15 – 21 Ekim 2018 – Haftalık Burç Yorumları

Hafta, Merkür ve Venus’un Akrep burcunda birbirine kavuşmasıyla başlıyor. Oğlak burcunda gerçekleşecek İlk dördün onu takip edecek.

YÜKSELEN KOÇ

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Koçlar, eski bir aşkınızla yollarınız kesişebilir, tekrar görüşebilir ve ya bir konuşma yapabilirsiniz. Gözlerden uzaklarda buluşmalar mümkün.. Diğer taraftan banka, kredi, miras ve ya finansal bir takım konularda çevrenizdeki bayanlardan fikir alabilir, onların tavsiyelerine uyarak maddi alanda bir takım çözümler yaratabilirsiniz.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle sosyal statü, kariyer ve profesyonel hayatınızla ilgili eyleme geçmenizi sağlayabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum, evrensel mesajları kolaylıkla algılamanızı sağlayacak. Yaratıcılığınızı kullanabilecek ve ya rüyalarınız yoluyla bilgiye ulaşabileceksiniz. Böylelikle bilinçaltınıza ışık tutabilirsiniz.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle arkadaş çevresinde ve sosyal ortamlarda gergin ve agresif olabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızla ilgili sabırsızlığınız, etrafınızdaki kişilerin kalbini kırmanıza neden olabilir.

 

YÜKSELEN BOĞA

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Boğa’lar, eski eşiniz, partneriniz, ortağınızla ve ya eski bir çalışma arkadaşınız ile tekrar yollarınız kesişebilir, tekrar görüşebilir ve ya bir konuşma yapabilirsiniz. İş yeri ve ya aynı çalışma ortamına sahip olduğunuz bir kişiyle birliktelik gündeme gelebilir. Partnerinize karşı duygularınız, hisleriniz artabilir. Bazılarınız sermaye koyacağı bir ortaklık görüşmesi yapabilir.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle uzaklar, seyahatler, deniz aşırı yerlerdeki işiniz, buralardaki bağlantılarınız dahilinde eyleme geçmenizi sağlayabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum, geleceğe dair planlarınızı ve hayallerinizi partnerinizle paylaşabileceğinizi gösteriyor. Birlikte hayal kurabilir, hayallerinizi paylaşabilirsiniz.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle iş, profesyonel hayat ve mesleki konular alanındaki motivasyonunuz ve almak istediğiniz aksiyonlar, sözleşmeler, partnerler, şirketler ile olan iletişiminizde fikir çatışmalarına neden olabilir. Müşterilerinizle ve ya danışanlarınızla konuşurken politik ve empatik olmanız gerekebilir.

 

YÜKSELEN İKİZLER

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen İkizler, eski bir çalışma arkadaşınız, dostunuz ile, tekrar yollarınız kesişebilir. Bu arkadaşınızla tekrar görüşebilir, tekrar iletişim haline geçebilirsiniz. Geçmiş konular çalışma ortamını meşgul edebilir, gizli korkularınızı ve ya maddi anlamdaki kaygılarınızı çalışma arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle borçlar, harcamalar, banka ve kredi gibi konularda eyleme geçmenize, sorumluluklarınız dahilinde davranmanıza neden olabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum, çalışma arkadaşlarınız ile kariyer ve ya mesleki alandaki idealleriniz ve ya hayallerinizle ilgili fikir paylaşımına gideceğinizi göstermekte. Bir takım yaratıcı fikirler ve ya çözüm yolları yaratabilirsiniz.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle çalışma arkadaşları ile olan iletişiminiz, iş konusundaki fikirleriniz sebebiyle, uzaklarda bulunan bağlantılarınızın ve üst düzey yöneticilerin motivasyonu ve eylemleri, aranızda fikir çatışmalarına, tartışmalara neden olabilir. Agresif ve sinirli tavırlar sergileyebilirsiniz.

 

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Yengeç, eski bir flörtünüz, eski bir aşkınız, eski bir dostunuz ile, tekrar yollarınız kesişebilir. Bu kişiyle tekrar görüşebilir, tekrar iletişim haline geçebilirsiniz. Geçmişte gittiğiniz bir yere tatile ve ya eğlenceye gidebilirsiniz.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle ikili ilişkiler, ortaklıklar, partnerlikler, açık düşmanlarla ilgili eyleme geçmenize neden olabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum, yaratıcılık, yetenekler, beceriler alanında kendinizi ispat etmenize yardımcı olabilir. Hayallerinizdeki yerlere seyahat edebilir, yolculuklar yapabilirsiniz. Zihinsel yolculuklar bile size çok iyi gelebilir. Çocuklarınızla inançlar, felsefeler, idealler üzerine sohbet edebilirsiniz.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle çocuklar, aşk hayatı, maddi konular, banka ve krediler alanında gerilimli bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konular sizi zorlayabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Aslan, evinizde, yuvanızda, ailenizle birlikte bir takım sorunları, sıkıntıları çözmek ve ya keyifli vakit geçirmek için bir araya gelebilirsiniz. Eski güzel günleri anabilir, geçmişten bahsedebilirsiniz. Kardeşiniz ve ya yakın çevreniz, komşularınız sizi ziyarete gelebilir. Kariyer, profesyonel hayat, ve ya bir takım üst düzey yöneticiler, gelirler, kazançlar, eve yapılacak yatırımlar, gelecek planları gündem konusu olabilir.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle iş hayatı, çalışma ortamı, şartları, ofis içi ilişkiler ve de günlük düzen, rutin, alışkanlıklar ile ilgili eyleme geçmenize neden olabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum, taşınma, ev ve ya gayrimenkul alanında finansal konularda bir takım çözüm yolları geliştirmenize yardımcı olabilir. Finansal anlamda yüksek yatırımlar yapmayı düşünebilirsiniz.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle ev, aile, gayrimenkul alanındaki konuşmalar, fikirler, partnerinizin özgürlük alanlarını kısıtlayabilir, aranızda çatışmaya neden olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Başak’lar, kardeşlerinizle, yakın çevrenizle, kısa seyahatler, yolculuklar yapabilirsiniz. Kariyeriniz ile ilgili, bir takım sözleşmeler, maddi yatırımlar söz konusu olabilir.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle çocuklar, aşk hayatı, yaratıcılık gerektiren beceriler, tatil ve ya eğlence alanıyla ilgili eyleme geçmenize neden olabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum ise, ortaklıklar alanında bir takım hayallere kapılmanıza eden olabilir. Fikirler, düşünceler, özellikle kariyer alanında sizi bir takım idealler doğrultusunda hırslandırabilir.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan iletişiminiz, çalışma alanındaki motivasyonunuzla çatışabilir. Özgürlük alanlarınız, iş konusundaki eylemleriniz konusunda sözlü tartışmalara girebilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Terazi’ler, maddi konular, gelirler ve kazançlar alanında olumlu bir gün yaşayabilirsiniz. Geçmişte başlattığınız, miras, kredi ve ya banka yoluyla, ya da prim, ikramiye gibi konularda görüşmeler yapabilir, gelirinizi arttırmaya çalışabilirsiniz. Kazanç sağlayabilir, bir takım evraklara imza atabilirsiniz.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle aile, yuva, ev ve ya gayrimenkul alanlarıyla ilgili eyleme geçmenize neden olabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum ise, günlük düzen, çalışma ortamı ve ya işinizle ilgili bir takım hayallere kapılmanıza eden olabilir. Yaratıcı fikirler, düşünceler, özellikle iş ve günlük düzen alanında size bir takım çözüm yolları sunabilir. Sezgileriniz, hisleriniz artabilir.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle aşk hayatınız, çocuklarınız ve ya kendinizi ispat etmek istediğiniz yetenek ve becerileriniz alanında bazı engeller ve ya sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aşkınızla tartışma yaşayabilir, çocuklarınızı çatışabilirsiniz.

 

YÜKSELEN AKREP

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Akrep’ler, güzellik, estetik, imaj, ikili ilişkilerdeki duruşunuz alanında son derece güzel bir gün geçirebilirsiniz. Duygusal anlamda ilişkileriniz ile ilgili yaşadığınız yüzleşmeler sonucunda kendinizce yeni bir yol izleyebilir, fikirlerinizi partnerinize dile getirebilirsiniz. Partnerinizin tüm dikkati ve ilgisi sizin üzerinizde olabilir.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle yakın çevre, kardeşler, iş ile ilgili atılması gereken imzalar, kısa yolculuklar ve ya araçlar alanında eyleme geçmenize neden olabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum ise, kazancınızın artmasına, maddi alanda güvende hissetmenize, arkadaşlar ile birlikte yolculuk planları yapmanıza neden olabilir. Eğer aşk hayatınızda biri varsa, onunla peri masalı gibi birkaç gün geçirebilirsiniz.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle aile, yuva ve ya gayrimenkul alanında bazı engeller ve ya sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aile içi ilişkilerde gerginlik ve ya ev içinde huzursuz bir ortam görülebilir.

YÜKSELEN YAY

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Yay’lar, partneriniz ve ya size ciddi ilişki vadeden bir kişiyle tekrar yakınlaşmanız mümkün. Gizli kaçamaklar olası. Aynı zamanda, işinizle ilgili gizli bir aksiyon planı yapabilir, görüşmelerde bulunabilirsiniz..
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle maddi konular, kazançlar, gelir elde etme alanında eyleme geçmenize neden olabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum ise, ev, yaşadığınız ortam, aileniz ile ilgili bir takım hayallere dalmanıza ya bu alanda yaratıcı çözümler geliştirmenize neden olabilir. Bu süreçte rüyalarınız yoluyla bilgi ve mesaj alabilirsiniz.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle başkalarına kendinizi ispat etmek, yeteneklerinizi ortaya koymak, rekabet duygusuyla hareket etmek isteyişiniz iletişim tarzınızda daha sıra dışı ve ya isyankar bir tavır ortaya koymanıza neden olabilir. Soğukkanlılığınızı korumanız size yardımcı olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Oğlak’lar, eski bir dost, uzaklardan gelen bir arkadaş, ve ya eski aşkınız ve ya flörtünüz ile karşılaşmanız, görüşmeniz, iletişime geçmeniz mümkün. Sosyal bir ortamda, arkadaş çevrenizde aksiyon bol olabilir.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle tarzınız, imajınız, duruşunuz, ikili ilişkilerde belirlediğiniz kurallar ve stratejiler alanında harekete geçmenize neden olabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum ise, arkadaşlar ile fikir alışverişi yapmanıza, farklı öğretiler, felsefeler, sayesinde yaratıcı çözümler geliştirmenize neden olabilir. Bu süreçte hisleriniz ve sezgileriniz yoğun olabilir. Bazı idealist fikirlere kapılabilirsiniz. Gerçekçi bir yaklaşımla dengeye gelmeniz faydalı olabilir.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle parasal alanda gelirler ve kazançlar yoluyla elde etmek istediğiniz özgürlük nedeniyle daha hırçın ve ya agresif davranışlar sergileyebilir, bazı dostlarınızla fikir çatışması yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Kova’lar, bazılarınız uzaklardan gelen bir eski aşk ile görüşebilir, bazılarınız ise aileden kişilerle eski konulara tekrar ışık tutmak isteyebilir. Bilinçaltınızda yatan ve ilişkiler alanında sizi etkileyen konularda önemli bilgilere ulaşmanız mümkün..Kariyeriniz ve toplumsal alandaki statünüz herkes tarafından konuşulabilir.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle bilinçaltı, korkular ve endişeler, mahremiyet alanı ve ya geçmişte sizi engelleyen ve statü, iş, kariyer ile ilgili karmanızı etkileyen konularda aksiyona geçmenize neden olabilir.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum ise, kariyer ve mesleki alanda üst düzey yöneticiler ve ya uzaklardan gelen insanlarla yapacağınız görüşmeler sonucunda , maddi alanda bir takım hayallere kapılmanıza neden olabilir. Parasal alanda harcamalarınız artabilir.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle kariyeriniz alanında kurmak istediğiniz düzen, almak istediğiniz sorumluluk ve benimsediğiniz stratejiler nedeniyle daha hırçın ve ya agresif davranışlar sergileyebilir, üst düzey yöneticiler ve ya otoriteler ile fikir çatışmasına girebilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK

Hafta, 15 Ekim’de, Akrep burcunda Retro olan Venus’un, Merkür ile kavuşmasıyla başlıyor. Yükselen Balık’lar, uzaklara seyahate gidebilir ve ya uzaklardaki bağlantılarınızla güzel vakitler geçirebilirsiniz. Partneriniz ile kısa bir kaçamak yapmanız mümkün.
16 Ekim’de ise, 9 Ekim’de gerçekleşen Yeni ay’ın etkisiyle hayatınızda aldığınız kararlar, başlangıçlar ve girişimler için ilk büyük adımı atıyor olacaksınız. Oğlak burcundaki İlk Dördün, özellikle uzun vadeli planlarınız, gelecek beklentileriniz alanında aksiyona geçmenize neden olabilir. Sosyal çevrenizde ve ya arkadaş ortamınızda aktif bir duruş sergileyebilirsiniz.
19 Ekim’de Merkür ve Neptun’un arasındaki konum ise, uzaklardaki bağlantılarınız ve ya ortaklarınız, partnerlerinizle iletişiminiz genel anlamda hayatınızla ilgili bazı hayallere ve ideallere sürüklenmenize neden olabilir. Sezgileriniz artabilir, rüyalar yoluyla mesajlar alabilirsiniz.
Aynı gün, Merkür’ün Mars ile zorlu açısı, bazı söz düellolarına, tartışmalara ve ya münakaşalara girmenize neden olabilir. Özellikle maddi konular, girişimler alanında kimseyle paylaşmadığınız hedefleriniz, partneriniz tarafından onaylanmayabilir. Bu sizin içinizde içsel bir çatışma yaratabilir, kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz.

 

ASTROLOG ZEYNEP ÖZYÖRÜK 

KLAROS DANIŞMANLIK  

TEL: 0 212 214 78 28 – 0 536 626 98 87

MAIL: [email protected]

Paylaş