22 – 28  Ekim 2018 – Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, gökyüzünün gündemi oldukça yoğun. Güneş Akrep burcuna geçiyor.. Boğa burcunda bir Dolunay meydana geliyor. Güneş ve Venus el ele veriyor.

YÜKSELEN KOÇ

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Koç’lar, üst yönetimi ve ya işinizle ilgili bazı otoriteleri ikna edecek, fikirler ve ya haberler gündeminize oturabilir. Entrikalara ve ya manipülasyonlara dikkat!
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve yeteneklerinizi finansal alanlarda kullanmak durumunda kalabilirsiniz. Borçlar, harcamalar, banka ve kredi konuları ön plana çıkabilir. İlişkiniz varsa partnerinizle daha samimi bir boyuta geçiş yapabilirsiniz.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, maddi alanda, kazançlar ve gelirler konusunda bir bitiş, sonlanma, tamamlanma ve ya aydınlanma yaşamanız mümkün. Bir gelir kapınız kapanabilir, gayrimenkul alımı yapabilir ve ya aile ile ilgili Yeni Ay’dan bugüne ilerleyen bir süreç sonuçlanabilir. Ayrıca kariyer ve ya statü alanında kalıcı bir başlangıç ve ya anlaşma yapmanız mümkün.
26 Ekim’de, Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Geçmişte yarım kalan parasal konular tekrar gündeme gelebilir. Diğer taraftan harcamalarınızda artış görülebilir. Bu konulara eğilmek durumunda kalabilirsiniz. Aynı zamanda partnerinizle tutku dolu bir gün geçirmeniz mümkün.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, iş ve kariyer alanınızı sağlamlaştırmak ve kalıcılaştırmak adına olacak. Önemli kişilerin desteğini alabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Boğa’lar, partnerinizle, ortağınızla, anlaşmalı olduğunuz yerlerle olan iletişiminiz , aldığınız kararlar ve yaptığınız görüşmeler sonucunda, uzaklardaki bağlantılarınızı, işle ilgili otoriteleri kolayca ikna etmeniz mümkün.. Diğer taraftan bazı entrikalara ve ya manipülasyonlara maruz kalabilirsiniz. Dikkat!
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca partneriniz, ortağınız, birlikte olduğunuz kişiyle olan ilişkinize vermek durumunda kalabilirsiniz.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, giyiminiz, imajınız, duruşunuz, ikili ilişkilerdeki fikirleriniz ve anlayışınız alanında oldukça önemli kararlar almanız mümkün.. Bu konularda bir farkındalık ve ya aydınlanma yaşayabilir, bir döneme son vererek, sizde ağırlık yapan kişilerden ve ya durumlardan kurtulabilirsiniz.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Geçmişte yarım kalan ilişkilerle ilgili konular tekrar canlanabilir. Partnerinizle tutku dolu bir gün geçirebilir, bağınızı kuvvetlendirebilirsiniz. İş yerinizden bir kişiyle ilişkiye adım atarak, yeni bir dönem başlatabilirsiniz.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, ilişkiler alanında yaptığınız sözleşmeler, anlaşmalarda olabilir. Partneriniz varsa ilişkinizi sağlamlaştırmanız, kalıcılaştırmanız mümkün. Bu durum, eviniz, aileniz ve de yuvanız ile ilgili önemli kararlar almanıza neden olabilir. Uzaklardaki iş bağlantılarınız, kariyerinizi ilgilendiren konularda bir takım kalıcı işlere imza atabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen İkizler, iş yerinizdeki çalışma arkadaşlarınız ile olan iletişiminiz ve yaptığınız görüşmeler sonucunda, kariyer alanında hissettiğiniz en derin korku ve hislere bir takım çözümler yaratabilirsiniz. Önemli haberler almanız mümkün..
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca çalışma ortamınız, işiniz, çalışma şartlarınız, günlük rutininiz, alışkanlıklar ve de sağlığınıza vermek durumunda kalabilirsiniz.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, maddi konular, gelirler, kazançlar alanındaki korku ve endişelerinizi kökten yok edecek, bazı bilgilere ve haberlere ulaşmanız mümkün.. Bu konularda bir farkındalık ve ya aydınlanma yaşayabilir, bir döneme son vererek, sizde ağırlık yapan kişilerden ve ya durumlardan kurtulabilirsiniz. Kendi içinizde yapacağınız yüzleşmeler sonucunda yeni bir döneme adım atabilirsiniz.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Geçmişte yarım kalan çalışma ve iş alanındaki ilgili konular tekrar canlanabilir. Eski bir iş arkadaşınızla tekrar görüşebilirsiniz. Bağınızı kuvvetlendirebilirsiniz. Yeteneklerinizden ve becerilerinizden kendisine bahsedebilirsiniz.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, çalışma alanı, şartlar, işiniz ve günlük rutininizde olabilir. Bu alanda izlediğiniz yol ile harcamalarınızı ve borçlarınızı istediğiniz şekilde yönetebilir, yaratmak istediğiniz disiplinde ve düzende gerekli istikrarı sağlayabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Yengeç’ler, aşk hayatınız, çocuklarınız, iletişiminiz ve yaptığınız konuşmalar sonucunda, ilişkiler, ortaklıklar alanında değişim ve dönüşüm adına önemli adımlar atabilirsiniz. Partnerinizi bir konuda ikna etmeye çalışabilirsiniz.
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca aşk hayatınız, partneriniz, çocuklarınız, yetenekleriniz ve ya becerileriniz alanına vermek durumunda kalabilirsiniz.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, bir arkadaşlığınıza son verebilir, ve ya bulunduğunuz sosyal çevreye veda edebilirsiniz.. Bir arkadaşınız konusunda bir farkındalık ve ya aydınlanma yaşayabilir, sizde ağırlık yapan kişilerden ve ya durumlardan kurtulabilirsiniz.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Geçmişte yarım kalan bir aşk konusu ile ilgili konular tekrar canlanabilir. Eski bir flörtünüz ile görüşebilir, bağınızı kuvvetlendirebilirsiniz.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, aşk, çocuklar ve yetenekleriniz alanında olabilir. Bu alanda izlediğiniz yol ile ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında kalıcılık ve sağlamlık elde edebilirsiniz. Ciddi bir ilişkiye ve ya ortaklığa adım atmanız an meselesi.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Aslan’lar, aile, yuva, gayrimenkul gibi alanlarda aldığınız haberler, yaptığınız konuşmalar sonucunda, günlük hayatınızda, rutininizde , sorumluluklar alanında değişim ve dönüşüm adına önemli adımlar atabilirsiniz.
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca ev, aile, yuva ve aile ilişkileri ve de gayrimenkul alanına vermek durumunda kalabilirsiniz.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, kariyer ve mesleki alanda bir takım sonlanmalar, bitişler yaşanabilir. İşinizden ayrılmak isteyebilir ve ya üst düzey otorite kişilerle ilgili beklenmedik durumlar, ayrılışlar, yaşanabilir. Üst yönetim ve ya kadroyla ilgili büyük ve ani değişimler yaşanabilir.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Geçmişte yarım kalan bir ev, aile ve ya yuva konusu tekrar gündeme gelebilir. Ailenizden kişilerle, kardeşler ve ya yakın akrabalarla birlikte olabilir, keyifli vakit geçirebilirsiniz.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, ev, aile, yuva alanında olabilir. Bu alanda izlediğiniz yol ile işiniz, çalışma ortamınız, iayrıca günlük sorumluluklar alanında kalıcı ve sağlam kararlar alabilirsiniz.

YÜKSELEN  BAŞAK

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Başak’lar, kardeşler, yakın çevre ve işle ilgili aldığınız haberler, yaptığınız konuşmalar sonucunda, yetenekler ve beceriler alanında değişim ve dönüşüm adına önemli adımlar atabilirsiniz. Kariyeriniz alanında yeni bir oluşum için olanak sağlayabilirsiniz
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca kardeşler, yakın çevre, borçlar, harcamalar alanındaki fikirler, aynı zamanda içsel anlamda bilinçaltınızda potansiyelinizi ortaya koyamamak adına sahip olduğunuz endişeler ve korkular alanına vermek durumunda kalabilirsiniz. Bir takım yüzleşmeler söz konusu.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, uzaklar, yabancı ülkeler ile olan ilişkiler, arkadaşlar ile sonlanmalar, bitişler yaşanabilir. Uzaklardaki bir bayan dostunuza veda edebilir, ve ya bu dostunuz sizle olan ilişkinizi sonlandırabilir.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Geçmişte yarım kalan bir para ve ya gelir konusu tekrar canlanabilir. Bir bayanla ortaklık söz konusu olabilir ve ya bu kişiden gelecek bir para ve ya maddi fayda gündeme gelebilir.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, harcamalar, finansal konularla ilgili fikirler alanında olabilir. Buradaki korkularınızı ve endişelerinizi dile getirmeniz, keyfinizi kaçırsa da, bir ilgi alanınızın işe dönüşmesinde ve kalıcı bir düzen yaratmasında önemli bir rol oynayabilir.

YÜKSELEN  TERAZİ

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Terazi’ler, maddi konular, kazançlar, gelirler, alanında yaptığınız konuşmalar, görüşmeler, pazarlıklar sonucunda, ev, aile, gayrimenkul alanında değişim ve dönüşüm adına önemli adımlar atabilirsiniz. Bu alanda bazı kişileri ikna etmek durumunda kalabilir ve ya başkaları sizi ikna etmek isteyebilir. Fakat sonucunda kendinizi güvende ve garantide hissedebilirsiniz.
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca gelirler, kazançlar, maddi konular gibi alanlara vermek durumunda kalabilirsiniz. Parasal düzeninizi korumak, gelirlerinizi stabilize etmek ana gündem maddesi olabilir.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, borçlar, harcamalar, banka, kredi, miras gibi bir takım konularda sonlanmalar, bitişler yaşanabilir. Bir borcunuzu kapatabilir, mirasla ilgili bir takım konuları aydınlığa kavuşturabilir, beklenmedik bir şekilde, sizde ağırlık yapan tüm enerjilerden kurtulabilirsiniz.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Geçmişte yarım kalan bir para konusu tekrar canlanabilir. Bir borcu ve ya maddi kaybı kazanca çevirebilirsiniz.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, gelirler ve kazançlar alanında olabilir. Buradaki gelecek planlarınızı işleme koymak için gerekli düzeni, ortamı yaratmanız mümkün. Aynı zamanda elde ettiğiniz fırsatlarla ailenize olan sorumluluklarınızı ve görevlerinizi kolaylıkla yerine getirebileceksiniz.

YÜKSELEN  AKREP

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Akrep’ler, duruşunuz, imajınız, ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında stratejileriniz, bu alanda arkadaşlarınızla ve çevrenizle yaptığınız konuşmalar, görüşmeler sonucunda, iş ve kariyer alanında karşı tarafı kolaylıkla ikna edebilecek,  iletişim tarzınızda önemli adımlar atabileceksiniz. Egosal problemlere dikkat!
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca kişisel imaj, duruş, görünüme  vermek durumunda kalabilirsiniz.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve birliktelikler gibi bir takım konularda sonlanmalar, bitişler yaşanabilir. Bir ilişkinizi sonlandırabilir, ve ya partnerinizle ilgili bir konuyu aydınlığa kavuşturabilir, beklenmedik bir şekilde, gizlediği bir sırrı öğrenebilirsiniz.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Geçmişte yarım kalan bir ilişki tekrar canlanabilir. Eski aşkınızla tekrar görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, kişisel görünüm ve tarzınız alanında olabilir. Buradaki duruş, kariyeriniz nedeniyle sahip olduğunuz sosyal statünüzle ile direk bağlantılı olduğundan, iletişiminiz, konuşmalarınız ve görüşmelerinizde daha mesafeli ve otoriter bir tavır sergilemeniz mümkün. Böylelikle üst yönetimin ve otoritelerin desteğini ve beğenisini kazanabilirsiniz.

YÜKSELEN  YAY

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Yay’lar, işinizle ve kariyerinizle ilgili yaptığınız gizli konuşmalar, görüşmeler sonucunda, maddi alanda istediğiniz değişim ve dönüşümleri kolaylıkla sağlayabileceksiniz. Bu durum, maddi alanda gerekli otoritelerin baskısını kolaylıkla yönetebileceğinizi göstermekte.
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca uzaklar, yurtdışı konuları, bağlantılarınız ve bu alanda herkesten gizlediğiniz planlarınızla ilgili olacaktır. Aynı zamanda borçlar, harcamalar alanında bastırdığınız birtakım korkular ve endişelerinizle yüzleşmeniz mümkün.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, işinizle ve ya çalışma alanınızda bir takım konularda sonlanmalar, bitişler yaşanabilir. İş yerinizde, çalışma ortamınızda yeni bir dönem başlayabilir, bir takım değişiklikler ve ya ani ve beklenmedik bitişler yaşanabilir. Bir sağlık probleminiz ile ilgili tedavinizi sonuçlandırabilirsiniz.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Geçmişte yarım kalan eski bir aşk ilişki tekrar canlanabilir. Eski aşkınızla tekrar görüşebilir, gizlice bir araya gelebilirsiniz.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, uzaklarla ilgili gizli planlarınızda olabilir. Burada yaratmak istediğiniz durum, maddi alanda uzun zamandan beri uğraştığınız düzeni kurmanıza yardımcı olurken, parasal açıdan bir takım kısıtlamaları ve engelleri beraberinde getirebilir. Uzaklardaki dostlarınızın bu süreçte yardımını ve desteğini alabilirsiniz.

YÜKSELEN  OĞLAK

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Oğlak’lar, arkadaşlarınız ve gelecek planlarınız ile ilgili yaptığınız konuşmalar, görüşmeler sonucunda, hayatınızla ilgili kurmak istediğiniz yeni düzen ile ilgili gereken değişim ve dönüşümleri kolaylıkla sağlayabileceksiniz.
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca arkadaşlar, sosyal çevre, uzun vadeli planlar ve gelecek beklentileri alanında olacak.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, aşk hayatınızda bazı bitişler yaşanabilir. Bir aşkınıza veda edebilirsiniz.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Geçmişte yarım kalan bir dostluk , arkadaşlık, eski bir sevgiliyle ilişki tekrar canlanabilir. Eski aşkınızla tekrar görüşebilir, bir araya gelebilirsiniz.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, arkadaşlar, sosyal çevre ve organizasyonlar alanında olabilir. Burada yaratmak istediğiniz durum, uzun zamandan beri hayatınızda , ikili ilişkilerde ve de işinizle ilgili sorumluluklar alanında kurmak istediğiniz düzene yardımcı olurken, ilave başka görev ve sorumlulukları da beraberinde getirebilir.

YÜKSELEN  KOVA

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Kova’lar, kariyeriniz, mesleğiniz, statünüz ile ilgili yaptığınız üst düzeylerle olan konuşmalar, görüşmeler sonucunda, kurmak istediğiniz mesleki yeni düzen konusunda gereken değişim ve dönüşümleri kolaylıkla sağlayabileceksiniz.
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca kariyeriniz, mesleğiniz, sosyal statünüz alanına vereceksiniz.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, aile, ev, yuva ve ya baba ile olan ilişkiler alanında bir konuda sonuca varabilir, bazı aydınlanmalar, netlikler ve farkındalıklar sayesinde kariyerinize daha kolay yön verebileceksiniz. Bu alanda bir bitiş yaşayabilirsiniz.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. Uzaklardan gelen bir kişiyle geçmişte yarım kalan bir dostluk , arkadaşlık, bir aşk ilişkisi tekrar canlanabilir. Tekrar görüşebilir, bir araya gelebilir ve bunu herkes duyabilir.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, kariyer, sosyal statü ve iş konuları alanında olabilir. Burada yaratmak istediğiniz durum, uzun zamandan beri hayatınızda , kariyeriniz ile ilgili sorumluluklar alanında gizlice ve ya perde arkasından kurmak istediğiniz düzene yardımcı olurken, ilave başka görev ve sorumlulukları da beraberinde getirebilir.

YÜKSELEN  BALIK

Hafta, Merkür ve Pluto arasındaki yardımlaşma ile başlıyor. Yükselen Balık ’lar, uzaklar, farklı kültürler, farklı ülkeler ile olan bağlantılarınızla yaptığınız konuşmalar, görüşmeler sonucunda, yeni ortamlar, yeni insanlar tanımanız , yeni bir çevre edinmeniz mümkün. Bu kişiler sizin geleceğinize olan bakış açınızı değiştirebilir.
23 Ekim’de, Güneş bir ay boyunca kalacağı Akrep burcuna geçiş yapıyor.. Tüm dikkatinizi ve ilginizi bir ay boyunca uzaklara, seyahatlere, farklı kültür ve felsefelere vermeniz mümkün.
24 Ekim’de, Boğa burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile, kardeşler, çocuklar ve yakın çevrenizle ilgili fikirleriniz alanında bir konuda sonuca varabilir, bazı aydınlanmalar, netlikler ve farkındalıklar sayesinde uzaklarla ilgili planlarınıza daha kolay yön verebileceksiniz. Bu alanda bir sonlanma yaşayabilirsiniz.
26 Ekim’de ise  Güneş ve Retro harekette olan Venus kol kola giriyor. İş nedeniyle uzaklara gidebilir, seyahat edebilir, burada keyifli vakit geçirebilirsiniz. Partneriniz, ortağınızla ilgili geçmişe dair parasal konular tekrar gündeme gelebilir. Banka, kredi vs gibi konular sizi bir karar aşamasına getirebilir.
28 Ekim’de ise, dikkatiniz yine, uzaklar, seyahatler, farklı kültürden kişiler, işler, çalışma konuları alanında olabilir. Burada yaratmak istediğiniz durum, gelecek planlarınızla ilgili attığınız adımları sağlamlaştırabilir, gereken disiplini sağlayabilirsiniz.

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK

KLAROS DANIŞMANLIK

Tel :   0 212 214 78 28

Mail: [email protected]

Paylaş