Günlük burç yorumları..

Bugün size kariyer, aşk, para ve ilişki konusunda neler getirecek?

 

02.01.2020

Ay Koç burcunda. Sabırsız, aceleci ve iş bitiriciyiz. Merkür ve Jupiter bugün Oğlak burcunda birlikte hareket ediyor. İş, kariyer, yapılacak görüşmeler ve yazışmalar tüm vaktimizi alacak. İletişimde yoğun bir gündem var.

YÜKSELEN KOÇ: Bugün üst düzey ve kariyer konularıyla ilgili önemli görüşmeler olacak. Bilginiz, çalışma şartları, sorumluluklar ana gündem maddesi. Aile ile ilgili konularda acelecisiniz.

YÜKSELEN BOĞA: Bugün uzaklarla olan iletişiminiz yoğun. Seyahatler, eğitim, sosyal medya tüm gününüzü alabilir. Duygusal anlamda ketum olmayı tercih edeceksiniz.

YÜKSELEN İKİZLER:  Bugün ödemeler, borçlar konusunda çok fazla kafa yorabilirsiniz. İyi haberler yolda. Bu haberler parayla ilgili uzun vadeli planlar yapmanıza neden olacak.

 

YÜKSELEN YENGEÇ: Bugün üst düzey yöneticilerle, tüm düşünce ve duygularını paylaşmak rahatlamanızı sağlayacak. Kariyer ön planda. Partneriniz ve ortağınızla olan iletişiminiz yoğun. Kontratlar ve sözleşmeler gündem maddeniz.

YÜKSELEN ASLAN: Bugün aileniz ve uzakta yaşayan akrabalarına ihtiyacınız artabilir. Diğer taraftan işiniz ve çalışma ortamınızdaki tempo başınızı döndürebilir. Yabancılarla iletişiminiz yoğun olacak.

YÜKSELEN BAŞAK:  Bugün finansal konulara eğilmek isteyebilirsiniz. İhtiyaçlarınızı kontrol edebilirsiniz. İşiniz ve üzerinizde çalıştığınız proje yoğun ilgi bekliyor.  Aileniz / eviniz / çocuklar ile ilgili iletişim/seyahat/eğitim sizi yorgun düşürebilir.

YÜKSELEN TERAZİ: Bugün, partneriniz ve ortağınızın size ihtiyacı olabilir. Ev, aile, evden yönettiğiniz işleriniz tüm gün iletişim halinde olmanızı sağlayacak. Çok fazla sorumluluk aldığınızı düşünebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP:  Bugün, üst düzeylerle olan iletişiminiz, işinizdeki sorumluluklarınız gündeminizde. Uzaklardaki bağlantılarınız, aileniz, akrabalarınızın gün içinde size ihtiyaçları olabilir. 

YÜKSELEN YAY: Bugün maddiyat ve gelirler konusunda oldukça fazla zihninizi yorabilirsiniz. Çocuklar, seyahatler, tatil planları harcamalarınızı arttırırken endişelenmenize neden olabilir.

YÜKSELEN OĞLAK: Bugün ufkunuzu açacak, farkındalığınızı arttıracak eğitimler alabilir, farklı felsefeler, öğretiler üzerine eğilebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızın tavsiyesini almak isteyebilirsiniz. Partneriniz ve ailenize olan ihtiyacınız artabilir.

YÜKSELEN KOVA: Bugün, eğitim, öğretim, üniversite gibi konulara eğilmek, kendinizi izole etmek isteyebilirsiniz. İş yerinde ise iletişiminiz kontrolcü ve lider konumunda davranabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIK: Bugün, maddi konulara eğilmeniz mümkün. İhtiyaçlarınız artabilir. Kariyer ve sosyal çevreniz ile sürekli iletişim halinde olmak, seyahat planları yapmak gündeminizi oluşturabilir.

KLAROS DANIŞMANLIK

☎ : 0 212 214 78 28

? : 0 539 626 98 87

 : klarosdanismanlik

Paylaş