1 – 7 Nisan 2019 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, 5 Nisan’da Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay ile yeni hedefler, girişimler ve başlangıçlar hayatınızı nasıl etkileyecek?

 

YÜKSELEN KOÇ

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de çalışma alanıyla ilgili gizli bir takım fikirleriniz, hayalleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de kariyer ve profesyonel hayat alanında çürümüş düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı..

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, ikili ilişkiler ve özel hayatta yeni bir başlangıç yapmanız, tarzınız, imajınız ile ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, işinizle, kariyerinizle ilgili istikrarlı ve disiplinli bir takım planlar yapabilirsiniz. Merkür Retro süresince özellikle de çalışma alanınızdaki hayalleriniz ve ideallerinizle ilgili çok fazla düşündünüz, değerlendirme yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de maddi konularla ilgili bir takım gelecek planlarınız, umutlarınız ve beklentileriniz  ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de uzaklar, farklı ülkeler, seyahatler, farklı felsefeler, yasal süreçler alanında çürümüş düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı..

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, ev, aile, gayrimenkul ve yaşadığınız çevre ile ilgili bir takım gizli girişimler, eylemler söz konusu olabilir. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, kariyer alanından elde ettiğiniz gelirler, kazançlar, ve bu alandaki gelecek hakkındaki fikirleriniz sizin uzaklarda, farklı ülkelerde ve ya öğretiler alanında sağlam ve istikrarlı bir yapı kurmanıza yardımcı olabilir. Merkür Retro süresince özellikle de aşk hayatınız, çocuğunuz, ve ya kişisel anlamda yetenek ve becerileriniz alanınızdaki hayalleriniz ve ideallerinizle ilgili çok fazla düşündünüz, değerlendirme yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de işiniz, kariyeriniz konusunda hayalleriniz ve idealleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de borçlar, harcamalar, kredi ve ya miras gibi konular alanında çürümüş düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı.

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, para ve ya kazançlar konusunda bir takım gelecek vaaden konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, kariyeriniz ile ilgili hayaller ve idealleriniz konusundaki fikirleriniz sayesinde, borçlar, harcamalar ve ya miras gibi konularda sağlam ve istikrarlı bir yapı ve düzen kurmanız mümkün olacak.. Merkür Retro süresince özellikle de ve eviniz, aileniz ve yuvanız ve bu konularla da bağlantılı olarak kariyeriniz alanındaki fikirleriniz, hayalleriniz ve ideallerinizle ilgili çok fazla düşündünüz, değerlendirmeler yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

 

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de uzaklar, farklı ülkeler, kültürler, yasal süreçler, seyahatler konusunda hayalleriniz ve idealleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de ikili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler, sözleşmeler, kontratlar alanında çürük düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı.

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, kariyeriniz, profesyonel hayatınız, işiniz gibi konularda girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..Yeni bir işe ve ya pozisyona, statüye sahip olabilirsiniz.

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, uzaklarla ilgili hayaller ve idealleriniz konusunda yaptığınız görüşmeler, yaratıcı çözüm yolları sayesinde, ortaklıklar ve ya birliktelikler, evlilik gibi konularda sağlam ve istikrarlı bir yapı ve düzen kurmanız mümkün olacak.. Merkür Retro süresince özellikle de iş, çalışma alanı hakkında uzaklarla ilgili fikirleriniz, hayalleriniz ve ideallerinizle ilgili çok fazla düşündünüz, değerlendirmeler yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

 

 

YÜKSELEN ASLAN

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de borçlar, harcamalar, krediler ve ya miras gibi konularda hayalleriniz ve idealleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de çalışma alanındaki sorumluluklar, çalışma şartları, üzerinizdeki görevler alanında çürük düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı.

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, uzaklar, farklı ülkeler, yüksek öğrenim ve ya öğretiler alanında girişimlerde bulunabilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..Yeni bir işe ve ya pozisyona, statüye sahip olabilirsiniz.

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, finansal konularla ilgili hayaller ve idealleriniz konusunda yaptığınız görüşmeler, ulaştığınız yaratıcı çözüm yolları sayesinde, çalışma ve iş alanında sağlam ve istikrarlı bir yapı ve düzen kurmanız mümkün olacak.. Merkür Retro süresince özellikle de gelirleriniz ve kazançlarınızla ilgili yapmak istediğiniz harcamalar, yatırımlar konusunda çok fazla düşündünüz, değerlendirmeler yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de ikili ilişkiler, ortaklıklar ve ya birliktelikler gibi konularda hayalleriniz ve idealleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de aşk hayatınız, çocuğunuzla ilgili konular, hobileriniz ve ilgi alanlarınızla ilgili kurmak istediğiniz işler ile ilgili alanda çürük düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı.

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, borçlar ve harcamalar, banka ve ya kredi, miras gibi konularda girişimde bulunabilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..Yeni bir borca girebilir, kredi alabilir ve ya miras ile ilgili adım atabilirsiniz.

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, ortaklıklar, birliktelikler ve ya ikili ilişkilerinizle ilgili hayaller ve idealleriniz konusunda yaptığınız görüşmeler, ulaştığınız yaratıcı çözüm yolları sayesinde, potansiyeliniz ve becerileriniz konusunda sağlam ve istikrarlı bir yapı ve düzen kurmanız mümkün olacak.. Merkür Retro süresince özellikle de ortaklıklar, birliktelikler ve evliliğiniz ile ilgili sahip olduğunuz hayaller ve idealler konusunda çok fazla düşündünüz, değerlendirmeler yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de iş, çalışma konuları, günlük düzen, rutin ve sağlık gibi konularda hayalleriniz ve idealleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de aileniz, yuvanız, eviniz, evden yürüttüğünüz işleriniz ile ilgili alanda çürük düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı.

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, ikili ilişkiler, ortaklıklar, birliktelikler gibi konularda yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili ev, aile alanında bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..Yeni bir birlikteliğe ve ya ortaklığa, ilişkinizde yeni bir boyuta adım atabilirsiniz.

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, çalışma konuları, günlük rutin, düzen ve işinizle ilgili hayaller ve idealleriniz konusunda yaptığınız görüşmeler, ulaştığınız yaratıcı çözüm yolları sayesinde, evden yürüttüğünüz mesleğiniz ve ya eviniz, aileniz ile ilgili sorumluluklar konusunda sağlam ve istikrarlı bir yapı ve düzen kurmanız mümkün olacak.. Merkür Retro süresince özellikle de çalışma şartlarınız, işiniz, sağlığınız ile ilgili sahip olduğunuz hayaller ve idealler konusunda çok fazla düşündünüz, değerlendirmeler yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN AKREP

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de aşk hayatınız, çocuğunuz, ve ya kişisel anlamda yetenek ve becerileriniz gibi konularda hayalleriniz ve idealleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de işiniz ve ya sahip olduğunuz kariyer ve statü konusundaki fikirleriniz ile ilgili alanda çürük düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı.

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, çalışma konuları, günlük rutin, düzen ve işinizle ilgili konularda yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..Yeni bir pozisyona, yeni bir sorumluluğa, ve ya çalışma alanında yeni bir hedefe sahip olabilirsiniz. Sağlık ve ya beslenmenizle ilgili yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, çocuğunuz, yetenekleriniz ve ya ilgi alanlarınızla ilgili hayaller ve idealleriniz konusunda yaptığınız görüşmeler, ulaştığınız yaratıcı çözüm yolları sayesinde, kariyer alanında sağlam ve istikrarlı bir yapı ve düzen kurmanız mümkün olacak.. Merkür Retro süresince özellikle de kendi potansiyeliniz, çocuğunuz, aşk hayatınız ve ya hobileriniz ile ilgili sahip olduğunuz hayaller ve idealler konusunda çok fazla düşündünüz, değerlendirmeler yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN YAY

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkul, taşınma gibi konularda hayalleriniz ve idealleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de gelirleriniz, kazançlarınız ile ilgili alanda çürük düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı.

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, çocuğunuz, aşk hayatınız, hobileriniz ile ilgili konularda yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..Aşk hayatınızda yeni bir ilişkiye başlamanız mümkün. Ve ya çocuğunuz ile ilgili bir konuda yeni bir girişimde bulunabilirsiniz.

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, eviniz, yuvanız, aileniz, taşınma gibi konularda yaptığınız görüşmeler, ulaştığınız yaratıcı çözüm yolları sayesinde, maddi alanda sağlam ve istikrarlı bir yapı ve düzen kurmanız mümkün olacak.. Merkür Retro süresince özellikle de aileniz, yuvanız, eviniz  ile ilgili sahip olduğunuz hayaller ve idealler konusunda çok fazla düşündünüz, değerlendirmeler yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de iş, sağlık ve uzaklarla ilgili konularda hayalleriniz ve ya idealleriniz, fkirleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de genel anlamda hayatınız, imajınız, ikili ilişkilerdeki stratejileriniz ile ilgili alanda çürük düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı.

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, eviniz, aileniz, yuvanız ile ilgili konularda yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..Taşınmak, yeni bir ev sahibi olmak ve ya aileniz ile ilgili bir konuda yeni bir oluşum başlamak seçenekler arasında.

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, uzaklar, çalışma şartlarınız, sağlığınız gibi konularda yaptığınız görüşmeler, ulaştığınız yaratıcı çözüm yolları sayesinde, istediğiniz hayatı, sağlam ve istikrarlı bir şekilde kurmanız mümkün olacak.. Merkür Retro süresince özellikle de uzaklar ve çalışma konularıyla ilgili sahip olduğunuz hayaller ve idealler konusunda çok fazla düşündünüz, değerlendirmeler yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN KOVA

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de gelirler, kazançlar ve maddi konularla ilgili konularda hayalleriniz ve ya idealleriniz, fkirleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de genel anlamda işiniz, statünüz, kariyeriniz ile gizli projeleriniz, birtakım endişeleriniz, korkularınız alanında çürük düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı.

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, kardeşiniz, yakın çevreniz, kısa seyahatler, eğitim ve ya öğretim ile ilgili konularda yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..Yeni bir eğitim, yakın çevreye yapılacak kısa bir seyahat, işiniz ve ortağınız ile ilgili yeni bir sözleşme ve ya evrak imzalamanız mümkün.

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, maddi alanda, gelirler, kazançlar gibi konularda yaptığınız görüşmeler, ulaştığınız yaratıcı çözüm yolları sayesinde, kariyeriniz ile ilgili gizli projeleriniz konusunda, sağlam ve istikrarlı bir düzen kurmanız mümkün olacak.. Merkür Retro süresince özellikle de gelirler, kazançlar, potansiyelinizi nasıl kullanabileceğiniz, harcamalarınızı nasıl yapacağınız konusunda  sahip olduğunuz beklentileri ve idealleri çok fazla düşünme imkanı buldunuz, değerlendirmeler yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

YÜKSELEN BALIK

Hafta, 2 Nisan’da Merkür ve Neptun kavuşumu ile başlıyor. 19 – 20 Şubat civarında özellikle de genel anlamda hayatınız, imajınız, ikili ilişkilerdeki stratejileriniz gibi konularda bir takım hayalleriniz ve ya idealleriniz, fkirleriniz ve ya aldığınız kararlar ile ilgili revizyon, düzeltme ve ya yeni bir planlama yapmanız mümkün. Gerçeklerle, yüksek beklentiler ve hayaller arasında dengeyi sağlamak için çaba göstermelisiniz. Mantık çerçevesinde hareket etmeniz size fayda sağlayabilir.

4 Nisan’da Pluto, Güney Ay Düğümü ile aynı dereceyi paylaşacak. 22 Ocak ve 26 Şubat tarihlerinde, yaşadığınız bir takım karmik olaylar ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Kadersel bir takım olayların tekrar gün yüzüne çıkması, sırların aydınlanması, eğer geçmişte yargıda bulunduysanız ve ya bir karma yarattıysanız bu konuyla ilgili bir değişim yaratma ve ya yüzleşme söz konusu olabilir.. Özellikle de sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, işiniz ile ilgili gelecek planlarınız alanında çürük düzeni yıkıp yenisini yaratmak elinizde. Geçmişinizle vedalaşma zamanı.

5 Nisan’da, Koç burcunda gerçekleşecek olan Yeni ay ile birlikte, gelirler, kazançlar, maddi konular ile ilgili yeni bir girişimde bulunabilirsiniz. Bu yeni girişiminizle ilgili bir takım zorluklara, baskıya ve ya engele karşı göğüs germeniz gerekebilir. Kadersel bir seçimle adım atmanız mümkün..Yeni bir gelir kapısına sahip olabilir, maddi anlamda kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

7 Nisan’da Merkür ve Saturn iş birliği ile, eviniz, yuvanız, aileniz ve birlikte olduğunuz kişi, partneriniz gibi konularda yaptığınız görüşmeler, ulaştığınız yaratıcı çözüm yolları , yeni idealler sayesinde, gelecek planlarınız ile ilgili alanda sağlam ve istikrarlı bir düzen kurmanız mümkün olacak.. Merkür Retro süresince özellikle de kendi hayatınız, imajınız, duruşunuz, ilişkiniz konusunda neler yapmak istediğinizi, hayallerinizi, ideallerinizi çok fazla düşünme imkanı buldunuz, değerlendirmeler yaptınız. Şimdi harekete geçme zamanı.

 

Paylaş