KOÇ-300x300KOÇ BURCU

Nisan ayı Koçlar için oldukça önemli bir ay.

5 Nisan’dan itibaren Venus burcunuzda ilerlemeye başlayacak, ikili iletişimleriniz daha keyifli ve uyumlu hale gelecektir, daha popüler olduğunuzu hissedeceksiniz, daha sosyal olacaksınız. Kendinize olan güveniniz artacaktır, kendinizle barışık bir ruh hali içinde olacaksınız. Merkür, 5 Nisan’dan sonra Koç burcunu terk ederek boğa burcuna geçiş yapacak, yükselen koçlar , finansal konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz, maddi konularla ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Daha tutumlu olmaya karar verip, kendinizi daha güvende hissedeceğiniz bir harcama planı oluşturabilirsiniz.

7 Nisan’da  17˚ Koç burcunda olacak olan Yeni ay ile birlikte yeni girişimlere başlayabilirsiniz, özellikle yükselen Koç lar , ani bir kararla imajınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Kendinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Yeni bir bakış açısına sahip olabilirsiniz, yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Uranus ile olan kavuşum , bu fırsatlar ve girişiimlerin gerçekten de ani bir şekilde oluşacağını gösterebilir.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısıyla birlikte, karşı cinsle daha samimi ve de  aniden başlayacak olan ilişkilere adım atabilirsiniz.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte, yeni felsefeler, yurtdışı bağlantıları, uzak seyahatler, üniversite, ve ya yabancılarla olan ilişkiler alanındaki aksiyonlarınıza bir süreliğine ara verip, doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulamaya başlayabilirsiniz. Biraz daha araştırmak , incelemek ve emin adımlarla ilerlemek isteyebilirsiniz.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen Koçlar, içsel anlamda bir değişim ve dönüşüm başlatabilirsiniz. Başkalarıyla ilgili ortak gelirlerinizde ve ya kredi, banka gibi konularla ilgili projelerinizde bir dönemi bitirip yeni bir dönem başlatabilirsiniz. Kredi borcunuzu ödeyip bitirebilirsiniz.

Eylül ayına kadar Jupiter sağlık, çalışma ortamı, günlük rutin iler alanınızı etkilemeye devam edeceğinizden, gün içerisinde ve ya ofiste çalışma yükünüz artabilir. Daha çok çalışmak durumunda kalabilirsiniz, diğer yandan sağlığınızla ilgili olarak daha bilinçli beslenme, daha faydalı bir  egzersiz rutini, yeni diyetler benimseyerek kendiniz için yeni bir düzen oluşturabilirsiniz.

Unutmayın, bu ay sizin ayınız…

 

 

BOĞA1-287x300

BOĞA BURCU

Yükselen Boğalar, Merkür ün  5 nisan ‘da burcunuza geçmesiyle birlikte,  kendiniz ile ilgili, hayatınızla ilgili düşünceler içerisinde olabilirsiniz. İletişiminizi bir süre kesip, kendiniz için yaşamak isteyebilirsiniz. Kendi fikirleriniz, kendi ilgi alanlarınız, kendi bilgi birikiminiz ön planda olacak.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  bilinçaltınızda, gizli mahrem ruh dünyanızda, yeni bir uyanış yaşayabilirsiniz. Yüzleşmeler ile üstünü örttüğünüz , bilinçaltınıza ittiğiniz duygularınız su yüzüne çıkabilir. Bu yüzden bir süre herkesten uzaklaşarak kendinizi  şifalandırmaya çalışabilirsiniz. Herkesten sakladığınız bir sırrınız ortaya çıkabilir, dikkatli olun.  Gizli bir düşmanınız olduğunu ve de kim olduğunu öğrenebilirsiniz. Herkesten saklamak istediğiniz bir girişimde bulunabilirsiniz. Perde arkasından yürütmek istediğiniz bazı işler olabilir. Uranus ile olan kavuşum , bu farkındalığın ani ve kişinin elinde olmayan koşullar altında gelişeceğini gösterebilir.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısıyla birlikte, para ve ya giderler ile ilgili, bazı fevri kararlar alabilir, borçlarınız, ve ya ortak gelirleriniz ve ya başkalarının sahip olduğu kazançlar ile ilgili baskı  uygulamak, ve ya kontrolü elinizde tutmak isteyebilirsiniz.  Bunu kolaylaştıran fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Saman alevi gibi yanıp sönecek gizli platonik ilişkilere sürüklenebilirsiniz. Aniden kendinizi platonik bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  yurtdışı ve ya üniversite, tıp, ya da kişisel gelişim kursları gibi sizin ufkunuzu açacak eğitimler ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz, bunun için bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Eylül ayına kadar Jupiter aşk, çocuk, yaratıcılık, hobi, zevk ve  eğlence alanınızı  etkilemeye devam edeceğinizden,  keyifli  aşk maceralarına dalabilir, çocuk yapma isteği içinde olabilir, kendi yaratıcılığınızı ortaya koymak için birçok hobinizle uğraşabilirsiniz. Yatırım anlamında spontan finans araçlarıyla para kazanma yoluna gitmek isteyebilirsiniz. Kumar oynayabilirsiniz.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen boğalar, karşıt burcunuzda bulunması sebebiyle ikili ilişkilerinizde partnerinizle  karşı karşıya gelebilir, ilişkiye devam edip etmeme kararı  üzerinde düşünebilirsiniz. İlişkinizin derinliğini sorgulayabilirsiniz, ya da partnerinizin sizden gizlediği bir şeyi öğrenebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar, ani bir kararla yalnızlığınızı sonlandırmak, tutkulu bir ilişki içine girme ihtiyacını hissedebilirsiniz.

 

İKİZLER-294x300İKİZLER BURCU

Yükselen İkizler , Merkür’ün  Nisan ayının ilk haftasında Boğa burcuna  geçmesiyle birlikte,  kendi iç sesinize kulak vermeye, iletişimsel anlamda kendinizi biraz daha izole ederek, bilinçaltınız ve herkesten gizlediğiniz ruh dünyanız içinde gezinmeyi tercih edebilirsiniz. Spiritüel konuları araştırmak ve bilgi toplamak, sizin güvende hissetmenize neden olabilir.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  yeni gruplar içerisine girebilir, yeni dostluklara adım atabilirsiniz. Yeni insanlar tanıyabilir, aniden spontan dostluklar elde edebilirsiniz. Uzun vadeli finans ile ilgili planlarınızla ilgili girişimde bulunabilir, yeni planlar yapabilir, bunlar için arkadaşlarınızdan destek talep edebilirsiniz, ya da arkadaşlarınızın yardımıyla planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Uranus ile olan kavuşum , bu dostlukların aniden ve sizin müdahaleniz dışında gelişeceğini gösterebilir.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısıyla birlikte, dost ortamında ve ya sosyal bir topluluk içerisinde aniden tanışacağınız bir kişi ile ciddi ve uzun vadeli bir ilişkinin temellerini atabilirsiniz ya da bu dostluğun kalıcı ve uzun ömürlü olması için elinizden geleni yapabilirsiniz. Uzun vadeli maddi planlarınızı partnerinizle birlikte masaya yatırabilir, konu hakkında tartışabilirsiniz.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  ikili ilişkilerinizde geçmişte tartışılan bazı konular tekrar gündeme gelebilir, özellikle kültürel farklılık, din, inanç gibi konularla ilgili birlikte çözüm arama yoluna gidebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin ve ya ortağınızın bakış açısını ve ya hayat felsefesini anlamak için çaba sarfedebilirsiniz.

Eylül ayına kadar Jupiter aile, yuva, ev, gayrimenkul konularında ilerlemeye devam edecektir. Yeni ce daha büyük bir ev satın alabilirsiniz, ya da daha büyük bir eve taşınma, ya da evinizi büyütmek adına yapacağınız tamiratlar gündemde olabilir. Ailenize katılacak yeni kişiler olabilir.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen İkizler için, sağlığınızla ilgili olarak, eski bir alışkanlığınız kurtulmak isteyebilirsiniz. Günlük rutininizle ilgili değişiklik yapıp, kendiniz için yeni bir düzen oluşturabilirsiniz. Çalışma ortamınızla ilgili bir şeyleri düzeltebilir, yeniden organize edebilirsiniz. Organizasyon ile ilgili bir değişiklik gündeme gelebilir, ofis içinde yeni bir düzen başlayabilir. İşyerinizde çalışma şartlarıyla ilgili ve ya çalışanlarla ilgili gizli durumlar ortaya çıkabilir. Bununla birlikte işyeriniz ve işinizle ile ilgili bir karar verebilir, başka bir iş arama isteği içinde olabilirsiniz.

 

YENGEÇ2-300x246YENGEÇ BURCU

Yükselen Yengeç , Merkür’ün  Nisan ayının ilk haftasında Boğa burcuna geçmesiyle birlikte,  arkadaşlar ve ya  sosyal gruplar içerisindeki iletişim trafiğiniz artabilir. Birçok aktiviteye ve organizasyona dahil olabilirsiniz.

Bunun yanı sıra kariyer geliriniz ile alakalı olarak üst düzey yöneticileriniz ile maaşınızı arttırmalarıyla ilgili taleplerinizi paylaşabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınızın somutlaşması için arkadaşlarınızdan destek alabilir, fikirlerini sorabilirsiniz.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  kariyeriniz ve profesyonel hayatınız ile ilgili önemli bir girişimde bulunabilirsiniz, yeni bir işe başlayabilir, terfi alabilir, yeni bir pozisyona geçebilir  ya da kısa sürede cevabını olumlu olarak alacağınız iş görüşmeleri yapabilirsiniz. Uranus ile olan kavuşum , bu gelişmelerin aniden ortaya çıkacağını gösterebilir.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısıyla birlikte, üst düzey bir bayan sayesinde yeni bir pozisyona geçebilir, ya da keyifle çalışacağınız bir iş bulabilir, özelliklede yabancı kültürler ile alakalı bir göreve atanabilirsiniz. Kariyerinizde yapacağınız olumlu değişiklikle beraber, ofis içinde sıkı bir rekabet içerisinde bulabilirsiniz kendinizi. Görevinizle ilgili yüksek motivasyon hissedebilirsiniz.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  ofis içindeki çalışma şartlarınızı gözden geçirebilir, sorgulayabilir, ya da tartışmacı bir tutum sergileyebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınız içerisinde tartışmalar yaşanabilir. Agresif bir tutum sergileyebilirsiniz. Günlük rutininizde motivasyonunuz düşebilir, kendinizi bitkin ve yorgun hissedebilirsiniz.  Sağlığınızla ilgili bakış açınızı sorgulayabilir, sağlıklı beslenme , diyet gibi konularla ilgili kendinizi gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Eylül ayına kadar Jupiter yakın çevre, kardeşler, kısa yolculuklar, eğitim , öğretim gibi alanlarda ilerlemeye devam edecektir. İş nedeniyle kısa seyahatlerinizde artış olabilir, işinizle ilgili bir eğitim alabilir, kendinizi geliştirebileceğiniz kişisel gelişim eğitimlerine başvurabilirsiniz. Araba alabilir. Yakın çevreniz ve kardeşiniz ile olan görüşmelerinizi arttırabilirsiniz. Birlikte daha fazla vakit geçirebilirsiniz.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen Yengeçler, aşk hayatınızla ilgili bir ayrılık kararı alabilirsiniz. Ya da çok yakın bir arkadaşınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bununla birlikte eğer yalnızsanız, yepyeni tutkulu bir ilişkiye adım atabilirsiniz, kalıcı olmamakla birlikte son derece keyifli, eğlenceli bir birliktelik yaşayabilirsiniz.  Sosyal ortamlarda fazlaca bulunmanız, kendinize ve hobilerinize vakit ayırmanızı engelleyebilir, bunun yüzünden içsel anlamda kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren ve uzun süreden beri üzerinde çalıştığınız bir projeyi tamamlayabilir, kendinizi arkadaşlarınıza ve çevrenize ispat edebilirsiniz.

 

ASLAN2-244x300ASLAN BURCU

Yükselen Aslanlar  , Merkür’ün  Nisan ayının ilk haftasında Boğa burcuna geçmesiyle birlikte,  kariyer ve profesyonel hayatınızla ilgili görüşmeler yapabilir, maddi ve manevi anlamda kendinizi güvencede hissetmek adına iş arayışlarına girebilirsiniz. Kazancınızı arttırmak , daha yüksek maaşlı bir işe geçmek isteyebilirsiniz. Üst düzey yöneticilerinizle iletişiminiz artabilir, fikirlerinizi onlarla paylaşabilirsiniz.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  yurtdışı bağlantılı bir iş girişiminde bulunabilir, ani bir şekilde uzak bir seyahate çıkabilirsiniz,yeni felsefeler ve ya kişisel gelişim gibi kurslara yazılabilir, yeni bir yabancı dil öğrenmek isteyebilirsiniz. Master ve ya yüksek öğreniminiz ile ilgili bir aksiyon alabilirsiniz. Kendinizi ifade etmek ve yaratıcılığınızı ortaya koymak adınıza enerjinizi bu yönde kullanabilirsiniz. Uranus ile olan kavuşum , bu girişim ve ya başlangıçların sizin kontrolünüz dışında gelişeceğini gösterebilir.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısıyla birlikte,  yurtdışında ve ya yabancı kültürden bir kişi ile ilişkiye girebilirsiniz, farklı felsefelere sahip kişilerle konuşabilir, yeni bir felsefeyle tanışabilirsiniz. Yurtdışına ve ya bulunduğunuz şehre uzak bir yere seyahat edebilir,  sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebilirsiniz. Kendinizi çocuklar gibi şen ve neşeli hissedebilir, motivasyonunuzun arttığını gözlemleyebilirsiniz. Spor müsabakalarına katılabilir, rekabet içeren sporlar yapabilirsiniz.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  kendinizi ifade şeklinizi ve bununla ilgili bakış açınızı sorgulayabilir, yaratıcılığınızla ilgili motivasyonunuzun düştüğünü hissedebilir, projelerinizi tamamlamak için kendinizi zorlayabilirsiniz.  Aşk hayatınızdaki pürüzlerle ilgili hareketlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Flört ve ya sevgililer ile ilgili geçmişe dönük konuları tekrar gündeme getirebilirsiniz.

Eylül ayına kadar Jupiter  gelirler, kazançlar, sahip olduğunuz malve mülkler , değer yargılarınız gibi konularda artış sağlamaya devam edecektir. Kendinize olan saygınız ve güveniniz artabilir. Maddi anlamda güzel fırsatları değerlendirip kazancınızı arttırabilirsiniz, arsa , gayrimenkul alımı yapabilirsiniz. Gelirlerinizde artış olurken, diğer yandan da pahalı ve değerli şeylere para harcayabilirsiniz.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen Aslanlar, ev hayatı, aileniz , yuvanız ile ilgili bazı konuların sonuçlandığını ,gözlemleyebilir, bazı  gizli konuların açığa çıkmasıyla ailenizden kişilerle yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Eviniz ile ilgili bir değişim ve ya dönüşüm sürecindeyseniz, bu dolunayla birlikte projenizi tamamlayabilirsiniz. Bilinçaltınız ve ya geçmişinizle ilgili bir aydınlanma yaşayabilir, hatırlamak istemediğiniz anılarınızla yüzleşebilir, içsel bir değişim dönüşüm yaşayabilirsiniz. Kariyerinizle ve profesyonel hayatınızla ilgili, fazla efor ve zaman harcadığınızı düşünerek, ailenizle birlikte zaman geçirme isteği içinde olabilir, işinizden kendinizi soyutlamak isteyebilirsiniz.

 

basak-6171BAŞAK BURCU

Yükselen Başaklar  , Merkür’ün  Nisan ayının ilk haftasında Boğa burcuna geçmesiyle birlikte,  yabancı ülkeler, yurtdışında bulunan kişilerle olan iletişiminizde artış olabilir. Eğitim, öğrenim anlamında yabancı dil ve ya farklı felsefeler ile ilgili kurslara , okullara yazılabilirsiniz. Farklı kültürlerin mutfaklarını araştırabilir, kendiniz uygulayabilirsiniz. Basın – yayın , gazetecilik gibi sektörlerle iletişimde bulunabilir, kitap yazmaya başlayabilir, ya da blog – internet sitesi gibi yerlerde yazılarınızı yayımlayabilirsiniz.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  partnerinizle olan ortak gelirleriniz, miras, kredi ve ya finansal araçlarla ilgili bir girişimde bulunabilir, kredi çekebilir, borca girebilirsiniz. Gireceğiniz borç,  taşınma giderleri, ev alımı ve ya aileniz için yapacağınız harcamalarla bağlantılı olabilir. Uranus ile olan kavuşum , bu finansal araçları kullanmaya, ya da başkalarından borç istemeye mecbur kalacağınızı gösterebilir.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısıyla birlikte, ailevi harcamalarınızla ilgili olarak, banka ve ya diğer finansal araçların yardımına başvurabilir, ya da eşinizin ve ya ortağınızın gelirinden faydalanabilirsiniz.  Ailevi ilişkileriniz, geçmişiniz ve ya  bilinçaltınızla ilgili, psikolojik anlamda destek alabilir, içsel anlamda değişim ve dönüşüm yaşayacağınız yeni ilişkiler içerisine girebilirsiniz. Spontan, ani başlayacak, tutkulu , cinselliğin ön planda olduğu ilişkiler yaşayabilirsiniz. Anlaşılması zor, sizi zorlayacak ve ya kafanızı karıştıracak , karşı cinsten insanlarla karşılaşabilirsiniz.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  aileniz, ve ya yuvanız, evinizle ilgili  bir değişimden geçtiğinizi gösterebilir, evinizle ilgili taşınma, tamirat gibi durumlar fiziksel efor sarfetmenize neden olabilir. Aile içinde geçmiş konularla ilgili tartışmalar gündeme gelebilir, bakış açısı farkından dolayı aile içindeki kişilerle gerginlik yaşayabilirsiniz. Bilinçaltınız ve ya anılarınız, geçmişiniz ile ilgili konuları irdeleyebilirsiniz,  bu da içsel anlamda fırtınalar yaşamanıza neden olabilir.

Eylül ayına kadar Jupiter  imajınız, görüntünüz , kişisel imajınız, mizacınızı etkilemeye devam edecektir. Kilo almaya elverişli bir dönemden geçiyor olabilirsiniz. İyimser bir bakış açısına sahip olabilir, kendinizi geliştirmeye hevesli olabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin artabilir.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen Başaklar, yakın çevreniz, kardeşleriniz ile iletişiminizde, eğitim ve öğrenim konularıyla ilgili bir sürecin sonuna geldiğini hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizde gizli bir durumun ortaya çıkmasıyla ilişkilerinizi askıya alabilir, bir süreliğine kendi içinize kapanabilirsiniz. Aldığınız eğitim ve ya kurs u tamamlayabilir, yazmak ile ilgili projeleriniz varsa bunları sonuçlandırabilirsiniz.

 

terazi-1-300x300TERAZİ BURCU

Yükselen Teraziler  , Merkür’ün  Nisan ayının ilk haftasında Boğa burcuna geçmesiyle birlikte,  eşinizle ve ya ortağınızla finansal konular hakkında daha çok kafa yorabilir, fikirlerinizi paylaşabilirsiniz.  Maddi anlamda kendinizi güvende hissetmek adına, birlikte kararlar alabilir, başkalarından ve ya eş/partner/ortaklarınızdan elde edeceğiniz ortak gelirleriniz ile harcamalarınızı ve borçlarınızı yönetebilirsiniz.  Okült, ölüm ve sonrası gibi paranormal konularla ilgili araştırmalar yapabilir, farklı teknikleri inceleyebilir, bu teknikleri uygulayarak içsel anlamda değişim ve dönüşüm yaratacak faydalar sağlayabilirsiniz.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte,  ikili ilişkileriniz, ortaklarınız, açık düşmanlarınız ön planda olacaktır. Yeni bir ilişkiye başlayabilir, ilişkiniz varsa birlikte yeni bir girişim başlatabilir, yeni bir ortaklığa imza atabilirsiniz . Edindiğiniz yeni hayat görüşü ve ya felsefe ile  ikili ilişkileriniz ile ilgili yeni bir sayfa açabilirsiniz. Birlikte yeni bir hedef koyabilirsiniz. Yeni kararlar alabilirsiniz. Alacağınız kararlar,  sosyal statü ve çevrenizi etkileyebilir. Uranus kavuşumu ile birlikte oluşacak olan bu yeni ay , bu kararları almaya sizi mecbur kılabilir.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısıyla birlikte, İkili ilişkilerden alacağınız keyifli, eğlenceli bir sürece girmektesiniz. Eşiniz ve ya partnerinizle birlikte yakın yerlere seyahate gidebilir, birlikte keyifli vakitler geçirebilirsiniz. İlişkiniz yoksa, yeni bir ilişkiye aniden başlayabilirsiniz ya da birisine aniden aşık olabilirsiniz. Bu kişi yakın çevrenizden biri olabilir.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  eğitim , öğrenim konuları üzerinde, kardeşleriniz, yakın çevreniz ile olan iletişiminiz ile ilgili konular gündeme gelebilir.Eğer okuyorsanız ve ya yazıyorsanız, sonuçlanmamış projeler üzerinde tekrar çalışabilirsiniz. Anlamadığınız konuları tekrar edebilirsiniz. Hırsınız ve motivasyonunuzu kaybettiğinizi düşünebilir, tamamlamak adına bu yönde kendinizi zorlayabilirsiniz. Kardeşler ve ya yakın akrabalarla, geçmişteki problemli konular tekrar gündeme gelebilir, gerilim arttırıcı konuşmalar  yapılabilir. Trafikte giderken oluşabilecek kazalara dikkat etmelisiniz.

Eylül ayına kadar Jupiter  , herkesten gizlediğiniz iç dünyanız, bilinçaltınız, gizli korkularınız ile ilgili şifalanmalar ve aydınlamalar yaşamaya devam edeceksiniz. Kendinizi daha iyi hissedebilir, yüzleşmelerinizi daha kolay yapabilir hale geleceksiniz.  Gizli düşmanlarınızı bertaraf edecek, içsel huzura kavuşacaksınız. Metafizik, paranormal , psişik konularla daha fazla ilgilenip, farklı şifalandırma tekniklerini deneyebilirsiniz. Gönüllü olarak, yardım kuruluşlarında çalışabilirsiniz.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen Teraziler, maddi varlıklar, gelirler, kazançlar konularının ön plana çıktığını görebilirler. Gelirlerinizle ilgili bir dönemin sonuna geldiğinizi hissedebilirsiniz. Gelirlerinizde azalma olabilir. Daha fazla para kazanmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Borçlarınız, gelirlerinizden daha fazla olabilir. Kendinize olan güveninizi kaybedebilir, kendinize verdiğiniz değeri sorgulayabilirsiniz.

 

 

AKREP2-273x300AKREP BURCU

Yükselen Akrepler  , Merkür’ün  Nisan ayının ilk haftasında Boğa burcuna geçmesiyle birlikte,  ikili ilişkilerinizde partneriniz ve ya ortağınızla olan iletişimin daha sakin, huzurlu, güvene dayalı bir şekilde gelişebileceğini göstermekte. Sosyal gruplar ve ya arkadaşlardan çok, ikili ilişkilerinizin gündeme oturması mümkün. Yeni bir ortağa sahipseniz yeni bir anlaşma ve ya kontrat imzalayabilirsiniz.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte sağlığınız, çalışma ortamınız, gündelik rutininiz ve düzeniniz, evde sizin için çalışan elemanlarınız, evcil hayvanlarınız gündemde olacaktır. Çalışma yerinizde, yeni bir organizasyon şemasıyla karşı karşıya kalabilir, çalışma şartlarıyla ilgili yeni bir düzen oluşturulabilir. Ve ya size yeni bir yardımcı verilebilir. Evcil havyan edinebilir, sağlığınızı korumak adına, yeni bir diyet ve ya egzersiz rutini izlemeye karar verebilirsiniz. Uranüs kavuşumunun da etkisiyle birlikte bu yeni düzene geçmeye mecbur kalacağınızı da gösterebilir.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısıyla birlikte, çalışma ortamınız daha keyifli bir yere dönüşebilir, çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkileriniz sizi daha huzur ve samimiyet içerisinde hissettirebilir, bu da çalışma anlamında motivasyonunuzu arttırabilir. Ofis içinde birisi ile yakın ilişki kurmak gündeme gelebilir. Uzun bir hastalık sürecinden sonra daha kolay ve hızlı bir iyileşme sürecini gösterebilir. Enerjiniz yerine gelebilir.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  gelirlerinizi gözden geçirebilir, bütçeleme yapabilir, ek gelir elde etmek için kafa yorabilirsiniz. Daha fazla gelir elde etmeniz gerekğini düşünüp çalıştığınız işi sorgulayabilirsiniz.

Eylül ayına kadar Jupiter  , sosyal gruplar ve arkadaşlar evinizde ilerlemeye devam edecek. Bu süreçte yeni sosyal ortamlara girip, yeni arkadaşlar  edineceksiniz. Partiler, eğlenceler, toplu organizasyonlara  katılıp oldukça fazla bir şekilde arkadaş çevrenizde boy göstereceksiniz. Uzun vadeli planlarınızla ilgili daha iyimser bir bakış açısına sahip olabilir, yeni planlar yapabilirsiniz.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen Akrepler,  biraz daha fazla ilgi beklentisinde olabilirsiniz. Dikkat çekmek, göz önünde olmak isteyebilirsiniz. Duygularınızı istemeden de olsa belli edebilir, ya da kendinizle ilgili ketum davrandığınız ve ya gizlediğiniz yönlerinizi farkında olmadan ortaya dökebilirsiniz.

 

YAY2-300x300

YAY BURCU

Yükselen Yaylar, Merkür’ün  Nisan ayının ilk haftasında, Boğa burcuna geçmesiyle birlikte,  çalışma ortamınızdaki çalışma arkadaşlarınızla olan iletişiminiz artacak, günlük düzeniniz için size yardımcı olan kişilerle olan ilişkiniz ön planda olacaktır. Yapacağınız görüşmelerde ve ya kuracağınız iletişimlerde ilişkilerin kalıcı ve güvene dayanaklı olması sizin için önem taşıyacaktır.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte aşk, flört, yaratıcılık varsa çocuğunuz ile ilgili konular gündeme gelecek, bunlar adına ani hızlı bir başlangıç yapmak adına girişimde bulunmak isteyeceksiniz.  Bu, sizin için, yeni bir aşk ve ya flörtün başlangıcı olabilir, ya da varsa, çocuğunuzun ufkunu açmak, bilgisini geliştirmek adına yabancı dil eğitimi almasını isteyebilirsiniz. Farklı öğreti ve ya felsefeleri onunla paylaşmak isteyebilirsiniz. Kendi yaratacılığını ortaya koymak adına, yazılar yazabilirsiniz, yeni bir kursa başlayabilirsiniz, bunun için başkalarının fikirlerini alabilirsiniz. Bayanlar, hamile kalabilirsiniz, ya da çocuk yapma fikrini planlarınız arasına alabilirsiniz.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısıyla birlikte, karşı cinsle iletişime geçmek adına oldukça uygun bir zaman olacak, aradığınız aşkı bulabilir, ani bir şekilde tanışabilir, ya da karşılaşabilir, ya da başkaları tarafından yeni kişilerle tanıştırılabilirsiniz.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  kendi hayat felsefenizi sorgulamaya, geçmişe dönük kararlarınızı sorgulamaya tekrar incelemeye başlayabilirsiniz.  Başkalarına kendi hayat felsefenizi anlatarak , onların bakış açılarını değiştirmeye çalışabilirsiniz. Daha önce seyahat ettiğiniz uzak rotalara, tekrar gitmek isteyebilirsiniz, ya da gitme kararı alabilirsiniz.

Eylül ayına kadar Jupiter  , kariyer ve sosyal statü alanınızı etkilemeye devam edecek.  2015 eylül ayından bugüne kariyer ve profesyonel hayatınızda adeta parladınız, bu süreç eylül 2016 ya kadar bu şekilde devam edecektir. Terfi, promosyon, yeni ve güzel iş fırsatları ile karşılaşabilir, kariyerinizi daha iyi şekilde yönetebileceksiniz.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen Yaylar,  biraz daha fazla içinize kapanabilir, bilinç altınızı, herkesten gizlediğiniz ruh dünyanızı  daha derinlemesine  analiz etmek isteyebilirsiniz. Yüzleşmeler yaşamak zorunda kalabilirsiniz. Kendi kabuğunuza çekilip, meditasyon ve ya yoga ile uğraşabilirsiniz. Dinlenmek , sosyal hayattan biraz uzak kalmak isteyebilirsiniz. Rüyalarınızda artışlar olabilir, bu süreçte mesaj veren rüyalar görebilirsiniz.

 

OGLAK2-300x289OĞLAK BURCU

Yükselen Oğlaklar , Merkür’ün  Nisan ayının ilk haftasında, Boğa burcuna geçmesiyle birlikte,  daha yaratıcı, estetik, sanat, moda gibi konulara olan becerilerinizin ve yeteneklerinizin farkına varabilir, bu alanlarda daha rahat kendi yaratacılığınızı ortaya koyabilirsiniz. Yaratıcı projelerde daha başarılı olabilirsiniz.Çocuğunuz varsa onlarla daha kreatif ve entelektüel anlamda gelişmeleri adına iletişim kurabilirsiniz. Entelektüel kişilerle iletişimde olmak aşk ve flört anlamında daha ilginizi çekebilir.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte ev ve ya yuvanızla ilgili, yeni bir başlangıç yapmak adına, dekorasyonunu değiştirebilir, büyük bir tamirata girişip, tamamen evinizin içini değiştirebilirsiniz. Bu Uranusyen bir etki içerisinde bir yeni ay olduğu için evinizle ilgili bu değişikliği yapmaya mecbur kalabilirsiniz.  Aileniz ile daha yakın, samimi  ilişkide bulunabilir, daha sık vakit geçirebilir, eski anılarınızı ve bilinaltındaki düşünceleri su yüzüne çıkararak bu konuları gündeme getirebilirsiniz, olumlu anlamda kendiniz adına aile ile olan ilişkilerinizde yeni bir sayfa açabilirsiniz. Ailenize yeni birisi katılabilir.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısı, ailenizle kuracağınız daha samimi, yakın ilişkileri, duygusal anlamda yoğun yaşanacak anları göstermekte. Geçmiş günleri anabilir, bilniçaltınızda su yüzüne çıkmamış konuların farkına varabilirsiniz. Bu yüzden de birkaç gün yalnız kalıp, kendinizi dinlemeyi tercih edebilirsiniz.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  içsel yüzleşmeler yapmaktan kaçınabilir, rüyalarınız , kabuslarınız artabilir, uyku problemleri çekebilirsiniz. Bu süreç karar almak için doğru bir zaman olmayacaktır.

Eylül ayına kadar Jupiter  , uzak seyahatler, yabancı ülkeler, farklı felsefe ve öğreti alanında ilerlemeye devam edecektir. Eylül 2016’ya kadar  uzak ülkelere seyahat yapmak, yabancı kültürler tanımak, farklı felsefeler (yoga, astroloji, vs gibi) öğrenmek , daha iyimser bir bakış açısına sahip olmak, yüksek öğrenim ve ya benzeri tahsil hayatına devam etmek gibi konular gündemde olacaktır.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen Oğlaklar,  sosyal gruplardan ve ya bulundukları topluluklardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Kendi kendinize vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bri arkadaşlığınıza son verebilirsiniz. Bir projeyi  tamamlayabilir, ve ya sonuna gelebilirsiniz.

 

 

KOVA2-300x218

KOVA BURCU

Yükselen Kova , Merkür’ün  Nisan ayının ilk haftasında, Boğa burcuna geçmesiyle birlikte,  aileniz, ev ve ilgili konular , konuşmalar, görüşmeler gündeme gelebilir. Sizi daha iyi anlayacak olan kişilerin aileniz olduğunu düşünebilirsiniz. Geçmiş konular, anılar konuşulabilir, kendinizi evinizde manevi anlamda daha huzurlu ve güvenli hissedebilirsiniz.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte aniden kısa süreli ve ya yakın mesafe bir seyahate çıkabilirsiniz, yakın çevrenizde ve ya kardeşlerinizin hayatında yeni bir girişim ve ya oluşumun haberini alabilirsiniz. Uzun zamandan beri görüşmediğiniz yakın akrabalarınızla vakit geçirebilirsiniz. Eğitim almayı düşünüyorsanız, bununla ilgili eylemde bulunabilir, okula yazılabilir, ve ya bilgi toplamaya başlayabilirsiniz.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısı, arkadaşlarınızla birlikte yakın bir yere seyahate ve ya onlarla birlikte geçirilecek keyifli anlara işaret ediyor, yakın çevrenizde yeni birisi ile tanışabilir, kendi kardeşleriniz ve ya akrabalarınız ile iletişime geçebilir, uzun vadeli planlar yapmak adına fikirlerini alabilirsiniz.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  planlarınızı gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Kafanıza tam oturmayan, emin olmadığınız noktaları tekrar incelemek isteyebilirsiniz. Uzun vadeli projelerinizi gerçekleştirmek için sabırsızlık hissedebilirsiniz. Engellerle karşılaşabilir, motivasyonunuzu kaybedebilirsiniz. Sabırlı ve sebatkar olmakta fayda var.

Eylül ayına kadar Jupiter  , ortak gelirler , krediler, yatırımlar, miras ve cinsellik alanlarında ilerlemeye devam edecek. 2015 Eylül ayında başak burcuna geçen Jupiter ile birlikte, eşinizin ve ya partnerizin , ortağınızın gelirlerinde ve kazançlarında artış gündemde oldu, eylül 20162ya kadar da bu şekilde devam edecek. Riskleri minimize ettiğiniz bir süreç. Karşı cinsle, kısa süreli ilişkilerinizde artış olabilir. Bir çok partner hayatınıza girip çıkabilir. Değişim dönüşüm anlamında, tutkularınız ve bastırılmış hırslarınız gün yüzüne çıkabilir.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen Kovalar,  kariyeriniz ve profesyonel hayatınızla ilgili bir dönemin sonuna geldiği hissine kapılabilirsiniz. Üst düzey yöneticileriniz ile ilgili gerilim yaşayabilir, onların baskısıyla karşılaşabilirsiniz. Gizli ve ya saklanmaya çalışılan bilgiler gün yüzüne çıkabilir, siz ve ya üst düzey yöneticileriniz zor durumda kalabilirsiniz. Yaptığınız işten keyif almadığınızı düşünerek, işinizden ayrılmak isteyebilirsiniz.

 

BALIK2-249x300BALIK  BURCU

Yükselen Balık  , Merkür’ün  Nisan ayının ilk haftasında, Boğa burcuna geçmesiyle birlikte,  yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan iletişiminiz artabilir. Daha fazla düşünmek, bir düşünceden diğerine atlamak, hızlı düşünmek gibi aceleci davranışlarda bulunabileceğiniz bir süreç olduğu için karar almak için çok uygun bir dönem olmayacaktır. Yakın mesafe seyahatlerin, arabayla yapılacak yolculukların arttığı bir ay geçirmeniz muhtemel. Kendinizi geliştirmek için daha fazla okuyabilir, yazılar yazabilirsiniz.

7  Nisan’da gerçekleşecek yeni ay ile birlikte gelirleriniz, maddi durumunuz, sahip olduğunuz mal ve mülklerle ilgili, değer yargılarınız, kendinize duyduğunuz öz güven, gündeme gelecektir. Özellikle finansal durumunuz ve gelirleriniz ile ilgili, yeni bir karar alabilir, yeni bir girişim başlatabilirsiniz. Daha fazla para kazanmak için karşınıza aniden çıkacak fırsatları değerlendirmek isteyebilirsiniz. Daha fazla alışveriş yapabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat etmekte fayda var.

12 Nisan’da Venus ‘un Mars ile olan uyumlu açısı, keyif , zevk , eğlence, alışveriş gibi konular harcamalarınızda artışlara sebep olabilir. Kendinize olan güveninizin artacağı, kariyeriniz, ve toplumda görünen sosyal statünüzle ve rolünüzle motive olacağınız bir süreç.

Mars’ın  17 Nisan’da Yay burcunda gerilemesiyle birlikte,  kendinizi kariyerinizde köşeye sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Sizi çalıştığınız pozisyonun tam anlamıyla tatmin etmediğini  düşünebilir, üst düzey yöneticilerinizle , olaylara farklı bakış açınız nedeniyle tartışabilir, gerilim içerisinde olabilirsiniz.

Eylül ayına kadar Jupiter  , ikili ilişkiler, partner, ortaklık alanınızda ilerlemeye devam edecek. Eylül 2016’ya kadar ikili ilişkilerinizin , eşinizle , ortağınızla olan ilişkinizin daha iyiye gittiğini, toparlanma sürecinde olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Bu süreç içerisinde, yeni kişilerle tanışabilir, kangrene dönmüş ilişkilerinizi noktalayabilirsiniz.

22 Nisan’da 2˚ Akrep ‘te yaşanacak olan Dolunay ile birlikte özellikle yükselen Balıklar, uzakta yaşayan kişiler ve ya farklı felsefe, kültür  ve görüşe sahip olan kişiler ile olan iletişimini noktalayabilir, eğitim sürecinde iseniz, yüksek öğrenim, master, gibi projelerinizi sonuna gelebilirsiniz. Okulunuzdan mezun olabilir, aldığınız eğitimleri tamamlayabilirsiniz. Farklı bir felsefe ile donanımlı kişilerden, (master, guru gibi) destek alabilir, onların sizde yaratacağı aydınlanma ile farkındalığınızı geliştirebilirsiniz.

 

imza

Paylaş