Yükselen Burcunuza göre, Haftalık Burç Yorumları; 

koc

Koç ( 21 Mart – 20 Nisan):

  •  Kariyer , profesyonel hayat ve ya mesleki alanda, birilerini ikna edebilir, bir konuda baskı görebilir, sorumluluklar altına girebilir, söz verebilir ve ya imza atabilirsiniz. Gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız mümkündür. Omuzlarınıza ciddi anlamda yük alacağınız durumlar gündeme gelebilir.
  • Aynı zamanda da kazanç sağlayabileceğiniz iş teklifleri, fırsatları vb olumlu haberler alabilir, derinlemesine araştırmalar yapabilirsiniz. Bu hafta iş ve profesyonel hayat ön plana çıkabilir. Başarılı olabilir, kazancınızı arttırabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunabilirsiniz.
  • Boğa’daki ilk dördün ile birlikte, maddi alanlar, manevi değerler, para ile ilgili konularda bir aksiyon alabilir, hedefinizi gerçekleştirmek için ilk adımları atabilirsiniz.
  • Hafta sonunda, ani bir haber, ani bir karşılaşma ve ya görüşme yaşanabilir. Sürpriz haberler alabilirsiniz. Özellikle kariyer ve ya profesyonel hayatla ilgili beklenmedik bu haberler, sizin canınızı sıkabilir, ve ya öfkelendirebilir.

 

boga

Boğa ( 21 Nisan – 21 Mayıs):

  • Uzaklar, yurtdışı, farklı kültür ve ya şehirler, seyahatler alanında belli konularla ilgili birilerini ikna edebilir, başkalarından baskı görebilir, ilave sorumluluklar altına girebilir, söz verebilir ve ya imza atabilirsiniz. Gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız mümkündür..Omuzlarınıza ciddi anlamda yük alacağınız durumlar gündeme gelebilir.
  • Uzaklar, yabancı ülkeler, seyahatler ile ilgili alanda karşılaşacağınız fırsatlar, iş olanakları , yapacağınız derinlemesine araştırmalar sayesinde, ikili ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar alanında büyüyebilir, gelişebilir, size bu alanda yeni kapılar size açılabilir.
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile birlikte, bilinçaltınız , endişeleriniz ve ya korkularınızla ilgili ve ya görünümünüz , imajınız ve ya genel anlamda hayatınızla ilgili önemli bir aksiyon alabilir, hedefinizi gerçekleştirmek için ilk adımları atabilirsiniz. Attığınız bu önemli adımlar herkes tarafından fark edilecektir.
  • Hafta sonunda, uzaklardan alacağınız bir haberle irkilebilir, ani tepkiler verebilirsiniz. Soğukkanlılığınızı korumalı, sakin olmaya dikkat etmelisiniz.

gemini

İkizler (22 Mayıs – 22 Haziran): 

  • Banka , kredi, eşiniz ve ya ortağınızla olan gelirlerle ilgili alanda birilerini ikna edebilir, bir konuda baskı görebilir, sorumluluklar altına girebilir, söz verebilir ve ya imza atabilirsiniz. Gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız mümkündür. Omuzlarınıza ciddi anlamda yük alacağınız durumlar gündeme gelebilir.
  • Banka, kredi, harcamalar alanında alacağınız sorumluluklar, yapacağınız derinlemesine araştırmalar daha fazla çalışmanıza, daha fazla proje üretmenize neden olabilir. Maddi fırsatları rahatlıkla değerlendirebilirsiniz.
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile birlikte, bilinçaltınız, gizli planlarınız, mahremiyetiniz ve en derin korkularınızla ilgili bazı yüzleşmeler için eyleme geçebilirsiniz. Dürtüsel ve ya sezgisel olarak kendinizde bu gücü hissedebilirsiniz.
  • Hafta sonunda, harcamalar, bankalar, ortak gelirler ve ya krediler alanında alacağınız bazı olumsuz haberler, ani tepkiler vermenize neden olabilir, soğukkanlılığınızı kaybedebilirsiniz. Güvendiğiniz insanlara akıl sorabilir, sorunlarınızı çözmek için yardım talep edebilirsiniz.

yengec

Yengeç (23 Haziran – 23 Temmuz): 

  • İkili ilişkiler, ortaklıklar, ciddi birliktelikleriniz alanında, partnerinizi ve ya karşı tarafı bir konuda ikna edebilir, ya da tam tersi bir konuda baskı görebilir, sorumluluklar altına girebilir, söz verebilir ve ya imza atabilirsiniz. Gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız mümkündür. Omuzlarınıza ciddi anlamda yük alacağınız durumlar gündeme gelebilir.
  • İkili ilişkileriniz ile ilgili, alacağınız kararlar, yapacağınız derinlemesine araştırmalar ve ya alacağınız haberler partnerinize duyduğunuz aşkı arttırabilir, romantik zamanlar geçirmenize neden olabilir. Çocuklarınız varsa onlarla güzel vakit geçirebilir, çok eğlenebilirsiniz.
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile beraber, arkadaşlar, sosyal ortamlar ve çevreler, uzun vadeli planlar ve beklentiler alanında eyleme geçebilir, hedeflerinize ulaşmak için adımlar atabilirsiniz.
  • Hafta sonunda, ikili ilişkiler alanında, alacağınız haberler, yapacağınız görüşmeler, karşılaşmalar sizi gerebilir, yıpratabilir, ani haberler ve ya münakaşalar gündeminize gelebilir.

leo

 Aslan ( 24 Temmuz – 23 Ağustos):

  • İş ortamınızda, çalışma şartlarınızda, ve ya günlük rutininizde, çalışma arkadaşlarınızı bir konuda ikna edebilir, ya da tam tersi bir konuda baskı görebilir, sorumluluklar altına girebilir, söz verebilir ve ya imza atabilirsiniz. Gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız mümkündür. Omuzlarınıza ciddi anlamda yük alacağınız durumlar gündeme gelebilir. İş alanındaki sorumluluklarınız değişebilir.
  • Çalışma alanınızda , çalışma ortamınızda, ve ya günlük rutininiz içinde alacağınız kararlar ve ya yapacağınız derinlemesine araştırmalar, yapacağınız konuşmalar sonucunda, daha büyük bir eve çıkmak için girişimde bulunabilirsiniz. Ailenize büyütmek isteyebilirsiniz. Misafir ağırlayabilirsiniz.
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile beraber, kariyeriniz, sosyal statünüz ve ya mesleki alanda bir eyleme geçebilir, hedeflerinize ulaşmak için adımlar atabilirsiniz.
  • Hafta sonunda, günlük hayatınız rutininiz, ve ya çalışma şartlarınızla ve ya sorumluluklarınızla ilgili, sizi geren ve ya yıpratan haberlerle karşılaşabilirsiniz. Stresli bir ruh hali içine girebilirsiniz. Tartışmalara neden olabilecek haberler almanız mümkündür.

basak

Başak (24 Ağustos – 23 Eylül):

  • Aşk hayatınız, flört, cinsellik, çocuklar, yaratıcılık, zevkler, keyifler, tatil ve eğlenceler alanındaki konularla ilgili birilerini ikna edebilir, başkalarından baskı görebilir, ilave sorumluluklar altına girebilir, söz verebilir ve ya imza atabilirsiniz. Gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız mümkündür. Omuzlarınıza ciddi anlamda yük alacağınız durumlar gündeme gelebilir. Çocuklarınızla ilgili daha fazla sorumluluk üstlenebilir, onların eğitimleriyle ilgili kararlar almak durumunda kalabilirsiniz.
  • Aşk hayatınız, çocuklar, tatiller, zevkler ve hobileriniz ile ilgili alacağınız kararlar , yapacağınız derinlemesine araştırmalar ile birlikte, yakın çevre seyahatlerine çıkabilir, birlikte kardeşleriniz ve ya yakın çevrenizi ziyaret edebilir, çok fazla iletişimde bulunabilirsiniz.
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile birlikte, uzaklar, seyahatler ve ya farklı felsefeler alanında yapmak istediklerinizle ilgili adımlar atabilirsiniz.
  • Hafta sonunda, çocuklarınız, aşk hayatınız, tatil ve ya eğlence alanında alacağınız kararlar, maddi açıdan zor durumda kalmanıza, ani harcamalar yapmanıza neden olabilir. Maddi konulardan dolayı gerilebilir, agresif tavırlar gösterebilirsiniz.

terazi

Terazi (24 Eylül – 23 Ekim) :

  • Aile, ev, gayrimenkul ve emlak alanında, konularla ilgili birilerini ikna edebilir, başkalarından baskı görebilir, ilave sorumluluklar altına girebilir, söz verebilir ve ya imza atabilirsiniz. Gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız mümkündür. Omuzlarınıza ciddi anlamda yük alacağınız durumlar gündeme gelebilir. Taşınmak, ev değiştirme konuları, aileniz ve yuvanızla ilgili önemli kararlar üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.
  • Taşınma, aile , yuva ve gayrimenkul alanında yapacağınız konuşmalar, maddi alanda , kazançlar ve gelirlerinizle ilgili size yeni fırsatlar ve olanakları değerlendirmenizle ilgili yeni kapılar açabilir
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile birlikte, harcamalar , ortak gelirler, banka ve kredi alanında  yapmak istediklerinizle ilgili adımlar atabilirsiniz. Hedeflerinize uygun aksiyona geçebilirsiniz. Ağır ama emin adımlarla ilerlemek istemenizle birlikte, harcamalarınızı kontrol altına almak isteyebilirsiniz.
  • Hafta sonunda, aile, ev ve yuva konularıyla ilgili alacağınız kararlar ve ya görüşmeler ile ilgili, birlikteliklerinizde , ikili ilişkilerinizde gerilimli konuşmalar ve ya tartışmalar yaşamanız mümkündür. Aile, yuva ve de taşınma ile ilgili yapacağınız konuşmalar , ikili ilişkilerinizde ipleri koparabilir.

akrep

Akrep (24 Ekim – 22 Kasım) :

  • Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, yaşadığınız çevre, iletişim ve düşünceleriniz alanında  birilerini ikna etmeye çalışabilir, başkalarından baskı görebilir, başkalarını baskı altına almaya çalışabilirsiniz. Sözler verebilir, önemli evraklara imza atabilirsiniz. Gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız mümkündür. Bununla birlikte,  omuzlarınıza ciddi anlamda yük alabilirsiniz.
  • Kardeşleriniz, yakın akrabalarınız, yaşadığınız çevre, iletişim ve düşünceleriniz alanında  alacağınız kararlar ile birlikte, hayatınızda olumlu gelişmeler, olumlu iyileşmeler yaratabilirsiniz. Ciddi düşünceler, ciddi kararlar, size yeni kapılar açabilir.
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile birlikte, ikili ilişkiler, ciddi birliktelikler ve ortaklıklar alanında yapmak istediklerinizle ilgili kalıcı adımlar atabilirsiniz. Hedeflerinize uygun aksiyona geçebilirsiniz. Ağır ama emin adımlarla ilerlemek istemenizle birlikte, ilişkinizi garanti altına almaya çalışabilirsiniz.
  • Hafta sonunda, kardeşleriniz ve ya yakın çevre ile yapacağınız görüşmeler, kısa seyahatler, ve ya alacağınız haberler karşısında ani tepkiler verebilir, sinirinizi kontrol edemeyebilirsiniz. Gerilimi, çalışma ortamına taşımanız mümkündür.

yay

Yay ( 23 Kasım – 21 Aralık) :

  •  Maddi konular, gelirler ve kazançlar alanında , öz değerlerinizle ilgili, birilerini ikna edebilir, başkalarından baskı görebilir, ilave sorumluluklar altına girebilir, söz verebilir ve ya imza atabilirsiniz. Gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız mümkündür.Omuzlarınıza ciddi anlamda yük alacağınız durumlar gündeme gelebilir. Satın alma, ticaret ve ya gayrimenkul alanında işlemler yapabilirsiniz.
  • Maddi konularla ilgili alacağınız kararlar ve ya yapacağınız araştırmalar sayesinde, içiniz daha ferah olabilir, uzun zamandan beri taşıdığınız korku ve endişelerinize elveda diyebilirsiniz.
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile birlikte, çalışma alanı, iş ortamı, şartları ve ya yaptığınız işin içeriği ile ilgili önemli adımlar atabilir, kendinizi ve konumunuzu garantiye alabilirsiniz.
  • Hafta sonunda, gelirleriniz, kazançlarınız ile ilgili yapacağınız görüşmeler, alacağınız kararlar ve ya haberler nedeniyle , aşk hayatınız ve ya çocuklarınızla ilgili alanda gerilim yaşamanıza , ani tepkiler vermenize neden olabilir. Çocuklarınızla çatışabilirsiniz.

oglak

Oğlak (22 Aralık – 20 Ocak) :

  • Görünümünüz, mizacınız, hayat tarzınız alanında ciddi kararlar alabilir, hayatınızı baştan aşağı değiştirmek isteyebilir, eski sorumluluklarınızdan kurtularak yeni sorumluluklar benimseyerek hayatınızda yeni sayfalar açabilirsiniz. Bu süreçte, gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız mümkündür. Bu konuda partnerinizi ikna edebilir, ya da partnerinizden baskı görebilir, ilave sorumluluklar altına girebilir, söz verebilir ve ya imza atabilirsiniz. Omuzlarınıza ciddi anlamda yük alacağınız durumlar gündeme gelebilir.
  • Hayatınızla ilgili ve ya kendinizle ilgili benimsediğiniz sorumluluk, prensip ve koyduğunuz kurallar, uzun vadeli planlarınız alanında olumlu gelişmelere, yeni kapıların açılmasına neden olabilir.
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile birlikte, aşk hayatınız, çocuklar, yaratıcılık, keyif ve hobiler alanında hedeflerinizle ilgili aksiyon alabilir, adım atabilirsiniz.
  • Hafta sonunda, hayatınızla ilgili alacağınız kararlar, yapacağınız konuşmalar ve görüşmeler, aile içinde huzursuzluklara ve gerilimlere neden olabilir. Özgürlüğünüzü ilan etmek isteyebilirsiniz.

kova

Kova (21 Ocak – 20 Şubat) :

  • İçsel anlamda, bilinçaltınızla ilgili, endişeleriniz, korkularınız ve inançlarınızla ilgili alanda, içsel yüzleşmeler yaşayabilir, çıkarımlar yapabilirsiniz. Büyük farkındalıklarla birlikte korkularınızı yönetmeniz daha kolay olabilir.
  • İçsel yüzleşmeleriniz, bilinçaltınızda yaptığınız keşifler ile ilgili farkındalıklarınızla birlikte, korkularınızın üstesinden gelerek kariyeriniz ve mesleki alanınızda daha cesur kararlar alabilir, sosyal statünüzü yukarıya çıkarabilecek fırsatları değerlendirmeye karar verebilirsiniz.
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile birlikte, aile, yuva, gayrimenkul alanında hedeflerinizle ilgili adımlar atabilir, planlarınızı uygulamaya geçirebilirsiniz.
  • Hafta sonunda, arkanızdan yapılan konuşmaları , dedikoduları duymanız ve ya sizden saklanan bazı sırları öğrenmenizle birlikte , çevrenizdekilere ani ve fevri tepkiler vermeniz , kardeşleriniz ve yakın çevrenizle ilgili ilişkilerinizle  ani kopuşlar, iniş çıkışlar yaşamanıza neden olabilir.

balik

Balık (21 Şubat – 20 Mart) : 

  • Uzun vadeli planlar, sosyal çevreniz ve arkadaşlarınız alanında, yapacağınız görüşmeler, kuracağınız iletişimler, derinlemesine araştıracağınız konular sizi bir konuda ikna edebilir, ya da tam tersi bir konuda baskı görmenize neden olabilir, uzun vadeli planlarınızla ilgili yeni sorumluluklar altına girebilir, söz verebilir ve ya imza atabilirsiniz. Gizli bir şeyleri ortaya çıkarmanız da mümkündür. Omuzlarınıza ciddi anlamda yük alacağınız durumlar gündeme gelebilir.
  • Uzun vadeli planlarınız, arkadaşlıklarınız ile ilgili yapacağınız görüşmeler ; uzaklara seyahat etmek, farklı kültürler ve ya felsefeler alanında yeni deneyimlere sahip olmak, yüksek öğrenim alanında yeni fırsatlar elde etmek konusunda yeni kapıların açılmasına neden olabilir.
  • Boğa burcundaki ilk dördün ile birlikte, maddi alanda kendinizi güvenceye alma konusunda yeni fikirler üretmenize, yakın çevrenizle iletişime geçmenize neden olabilir. Yeni düşüncelerle birlikte yeni girişimler an meselesi olabilir.
  • Hafta sonunda, arkadaşlarınızdan ve ya girdiğiniz ortamlardan alacağınız haberler, öğreneceğiniz bilgiler, maddi alanda sizi zarara ve ya kazanca uğratabilir. Mali alanda ani iniş çıkışlar yaşamanıza neden olabilir.

 

 

sssss

Paylaş