30 Mart 2016’da aktifleşecek olan Venus – Chiron kavuşumu gökyüzünde bize neler getirecek?

Venus ; sevgiyi, parayı, ikili ilişkileri, huzuru ve uyumu ifade eder.

Chiron ise bizim geçmişte aldığımız yaralar, şifalanması gereken hassas noktalarımızı gösterir.

Venus- Chiron kavuşumu ile birlikte iki gezegeninde balık burcunda bulunmasıyla, şifalanmaya açık olan yaralarımız, ikili ilişkiler ve ya yaşanacak finansal konular sayesinde tekrar gündeme gelebilir, yaralarımızı bize acı bir şekilde tekrar hatırlatabilir.

Belki yaramıza şifa olacak kişiyi hayatımıza getirir. Bulacağımız huzur ve uyum sayesinde acı duygumuz hafifleyebilir, kendimizi daha iyi hissedebiliriz.

Belki de ;, yeni tanışacağımız kişiler, eğer geçmişteki hatalarımızdan ders almadıysak, eski yaralarımıza bir yenisini daha ekler, ya da yaralarımızı hatırlamamıza neden olur.

Acıyı dindirmek adına her zaman gerçekçi olmalıyız.

Balık burcunun saflığı ve merhamet duygusuyla hareket etmesi, bazen kişiyi kurban psikolojisine sürükleyebileceğinden bu havadan sıyrılıp gerçekçi kararlar almayı denemeliyiz.

Kendi yaralarımızı düşünerek, ‘Acaba ben ne yaptım? Niye bu acıyı yaşıyorum?’ demek yerine, karşımızdakini eleştirmek, analize etmek daha doğru olacaktır.

Ay Oğlak burcuna geçtiğinde, (30 Mart 20:44 – 01/04 19:39 arası) hayatımızda bulunan bayanlardan destek görebiliriz. Hayata ve yaralarımıza daha somut  açıdan bakıp, ayaklarımızın yere daha sıkı  bastığını hissedebiliriz.

Olumlu düşüncelerde kalın..

Unutmayın, geçmiş geçmişte kaldı.  Geçmişteki yaralarınızda öyle..

Eğer yüzleşmediyseniz bir an önce yüzleşin. Ve sebebini bulun.

Kendinizi ve karşınızdakini affedin. Olumlamalar yapın. Bu yaraları bir daha açılmamak üzere mühürleyin.

Ve derin bir nefes alarak yolunuza devam edin.

 

imza

 

 

Paylaş