Yeni ay, 5 Nisan saat 11.50 de 15 derece Koç burcunda gerçekleşecek. Bu Yeni Ay, 15 derece yani kriz derecesine gerçekleşecek olan son yeni ay olacak.
Yeni ay, hayatımızda başlangıçları, yeni oluşumları, girişimleri, ektiğimiz tohumları simgeler. Bu ay ise Koç burcunda gerçekleştiği için önemli dönüm noktalarını, büyük girişimleri ve uzun zamandan beri hayal ettiğimiz hedefleri eyleme ve aksiyona geçirmeyi ifade ediyor.

An haritasında, Yengeç burcu yükselmekte. Bu Yeni Ay’ın girişimlerinin ana kaynağı, duygusal ihtiyaçlarınız, aileniz, yuvanız veya eviniz olacak. Bu bağlamda kariyeriniz ve profesyonel hayatınız ile ilgili önemli atılımlar veya girişimlerde bulunabilirsiniz. Amacınız yeni bir oluşum yaratmak, yeni bir statü ile hayatınıza devam etmek olabilir. Fakat bu girişim ile birlikte özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, tüzel kişiler ve de partnerlik alanında üzerinizde bulunan sorumluluklar ve görevleri kaldırmak, yönetmek ve bu alanda ciddi bir değişim ve dönüşüm yaratmak sizin için kaçınılmaz olacak. Bunu bilin. Uzun zamandan beri üzerinizdeki sorumlulukların, görevlerin değişmesi ile birlikte geçmişteki düzenin artık size bir fayda veya yarar getirmemesi nedeniyle yeni bir düzen kurma ihtiyacınız artık zorunluluk olarak karşınıza çıkmakta. Ne yapıp edip, eski düzeni yıkarak sağlam ve yeni bir temel atmalısınız. Bu temel doğrultusunda yeni girişiminize odaklanmanız sizin için hayırlı olan olacak. Bunun yanı sıra bu alandaki köklü değişim esas itibariyle Ocak 2020 de gerçekleşecek. Bunu unutmayın.. Satürn ve Pluto bu alanda üzerine düşen görevi tamamlayacak.

Bu Yeni ay ile birlikte atılan adımlarda aslında sizi zorlu bir mücadele beklemekte. İkizler burcundaki Mars bu değişim ve dönüşüme isyan eder şekilde tüm zorlukların üstesinden geleceğinizi düşündürecek ve harekete geçmenizi sağlayacak. Mart ayı boyunca Retro olan Merkür hayalleriniz idealleriniz ve yapmak istedikleriniz konusunda uzunca düşünme fırsatını size sağladı. Artık bu alanda kurmanız gereken yeni düzeni hayalleriniz içine dahil ederek daha gerçekçi bir yaklaşıma sahip oldunuz. Bu durum sizin kalıcı değişim ve süreklilik sağlamanıza yardımcı olacak. Özellikle de 12 Nisan’da gerçekleşecek olan Venus – Saturn açısı, ortaklıklar ve ilişki alanında önemli ve kalıcı adımlar atmanızı sağlayacak. Partnerinizden ve ortağınızdan tam destek alabilirsiniz.
Bunun yanı sıra 15 derecede gerçekleşen bu yeni ayda bir takım krizlerin sizi beklemekte olduğunu bilmelisiniz. Hem 15 derecede gerçekleşiyor olması, Hem de yeni Ay’ın Satürn ve Pluto ile yaptığı zorlu açı sizi korku ve endişe, stres ve baskı altına alabilir. Fakat korkularınızı ve endişelerinizi bu alanda yok ederseniz, sadece başarılı olma ihtimalini yaratırsanız işiniz daha kolay olacaktır. Sorumluluklarınızın ve görevlerinizin ağırlığı altında ezilmekten ziyade gerektiği noktada bu alanı yönetebilmek için yardım almayı kabul ederek işe başlayabilirsiniz. Özellikle de partnerinizden ve ya ortağınızdan. Her şeyi tek başına yapmak zorunda olmadığınız ihtimalini unutmayın. Bu alanda yaratıcı fikirler, çözümler, sanatsal alandaki yetenekleriniz ve düşünceleriniz size yardımcı olabilir. Diğer taraftan Plüton’un Güney ay düğümü ile yakın açıda bulunması, bu yeni ay ile birlikte oldukça önemli karmaların ortaya çıkmasına alan açabileceği gibi bedellerini veya ödüllerini de toplayabileceğinizi gösteriyor. Eğer geçmişte iyilik için tohum ektiyseniz, yeni girişiminiz dahilinde bu yeni ayda ödüllerini özellikle Dolunay’a kadar toplayabilirsiniz. Ya da tam tersi eğer bazı kişilere borcunuz varsa bu 15 günlük süreçte bu bedelleri ödemeye hazır olmalısınız.
Nisan ayında doğanın uyanışı ile birlikte doğanın yani tabiat ananın sizi koruduğunu ve kolladığını bilmelisiniz Bu nedenle zorlukların üstesinden gelmek için gereken çabayı göstermeli, sorumluluk ve görev bilinci ile hareket etmeyi hedefleriniz dahilinde tutmalısınız.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

 

Paylaş