HIDIRELLEZ GECESİ NİYETLERİNİZİ SUNMAK İÇİN NELER YAPMALISINIZ?

  • Ev, araba, mülk almak isteyenler, istedikleri neyse, taşlarla basitçe şekillendirerek gül ağacının dibine çizebilirler. İsteyenler, bunu bir kağıda da çizip, gül ağacının dibine gömebilirler.
  • Para dilemek için, gül ağacının dibine bir kese içine bozuk para gömebilirsiniz. Kırmızı bir kurdeleyi de gül dalına bağlayıp niyetinizi dile getirebilirsiniz. Balkonunuza bir kese dolusu parayı açık bırakabilirsiniz. Şu anda Dolunay’a da çok yakın bir zamanda olduğumuz için, bu niyetler hızla kabul olacaktır.
  • Nazar ve ya kötü enerjiden kurtulmak için ateşin üstünden atlamak Hıdırellez’de önemli bir ritüel. Günümüzün şartları her ne kadar el vermese de, gerekli ortamı sağlayabilenler, bunu da deneyebilirler.
  • Evlenmek isteyenler, eskilerin söylemesine göre, kızların gelinlik ve ya duvak resmederek, gül ağacına asabilirler ve ya bir elma kabuğunu hiç kopmadan spiral şekilde soyarak , kabuğu yataklarının baş ucuna koyarlarsa rüyalarında evlenecekleri erkeği görebilirler. Öncesinde niyet etmeleri gerekiyor.

GÜL AĞACINA NİYETLERİ NE ZAMAN SUNMAK GEREKİR?


5 Mayıs akşam ezanı sonrası gül dallarına niyetlerinizi sunabilirsiniz.

Bırakılan bozuk para ve ya para keselerine, Hızır A.S ‘nin sabaha karşı elini sürdüğü söylenir. Bu rivayete göre, bu paralar bolluk ve bereket enerjisi taşır. Siz bu paraları tekrar cüzdanınıza koyup saklamalısınız. Böylelikle cebiniz bereketlenir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş