KOÇ-300x300KOÇ : Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve ileri hareketine başlayacak.  Günlük rutin, program ve işleyişinizde daha verimli olduğunuzu hissedebilir, çalışma ortamında çalışmalarınızın sonuçlarını daha çabuk alabilirsiniz. Kendinizi sağlık açısından da daha güçlü hissedebilirsiniz.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay, Koç burçlarına maddi anlamda gelir ve kazançlarla ilgili, kendilerini daha garantide hissetmelerini sağlayacak düşüncelere sürükleyebilir. Merkür’ün geri gitmesi ile yeni kararlar almaktansa, geçmişte alınan maddi kararlar ve ya yatırım kararlarının üstünden geçmek daha doğru olacaktır, daha önce değerlendirmediğiniz fırsatlar, tekrar önünüze çıkabilir.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ile, lüks zevklerinize harcama yapabilirsiniz. Özellikle Mayıs’ın 20’sına kadar aşırı harcamalara dikkat etmelisiniz. Merkür retrosu sonunda pişmanlık yaşayabilirsiniz.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı , daha iyi gelir elde edebileceğiniz iş arayışı içine sokabilir sizi.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, hemen yanıbaşında geri harekette bulunan Mars’ın güçlü Retro etkisini hissedecek, uzaklar, yabancı ülkeler ve ya kişiler, yüksek öğrenim gibi konularda daha net sonuçlara ulaşabileceksiniz. İnançlarınız konusunda daha ısrarcı olabilir, savunmaya geçebilir, cesur, güçlü ve daha özgürce davranmak isteyebilirsiniz. Yüksek öğrenim yapıyorsanız tamamlayabilirsiniz. Geçmişteki uzak seyahatlerinizi hatırlayıp, daha önce gittiğiniz yerlere gitmek isteyebilirsiniz.
25 Mayıs’ta Venus ‘ün Mars’ a olumsuz açısıyla, yakın çevreniz ve ya kardeşlerinizle olan ilişkinizde gerilimler yaşayabilir, hedefleriniz ve bu yolda izlediğiniz yöntemler ile ilgili fikir ayrılığına düşebilirsiniz. Jupiter’in Saturn ile olan olumsuz ilişkisi de , hedeflerinize giden bu yolda inançlarınızı sorgulamanıza , başarılı olma anlamında kendinizi yetersiz hissetmenize neden olabilir.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, maddi anlamda daha net kararlar alabileceksiniz. Retro süresince yaptığınız araştırmalar ve incelemeler sonucunda elinizdeki bilgilerle daha rahatça önünüze görecek, seçimlerinizi daha kolay yapabileceksiniz.

 

 

BOĞA1-287x300

BOĞA : Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve ileri hareketine başlayacak.   Çocuk sahibi olma ve ya kendi zevk ve hobilerinize yönelme, flörtsel ilişkilerinizde geçtiğimiz dönemlerde gecikmeler, engeller ve duraksamalar ile karşılaştınız. 10 Mayıs itibariyle bu etki azalmaya ve herşey yoluna girmeye başlayacak.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile birlikte kendi görünüşünüz ile ilgili değişiklikler yapabilir, yeni kıyafetler alabilir, hayal ettiğiniz gibi imajınızı değiştirebilir, dikkatleri üstünüze çekebilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizde kendinizi bu şekilde daha güvende hissedebilir, rahat tavrınızla dikkat çekebilirsiniz.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ile, özellikle yakın arkadaş çevresinde ve iş ortamında dikkatler sizin üzerinizde toplanabileceğini gösteriyor,  romantik partnerleri kendinize çekebilirsiniz. Hatta bu eski sevgililerinizden biri bile olabilir.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı , kendiniz ve inançlarınızla ilgili öngörüler yaparak değişime bir adım daha yaklaşacağınızı gösteriyor. Kendi inançlarınız ve ya felsefelerinizi başkalarına dayatmak yerine, kendi değişiminizi kabullenmek ancak bu şekilde mümkün olabilecek.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, partnerizle olan ortak gelirler ile ilgili olarak, banka, kredi gibi konularda , ödeme yaparak borcunuzu kapatabilir, bir dönemin sonuna gelebilirsiniz.
25 Mayıs’ta Venus ‘ün Mars’ a olumsuz açısıyla, lüks harcamalarınızdaki artışla birlikte, kredi ve ya borç arayışına girebilir, Mars’ın Haziran sonunda ileri gitmesiyle bu kararınızdan pişmanlık duyabilirsiniz.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, maddi durumunuz ve spekülatif kazanç yollarıyla ilgili daha net kararlar alabileceksiniz.

 

 
İKİZLER-294x300İKİZLER : Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve ileri hareketine başlayacak.  Ev ve ailenizle ilgili düzen konusunda son zamanlarda yaşadığınız sorunlar artık son bulacak, eğer retro sürecini iyi değerlendirdiyseniz, ev alımı konusunda daha doğru kararlar alabilir, aileniz içindeki ilişkiler doğru bir biçimde düzenleyebilirsiniz. Yine de Merkür ün geri hareketten çıkmasını beklemek de fayda var.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile maddi güvence ve huzurunuzu kaybetme korkusu yaşayabilir , başkalarının parasına ihtiyaç duymanın baskısını hissedebilirsiniz. Bu korkulardan kurtulmak için, şifa çalışmaları ve ya meditasyon yapabilir, farklı yöntemler ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ile, gizli bir aşk ilişkisine başlayabilir, ya da platonik olarak bir kişiye ilgi duyabilirsiniz. Ayaklarınız yerden kesilecek gibi görünüyor.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı , maddi anlamda kendinizi güvenceye almak için, kredi ve ya borç alanında bazı yükümlülükler altına gireceğinizi gösteriyor. Bu kararları alırken iki kere düşünmekte fayda var. Merkür ‘ün ay sonunda ileri gitmesiyle birlikte bu kararlardan pişmanlık duyabilirsiniz, bunun yerine biraz daha araştırma yapmakta fayda var.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, eğer süregelen bir hastalığınız varsa özellikle karaciğer, kalça ve ya uyluk bölgesi, ya da hormonlar alanında iyileşme kaydedebilirsiniz. Çalışma ortamınızda ve ya şartlarınızda değişiklik yapılabilir. Ya da yaşanabilecek bazı olaylardan dolayı işinizden ayrılmayı düşünebilir, özgür kalmak isteyebilirsiniz. Farklı bakış açınızı savunarak, ofis içinde agresif bir tutum sergileyebilir, gerilim yaşayabilirsiniz.
25 Mayıs’ta Venus ‘ün Mars’ a olumsuz açısıyla, özellikle kendi içinizde bastırdığınız maddi anlamda kaygılarınızı, çalıştığınız yere dile getirebilirsiniz.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, hayatınızda almanız gereken önemli kararlar konusunda daha net davranabilir, retro süresi boyunca yapacağınız iç gözlemlerin sonuçları ve farkındalığıyla daha rahat seçimler yapabileceksiniz.

 

 

YENGEÇ2-300x246YENGEÇ : Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve ileri hareketine başlayacak. Yakın çevreniz, komşularınız, eğitim , öğretim alanları , düşünceleriniz ve ya düşünme şekliniz ile ilgili geçtiğimiz Ocak ayından bugüne, bazı analizler, araştırmalar, detaylar üzerinde kafa yorup durdunuz . Artık bu süreç sona eriyor ve topladığınız bilgiler doğrultusunda kararlarınızı uygulama zamanı. Araba alabilirsiniz, istediğiniz kurslara yazılabilir, eğitim almaya başlayabilirsiniz. Eğer bu alanlardan biriyle sorun yaşadıysanız, herşey 17 Mayıs’tan sonra yoluna girmeye başlayacak.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile sosyal gruplar içerisinde yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Bu arkadaşlar kalıcı ve uzun vadeli dostluklar olma şansı oldukça yüksek. Merkür’ün retro olması sebebiyle, eski sıkı dostlarınızla karşılaşabilir ve vakit geçirebilirsiniz. Kariyer gelirinizde artış yaşanabilir, maddi olanaklarınız ile ilgili yeni oluşumlar gündeme gelebilir.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ile, eski ve ya yakın arkadaşlarınızdan birisi ile partnerlik konumuna geçiş yapabilirsiniz. Birlikte güzel ve romantik anlar geçirebilirsiniz. Ruh eşinizi bulduğunuzu düşünebilirsiniz.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı , eski dostlarınızla ilgili yakın ilişkiler kurabileceğinizi göstermekte, platonik ve ya tutkulu ilişkiler gündeminize gelebilir.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile birlikte, ofis içinde ve ya , çocuklarınızla, ya da gruplar içerisinde kendini ifade ederken agresif tutumlar sergileyebilir. Özgürlüğünüzün kısıtlandığını düşünerek, sert tavırlar gösterebilir, aşk ilişkinizi sonlandırabilirsiniz. Eğer hobilerinizle ilgili bir proje üzerinde çalışıyorsanız, tamamlayabilirsiniz.
25 Mayıs’ta Venus ‘ün Mars’ a olumsuz açısıyla, aşk ilişkilerinizde kendinizi tutkulu bir aşkın ortasında bulabilir, cinsel anlamda tansiyonun arttığını hissedebilirsiniz. Ya da ateşli bir kavgaya tutuşabilirsiniz.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, uzun vadeli planlarınız üzerinde çalışabilir, arkadaşlarınızla iletişime geçebilirsiniz.

 

 

ASLAN2-244x300ASLAN : Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve ileri hareketine başlayacak. Gelirleriniz ve maddi alanda sahip olduklarınız ile ilgili olumlu gelişmeler gündeme gelecek, Ocak ayından bugüne kadar yapmış olduğunuz yatırım ve ya bunun gibi konularla ilgili kararlarınızı uygulamaya başlayabileceksiniz.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile kariyeriniz ile ilgili, terfi, ve ya pozisyon değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir, iş değişikliği yapma kararı alabilir, yeni bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Pluto ile olan olumlu açısı, sorumluluk alanınızın ve pozisyonunuzun tamamen değişeceğini göstermekte. Aniden yurtdışından bir teklif alabilir, karar verme aşamasına gelebilirsiniz.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ile, iş yerinizde, sosyal statünüz itibariyle dikkatleri üstünüze çekebilir, üst düzey kişilerle olan iyi ilişkilerinizin daha da sağlamlaştığını ve size güven verdiğini hissedebilirsiniz. Bazılarınız çalıştığı ortamdan üst düzey ve konumlu kişiler partnerlik yaşayabilir, aşk ilişkisine girebilir.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı ile birlikte, Merkür’ün retro oluşu, kariyeriniz vasıtasıyla daha önceden tanıdığınız kişilerle tekrar karşılaşmanıza neden olabilir , bu kişilerden gelecek iş teklifleri ve ya yeni çalışma alanları fikirlerine dikkat etmenizde fayda var. Karar vermekte acele etmemeli, retro sürecinin bitmesini beklemelisiniz. Aksi takdirde sunulan tekliflerin beklentilerinizi aslında karşılamadığını öğrenebilirsiniz. Üst düzey kişilerle olan ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar ve ya yanlış , eksik bilgi aktarımları yüzünden sorun yaşayabilirsiniz.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ,  sizi kariyer ve uzun vadeli planlarınızla ilgili radikal ve cesur kararlar almaya itebilir, bitişler ve kopuşlar yaşatabilir. Kendinizi agresif bir şekilde savunma ihtiyacı hissedebilirsiniz.
25 Mayıs’ta Venus ‘ün Mars’ a olumsuz açısıyla, kariyeriniz ve aileniz arasındaki dengeyi kurmakta zorlanabilir, aileniz içerisinde yaşayacağınız sorunlardan kaçma eğilimine gidebilirsiniz. Evde daha agresif bir tutum sergilemenize neden olabilir. Taşınmak isteyebilirsiniz. Kariyerinizdeki olumlu gelişmeler ve gelirlerinizdeki artış ile, Mars’ın Haziran sonunda ileriye gitmesiyle ancak taşınma kararınızı uygulamaya geçirebilirsiniz.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, kariyeriniz ve iş hayatınız hakkında daha net çıkarımlar yapabilecek , ve doğru kararlar verebileceksiniz. Bu süreçte üst düzey kişilerle olan iletişiminizi de düzeltebilirsiniz.

 

 

basak-6171BAŞAK : Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve ileri hareketine başlayacak. Hayatınızla ilgili kararlarınızda daha olumlu ve iyimser olabilecek, güzel fırsatlarla karşılaşabileceksiniz. Ocak ayından bugüne, hayat felsefenizi sorguladınız, farklı kültür ve düşünme biçimlerini araştırdınız, şimdi bu analizleri sentezleyerek uygulamaya koyma vakti.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile kariyeriniz ile yurtdışı ile ilgili ve ya şehir dışı ile ilgili projelerinizi başlatabilir,  uzak yerlere seyahat etmeye karar verebilirsiniz.  Yüksek öğrenim yapmak istiyorsanız, bununla ilgili girişimde bulunabilirsiniz. Yeni bir öğreti ve ya farklı bir felsefeyle ilgili (yoga, astroloji, kundalini vs gibi) eğitim almaya başlayabilir, bilgi düzeyini arttırmak isteyebilirsiniz.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ile, uzak yerlere seyahate çıkabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı ile birlikte, farklı felsefe ve kültürler ile ilgili yapacağınız araştırmalar sayesinde, hem heyif alacak hem de yeni hobiler elde edeceksiniz. Bu bilgiler ile kendinizi gruplar içerisinde farklı bir şekilde ortaya koyma şansı elde edebilirsiniz.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile,  ev ve aile ortamının etkisinden uzaklaşmak isteyebilir, ani taşınma kararı verebilirsiniz . Ya da aile bireylerinden birisiyle tartışma yaşayabilirsiniz. Evle ilgili yürüttüğünüz herhangi bir proje varsa bunu tamamlayabilirsiniz.
25 Mayıs’ta Venus ‘ün Mars’ a olumsuz açısıyla, aniden yurtdışı ve ya şehir dışına çıkma kararı alabilirsiniz. Merkür retroda olduğu için, yolculuk ile ilgili evraklarınızı ve ya işlemlerinizi iki defa kontrol etmek de fayda var.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, seyahatler konusunda gecikmeler ve ertelenmeler son bulacaktır, hayata bakış açınız ve ya felsefi anlamda duruşunuz ile ilgili daha net kararlar alabilecek, retro süresince yaptığınız içsel analizler ile daha rahat adımlar atabileceksiniz.

 

 

 

terazi-1-300x300TERAZİ: Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve ileri hareketine başlayacak. Ocak ayından bugüne kadar gerek metafizik gerekse farklı şifalanma teknikleriyle ilgili yaptığınız araştırmaları tamamlayacak, artık uygulama safhasına geçebileceksiniz.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile tam bir değişim ve dönüşüm yaşamaya başlayacaksınız, cinsel anlamda önem taşıyacak bir ilişkiye başlayabilir, tutkulu bir aşk yaşayabilirsiniz. Maddi anlamda ise yeni bir borca girebilir, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Ödemelerinizi düzenleyebilirsiniz.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ile, gizemli ve karizmatik bir kişiyle tanışabilir, yeni bir ilişkiye adım atabilirsiniz. Bu kişiyi tepeden tırnağa tanımak isteyebilir, daha fazla bilgiye sahip olmak isteyebilirsiniz.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı ile birlikte, birdenbire bu gizemli ve karizmatik kişiyle kendinizi ilişkinin büyüsüne kaptırabilirsiniz. Oldukça yoğun ve tutkulu bir aşk yaşayabilirsiniz.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile, bilinçaltınız, hatta geçmişinizle veya aile bireyleriyle ilgili bazı konuların açığa çıkmasıyla içsel bir aydınlanma yaşatabilir, aşırı duygusal anlar yaşayabilir, bu yüzleşmeler sayesinde gitmek istediğiniz yola karar verebilirsiniz.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, ortak gelirler ve borç, kredi gibi konularda görünenin arkasını araştırdınız, şimdi bu içsel öngörüler sonucunda, topladığınız bilgileri kullanarak yeni planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz.

 

 

AKREP2-273x300AKREP: Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve ileri hareketine başlayacak. Ocak ayından bugüne kadar uzun vadeli planlarınızla ilgili engeller ve ya terslikler ile karşılaşmış olabilirsiniz. Sosyal ortamlarda daha sık görülecek, yeni insanlarla tanışacaksınız. Yeni planlar , projeler tasarlayabilir, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile çalışma ortamınızda yeni bir düzen geliştirebilir, yeni çalışma arkadaları edinebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar tanışacakları kişiyle uzun soluklu bir ilişkiye merhaba diyebilir. Bu kişi daha önceden tanıdığınız biri olabilir.İlişkisi olanlar partnerleriyle olan  ilişkilerini sağlamlaştırmak adına girişimlerde bulunabilir, evlilik kararı alabilir. Merkür ‘ün retro olduğunu unutmamak da fayda var. Kararınızı daha önceden aldıysanız yola devam edebilirsiniz, daha önce mevzu bahis olan  maddi konular tekrar gündeme gelebilir.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ile, aşk dolu günler sizi bekliyor, Eşiniz ve ya partnerinizle güzel vakitler geçirebilirsiniz.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı ile birlikte, partnerinizle daha önceki yaşanmışlıklar ile ilgili, fikirlerinizi kabul ettirmeye çalışabilir, ikna etmek için zorlayabilirsiniz. Ya da partneriniz aynı davranışı size karşı gösterebilir.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile, maddi anlamda daha fazla kazanca sahip olmak isteyebilir, para kazanma konusunda hırslanabilirsiniz, harcamalarınız artabilir, geliriniz azalabilir.
25 Mayıs’ta Venus ‘ün Mars’ a olumsuz açısıyla, maddi anlamda daha özgürce harcama yapabilmek için, yeni kazanç yolları geliştirmeye çalışabilirsiniz. Ortak gelirler ve ya harcamalar konusunda partneriniz ve ya ortağınızla gerilim yaşayabilirsiniz.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, ikili ilişkilerdeki iletişiminiz düzene girecek, yanlış anlaşılmalar son bulacaktır.

 

 

YAY2-300x300YAY: Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve ileri hareketine başlayacak. Ocak ayından bugüne kariyerinizle ilgili bazı şanssızlıklar, ve ya düzeninizle ilgili sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz. Kariyer hedeflerinizi gerçekleştiremediğinizi düşünmüş olabilirsiniz.17 Mayıs itibariyle bu terslikler artık son bulacak, kariyeriniz , ve kariyer hedefleriniz ile ilgili planlarınızı uygulamaya koyabilecek, ya da  yeni fırsatlarla karşılaşma şansı yakalayabileceksiniz.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile eski çalışma arkadaşlarınızla bir araya gelebilir. Daha önce denediğiniz sağlıklı beslenme ve  zayıflama yöntemlerini  tekrar denemek isteyebilirsiniz. Rutin kontrol gereği doktor ziyareti yapabilirsiniz.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ile, eski çalışma arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilir, kendinize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Yeme ve içme konusunda aşırılıklara dikkat etmelisiniz.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı ile birlikte, daha önce görüşme yaptığınız ve ya çalıştığınız yerlerden, eski çalışma arkadaşlarınızdan iş teklifi ve ya haber alabilirsiniz. Merkür’ün retro olduğunu unutmamak da fayda var,  kabul etmeden önce şartları iyice araştırmanızı öneririm.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile, ikili ilişkilerinizde hassas ve gergin olabilirsiniz. Yanlış anlaşılmalara dikkat. Duygularınızı ifade ederken sakin olmakta fayda var. Bazılarınız  bilinçaltı ve ya geçmişle ilgili saklı konuların gün ışığına çıkmasıyla sarsılabilir. Kendi kabuğunuza çekilmek isteyebilirsiniz. Yüzleşmekten kaçmayın.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, ofis içi, çalışma arkadaşlarınızla ilgili iletişiminiz düzene girecek, yanlış anlaşılmalar ortadan kalkacaktır. Günlük düzeninizi ve ya rutinizi daha kolay belirleyebileceksiniz. Engeller ve ya gecikmeler son bulacak.

 

 

OGLAK2-300x289OĞLAK: Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve gölgeli zamanı da düşünürsek, 17 Mayıs’ta ileri hareketine başlayacak. Yurtdışına ve ya şehir dışına yapacağınız uzak seyahatleriniz, ya da ilişkileriniz ile ilgili plan değişiklikleri ve ya gecikmelerle karşılaşmış olabilirsiniz . 17 Mayıs itibariyle bu terslikler artık son bulacak, yurtdışı, farklı kültürler ile ilgili planlarınızı uygulamaya koyabilecek, ya da  yeni fırsatlarla karşılaşma şansı yakalayabileceksiniz.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile eski bir aşk ilişkiniz gündeme gelebilir. Tekrar karşılaşabilirsiniz. Çocuksu vakitler geçirebilir, geçmişten konuşabilirsiniz. Ya da daha önce ilgilendiğiniz bir hobinize tekrar başlamak isteyebilirsiniz.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ve 13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı ile birlikte, yaşadığınız eski ilişkileri gözden geçirmeniz ve ya yaşadıklarınızı hatırlamanız, hayatınız ve kendinizle ilgili önemli şeyleri keşfetmenize neden olabilir. Uzun zamandan beri kendi hayatınız ve ikili ilişkileriniz ile  ilgili bir değişim dönüşüm içindesiniz. Merkür retro süreci size bu konuda yardımcı olacaktır.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile, yalnız kalmak, meditasyon ve ya alternatif spiritüel tekniklerle rahatlamak isteyebilirsiniz. Karmik bir olay ile karşılaşabilir, ya da geçmişinizle ilgili bir olay aniden patlak verebilir.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, kendinize ve hobilerinize daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Daha yaratıcı olduğunuzu hissedecek, ilhamınızın geri geldiğini farkedeceksiniz.

 

KOVA2-300x218KOVA: Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve gölgeli zamanı da düşünürsek, 17 Mayıs’ta ileri hareketine başlayacak. Ocak ayından bugüne  eşiniz ve ya ortağınızla birlikte paylaştığınız gelirleri arttırmakta , ve ya yönetmekte zorluk çekmiş olabilirsiniz. Değişime hazır olduğunuzu hissetmenize rağmen, başkalarının etkisiyle, bazı  tereddütler kafanızı kurcalamış olabilir. Bunların hepsi 17 Mayıs itibariyle düzelmeye başlayacaktır.  .
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile eviniz ile ilgili dekorasyon değişikliği yapabilir, zevkinize göre tekrar döşeyebilirsiniz, pahalı mobilyalar alabilir, bahçeyle uğraşabilirsiniz. Eski akrabalarınızla görüşebilir, ailecek daha önce gittiğiniz mekanları tekrar ziyaret edebilirsiniz.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı evde aileniz ile keyifli vakitler geçirebilirsiniz, evle ilgili harcamalarınızda savurgan davranabilirsiniz.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı ile birlikte, harcamalarınız ile ilgili aile içerisinde daha önceden tartıştığınız konular tekrar gündeme gelebilir. Kendinizi duygusal anlamda baskıda hissedebilirsiniz. İçsel patlamalar yaşayabilirsiniz.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile,  bazı arkadaşlık ilişkilerinde bitişler ve ya kopuşlar yaşayabilir, sosyal ortamlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Geleceğiniz ile ilgili uzun vadeli planlarınızı netleştirebilir, uygulamaya koymak isteyebilirsiniz.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, aile içindeki iletişiminiz daha iyi olacaktır. Yanlış anlaşılmalar, evinizle ilgili evrak işlerinde gecikmeler, ve ya tamirat ile ilgili problemler son bulacaktır.

 

 

BALIK2-249x300BALIK: Mayıs ayı, gökyüzünde beş gezegenin Retro hareketiyle bize merhaba diyor. Neyse ki Jupiter 10 Mayıs’ta bu duruma elveda diyecek, ve gölgeli zamanı da düşünürsek, 17 Mayıs’ta ileri hareketine başlayacak. Ocak ayından bugüne ikili ilişkilerinizde bazı sıkıntılar yaşamış olabilirsiniz, eleştirilere maruz kalmış olabilirsiniz. Size verilen sözler tutulmamış olabilir.  Jupiter’in ileri hareketiyle ilişkilerinizde düzelmeler yaşayacak, yeni ilişkiler kurabileceksiniz.
6 Mayıs’ta Boğa burcunda yaşanacak olan Yeni ay ile eski komşularınız ve yakın akrabalarınızla vakit geçirebilir, daha önceden eğitimini aldığınız konuları tekrar etmek isteyebilirsiniz. Kardeşiniz varsa onu ziyaret edebilir, geçmiş günleri anabilirsiniz. Kardeşiniz ile ilgili önemli konular gündeme gelebilir. Merkür halen retroda olduğu için yanlış anlaşılmalara dikkat.
9-10 Mayıs’ta Venus’un Neptün ile olumlu açısı ile, daha önceden gittiğiniz yakın yerleri tekrar ziyaret edip, keyifli vakit geçirebilirsiniz.
13-14 Mayıs’ta Merkür’ün Pluto ve Venus ‘e olan olumlu açısı ile birlikte, kardeşiniz ve ya yakın çevrenizde eskiden görüştüğünüz kişilerle tekrar görüşebilir, birlikte uzun vadeli planlarınız hakkında fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.
21 Mayıs’ta Yay burcunun ilk derecelerinde yaşanacak olan Dolunay ile, kariyer, ve kariyer hedeflerinize ışık tutacak, eğer  iş görüşmeleri yapıyorsanız,  görüşmelerinizi sonuçlandırabilirsiniz, ya da eğer kafanızı kurcalayan sorular varsa bunlarla ilgili cevaplara kavuşabilirsiniz.
Merkür retrosunun 30 Mayıs’ta  gölgeli etkisinin bitişiyle, iletişim aletleriyle ilgili sıkıntılarınız son bulacak, yakın çevrenizle, kardeşinizle olan iletişimde yanlış anlaşılmalar ve ya problemlerden kurtulacaksınız.

 

imza

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paylaş