabilirsiniz.

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş, bir ay boyunca, yakın çevreniz, kardeşleriniz, kısa seyahatler ve bir takım sözleşmelere ışık tutacak. Ekim ayı bu konulardaki yoğunluk, iş yerinizdeki otoriteler tarafından daha da zorlanabilir.. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’de gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. Ev içindeki çalışma ortamı, ve perde arkasından yönetmeye çalıştığınız bazı konularla ilgili aksiyona geçebilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, gündeminiz eviniz, yuvanız, aileniz ile ilgili olacak. Taşınma konusu gündeme gelirken, eve yatırım yapmak isteyebilir, bir miras ve ya pasif gelirle ilgili görüşmeler yapabilirsiniz.

.

Başak Burcu

BAŞAK

Hafta başında kazançlar, gelirler, parasal konular, ticaret gibi alanlarda derdinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz. Kendi yarattığınız işiniz ve bu alandaki yeni düzenlemeler maddi anlaşmaları engelleyebilir. Hafta ortası, yatırımlar, banka, ortak sermaye ile ilgili atacağınız adımlarda tuzaklar var, bu da gerilimi arttıracak gibi.

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş, bir ay boyunca, gelirlere, kazançlara, mali konulara ışık tutacak. Ekim ayı bu konularda kaynak yaratma çabasıyla geçerken, işinizdeki yeni düzenlemeler, kurallar ve kısıtlamalar nedeniyle işiniz zor gibi.. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’de gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. Ortaklı işinizde, kontrolü ele almak sıkıntı yaratabilir.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, gündeminiz yakın çevreniz, kardeşleriniz, kısa seyahatler ve bir takım sözleşmelerle ilgili olacak. Önemli anlaşmalara imza atmak, al-sat ticaret gibi konularda yasal süreçler, bankalarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

.

Terazi Burcu

TERAZİ

Hafta başında eğitim, öğretim, farklı felsefeler gibi konularda kendinizi ifade ederken zorlanabilirsiniz. Eviniz, aileniz, yuvanız ve evden yürüttüğünüz işinizle ilgili üzerinizdeki ağır yük işi daha da yokuşa koşabilir. Hafta ortası, partnerinizle ve müşterilerinizle bu konuda gerilim yaşamanız mümkün. Kibarlığı, nezaketi, empatiyi önemseyin!

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş ile, bir ay boyunca, tüm dikkatleri üstünüze toplayacaksınız. Farklı çevreler ve ortamlardan insanları, kalabalıkları kendinize adeta bir mıknatıs gibi çekebilirsiniz. Ekim ayında kendinizi daha fazla göstermek isterken, iş yoğunluğu ve evdeki sorumluluklar pek rahat bırakmayacak gibi. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’de gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. İşiniz ve evinizle bağlantılı bir karar alabilir, hemen işleme koyabilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, gündeminiz gelirler, kazançlar ve mali kaynaklarla ilgili olacak. Yeni insanlar, çevreler kazancınızı arttırmanızda kaynak yaratabilir.

Akrep Burcu

AKREP

Haftaya harcamalar, pasif gelirler ve ortak sermayelerle ilgili bazı gizli görüşmeler yaparak başlayabilirsiniz. İşiniz çok kolay değil. Çünkü günlük çalışma rutininiz oldukça yoğun ve kaldırabileceğinizden fazla yükünüz var. Hafta ortasında, bu nedenle çalışma ortamınızda daha agresif ve gergin bir tutum sergileyebilir, dedikodulara neden olabilirsiniz.. Kimsenin ağzına laf vermeyin.

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş, bir ay boyunca, bilinçaltınıza ve işinizle ilgili arka planda yürüttüklerinize ışık tutacak. Kabuğunuza çekilmek isterken, iş yükü buna pek izin vermeyebilir. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’de gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. Uzaklarla bağlantılı bir iş ile ilgili harekete geçmek durumunda kalabilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, gündeminiz özel hayatınız, kendinize yapacağınız yatırımlar, bir takım alışverişler olabilir. Görünümüze para harcayabilirsiniz.

Yay Burcu

YAY

Bu hafta, sosyal çevre, arkadaşlar ve iş çevresi ile olan iletişiminiz sekteye uğrayabilir. Maddi sorumluluklar, kaynak yaratma çabası bu isteğe gölge düşürecek. Görev duygusu yoğun. Hafta ortasında, yalnız kalmak isteyebilirsiniz.Fakat çevreniz buna pek izin verecek gibi görünmüyor.

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş, bir ay boyunca, sosyal çevrenize, arkadaşlarınıza, kariyer çevrenize ışık tutacak. Bir parti düşkünü olabilirsiniz. Ekim ayında uzaklardan gelecek bir takım işler kazanç yaratabilir. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’de gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. Ortağınızdan ve ya elde edeceğiniz bir yan gelirden faydalanabilir, bunun için hızla aksiyona geçebilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, kariyeriniz ile ilgili bir takım gizli planlarla uğraşmakla geçecek. Partneriniz ve ya ortağınız bu işin içine dahil olabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Hafta başında iletişim trafiğiniz oldukça yoğun. Özellikle iş ve mesleki alanda, üst düzeylerle görüşmeler yapabilirsiniz. Özel hayatınızdaki son dönem değişimler, yaptığınız son düzenlemeler, sağlıkla ilgili bazı sıkıntılar bu alanda işinizi zorlaştırabilir. Önünüzde set oluşturabilir. Hafta ortasında, iş konusundaki yoğunluk, aile içinde problemler yaratabilir. Ev, savaş alanına dönebilir.

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş, bir ay boyunca, kariyerine, işinize, statünüze ışık tutacak. Terfi, yükselme, bu alandaki başarılar mesleğinizde daha da parlamanızı kolaylaştırıyor. Ekim ayında yine de özel hayat sizi zorlayacak gibi. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’de gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. Partneriniz ve ortağınız sizi bu konuda ilk motive eden, harekete geçmenizi sağlayan kişi olacak.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, sosyal çevreniz, uzaklardan gelecek dostlarınız, iş arkadaşlarınızla yapacağınız görüşmeler yoğunluk yaratabilir. Birlikte organizasyonlara katılabilirsiniz.

Kova Burcu

KOVA

Haftaya yoğun başlıyorsunuz. Uzaklar, yurtdışı, eğitimler, seyahatler başınızı döndürebilir. İletişim problemleri gündemde. İşiniz ve kariyer hayatınızla ilgili konular sizi çok düşündürüyor ve endişe yaratıyor. Hafta ortasında, yakın çevreniz ve kardeşlerinizle yaşadığınız kavga, gürültü , münakaşa canınızı sıkabilir, gerilmenize neden olabilir.

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş, bir ay boyunca, uzaklar, seyahatler, yer değişikliği, taşınma ve yüksek öğrenim gibi konulara ışık tutacak. Bu nedenle Ekim ayında iş stresi sizi köşeye sıkıştırabilir. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’de gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. İşinizle ve günlük rutininizle ilgili perde arkasından bir takım atılımlar yapabilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, üst düzeyler, mesleki alan, kariyer gibi konularda zihniniz ve iletişiminiz yoğun olacak. İş görüşmeleri yapabilir, kendi bilginizi ve donanımızı kanıtlamaya çalışabilirsiniz.

Balık Burcu

BALIK

Hafta başında finansal konular ön planda olacak. Bankalarla, finansçılarla, eşinizle para hakkında daha fazla konuşabilirsiniz. İşinizle ilgili gelecek planlarınız ve buradaki değişim, dönüşüm her ne kadar stres yaratsa da en uygun stratejiyi ve kararı vermek için çaba gösterebilirsiniz. Ev ve aile, taşınma gibi konular buna ana sebep olurken, hafta ortası, maddi konularda kendinizi daha gergin hissedebilirsiniz.

Hafta başında Terazi burcuna geçecek olan Güneş, bir ay boyunca, ortak sermaye, miras, kredi, ikramiye ve ya pasif gelirler gibi konulara ışık tutacak. Bu konular Ekim ayında kariyer çevresinden bir takım baskıcı karakterlerle sorun yaşamanıza neden olabilir. Bu konuyla ilgili ilk olay, 24 Eylül’de gerçekleşecek olan Oğlak burcundaki ilk Dördün ile birlikte yaşanacak. Çocuklarla ilgili bazı planlarınızı işleme koyabilirsiniz.

Hafta sonunda Merkür’ün Akrep burcuna geçmesiyle, önümüzdeki bir ay, uzaklar, seyahatler, yurt dışındaki iş ortakları, partnerinizle çıkacağınız yolculuklar önem kazanacak.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş