17 – 23 Haziran 2019 –  Haftalık Burç Yorumları

Hafta, Yay burcunda yaşanacak olan Dolunay ile başlıyor. Tutulmalar öncesi son Dolunay.. Saturn, Neptun’u dizginlemeye çalışırken, Merkür, Mars ile güçlerini birleştirip, Pluto’ya karşı duruyorlar. Neptun Retro harekete geçiyor, Güneş ise Yengeç burcundaki yolculuğuna başlıyor. Gündem oldukça yoğun..

YÜKSELEN KOÇ

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Uzaklar, seyahatler, farklı kültürler, öğretiler, felsefeler, yasal süreçlerle ilgili bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. Aile, yuva, ev, gayrimenkul gibi alanlarda ise, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Aile büyükleri, kariyer alanında otoritelerle, bir takım iletişim problemleri, gerilimler yaşamanıza neden olabilir.  Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Koç’lar, tüm ışığınızı aile, yuva ve ev alanında parlatmanız mümkün.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, kendi başınıza kalmak, meditasyon yapmak, kendinizi dinlemek, dinlenmek, niyetleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Fakat diğer taraftan ev hayatı da birden sizi boğmaya başlayabilir ve sizi tatmin etmeyebilir.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Borçlar, harcamalar, banka, kredi, ortak sermayeler alanıyla ilgili bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. Kardeşler, yakın çevre, ile olan ilişkilerde ve ya planladığınız ailevi stratejiler gibi alanlarda ise, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Uzaklardaki aile büyükleri, otoritelerle, bir takım iletişim problemleri, gerilimler yaşamanıza neden olabilir.  Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Boğa’lar, tüm ışığınızı iletişim, eğitim, öğretim, yakın çevre ve komşular alanında parlatmanız mümkün.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, gelecek planlarınız, hayalleriniz , umutlarınız, gruplar içindeki enerjiniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Bulunduğunuz çevre, yaşadığınız ortam sizi boğmaya başlayabilir.

 

 

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Partneriniz, ortağınız, ikili ilişkiler, tüzel kişiler alanlarında bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı. Partneriniz sizi bir konuda aydınlatabilir. Ya da onunla ilgili bir gerçeği öğrenebilirsiniz.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. Gelir kaynakları, kazançlar, kendinize verdiğiniz değer gibi alanlarda ise, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Banka, kredi, miras gibi alanlarda iletişimde bulunduğunuz otoritelerle, anlaşmakta zorluk çekebilir, gerilimler yaşayabilirsiniz.  Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen İkizler, tüm ışığınızı gelirler, kazançlar, maddi konular, manevi değerleriniz alanında parlatmanız mümkün.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, kariyeriniz, profesyonel hayatınız ve hedefleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Maddi konular, gelirler ile ilgili hedefleriniz sizi bunaltabilir. Bu enerjiden çıkmanın yollarını arayabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Çalışma konuları, iş, pozisyon, günlük rutin, düzen, alışkanlıklar, sağlık alanlarında bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı. Bulunduğunuz iş yerinden ayrılabilir, eğer hoşlanmadığınız bir alışkanlığınız varsa terk edebilir, sağlığınız ile ilgili bir sorundan kurtulabilirsiniz.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. Hayatınız, yaşam felsefeniz, görünümünüz, imajınız, ikili ilişkilerde sahip olduğunuz stratejiler gibi alanlarda ise, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Tüzel kişiler ve ya yasal süreçlerle ilgili otoritelerle, anlaşmakta zorluk çekebilir, gerilimler yaşayabilirsiniz.  Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Yengeç’ler, tüm ışığınızı özel hayatınız, görünümünüz, imajınız, tarzınız alanında parlatmanız mümkün. Dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, uzaklar, farklı kültürler, seyahatler, uzaklarla ilgili hedefleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgili bir takım hedefler, becerileriniz, rekabet gücünüz, yaratıcı yetenekleriniz ile ilgili farklı bir şeyler yapmak istemek ve bu alanda kendinizi sürekli zorlamanız sizi yorabilir, bunaltabilir.

 

YÜKSELEN ASLAN

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Çocuk, aşk hayatı, yetenekler, hobiler, eğlence ve tatil alanlarında bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı. Çocuk ve aşk hayatınızda bir takım yaratımlar sonuç verebilir.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. Ev, aile, yuva konusunda perde arkasından yürütmek istediğiniz stratejiler, projeler gibi alanlarda ise, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Çalışma alanındaki otoritelerle, anlaşmakta zorluk çekebilir, gerilimler yaşayabilirsiniz. Görevler ağır basabilir. Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Aslan’lar, tüm ışığınızı gizli projeler, planlar, perde arkasından yürütmek istediğiniz stratejiler alanında parlatmanız mümkün. Aile, ev, yuva önem kazanacak.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, harcamalar, ödemeler, banka, kredi, miras ile ilgili hedefleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Aile, yuva, gayrimenkul ile ilgili farklı bir şeyler yapmak istemek ve bu alanda verdiğiniz mücadele, kendinizi sürekli zorlamanız sizi yorabilir, bunaltabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Aile, yuva, gayrimenkul, ev alanlarında bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı. Aile ve yuva alanında önemli bir değişim gündemde..

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. Gelecek planları, projeler, kariyerden elde ettiğiniz gelirler gibi alanlarda ise, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Çocuklar ve aşk hayatınız ile ilgili ağır basan sorumluluklar, siz de gerilime neden olabilir. Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Başak’lar, tüm ışığınızı sosyal çevreniz, bulunduğunuz ortam, arkadaşlar, uzun vadeli planlar ve kariyer vasıtasıyla elde ettiğiniz gelir kaynakları alanında parlatmanız mümkün. Gelecek ile ilgili planlar önem kazanacak.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, partneriniz, ortağınız, tüzel kişilerle olan ilişkileriniz, yasal süreçler ile ilgili hedefleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Gelecek planları ve parasal konular ile ilgili farklı bir şeyler yapmak istemek ve bu alanda verdiğiniz mücadele, kendinizi sürekli zorlamanız sizi yorabilir, bunaltabilir.

 

 

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Eğitim, öğretim, yaşadığınız ortam, çevre, komşular, kardeşlerle olan ilişkiniz ve  iletişim gibi alanlarda bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. Kariyer, profesyonel hayat, toplum önündeki statünüz gibi alanlarda ise, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Ev, aile, yuva ile ilgili ağır basan sorumluluklar, siz de gerilime neden olabilir. Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Terazi’ler, tüm ışığınızı kariyeriniz, profesyonel hayatınız, toplum önündeki konumunuz, duruşunuz alanında parlatmanız mümkün. İş ve kariyer hedefleri önem kazanacak.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, çalışma ortamınız, şartlarınız, günlük rutininiz, işiniz, sağlığınız, alışkanlıklarınız ile ilgili hedefleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Kariyer alanında farklı bir şeyler yapmayı istemek ve bu alanda verdiğiniz mücadele, kendinizi sürekli zorlamanız sizi yorabilir, bunaltabilir.

YÜKSELEN AKREP

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Gelirler , kazançlar, maddi konular, kendinize verdiğiniz değer gibi alanlarda bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı. Bir gelir kapınız konusunda bitişler mümkün.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. .Uzaklar, seyahatler, farklı kültürler ile olan hedefleriniz, yüksek öğrenim gibi alanlarda ise, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Yaşadığınız ortam, kardeşiniz ve yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve onlarla ilgili ağır basan sorumluluklar, siz de gerilime neden olabilir. Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Akrep’ler, tüm ışığınızı uzaklar, seyahatler, farklı kültürler, öğretiler, yasal süreçler alanında parlatmanız mümkün. Uzak ve uzun seyahatler önem kazanacak. Uzaklarda yaşayan akrabalarınız var ise, onlarla ilgili yapmak istediklerinizde oldukça zamanınızı alabilir.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, aşk hayatınız, varsa çocuklarınız, tatil, eğlence, hobi, zevkler gibi konularda idealleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Uzaklar ve uzaklardaki bağlantılarınız, seyahatler alanında farklı bir şeyler yapmayı istemek ve bu alanda verdiğiniz mücadele, kendinizi sürekli zorlamanız sizi yorabilir, bunaltabilir.

 

 

 

YÜKSELEN YAY

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Hayatınız, yaşam felsefeniz, görünümünüz, imajınız, ikili ilişkilerde sahip olduğunuz stratejiler gibi alanlarda bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı. Bir sırrınızı partneriniz ve ya ortağınız ile paylaşabilir ve ya önemli bir açıklama yapabilirsiniz.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. .Borçlar, harcamalar, ortak sermayeler, yan gelirler, miras, banka, kredi gibi konulardaki hedefleriniz alanında, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Gelirler, kazançlar, para kaynakları ile ilgili ağır basan sorumluluklar, siz de gerilime neden olabilir. Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Yay’lar, tüm ışığınızı borçlar, harcamalar, ortak sermayeler, banka, kredi gibi alanlarda parlatmanız mümkün. Finans konusu gündemi meşgul edebilir.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, eviniz, yuvanız, aileniz, gayrimenkul gibi konularda idealleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Borçlar ve harcamalar alanında farklı bir şeyler yapmayı istemek ve bu alanda verdiğiniz mücadele, kendinizi sürekli zorlamanız sizi yorabilir, bunaltabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Gizli projeler, perde arkasından yürüttüğünüz stratejiler, bilinçaltınız, mahremiyetiniz gibi alanlarda bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı. Bilinçaltınızla ilgili bir aydınlanma yaşayabilir, endişe ve korkular alanında bir yüzleşme yaşayabilirsiniz. Gizli bir düşman renk verebilir, kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Arkanızdan çevrilen entrikalar ortaya çıkabilir.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. .Partneriniz, ortağınız, tüzel kişiler , yasal süreçler gibi konulardaki hedefleriniz alanında, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Kavga ve gürültüden uzak durmaya çalışmalısınız. Özel hayatınız, üzerinizde ağır basan yeni sorumluluklar, siz de gerilime neden olabilir. Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Oğlak’lar, tüm ışığınızı eş, partner, evlilik, ortaklık, tüzel kişiler, sözleşmeler, anlaşmalar, kontratlar gibi alanlarda parlatmanız mümkün. Finans konusu gündemi meşgul edebilir.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, yaşadığınız çevre, ortam, komşular ve kardeşler, yakın çevre ile olan ilişkileriniz, aldığınız eğitim ve ya verdiğiniz öğretim, yaratıcılık gerektiren konularda idealleriniz ve hayalleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Partner, eş ve ya ortak alanında farklı bir şeyler yapmayı istemek ve bu alanda verdiğiniz mücadele, kendinizi sürekli zorlamanız sizi yorabilir, bunaltabilir.

YÜKSELEN KOVA

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Gelecek planları, sosyal ortamlar, arkadaşlarınız, çevreniz, uzun vadeli planlarınız gibi alanlarda bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı. Uzun vadeli bir projenizin sonuna gelebilir, bir arkadaşınızla olan ilişkinizi sonlandırabilir, ya da gizli bir gerçeği öğrenebilirsiniz.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. .Çalışma ortamınız, şartlarınız, yaptığınız iş, sağlığınız, alışkanlıklarınız gibi konulardaki hedefleriniz alanında, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Kavga ve gürültüden uzak durmaya çalışmalısınız. Gizli kariyer projeleri ve bu bağlamda üzerinizde ağır basan yeni sorumluluklar, siz de gerilime neden olabilir. Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Kova’lar, tüm ışığınızı çalışma konuları, iş, çalışma şartları, ortamı, sağlık, günlük düzen ve rutin gibi alanlarda parlatmanız mümkün. İş sürekli gündemde olabilir.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, maddi konular, gelir kaynaklarınız, kazançlarınız, kendinize verdiğiniz değer gibi konularda idealleriniz ve hayalleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Çalışma ve iş alanında farklı bir şeyler yapmayı istemek ve bu alanda verdiğiniz mücadele, kendinizi sürekli zorlamanız sizi yorabilir, bunaltabilir.

YÜKSELEN BALIK

Hafta, Yay burcunda gerçekleşen Dolunay ile başlıyor. Kariyeriniz, profesyonel hayatınız, üst düzey otoriteler gibi alanlarda bir bitiş ve tamamlanma süreci sizi beklemekte..3 Haziran Yeni ay’ı ile ektiklerinizi toplama zamanı. Üst düzey otoriteler ve ya kariyer alanında partnerinizle ilgili bir süreç son bulabilir. Bir takım sırlar, gizemler gün yüzüne çıkabilir.

18 Haziran’da, bazı hayallerinizi gerçekleştirmek için ciddi bir disiplin ve sıkı çalışma içerisinde olacaksınız. Çocuklar, aşk hayatınız, eğlence, tatil gibi konulardaki hedefleriniz alanında, bir takım eylemlerde bulunmak, bunları dile getirmek için hırslanabilirsiniz. Uzun vadeli projeler, gelecek beklentiler ve bu bağlamda üzerinizde ağır basan yeni sorumluluklar, sosyal çevrenizde yaşça büyük kişilerle olan ilişkileriniz, siz de gerilime neden olabilir. Diğer taraftan, aşırı hayalperest ve ya iyimser davranmanız, bu gerilimleri arttırabilir. Ve siz karşınızdakini ikna etmek için zorlayıcı davranabilirsiniz. Şartları sonuna kadar zorlamanız mümkün. Bir takım hayallerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz.

21 Haziran’da, Güneş Yengeç burcuna geçiyor. Bir ay boyunca, Yükselen Balık’lar, tüm ışığınızı çocuklar, aşk hayatınız, tatil ve eğlence gibi alanlarda parlatmanız mümkün.

Fakat Neptun’un Retro harekete geçmesiyle, özel hayat, yaşam tarzınız, görünümünüz, imajınız, duruşunuz, ikili ilişkilerdeki bakış açınız ve idealleriniz üzerine düşünmek isteyebilirsiniz. Çocuklar, aşk hayatı, tatil, eğlence gibi konularda farklı bir şeyler yapmayı istemek ve bu alanda verdiğiniz mücadele, kendinizi sürekli zorlamanız sizi yorabilir, bunaltabilir.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Paylaş