14 – 20 Eylül 2020 – Haftalık Burç Yorumları

Geçtiğimiz hafta Mars Retrosu başladı, ve Jupiter ileri harekete geçti. Bu durum bu haftadan itibaren, iş ve kariyer alanında yoğun bir tempoyu başlatacak. Girişimlerde bulunma ve aksiyon alma açısından ise, önceki kararları uygulama, yeni kararları ise durdurma zamanı.

Bu haftanın en önemli olayı Başak burcundaki Yeni Ay. Bazılarınız yeni bir günlük rutine ve ya düzene başlayabilir, sağlıklı beslenme ve diet konusunda yeni alışkanlıklar edinebilir, bazılarınız ise yeni bir işte ve ya çalışma ortamında bulabilir kendini. Şanslıyız ki Satürn’ün konumu, biraz gecikmeyle de olsa, istikrar ve disiplin vaad ediyor. Venus – Uranus ve Merkür – Jupiter arasındaki zorlu açı, ilişkiler, para ve iletişim açısından sürprizlere gebe. Sürpriz kavuşmalar, sürpriz ayrılıklar yaşanabilir! Sözleşmeler, ortaklıklar, bürokrasi tüm zamanımızı alabilir.

Koç Burcu

KOÇ

Hafta, iş ve çalışma ortamında yoğun bir tempoyla başlıyor. Gücü elinde bulunduranlarla kolay anlaşabileceğiniz bir süreç. Çocuklar, aşk hayatınız, gayrimenkul gelirleri, borsa, altın, döviz gibi yatırım araçları ekonomideki ani gelişmelerden etkilenmekte. Riski minimize etmeye çalışın. Kazanıyorum derken, kaybedebilirsiniz de!

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, çalışma ortamında ev, aile alanında son gelişenler durumlarla birlikte yeni başlangıçlar vaad ediyor. İş konusunda yeni düzenlemeler daha istikrarlı, daha ciddi, daha yoğun bir sürece davet ediyor sizi. Sözleşmeler, kontratlar, ikili ilişkiler, ortaklıklar, iletişim açısından trafiği arttırabilir. İş ve kariyer alanında, 30 Eylül sonrası, kurallar ve düzenlemelerle ilgili daha hızlı ilerleme sağlayabileceksiniz.

.

Boğa Burcu

BOĞA

Hafta, uzaklarla ilgili sorumluluklarınız alanında yoğun bir tempoyla başlıyor. Bu konularda kim size baskı uygulamaya çalışıyorsa, onlarla aynı dili konuşabileceksiniz. Rapor, detay, analiz gibi konularda yeteneklisiniz. Kendinizi gösterme zamanı. Aile, yuva, ve eviniz ile ilgili yapmak istediğiniz değişiklikler maddi açıdan zorlayabilir. İşle ilgili son yaşanan olumlu gelişmeler, egonuzu şımartırken, evden daha fazla çalışmak ihtiyacı duyabilirsiniz.

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, çocuklar, aşk hayatı, hobiler, ilgi alanları gibi konularda yeni başlangıçlar vaad ediyor. Özellikle yurt dışı ve ya uzaklarla bağlantılı işlerinizde istikrar sağlamanız daha kolay olacak. Sizin hobiniz çalışmak, çalışmak, çalışmak olabilir mi? İş yerindeki ilişkiler, çalışma ortamınız içindeki iletişim, iş yoğunluğunuzu arttırabilir. Toplantıdan toplantıya koşabilirsiniz. Nezaketli olmak, politik davranmak, empati yapmak konusunda daha fazla çaba sarf etmelisiniz. Stresi yönetin. Uzaklarla bağlantılı işlerinizde, ve ya aldığınız eğitimlerde 30 Eylül sonrası, daha fazla istikrar ve başarı elde edebileceksiniz.

İkizler Burcu

İKİZLER

Haftaya finansal konularla başlıyorsunuz, amacınız ise bu alanda gücü ve hakimiyeti elde tutmak. Kredi, borç, biriktirdiğiniz paralarla ilgili ince bir hesap yapmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Diğer taraftan, kardeşler ve yakın çevrenizle ilgili ilişkilerinizde olumlu gelişmeler, beklenmedik masrafları gündeme getirebilir.

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, eviniz, yuvanız, aileniz gibi konularda yeni başlangıçlar vaad ediyor. Evden çalışmanız, ve ya evden ek bir iş yürütmeniz için alan açılabilir. Böylelikle maddi alanda daha fazla istikrar sağlamanız kolaylaşabilir. Partneriniz ve ya sevgilinizle, maddi konular hakkında daha fazla denge sağlamaya çalışabilirsiniz. Pasif gelirler önem kazanıyor. Ortak sermaye, banka, kredi ve ya yatırımlarınızla ilgili 30 Eylül sonrası, stratejileriniz daha da netleşecek ve size mali disiplin sağlayacak.

YENGEÇ

Haftaya zorlu müşteriler, ortaklıklar ve üzerinizde hakimiyet kurmak isteyenlerle masaya oturarak başlayabilirsiniz. Eliniz güçlü. Analitik yaklaşımınız aynı dili konuşmanızı sağlayacak.. Diğer taraftan, kazandığınız paranın son yaşanan ekonomik durumlardan olumlu/olumsuz etkilenmesi, bazılarınız için gelir artışı yaratırken, bazılarınız için kayba dönüşebilir. Aileden destek almak durumunda kalabilirsiniz. Belki de kendinize bir hediye almak için güç birliği yaparsınız.

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, yeni bir eğitim, araba ve ya yeni bir telefona sahip olmanızda size destek gibi görünüyor. Bazılarınız kendine yatırım yapabilir. İş alanında ve ya ikili ilişkilerde kendinizi böylelikle daha güçlü ve başarılı hissedebilirsiniz. Yer değişikliği ve ya taşınmak gündeminizdeyse bu hem iş, hem aile kanalında size daha zorlayıcı gelebilir. İş ortaklarınız, evliliğiniz ve ya birlikteliğiniz ile ilgili 30 Eylül sonrası, çok daha sağlam adımlarla ilerleyebileceksiniz.

Aslan Burcu

ASLAN

Haftaya yoğun bir iş temposuyla başlayabilirsiniz. Baskıcı otoriteler ile mali alanda bazı görüşmeler yapabilirsiniz. Eliniz güçlü. Finans konusundaki titizliğiniz aynı dili konuşmanızı sağlayacak.. Diğer taraftan, üst düzeyle ilgili sürpriz değişiklikler sizin iş konusunda daha fazla dikkat çekmenize neden olabilir. Çekiciliğiniz , yetenekleriniz, cesaretiniz fark ediliyor. İş konusunda daha fazla hakimiyet her an sizin olabilir.

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, maaşınız, kazancınız konusunda yeni bir döneme adım atacağınızı göstermekte. Ödül mü, ceza mı olduğuna siz karar verin. Fakat işinizde statünüzü ve konumunuzu daha da sağlamlaştırdığınız kesin! Sözleşmeler, kontratlar, kardeşlerle olan ilişkiler, gündeminizi daha fazla meşgul ederken, üstünüzdeki yükün de artmasına neden olacak. İş yerinde ve günlük rutininizde üzerinizdeki yüklerle ilgili 30 Eylül sonrası, daha sağlam adımlarla hareket edebileceksiniz. Disiplin, başarı ve istikrar sizin.

.

Başak Burcu

BAŞAK

Hafta sizin için oldukça keyifli başlıyor. Hobileriniz, aşk hayatınız, çocuklar ve işe dönüştürdüğünüz hobileriniz alanında daha fazla hakimiyet sağlayabilirsiniz. Başarınız dikkat çekici. Bu durum gizli yeteneklerinizi de daha net bir şekilde ortaya çıkarmanızı sağlayacak. Uzaklarla bağlantılı işlerinizden aldığınız gizli destek sürprizler yaratabilir, kazanç sağlayabilir. Dikkat! Para geldiği gibi de gidebilir.

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, imajınız, tarzınız, sağlığınız konusunda yeni bir döneme adım atacağınızı göstermekte. Yeni bir diyete başlayabilir, kendinizi daha sağlıklı hissetmek için spora başlayabilirsiniz. Bu belirleyeceğiniz yeni düzen, iş hayatınız ve çocuklarla olan ilişkilerinizde de daha fazla istikrar elde etmenizi kolaylaştıracak. Maddi konularla ilgili ortaklıklar, sözleşmeler, yasal süreçler sizi daha fazla meşgul ederken, iş yükünüzün artmasına neden olabilir. Ticari konularda zorlanabilirsiniz. Kurduğunuz iş ve ya ilgi alanlarınız ile ilgili 30 Eylül sonrası, daha sağlam adımlarla hareket edebileceksiniz. Disiplin, sabır ve istikrar sizinle.

.

Terazi Burcu

TERAZİ

Yoğun bir haftaya adım atıyorsunuz. Sosyal çevrenizin ve arkadaşlarınızın desteği size, bilinçaltınızda yeni farkındalıklar kazandırabilir. Bu da yaptığınız iş ile ilgili daha fazla güç ve hakimiyet yaratacak. Eviniz, yuvanız, aileniz ve ya evden yürüttüğünüz işinizde kontrol tamamen sizde. İşin mutfağında yoğun bir çalışma söz konusu. Sosyalleşmek, bu alanda para harcamak maddi açıdan beklediğinizin üzerinde olabilir. Fakat bu durum ilerde size katkı olarak dönecek gibi. Bu hafta başında sürpriz karşılaşmalar yaşayabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, bilinçaltınızda yeni farkındalıklar, yeni oluşumlar, perde arkasından yönetebileceğiniz yeni bir işe gebe.. Bu yeni iş, düzen ve ya çalışma ortamı size işiniz, aileniz, yuvanız konusunda daha fazla istikrar ve disiplin sağlayacak. Bu bağlamda üst düzey bir kadının desteğini almanız mümkün. Eğitimler, yurt dışı ve ya farklı öğretilerle ilgili konular, iletişim trafiğinizi arttırabilir. Zihninizi yorabilir. İşiniz ve evinizle ilgili sorumluluklarınızda 30 Eylül sonrası, daha fazla disiplin, sabır ve istikrar elde edebileceksiniz.

Akrep Burcu

AKREP

Kariyer çevreniz içinde daha fazla kendinizi göstermek, işinizdeki potansiyelinizle birlikte parlamak bu haftanın başında kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Çalışkanlığınız ve disiplinliğinizle çok dikkat çekiyorsunuz. Güç sizde. Üst düzeyin takdirini ve ya alkışını almak da daha fazla egonuzu şişirebilir, sizi şımartabilir. Sürpriz ikramiye, bonus ve ya maddi ödüllere hazır olun!

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, kariyer gelirleri açısından size yeni bir kapı açacak. İş çevreniz de değişiyor.. Yeni bir sosyal ortam, size yeni arkadaşları getirecek. Bu yeni oluşum, kariyeriniz konusunda stratejik anlamda hızlı ilerlemenizi sağlayabilir. Maddi anlamda gizli bir ortaklığa yatırım yapmak isteyebilirsiniz, bu iş yükünüzü arttırabilir. Günlük iş yoğunluğunuzda 30 Eylül sonrası, daha fazla disiplin, sabır ve istikrar elde edebileceksiniz.

Yay Burcu

YAY

İş, kariyer, sizi destekleyen kişiler, özellikle yabancı otoritelerden aldığınız onay ve takdir bu haftaya mükemmel başlamanızı sağlayacak. Maddi konularda daha güçlenebilirsiniz. Kariyer alanınızdaki başarılar bunu sağlayan en önemli unsur. Uzaklarla bağlantılı konularda yaşadığınız olumlu gelişmeler, çalışma ortamınızda ve şartlarınızda beklenmeyen sürprizlerle sarsılabilir. Bazılarınız terfi ederken, bazılarınız iş ile ilgili keskin bir viraja girecek.

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, kariyer noktasında size yeni bir görev, rütbe ve ya konum sağlayabilir. Şirket size yatırım yapabilir. Bazılarınız ise yatırım şeklinde bir iş kurabilir. Bu yeni başlangıç, maddi konularda size daha fazla istikrar sağlayacak. Kariyer çevrenizle ilgili yaptığınız görüşmeler, yeni insanlarla kurduğunuz ilişkiler, önemli anlaşmalar, daha fazla maddi kazanç sağlayabilir. Özgüveniniz eşiniz, ortağınızın desteği ile tam. Maddi alanda kazançlar ve gelirler konusunda, 30 Eylül sonrası, daha fazla disiplin, sabır ve istikrar elde edebileceksiniz.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Yeni bir eğitim, yurtdışında ve ya yabancılarla birlikte kurulan bir iş, çalışma düzeni bu haftaya mükemmel başlamanızı sağlayacak. Özel hayatınızda uzun zamandan beri kurmak istediğiniz yeni düzende önemli gelişmeler bu hafta gerçekleşiyor. Maddi alanda elde ettiğiniz destekler, ikramiye, bonus vs, ve ya yan gelirler, yaptığınız yatırımlar, sürprizlere gebe. Risk almanız işe yaradı mı? Sizi ödül mü? Pişmanlık mı? bekliyor.

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, uzaklarla bağlantılı yeni bir iş ve ya çalışma ortamını size getirecek. Yeni bir eğitime de başlayabilirsiniz. Belki de partnerinizle birlikte uzaklarda yeni bir iş kuruyorsunuz. Hemen arkasından, üst düzeylerle yapacağınız görüşmeler oldukça iş yükünüzü arttırabilir. Politik davranmalısınız. Özel hayatınızla ilgili, 30 Eylül sonrası, daha fazla disiplin, sabır ve istikrar elde edebileceksiniz.

Kova Burcu

KOVA

Kariyer alanında geçirdiğiniz değişim ve dönüşümde hafta başında yaşanacaklar, elinizi güçlendirecek. Maddi anlamda harcamalarınızı, pasif gelirlerinizi daha kolay analiz edebilecek, ve bir düzene oturtabileceksiniz. Eşinizden, ortağınızdan, işinizden elde ettiğiniz bir ek gelir, bu konuda yardımcı olabilir. Diğer taraftan ortaklıklar, iş birlikleri, ikili ilişkiler alanında yaşanabilecek olumlu gelişmeler, ekonomik sürprizleri kolaylıkla yönetmenizi sağlayabilir. Aile ve ya ev hayatınızda beklenmedik durumlar gelişebilir.

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, maddi açıdan harcamalarınızı, kredilerinizi, borçlarınızı yönetmeniz konusunda size destek. Bir para akışı sizi rahatlatabilir. Uzaklarda yapacağınız görüşmeler ise, kariyer alanında sizi daha farkındalıklı hissettirecek. Yeteneklerinizi konuşturun. Kariyer hayatınızla ilgili, 30 Eylül sonrası, daha fazla disiplin, sabır ve istikrar elde edebileceksiniz.

Balık Burcu

BALIK

Haftaya ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında elde edilen başarılarla başlıyorsunuz. Bu durum kariyer gelirleriniz ve kariyer çevrenizde, uzun vadede güç ve kontrolün elinize geçeceğini göstermekte. Partnerinizi ikna etmeniz, daha kolay olabilir. Diğer taraftan çalışma ortamındaki başarınız, sempatikliğiniz, takdir görüyor. İş arkadaşlarınıza ne kadar sadakat ve güven aşıladığınız ortada. Bu durum, size maddi anlamda sürpriz kazançlar sağlayabilir.

17 Eylül’de gerçekleşecek olan Başak burcundaki Yeni Ay, yeni bir ortaklık, yeni bir ilişki ve uzun soluklu bir birlikteliği beraberinde getiriyor. Belki eşiniz yeni bir işe başlayabilir. Maddi alanda yapılacak görüşmeler, gelecek ile ilgili fazla iyimser olabileceğinize işaret etmekte. Ortak bir parayla ilgili uzun vadeli bir proje kafanızı karıştırabilir. Kariyer gelirleriniz ve çevreniz ile ilgili, 30 Eylül sonrası, daha fazla disiplin, sabır ve istikrar elde edebileceksiniz.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 367 40 78 – 0 539 626 98 87

@klarosdanismanlik

[wdi_feed id=”2″]

Paylaş