Jupiter 9 Mayıs’tan itibaren ileri harekete geçiyor. Her ileri harekete geçen gezegen gibi, önce durağan pozisyona geçecek, sonrasında ileri hareketine başlayacak..

Jupiter gökyüzünde şans, bolluk, bereket, büyüme ve genişlemeyi ifade eder. Retro süreçteyken Jupiter hayatınızın hangi alanını etkisi altına aldıysa, bu alanla ilgili büyüme , ilerlemeyle ilgili problemler, gecikmeler, sıkıntılar yaşadınız ve bu sıkıntıları çözmek için belki geçmişe dönük  analizler yaptınız, belki ruhsal olarak şifalanma yolları aradınız, hayata dair felsefelerinizi gözden geçirdiniz ve bazı sonuçlara vardınız. Saturn e olan karesi ile kendinize olan güveniniz belki azaldı ve amaçlarınız , hedefleriniz doğrultusunda kafanızda başarısız olabileceğiniz ile ilgili soru işaretleri getirdi. Aynı zamanda inandığınız şeyleri de sorgular oldunuz.

Şimdi Jupiter için ileriye gitme zamanı . Hayallerimizi gerçekleştirmek için acele etmek isteyeceğiz. Ama unutmamalıyız ki hala gökyüzünde Merkür, Mars , Saturn ve Pluto retro hareketine devam ediyor. Bu süreç içerisinde sabırlı olmamız gerekiyor.

Jupiter’in ileri gitmesiyle nelerin hayatınızda değişeceğini, yükselen burcunuza göre Mayıs ayı burçları yazımda bulabilirsiniz.

 

imza
Paylaş